- 21 Mart 2019
- 213
- 149
- 18
- 29
- Konu Sahibi aylaogretmen
-
Bende katılıyorum ama mesela biriyle sevgili olunca da düzgün ve uyumlu biriyse eğer 1 yıl içinde filan evlenmek lazım neden derseniz o dediğim diğer kız olayları olmaya başlıyor . Ben çok sevdiğim birinden kocaman entrika yüzünden oldum da onu size sonra anlatırım her yazınca gözümden yaşlar iniyorBana göre evlilik kadına artı bir sürü yük yüklüyor o yüzden ne kadar geç o kadar iyi zaten.
Bende katılıyorum ama mesela biriyle sevgili olunca da düzgün ve uyumlu biriyse eğer 1 yıl içinde filan evlenmek lazım neden derseniz o dediğim diğer kız olayları olmaya başlıyor . Ben çok sevdiğim birinden kocaman entrika yüzünden oldum da onu size sonra anlatırım her yazınca gözümden yaşlar iniyor
Bende katılıyorum ama mesela biriyle sevgili olunca da düzgün ve uyumlu biriyse eğer 1 yıl içinde filan evlenmek lazım neden derseniz o dediğim diğer kız olayları olmaya başlıyor . Ben çok sevdiğim birinden kocaman entrika yüzünden oldum da onu size sonra anlatırım her yazınca gözümden yaşlar iniyor
Çok yeni de değil çok eski de değil birkaç aylık birşey ama öyle gitti evlendi filan da değil de sonra size yazarım uzunca gerçekten beni seven tek kişi oydu sanırımBu olay olalı ne kadar oldu? Yeni mi, niye hala gözünden yaşlar iniyor? Bende evlenmek üzere iken bu tarz bir entrika yüzünden ayrıldım erkek arkadaşımdan, sonra gitti o kız evlendi. Pişman mısın diye sorarsan değilim sanırım, olacaksa gönlüme göre olsun, olmayacaksa da buluruz yapacak bir şeyler modundayım :)
Çok yeni de değil çok eski de değil birkaç aylık birşey ama öyle gitti evlendi filan da değil de sonra size yazarım uzunca gerçekten beni seven tek kişi oydu sanırım ☺
İşte tam öyle de değil de olayı tam açıklarsam kim olduğum bile anlaşılır omdan yazmıyorumBir kaç aylık bir şey yeni demektir daha, üzülmeniz normal takılmayın, zamanla tamamen unutuluyor. Sevse idi sizi ikilimde bırakmazdı ama, sevmek öyle bir şey değil.
Aldatma da değilde sırf ben kızlardan çok huylanıyorum mesaj atmalar çıplak fotolar yollamalar , bir tanesinin mesajını yakalayıp babasına yollamıştım da kız bir daha karşımıza çıkmadı, rezillik...bu sefer evliyken aldatır. adamın karakteriyle alakalı bu iş.
Aldatma da değilde sırf ben kızlardan çok huylanıyorum mesaj atmalar çıplak fotolar yollamalar , bir tanesinin mesajını yakalayıp babasına yollamıştım da kız bir daha karşımıza çıkmadı, rezillik...
Yok yok koz çocuğu tanımıyordu ben çocuğun adını verdim Mehmet A. İle tanıştım diye sonda çoçuğa yollamış salak kız instagramdanyüz vermiş demek ki ya
sırf kadınlarda da suç yok öyle tiplerle takılıyor demek ki.
Kadınlara çok antipati duyuyorum şu sıra bu olaylardanyüz vermiş demek ki ya
sırf kadınlarda da suç yok öyle tiplerle takılıyor demek ki.
Ya bu dediğinize hak verdim de hiç mi iyi erkek Yok o zaman karakter olarak ?
Ya bendede başladı bu korku Ya i, nerede hata yapıyorsak ?Hiç ben evlenemedim çok mutsuzum diyen erkek görmedim. Üstelik ellerinden ne ev işi gelir ne yemek. Bu işin üstüne düşmekle evlilik olmuyor maalesef. Kısmetinizde yoksa reisi cumhur gelse sizi evlendiremez.
Yahu evlenen kadınlara bakarsanız hepsi çok mu düzgün. Hatayı bence burada yapıyorsunuz. Bu işler nasip kısmet. Yani bir hata yaptığınız için huyunuz kötü diye veya çirkin olduğunuz için evlenmiyor değilsiniz. Bazen yapacak bir şey gelmiyor eldenYa bendede başladı bu korku Ya i, nerede hata yapıyorsak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?