30 yaş üstü bekar kalmamış gerçekten?

Bana göre evlilik kadına artı bir sürü yük yüklüyor o yüzden ne kadar geç o kadar iyi zaten.
Bende katılıyorum ama mesela biriyle sevgili olunca da düzgün ve uyumlu biriyse eğer 1 yıl içinde filan evlenmek lazım neden derseniz o dediğim diğer kız olayları olmaya başlıyor . Ben çok sevdiğim birinden kocaman entrika yüzünden oldum da onu size sonra anlatırım her yazınca gözümden yaşlar iniyor

bu sefer evliyken aldatır. adamın karakteriyle alakalı bu iş.

Bu olay olalı ne kadar oldu? Yeni mi, niye hala gözünden yaşlar iniyor? Bende evlenmek üzere iken bu tarz bir entrika yüzünden ayrıldım erkek arkadaşımdan, sonra gitti o kız evlendi. Pişman mısın diye sorarsan değilim sanırım, olacaksa gönlüme göre olsun, olmayacaksa da buluruz yapacak bir şeyler modundayım :)

Çok yeni de değil çok eski de değil birkaç aylık birşey ama öyle gitti evlendi filan da değil de sonra size yazarım uzunca gerçekten beni seven tek kişi oydu sanırım

Çok yeni de değil çok eski de değil birkaç aylık birşey ama öyle gitti evlendi filan da değil de sonra size yazarım uzunca gerçekten beni seven tek kişi oydu sanırım ☺

Bir kaç aylık bir şey yeni demektir daha, üzülmeniz normal takılmayın, zamanla tamamen unutuluyor. Sevse idi sizi ikilimde bırakmazdı ama, sevmek öyle bir şey değil.

Bir kaç aylık bir şey yeni demektir daha, üzülmeniz normal takılmayın, zamanla tamamen unutuluyor. Sevse idi sizi ikilimde bırakmazdı ama, sevmek öyle bir şey değil.
İşte tam öyle de değil de olayı tam açıklarsam kim olduğum bile anlaşılır omdan yazmıyorum

bu sefer evliyken aldatır. adamın karakteriyle alakalı bu iş.
Aldatma da değilde sırf ben kızlardan çok huylanıyorum mesaj atmalar çıplak fotolar yollamalar , bir tanesinin mesajını yakalayıp babasına yollamıştım da kız bir daha karşımıza çıkmadı, rezillik...

yüz vermiş demek ki ya

sırf kadınlarda da suç yok öyle tiplerle takılıyor demek ki.

yüz vermiş demek ki ya

sırf kadınlarda da suç yok öyle tiplerle takılıyor demek ki.
Yok yok koz çocuğu tanımıyordu ben çocuğun adını verdim Mehmet A. İle tanıştım diye sonda çoçuğa yollamış salak kız instagramdan

Hiç ben evlenemedim çok mutsuzum diyen erkek görmedim. Üstelik ellerinden ne ev işi gelir ne yemek. Bu işin üstüne düşmekle evlilik olmuyor maalesef. Kısmetinizde yoksa reisi cumhur gelse sizi evlendiremez.

Hiç ben evlenemedim çok mutsuzum diyen erkek görmedim. Üstelik ellerinden ne ev işi gelir ne yemek. Bu işin üstüne düşmekle evlilik olmuyor maalesef. Kısmetinizde yoksa reisi cumhur gelse sizi evlendiremez.
Ya bendede başladı bu korku Ya i, nerede hata yapıyorsak ?

Ya bendede başladı bu korku Ya i, nerede hata yapıyorsak ?
Yahu evlenen kadınlara bakarsanız hepsi çok mu düzgün. Hatayı bence burada yapıyorsunuz. Bu işler nasip kısmet. Yani bir hata yaptığınız için huyunuz kötü diye veya çirkin olduğunuz için evlenmiyor değilsiniz. Bazen yapacak bir şey gelmiyor elden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…