30 yaş üstü bekar kalmamış gerçekten?

Diğer internetten tanışanlar nereden tanışıyor peki ?

Ben hiç internetten tanışmadım, sosyal çevremden tanıştığım adam bile bambaşka çıkıyor, internetten tanıştığıma güvenemem ben. Yine de sosyal medya tinder dan iyidir sanırım, sosyal hayatını görebiliyorsun en azından.

Aynen benim sosyal medya hesabım Yok da açayım bir tane

internet çok riskli hıyar da çıkabilir

bi de kendi sosyal ortamında fos olan adamlar nette kendini yarı tanrı rollerine bürüyor. farklı tanıtıyor.

internet çok riskli hıyar da çıkabilir

bi de kendi sosyal ortamında fos olan adamlar nette kendini yarı tanrı rollerine bürüyor. farklı tanıtıyor.

Ay sorma, geçen gördüm bir adam var esra erol'da konuşamıyor bile, internette kaç tane kadını aynı anda idare ediyormuş :)

İşte bana hep bu tipler geldi son dönemlerde de psikolojim bozuldu yer içer hesaba göz diker bana da ödetmeye çalışan oldu da ödemiyorum valla

Ben sizin bu mesajınızı okumamıştım. bence hesap erkeğe yıkılmamalı, bizde çalışıyoruz, bir o ödüyorsa bir biz ödemeliyiz, bunun neresi yanlış?

Ben sizin bu mesajınızı okumamıştım. bence hesap erkeğe yıkılmamalı, bizde çalışıyoruz, bir o ödüyorsa bir biz ödemeliyiz, bunun neresi yanlış?
Yok tamamını sürekli bana ödetmeye çalıştı mesela hesap geliyor Ya adam bana bakıyor ödemem için kendi yediğini içtiğini de

Aynen ☺ SElin arsanız var mı diye sordu kendi babası lise mezunuymuş benimkine okumak cahilliği alır eşekklk baki kalır demişti Benin babam üniversite mezunu diye

Şaka yapıyorsun, yok artık. tanımadan dedi bir de. sen ne dedin babana öyle deyince? Daha ne kadar tuhaf şeyler duyacağız acaba, bu erkekler iyice şaşırmış.

Şaka yapıyorsun, yok artık. tanımadan dedi bir de. sen ne dedin babana öyle deyince? Daha ne kadar tuhaf şeyler duyacağız acaba, bu erkekler iyice şaşırmış.
Dedim canım hem babamın mülküne göz koydun ( arsa) hemde eşek diyorsun sırf iyi okul mezunu diye bence burada bir tane eşek var sadece diye ahahahah o an görecektiniz ...

Denk ailenin çocuğu gelse direkt onaylarım onu diyeyim diğerleri benzer problemler çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…