30 yaş üstü bekar kalmamış gerçekten?

Birde burada sa görüyorum herkes her hafta farklı biriyle kahve içiyor nasıl tanışıyorlar o kadar insanla ? Ben altı ayda anca biriyle görüşmüşümdür ...
İnternetten buluyorlar hayatım Instagram’dan veya şu malum arkadaşlık siteleri var ya oralardan tanışıyorlar

neden ayrıldınız özel değilse? merak ettim

Size de mi para odaklı yaklaştılar açar mısınız ?

İlk başta öyle demiyorlar tabi ama konuştukça ortaya çıkıyor her cümlesinden. Sen şöyle kazanıyorsun, şuradan da şunu kazanıyorsun, o parayla da şunu yaparız. bende de var baya salaklık ben sevdim mi çok fedakar oluyorum, pahalı hediyeler alıyorum napıyım içimden geliyor

Birde burada sa görüyorum herkes her hafta farklı biriyle kahve içiyor nasıl tanışıyorlar o kadar insanla ? Ben altı ayda anca biriyle görüşmüşümdür ...

tinderdan :) sonra ağlanıyorlar adam tanıdığım gibi çıkmadı kandırdı diye. ben kendi ortamımdan bulma taraftarıyım ya o ortamda tanınan sevilen dürüst biri olması önemli bir şey bence. asosyal kötü karakterli adamlarla uğraşmak istemem.

ben senede bir kişi ile görüşsem o bile yeterli bana :) gerçekten armudun sapı üzümün çöpü diyorum sanırım :)

İşte de birde kızlar erkeklerin peşinden koştuğu için artık erkekler çaba harcamıyor vs çok karışık durumlar . Bana ailemin çok altında insanlarda denk geldi mesela onlar para harcatmaya çalıştı hep annem de babam da iyi yerlerden mezun orta direk tipler ama diğerleri düşüktü ses etmedim filan da adamlar inanılmaz içerlemiş...

Ben kendime bu hafta söz verdim kan bağım olmayan birine hiçbir koşulda hediye Yok diye adam alsın bana bana ne isterse aç otursun

Timderda herkesin derdi o iş !! Bir dönem kullanmıştım ama kesinlikle berbat bir yer

ama evlenmeyi düşündüğün insanın doğumgünü oluyor alıyorsun, insanın aklına kötülük gelmiyor ki o an.
Ne bileyim insan 24 yılda bir tane mi eli açık adama denk gelmez diğer hoşlanan düzgün adamlar vardı onlarla aramız çevremiz yüzünden manipüle oldu bilmiyorum çooook mutsuzum d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…