- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.301
Tugcem cok az kaldi.. ne durumda evlilik hazirliklari bakalim??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hepimizin hayatında gelgitler oluyor ve maalesef bazı durumlarda hep miş gibi yapmak zorunda kalabiliyoruz ama hayat devam ediyor ve mükemmel olmasa da iyi olduğunu düşündüğümüz şeyleri yaşıyoruzTugce bilmiyorum yani dogruluk payi soyle var uzerimde olu topragi var gibi ve bunu asla atamiyorum debelendikce dahada battim bende debelenmeyi biraktim bayadir ve sadece yasiyorum.. mutlu degilim eskisi gibi buyuzden adamimi sectim onunla konustugumda erkeklerin adiliklerini unuttum huzur bulduk ve hayatima aldim ama cocugunda dedigi gibi adamim haricinde hayatimdaki herseyle ilgili -mis gibi yapiyorum..bunu biliordum ama birisinin soylemesi agir geldi.. Hayir evlenerek gidicem bana kalsa zaten ben oteki turlude surekli gider gelirdim ama adam Kabul etmiyorum deyip kenara geciyor kesinlikle bu yaz olmasada ben icimdeki firtinalari durdurabilirsem seneye evlilikle gidicem bakalim gerci 1 senede ne olur belli olmaz ama
Limon birisi Ile tanismissin sanirim hayirlisi olsun insallah olur
Kizlar ben cok kotu durumdayim.. kafam allak bullak cumartesi gunu 10 sene onceki ilk erkek arkadasimla gorustum yani soyle oldu ben yakinlarda diye bi arkadasimi aradim bu cocukta yaninda geldi iste arkadaslarla fln otururken bu kalkti gitti o gormeye gittigim arkadasimda gitsene bi ozel bsy konusucam bu arkadasimla deyince gittim moda sahiline gittik cocugun bana orada soylemis olduklari dogru ve ben bunlari kafamdan atamiyorum ve surekli adamima hirliyorum bugun napcam nasil toparlayacagim kafam aptal durumda.. cocugun dedikleri ilk cocuk guzel gozlu kiz anlat diye basladi hayatimi kiminle birlikte oldugumu fln anlattim cocuk bana sen yapamazsin,evlenemezsin ne benimle,ne benden sonrakilerle senin yuzunden olmadi cunku cok problemlisin suani yasamiyorsun hep herseyi didikliyorsun,insanlar ne der diye dusunup kavgalar cikariyorsun hayatinda kendin haricinde hic kimseyi sen sevemezsin ve kaybetmeyi bilemezsin o anda sana o degerli geliyor ama yarin gelmez ve karsindakiler ailen bile olsa bunu anlamaz.. suanda o var diyorsun mutlulugu orada zannediyorsun ama degil sen bu kadar oto kontrollu yasadikca ot olacaksin bi hayati yasasana Ben inaniyorum o adam rusyada kesin birisi var die seni cekiyor yoksa sana kimse tahammul gosteremez vs dedi ve eger bensem gel bana sov ve duzel benim eskiden tanidigim x civil civildi gozlerinin ici gulerdi ama su hale bak olgunlastim deme salon bu olgunlasmak degil dedi ve pazar adamimla bu gazla konustum galiba problemleri ama ciddi anlamda benim hayatimdan giden herkes bugune kadar 1 yil olmadan evlilik yoluna girdi sadece benimle olmuyor icimdeki huzursuzlugu,mutsuzlugu oraya gittigimde duzelecek diye belkide istiyormuyum diye Rusyaya gitmeyi sorgular oldum.. sizce cocuk dediklerinde cidden haklimidir??
Chali açıkcası okuduğumda ilk aklıma gelen çocukla ayrılmışın ama o hazmedemîş galiba.
Muhtemelwn de senin özgüvenin ona batmış. Aklıma bu geldi.
Aman ne takıyorsun ya ilişkini yaşa önüne bak.
Ona mı kalmış senin dersin. Hayır anan mı baban mı kardeşîn mi ne sıfatla konuluyor.
Valla onu konuşturmuş olman hata bence.
Ben olsam ağır ol bi derim hiç gelemem böle tiplere cevap veririm.
Tuğçemmmmmm yavrummm
Napıyon? Beler yaptın bugün?
Bana aklımdaki bir konu ile ilgili kart çeker misn?
Saol cnm.
evimdeydim bugün gene canım. teyzem, annem ve kayınvalidem vardı. gene etrafı derleyip topladık.
Sonra avizelerimi aldık ve döndük.
senin günün nasıl geçti canım?
canım sabırla bekle diyor kartın.
bu konuda sabret. sabrının karşılığını en hayırlı şekilde alacaksın canım.
Tugce bilmiyorum yani dogruluk payi soyle var uzerimde olu topragi var gibi ve bunu asla atamiyorum debelendikce dahada battim bende debelenmeyi biraktim bayadir ve sadece yasiyorum.. mutlu degilim eskisi gibi buyuzden adamimi sectim onunla konustugumda erkeklerin adiliklerini unuttum huzur bulduk ve hayatima aldim ama cocugunda dedigi gibi adamim haricinde hayatimdaki herseyle ilgili -mis gibi yapiyorum..bunu biliordum ama birisinin soylemesi agir geldi.. Hayir evlenerek gidicem bana kalsa zaten ben oteki turlude surekli gider gelirdim ama adam Kabul etmiyorum deyip kenara geciyor kesinlikle bu yaz olmasada ben icimdeki firtinalari durdurabilirsem seneye evlilikle gidicem bakalim gerci 1 senede ne olur belli olmaz ama
evimdeydim bugün gene canım. teyzem, annem ve kayınvalidem vardı. gene etrafı derleyip topladık.
Sonra avizelerimi aldık ve döndük.
senin günün nasıl geçti canım?
canım sabırla bekle diyor kartın.
bu konuda sabret. sabrının karşılığını en hayırlı şekilde alacaksın canım.
Hepimiz mış gibi yapıyoruz yorulduk canım yaşadık bişiler iş güö sorumluluk ve doyumsuzluk her şey birleşince gözümüzün feri sönüyor sana ona buna değil çoğumuza özgü bişi çevremdeki arkadaşlarımla da konumuz bu oluyor. Evlilşk fikri varsa süper kuzum şimdidenTugce bilmiyorum yani dogruluk payi soyle var uzerimde olu topragi var gibi ve bunu asla atamiyorum debelendikce dahada battim bende debelenmeyi biraktim bayadir ve sadece yasiyorum.. mutlu degilim eskisi gibi buyuzden adamimi sectim onunla konustugumda erkeklerin adiliklerini unuttum huzur bulduk ve hayatima aldim ama cocugunda dedigi gibi adamim haricinde hayatimdaki herseyle ilgili -mis gibi yapiyorum..bunu biliordum ama birisinin soylemesi agir geldi.. Hayir evlenerek gidicem bana kalsa zaten ben oteki turlude surekli gider gelirdim ama adam Kabul etmiyorum deyip kenara geciyor kesinlikle bu yaz olmasada ben icimdeki firtinalari durdurabilirsem seneye evlilikle gidicem bakalim gerci 1 senede ne olur belli olmaz ama
Kizlar fikrinizi almak istedim cok tesekkur ederim bilmiyorum nie dinledim ben kimsenin konusmasini yarin birakmak istemem sanirim buyuzden dinledim ama sonrasinda kafam aptal oldu thank you) tugcecim bana Da kafamdaki soruyla ilgili kart cekermisin??
canım hakkında hayırlısı olsun.
değişmek senin elinde. düşünce şeklini değiştirebilirsin biliyorsun.
zihnin seni yönetmesin, sen zihnini yönet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?