30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Tugcem cok az kaldi.. ne durumda evlilik hazirliklari bakalim??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım az kaldı Allah'ın izni ile...
Evlilik hazırlıkları hızlı bir şekilde devam ediyor. bugün avizeleri de aldık.
Alınacak büyük şeyler bitti şükür.
Rabbim yardım etsin evlencek çiftlere.
Sizleri de hayırlı insanlar nasip etsin inşallah.

Chali açıkcası okuduğumda ilk aklıma gelen çocukla ayrılmışın ama o hazmedemîş galiba.
Muhtemelwn de senin özgüvenin ona batmış. Aklıma bu geldi.
Aman ne takıyorsun ya ilişkini yaşa önüne bak.
Ona mı kalmış senin dersin. Hayır anan mı baban mı kardeşîn mi ne sıfatla konuluyor.
Valla onu konuşturmuş olman hata bence.
Ben olsam ağır ol bi derim hiç gelemem böle tiplere cevap veririm.

Tuğçemmmmmm yavrummm
Napıyon? Beler yaptın bugün?

Bana aklımdaki bir konu ile ilgili kart çeker misn?
Saol cnm.

Tugce bilmiyorum yani dogruluk payi soyle var uzerimde olu topragi var gibi ve bunu asla atamiyorum debelendikce dahada battim bende debelenmeyi biraktim bayadir ve sadece yasiyorum.. mutlu degilim eskisi gibi buyuzden adamimi sectim onunla konustugumda erkeklerin adiliklerini unuttum huzur bulduk ve hayatima aldim ama cocugunda dedigi gibi adamim haricinde hayatimdaki herseyle ilgili -mis gibi yapiyorum..bunu biliordum ama birisinin soylemesi agir geldi.. Hayir evlenerek gidicem bana kalsa zaten ben oteki turlude surekli gider gelirdim ama adam Kabul etmiyorum deyip kenara geciyor kesinlikle bu yaz olmasada ben icimdeki firtinalari durdurabilirsem seneye evlilikle gidicem bakalim gerci 1 senede ne olur belli olmaz ama

Challenger,
Sen kendin hakkında ne düşünüyorsun ilişkilerini analiz ettiğinde?
Gerçekten onun dediği gibi biri olduğunu mu?

Rusyaya da gitmeye cocuk hayatinin kumarini mutlu olucam die oynarsin ve kaybedersjn dedi bilmiyorum buyuzdende adamima sariyorum

Hepimizin hayatında gelgitler oluyor ve maalesef bazı durumlarda hep miş gibi yapmak zorunda kalabiliyoruz ama hayat devam ediyor ve mükemmel olmasa da iyi olduğunu düşündüğümüz şeyleri yaşıyoruz
ben kendi fikrimi bir önceki mesajda yazmadım ama ilk okuduğumda şunu düşündüm adam sana hep sen şöylesin de hep böyleydin de gibi saymış dökmüş - bir kere sen suçluymuşsun gibi davranmış halbuki ilişkilerde tek taraf suçlu değildir onun senin hakkındaki düşüncelerini sanki senin kusurunmuş gibi lanse etmiş lütfen onun dediklerini kendine mal etme

Hayatimda herseyi karsimdaki adamlar icin yaptim ama an geldi hep ben ya olmasa daha Iyi diye biraktim ama hepsi evlilik yoluna benden sonra direkt girdi bilmiyorumki..

Tugcecim halimda eksik demistin onlar tamammi??

ya canım 10yıl öncesine ne bakıyorsun çocuktun o zaman lütfen at kafandan her şey nasip kısmet. doğru insanlar karşına çıkmamış ki omamış lütfen kurma biz hatayı kurmakta yapıyoruz bu sana özgü bişi diil hepimiz kuruyoruz didikliyoruz çaktırark ya da çaktırmadan bazı hatunlar çok güzel saklıyor bu huylarını. niye bu kadar uzun dinledin ki bu adamı canım niye kafanı karıştırmasına izin veriyorsun

evimdeydim bugün gene canım. teyzem, annem ve kayınvalidem vardı. gene etrafı derleyip topladık.
Sonra avizelerimi aldık ve döndük.
senin günün nasıl geçti canım?
canım sabırla bekle diyor kartın.
bu konuda sabret. sabrının karşılığını en hayırlı şekilde alacaksın canım.

Ya gayet Iyi benim sarmalarim haricinde o zaten iliski yasiyor diger yandanda kendimi kendine ispat derdinde buyuzden bana saracak durumda degil ve ariyor,soruyor Iyi yani sen kendi kendine gelim guvey olsanda emin ol her iliskiyi baslatan kadindir ve istersen olur

kuzum evlenince bizi boşlama tamam mı enişte ne iş yapıyordu yoğun mu bize zaman kalacak mı

Kizlar fikrinizi almak istedim cok tesekkur ederim bilmiyorum nie dinledim ben kimsenin konusmasini yarin birakmak istemem sanirim buyuzden dinledim ama sonrasinda kafam aptal oldu thank you ) tugcecim bana Da kafamdaki soruyla ilgili kart cekermisin??

canım hakkında hayırlısı olsun.
değişmek senin elinde. düşünce şeklini değiştirebilirsin biliyorsun.
zihnin seni yönetmesin, sen zihnini yönet.

Evet bizi boslama ve kartlarindan mahrum etme tugcem ya bide ayakkabinin altina isimlerimizi yazmayi unutma.. dalis kulubunden izmir tarihini bekliorum insallah gelebilirim dugune ya cok istiyorum su tarihler bi belli olsa

Selam yavrum
Ah aha çok güzel şeyler bunlar valla tadını çıkar
Sonra evine bakıp her dokunuşda emeğini göreceksin gördükçe daha da mutlu olucaksın.
Ben çalışmaca alışmaca öle işte.
Çok düşünmemeye çalışıuorum cnm.
Evet bende zaman yaymayındüşündüm aklımdakini. Nasip.....
Hayırlı insan çıksın karşıma inş. Bu aralar o kadar çok istiyomki hayırlı birini hayatımda neden bilmem çok ihriyacım var her zamanlinden daha çok öle işte bebikom.
Seni çok seviyorum tuğçem.
Bugün senin konun geçti bir arkadaşla. Senden bahsettim öle ...
Hissettim ki gerçekten çok seviyorum seni.

Hepimiz mış gibi yapıyoruz yorulduk canım yaşadık bişiler iş güö sorumluluk ve doyumsuzluk her şey birleşince gözümüzün feri sönüyor sana ona buna değil çoğumuza özgü bişi çevremdeki arkadaşlarımla da konumuz bu oluyor. Evlilşk fikri varsa süper kuzum şimdiden

canım hakkında hayırlısı olsun.
değişmek senin elinde. düşünce şeklini değiştirebilirsin biliyorsun.
zihnin seni yönetmesin, sen zihnini yönet.

Challenger bak tuğçe de tam sana göre bir kart çekmiş bence onu dinleyerek kafanda soru işareti kalmasına engel olmuşsun bu güzel ama söylediklerine de kafanı çok takıp üzme kendini - kimse mükemmel değil biz de olmak zorunda değiliz
ben de çok kontrollü bir insanımdır ama inan bir yıldır bazı şeyleri akışına bıraktığımda daha az acı çekerek daha güzel kapıların açıldığını fark ettim hayatımda sanırım bir yönden hayatı akışına bırakmak gerekiyor

Turko 2016 gelini olacaksin cnm sen nedense icimden boyle gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…