- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.321
Ya gayet Iyi benim sarmalarim haricinde o zaten iliski yasiyor diger yandanda kendimi kendine ispat derdinde buyuzden bana saracak durumda degil ve ariyor,soruyor Iyi yani sen kendi kendine gelim guvey olsanda emin ol her iliskiyi baslatan kadindir ve istersen olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Turko 2016 gelini olacaksin cnm sen nedense icimden boyle gecti
kuzum evlenince bizi boşlama tamam mıenişte ne iş yapıyordu yoğun mu bize zaman kalacak mı
eğer biri sizi ağlatıyorsa o kişiden hayır gelmez en azından kendim için böyle düşünyorum kızlar beni ağlatan adam mutlu edemez diye bir yargı gelişti bendeKafam dağılıyo kuzum en azından oturup giden adam için ağlamak çok yıpratıco
Ne zaman senin için hayırlıysa o zaman olsun karşına dilediğin gibi biri çıksın ve hep mutlu olVayyyyy bişi kalmamış kıs
2015 eylül olaydı iyiydi
Hayırlıaı ne zman ise o zaman olsun inş. Amin.
:)))))). Valla en son karşılaştığım umutsuz vaka benide soğuttu:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
karamsar değilimdir aslında - yani evlenemeyeceğim demem nasip kısmet zamanı gelince herşey olur düşüncesindeyim ama gerçekten hem kkda okuduklarım hem etrafımda gözlemlediklerim erkekler hakkındaki düşüncelerimi yalanlamıyor hatta umutlarımı suya düşürüyor bile diyebilirim
şu an benim ihtiyacım olan en az benim kadar ayakta güçlü durabilen bir erkek! ben tek başıma hayatımı idame ettirebiliyorsam yanımda olacak erkeğin de en az benim kadar güçlü karakterde olmasını isterim
Selam yavrum
Ah aha çok güzel şeyler bunlar valla tadını çıkar
Sonra evine bakıp her dokunuşda emeğini göreceksin gördükçe daha da mutlu olucaksın.
Ben çalışmaca alışmaca öle işte.
Çok düşünmemeye çalışıuorum cnm.
Evet bende zaman yaymayındüşündüm aklımdakini. Nasip.....
Hayırlı insan çıksın karşıma inş. Bu aralar o kadar çok istiyomki hayırlı birini hayatımda neden bilmem çok ihriyacım var her zamanlinden daha çok öle işte bebikom.
Seni çok seviyorum tuğçem.
Bugün senin konun geçti bir arkadaşla. Senden bahsettim öle ...
Hissettim ki gerçekten çok seviyorum seni.
boşlamam canım. merak etme. :)
Eve internet bağlatıcam zaten evlenmeden kısmetse.
Enişte alüminyum doğrama üzerine bir şirkette çalışıyor. :)
Akşam 7 gibi evde oluyor.
Cumartesi de 1 e kadar çalışıyor.
Limon var cok sukur ilk bastan beri var ablasi dahi son anda masadan kacar bu guvenme desede cocuk konusu vs surekli dilinde ve tum insanlarin dediklerinin tersini yapiyor bakalim.. o kartimmi yoksa tugcemin yorumumu?? Evet kizlar haklisiniz iyiki varsiniz bazen kafam sacma sapan oluyor hepinize yorumlari icin tesekkur ederim
Bide sizler ne ceviriosunuz bakalim limon,turkuaz,asli ne maillesmesi bakiyim o??
Limon birisi seni aglatiyorsa mutlu ettigi veya etmek istedigi baskasi vardir diye bir soz var..genelde erkekler biz bayanlara soyledigi yapma canim birak o adami bu kadar zaman sonra bile olsa biter,olmaz he Boyle Boyle oyalan .. turko bilmem icimden oyle gecti.. tugce super bize vakit ayirabileceksin yani) bide canim Ben kart istemistim belki gormemissindir
sen de iyi ki varsın hepiniz iyi ki varsınız - iyi ki beni de aranıza kabul ettiniz inanın 2 gündür biraz olsun içimi dökebildiğimi, yalnız olmadığımı hissettimLimon var cok sukur ilk bastan beri var ablasi dahi son anda masadan kacar bu guvenme desede cocuk konusu vs surekli dilinde ve tum insanlarin dediklerinin tersini yapiyor bakalim.. o kartimmi yoksa tugcemin yorumumu?? Evet kizlar haklisiniz iyiki varsiniz bazen kafam sacma sapan oluyor hepinize yorumlari icin tesekkur ederim
uyu da büyü bakalım - güzelce dinlenİyi geceler güzeller
Çok yorgunum ben
Uyuyimde büyüyüm
her erkek öyle olacak diye bir şey yok...
bdv bölümüne çok kendini kaptırmamak lazım. ayakları üzerinde durabilen, güçlü erkek de çok inan ki, kötü tesadüflerin çokluğu bizi yanıltmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?