30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Tugcecim halimda eksik demistin onlar tamammi??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aldık onları da geçen hafta canım.
Kısmetse onlarda bu haftaiçi gelicek.
Bu salon halım canım. iki tane bundan olacak. Koltuklarım açık renk bu arada.

Son düzenleme:

Kafam dağılıyo kuzum en azından oturup giden adam için ağlamak çok yıpratıco

Kızlar aranızda reelde de görüşen var mı merak ettim?
Bir de tuğçem rica etsem bana da bir kart çeker misin içimden geçen birşey var da....başkası adına bir dileğim var ama kendim için değil...

halın da çok hoş, zarif ve sade... güle güle iyi günlerde kullan

kuzum evlenince bizi boşlama tamam mı enişte ne iş yapıyordu yoğun mu bize zaman kalacak mı

boşlamam canım. merak etme. :)
Eve internet bağlatıcam zaten evlenmeden kısmetse.
Enişte alüminyum doğrama üzerine bir şirkette çalışıyor. :)
Akşam 7 gibi evde oluyor.
Cumartesi de 1 e kadar çalışıyor.

Limon var cok sukur ilk bastan beri var ablasi dahi son anda masadan kacar bu guvenme desede cocuk konusu vs surekli dilinde ve tum insanlarin dediklerinin tersini yapiyor bakalim.. o kartimmi yoksa tugcemin yorumumu?? Evet kizlar haklisiniz iyiki varsiniz bazen kafam sacma sapan oluyor hepinize yorumlari icin tesekkur ederim

Super cok begendim koltuklarin acik renk olarak tam ne renk?? Ama sen zevklisin kesin cok guzel olacaktir evin..

Kafam dağılıyo kuzum en azından oturup giden adam için ağlamak çok yıpratıco

eğer biri sizi ağlatıyorsa o kişiden hayır gelmez en azından kendim için böyle düşünyorum kızlar beni ağlatan adam mutlu edemez diye bir yargı gelişti bende

Vayyyyy bişi kalmamış kıs
2015 eylül olaydı iyiydi
Hayırlıaı ne zman ise o zaman olsun inş. Amin.
Ne zaman senin için hayırlıysa o zaman olsun karşına dilediğin gibi biri çıksın ve hep mutlu ol

:)))))). Valla en son karşılaştığım umutsuz vaka benide soğuttu:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

her erkek öyle olacak diye bir şey yok...

bdv bölümüne çok kendini kaptırmamak lazım. ayakları üzerinde durabilen, güçlü erkek de çok inan ki, kötü tesadüflerin çokluğu bizi yanıltmamalı.

Son düzenleme:

Ayy canım ben de seni çok seviyorum. sağolasın.
Allah sana da hayırlı bir eş nasip etsin inşallah. ama ben inanıyorum ki olacak. öyle hissediyorum.

iyigeliş saatleri gündüzleri yakalarız seni kuzum artık

sanki böyle kuzenim ne bilim komşu kızım falan evleniyo gibi bi hissiyat oluşuyo

hadi hayırlısı canım güzel düşün güzel yaşa ben olumsuzluklar yüzünden eski sevgilimi öldürmüştüm

iyi şeyler olsun hepimiz ,çin

Super cok begendim koltuklarin acik renk olarak tam ne renk?? Ama sen zevklisin kesin cok guzel olacaktir evin..

Teşekkür ederim canım.
koltuklar açık ve düz renk olduğu için canlandırsın diye halıda renk olsun istedim.

Limon birisi seni aglatiyorsa mutlu ettigi veya etmek istedigi baskasi vardir diye bir soz var..genelde erkekler biz bayanlara soyledigi yapma canim birak o adami bu kadar zaman sonra bile olsa biter,olmaz he Boyle Boyle oyalan .. turko bilmem icimden oyle gecti.. tugce super bize vakit ayirabileceksin yani ) bide canim Ben kart istemistim belki gormemissindir

Cok guzel secmissin herseyin en Iyisini hakediyorsun canim.. evinde Allah agiz tadiyla oturmayi nasip eder insallah

hayılrısını istiyorum kuzum 3 yıl böyle dua ettim hayırlıysak birlikte olalım değilsek bitsin diye. sırayla ağlattık birbirimizi
kavga etmeden ayrıldık düşün cuma günü aramıştım 40 dk falan konuştuk dertleştik

eskisi gibi hissetmiyorum ona karşı böle böle biter gider

ğer doğru kişi varsa bi gün mutlaka karşımıza çıkar

sen de iyi ki varsın hepiniz iyi ki varsınız - iyi ki beni de aranıza kabul ettiniz inanın 2 gündür biraz olsun içimi dökebildiğimi, yalnız olmadığımı hissettim

İyi geceler güzeller
Çok yorgunum ben
Uyuyimde büyüyüm
uyu da büyü bakalım - güzelce dinlen

aslında bdvde çok takılan biri değilimdir ben genelde diyet topiklerindeyimdir bdv arada baktığım bir yer - ama ben oldum olası çok gözlem yaparım insanları kadın erkek gözlemlerim olaylara tepkilerini - toplumdaki duruşlarını falan... psikoloji-sosyoloji-iletişim tarzı şeyler okurum yani yorumlarım aslında tüm bunların sentezi - kendimce tabii...

iyi gecler tatlı ve huysuz bayanlar

neşeyi sağlayan başkası diil bizsek hep neşemiz keyfimiz yerinde olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…