- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.521
yazdıklarına bakıyorum da kendimle konuşuyormuşum gibi hissettim gerçekten
işte bu kitap okuma durumu bir önceki yazımda söylediğim gibi kendine değer katmakla alakalı
mesela şu an ben herşeyimle kendim ilgileniyorum normal bir evde hiç olmayacak şeyler benim başıma geldi bu yıl 3 kez kombi bozuldu şimdi de can çekişiyor da idare ediyorum servisi çağırmak istemiyorum yine - evle ilgili yaşadığım sıkıntılar sınırı çoktan aştı - bir erkek bile bu kadarına dayanamaz başlarım evine der çeker gider - yanımdaki erkek bu sorumlulukları benimle paylaşsın isterim yoksa çok kitap okumuş ama anlattığın gibi bir adamsa ben napayım onu zaten ben yeterince uğraşıyorum
işte burada sorumluluk duygusu ön plana çıkıyor - sorumsuz insanların geneli bencildir gibi bir cümle kuracağım belki ağır bir genelleme olacak ama benim için durum bu - herkes elini taşın altına koysa gül gibi yaşanır
aman yaa bunca şeyi söyleye söyleye ben bu gidişle evlenemem çünkü aradığım adam bu evrende yok
olsun sorun değil ben de acaba başka bir yazıya yorum yaptı da alıntıda yanlışlık mı var diye düşündüm
nick canım
bu arada çok deng gelemedik
limon ben
88liyim
öğretmenim
4 ay önce sevgilimden ayrıldım yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
senin bize daha çok destek olman lazım sayın psikolojik danışman arkadaşımeyvah eyvah şimdi yazdıklarımı analiz et desem ruh yapısı bozuk insan diyecek:18::18::18:
ben de burada Efsa kardeşimize rehberlik oku diye telkinde bulunuyordum okumuşsundur mutlaka - demek ki boşa konuşmamışım içimizden biri o bölüm mezunu çıktı
seni ve oranjeni hatırlıyorum sanki - neyse bir ara girip okuyayım topiğinizi mutlaka bu hatırlamamın bir açıklaması vardır
evet bebeğim yaa, tam olmadım direniyorum
iyi akşamlar kızlar, kk'da herdaim sevdiğim beğendiğim topic burası.. hepinizi seviyorumsevgiyle kalın kızlarr
hakkımdaki yorumların için teşekkür ederim - valla bir çok kişi "hanım hanımcık" olmadığım için yeterince olgun bulmaz beni - tabii kişiden kişiye de değişir bakış açısı... o yüzden ilk kez bugün yazışıyor olmamıza rağmen böyle düşünmene sevindimevet kafa yapımız uyuyor. ama sen benden daha genç olmana rağmen oldukça olgunsun. çok takdir ettim seni.
yalnız amaan ben herşeyi zaten kendim yapıyorum diye de tümüyle yalnızlığa itme bence kendini. yalnız olmak ne olursa olsun çok zor. çok zor vir 5 yıl geçirdim ama yine de evlilik, iki kişinin bir olması güzel şey. benimki yürümedi ama benim yüzümden değil, çok çaba harcadım ama karşımdaki çaba göstermeyince hepsi boş.
kültür olarak benden bir miktar geri bu çocuk, ama sorumluluk sahibi, seven sahiplenen erkek gibi erkek. iş nedir ki yarın işsiz de kalabilirim? peki sırtımı dayayabilir miyim bu çocuğa eşim olsa? cevabım evet ! oysaki eski eşim işten çıkabilir eve para getiremem diye bana bi çocuğu bile çok gördü.
hahah öyle düşünme, aradığın adam oralarda bi yerlerde, senin gibi bi kadın arıyor. belki tr de belki başka bi ülkede. ama eminim biyerlerde oralarda.. umarım allah karşına çok bekletmeden çıkarır ve verdiğin kararlardan pişman etmez..
selam limon
nikim belli ama dostlarım bana şero der
78 liyim,senden on yaş büyüğüm.
mesleğin çok güzel,bende özel bi firmada dış tic dept. yönetiyorum.
sevgili olayını sen mi bitirdin o mu?= unuttun mu unutuldun mu? iyi misin şimdi?:26:
iyi akşamlar kızlar, kk'da herdaim sevdiğim beğendiğim topic burası.. hepinizi seviyorumsevgiyle kalın kızlarr
bende de açılmıyor hatta koruma tedbiri yazıyoryoutube açıldı diyorlar ama bende açılmıyor hala.
Tuğçem hoşgeldinKızlar merhaba...
çok yorulmuşum. kendi evimde temizlik yaptık bütün gün.
daha yeni yemek yiyebildim.
Sizler nasılsınız kızlar?
yorgun mutsuz umutsuzum bu akşam
yorgun mutsuz umutsuzum bu akşam
Tuğçem hoşgeldinafiyet olsun
Ne güzeldir insanın kendi eviyle uğraşması - tadını çıkar
hayırdır canım noldu?
benim de moralim bozuldu eve geldim kapıda su faturası ve 100 küsür TLbir de önceki dönem borcu görünüyor 20 TL halbuki bir önceki fatura ödendi diye hatırlıyorum - canım sıkıldı üstelik faturaları otomatik ödemeye vermiştim ama ardından tekrar gidip yatırmak zorunda kalıyorum ya da ertesi ay gidip bankayla uğraşıyorum valla benim de moralim bozuldu ödemesem ceza artacak ama 2 ayda 100 TL su faturası mı olur - bir ara mutfağı su bastı ama yani tüm evi su bassa bu kadar gelmez off off seminer olmasa haftaya hemen ev bulup çıkardım benim de canım sıkkın hala kendime gelemedim kafam kazan gibi
benim de midem bulanmaya başladı nedense.
hayırdır canım neden mutsuzsun?
Tuğçem hoşgeldinafiyet olsun
Ne güzeldir insanın kendi eviyle uğraşması - tadını çıkar
hayırdır canım noldu?
benim de moralim bozuldu eve geldim kapıda su faturası ve 100 küsür TLbir de önceki dönem borcu görünüyor 20 TL halbuki bir önceki fatura ödendi diye hatırlıyorum - canım sıkıldı üstelik faturaları otomatik ödemeye vermiştim ama ardından tekrar gidip yatırmak zorunda kalıyorum ya da ertesi ay gidip bankayla uğraşıyorum valla benim de moralim bozuldu ödemesem ceza artacak ama 2 ayda 100 TL su faturası mı olur - bir ara mutfağı su bastı ama yani tüm evi su bassa bu kadar gelmez off off seminer olmasa haftaya hemen ev bulup çıkardım benim de canım sıkkın hala kendime gelemedim kafam kazan gibi
Kotuyum sinavim berbat gecti neye elimi atsam kurutuyorum.. ne okul,ne is,ne ask hicbirsey Iyi gitmiyor..,yorgunum mutsuzum..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kotuyum sinavim berbat gecti neye elimi atsam kurutuyorum.. ne okul,ne is,ne ask hicbirsey Iyi gitmiyor..,yorgunum mutsuzum..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende de açılmıyor hatta koruma tedbiri yazıyor
kuzum gel içelim
hayırlısı kuzum ya her şeyin ir sürü şeye sahipsin er ya da geç yoluna girer inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?