30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet kafa yapımız uyuyor. ama sen benden daha genç olmana rağmen oldukça olgunsun. çok takdir ettim seni.
yalnız amaan ben herşeyi zaten kendim yapıyorum diye de tümüyle yalnızlığa itme bence kendini. yalnız olmak ne olursa olsun çok zor. çok zor vir 5 yıl geçirdim ama yine de evlilik, iki kişinin bir olması güzel şey. benimki yürümedi ama benim yüzümden değil, çok çaba harcadım ama karşımdaki çaba göstermeyince hepsi boş.
kültür olarak benden bir miktar geri bu çocuk, ama sorumluluk sahibi, seven sahiplenen erkek gibi erkek. iş nedir ki yarın işsiz de kalabilirim? peki sırtımı dayayabilir miyim bu çocuğa eşim olsa? cevabım evet ! oysaki eski eşim işten çıkabilir eve para getiremem diye bana bi çocuğu bile çok gördü.
hahah öyle düşünme, aradığın adam oralarda bi yerlerde, senin gibi bi kadın arıyor. belki tr de belki başka bi ülkede. ama eminim biyerlerde oralarda.. umarım allah karşına çok bekletmeden çıkarır ve verdiğin kararlardan pişman etmez..
nick canım

bu arada çok deng gelemedik
limon ben

88liyim
öğretmenim
4 ay önce sevgilimden ayrıldım yalnızım dostlarım yalnızım yalnız

selam limon
nikim belli ama dostlarım bana şero der
78 liyim,senden on yaş büyüğüm.
mesleğin çok güzel,bende özel bi firmada dış tic dept. yönetiyorum.
sevgili olayını sen mi bitirdin o mu?= unuttun mu unutuldun mu? iyi misin şimdi?:26:

Son düzenleme:

mesai bitince bende normale dönüyorum uzun vadede yıpratıcı bir meslek her gün dinlemek enerjimi bitiyor ben pdr yerine psikoloji veya hukuk önerirm pişmanım hukuk okumadığıma yani. yok ya analiz falan yapmıyorum burdan ,insan o modda çok kalınca yıpranıyor

seni ve oranjeni hatırlıyorum sanki - neyse bir ara girip okuyayım topiğinizi mutlaka bu hatırlamamın bir açıklaması vardır

tamam canım bekleriz

öeneriler falan yazarsan seviniriz yani

iyi akşamlar kızlar, kk'da herdaim sevdiğim beğendiğim topic burası.. hepinizi seviyorum sevgiyle kalın kızlarr

hakkımdaki yorumların için teşekkür ederim - valla bir çok kişi "hanım hanımcık" olmadığım için yeterince olgun bulmaz beni - tabii kişiden kişiye de değişir bakış açısı... o yüzden ilk kez bugün yazışıyor olmamıza rağmen böyle düşünmene sevindim
yalnızlığa gelince... yalnız yaşıyorum ama kendimi yalnız hissetmiyorum daha 1 yıl bile olmadı buraya geleli ama iyi arkadaşlıklar edindğimi düşünüyorum şimdi bile bir ihtiyacım olsa alo gel diyebileceğim kişiler var ve bu sayede kendmi hiç yalnız hissetmiyorum
bazı şeyler elbet zamanla olur ama ne bileyim bazen aradığım tarzda insanın var olmadığını düşünüyor, umudumu kesiyorum

iyi akşamlar kızlar, kk'da herdaim sevdiğim beğendiğim topic burası.. hepinizi seviyorum sevgiyle kalın kızlarr

ben de sizi çok sevdim sizler de iyi ki varsınız

Kızlar merhaba...
çok yorulmuşum. kendi evimde temizlik yaptık bütün gün.
daha yeni yemek yiyebildim.
Sizler nasılsınız kızlar?

Kızlar merhaba...
çok yorulmuşum. kendi evimde temizlik yaptık bütün gün.
daha yeni yemek yiyebildim.
Sizler nasılsınız kızlar?
Tuğçem hoşgeldin afiyet olsun
Ne güzeldir insanın kendi eviyle uğraşması - tadını çıkar

yorgun mutsuz umutsuzum bu akşam

hayırdır canım noldu?

benim de moralim bozuldu eve geldim kapıda su faturası ve 100 küsür TL bir de önceki dönem borcu görünüyor 20 TL halbuki bir önceki fatura ödendi diye hatırlıyorum - canım sıkıldı üstelik faturaları otomatik ödemeye vermiştim ama ardından tekrar gidip yatırmak zorunda kalıyorum ya da ertesi ay gidip bankayla uğraşıyorum valla benim de moralim bozuldu ödemesem ceza artacak ama 2 ayda 100 TL su faturası mı olur - bir ara mutfağı su bastı ama yani tüm evi su bassa bu kadar gelmez off off seminer olmasa haftaya hemen ev bulup çıkardım benim de canım sıkkın hala kendime gelemedim kafam kazan gibi

benim de midem bulanmaya başladı nedense.
hayırdır canım neden mutsuzsun?

özel bi sebebi yok nedense kendimi akşam akşam öyle hissettim tüm gün esktra enerjik olunca akşam böle oldum
teşekkür ederim düşündüğünüz için.

lily kolay gelsin tatlım ya zor işler bunla bankaya söv derim hatta mail at merkeze daha iyi dönüş sağlıyorl adı üstünde otomatik talimat

Hoşbulduk canım.
Güzel canım şükür ama bana bir korku geldi. sorumluluk duygusu.
tüm evin işi bana bakmaya başlayacak. alışırım zamanla ona da.

Kotuyum sinavim berbat gecti neye elimi atsam kurutuyorum.. ne okul,ne is,ne ask hicbirsey Iyi gitmiyor..,yorgunum mutsuzum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kotuyum sinavim berbat gecti neye elimi atsam kurutuyorum.. ne okul,ne is,ne ask hicbirsey Iyi gitmiyor..,yorgunum mutsuzum..

kuzum gel içelim

hayırlısı kuzum ya her şeyin ir sürü şeye sahipsin er ya da geç yoluna girer inş

canım şükretmeye devam etmelisin.
şuan böyle olabilir ama bu iyi gitmeyecek anlamına gelmez.
her şeyin iyi olacağına inanmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…