30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım şükretmeye devam etmelisin.
şuan böyle olabilir ama bu iyi gitmeyecek anlamına gelmez.
her şeyin iyi olacağına inanmalısın.

Inanamiyorum artik gucum kalmadi resmen ya bi insanin hayatinda kasimdan beri herseymi kotu gider.. is,aile,sevgili,okul Pfff (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende youtube hic kapanmadi sirket noteboogunda )

Istanbuldaysan cuma icelim direkt o moddayimm.. insallah

yok kuzum egedeyim
birde benim alkol olayım dilimdedir
denemedim bile ama seviyorum içki muhabbetini

her şey bir şekilde yoluna girecek ben buna inanıyorum ve hayatla mücadele etmiyorum ne veririse kabulleniyorum

Inanamiyorum artik gucum kalmadi resmen ya bi insanin hayatinda kasimdan beri herseymi kotu gider.. is,aile,sevgili,okul Pfff (

bunu değiştirebilirsin canım.
meditasyon ve olumlamaya yönelerek ve tabi ki inanç.
bir kere bu düşüncelerden uzakaşmalısın.
Ve yeni düşünceler için çalışmaya başlamalısın.

yok kuzum egedeyim
birde benim alkol olayım dilimdedir
denemedim bile ama seviyorum içki muhabbetini

her şey bir şekilde yoluna girecek ben buna inanıyorum ve hayatla mücadele etmiyorum ne veririse kabulleniyorum

doğru yoldasın canım.
Ne gelirse Allah'tandır diye düşünürsen rahat olursun.

canım yaaa bu bankayla biz kurum olarak da çalışıyoruz yani oradakileri de az buçuk tanımaya başladım ama ben özel işlerimi kendim hallediyorum yani iş tanışıklığını özelime kullanmam
mesela geçende kredi kartım otomatikteydi ama ödenmemiş telefonuma mesaj geldi 5 gün gecikmiş diye - gittim sordum otomatik talimat veremiyorum zaten otomatikte dedi eee dedim neden ödenmedi bakiye yetersizdir dedi ben de öyle olsaydı emin olun hak iddia etmezdim dedim sonra baktılar ee neden sorun var ki acaba kusura bakmayın dedi ödedi valla bu ev de faturalar da başıma çok bela açtı 10 ayda - 100 lira fatura ne demek - ama hak da iddia edemem ki eski faturayı bulamadım ödenip ödenmediği de belirsiz ((

Hoşbulduk canım.
Güzel canım şükür ama bana bir korku geldi. sorumluluk duygusu.
tüm evin işi bana bakmaya başlayacak. alışırım zamanla ona da.
alışırsın alışırsın
ben hem evle uğraşıyorum temizlikti yemekti ha bir de ayda bir apartman merdivenleri paspaslanıyor - balkonlarda bir kez oturmuşluğum yok geçen hafta 2 kez yıkadım Allahtan günler uzadı da biraz daha vakit ayırabiliyorum eve - ama insanın kendi düzeni olunca idare ediyorsun ki sen sevdiğin insanla kurduğun yuvada eminim benden daha severek vakit geçireceksindir

Kotuyum sinavim berbat gecti neye elimi atsam kurutuyorum.. ne okul,ne is,ne ask hicbirsey Iyi gitmiyor..,yorgunum mutsuzum..

hayat zor ama emin ol bu mutsuzluk uzun soluklu değil benim de bu akşam işten çıkıp eve geldim ne güzel yatar dinlenirim dedim ama faturayı görünce moralim bozuldu eski faturayı aradım bulamadım ama o arada ayak bileklerimin etrafı ceviz büyüklüğünde şiş bir vaziyetteydi ama eminim ki yarına bu can sıkıntım azalacak
aslında ufak şeylere çok takıyoruz hiçbir acı uzun soluklu değil

bunu değiştirebilirsin canım.
meditasyon ve olumlamaya yönelerek ve tabi ki inanç.
bir kere bu düşüncelerden uzakaşmalısın.
Ve yeni düşünceler için çalışmaya başlamalısın.

Nasil ?? Tugcem goster soz yapicam.. yoruldum berbat haldeyim artik kasimda dunyanin en buyuk sirketinde calisiyorum derdim ama sirket batiyor ve ben bu gidisi Iyi gormuyorum.. okul derslerimi verememekten korkmaya basladim.. adamim ne zaman moskovaya gitse ulasilmazlari oynuyor.. en yakin arkadasimin esi cocugunu amerikaya kacirmakla tehdit ediyor ve kiz surekli agliyor tel edip... Gercekten gucum yok artik... En kotusude disardaker Beni cok guclu zannediyor yorgunum hemde cok ne yapabilirim

doğru yoldasın canım.
Ne gelirse Allah'tandır diye düşünürsen rahat olursun.

mücadeleyi didinmeyi bıraktım ve inan daha mutluyum 3-4 ay önce daha çok şeye sahiptim belki hayatımın aşkı var diyordum ama kendimi bitiriyormuşum tuğçem . şimdi didiklemiyorum beynimi bıraktım iyi gelecek ne varsa onu yapıyorum

Gercekten becerebiliyormusun bunu yapmayi?? Ben her ani sorguluyorum neden,nicin,nasil diye??

Konu konu sahibi tarafindan kapatilmistir diye bu baslik uyari verdi ve nette kopmalar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…