- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.561
Ne hesabı canım anlamadım?
canım yaaa bu bankayla biz kurum olarak da çalışıyoruz yani oradakileri de az buçuk tanımaya başladım ama ben özel işlerimi kendim hallediyorum yani iş tanışıklığını özelime kullanmam
mesela geçende kredi kartım otomatikteydi ama ödenmemiş telefonuma mesaj geldi 5 gün gecikmiş diye - gittim sordum otomatik talimat veremiyorum zaten otomatikte dedi eee dedim neden ödenmedi bakiye yetersizdir dedi ben de öyle olsaydı emin olun hak iddia etmezdim dedim sonra baktılar ee neden sorun var ki acaba kusura bakmayın dedi ödedi valla bu ev de faturalar da başıma çok bela açtı 10 ayda - 100 lira fatura ne demek - ama hak da iddia edemem ki eski faturayı bulamadım ödenip ödenmediği de belirsiz((
alışırsın alışırsın
ben hem evle uğraşıyorum temizlikti yemekti ha bir de ayda bir apartman merdivenleri paspaslanıyor - balkonlarda bir kez oturmuşluğum yok geçen hafta 2 kez yıkadım Allahtan günler uzadı da biraz daha vakit ayırabiliyorum eve - ama insanın kendi düzeni olunca idare ediyorsun ki sen sevdiğin insanla kurduğun yuvada eminim benden daha severek vakit geçireceksindir
hayat zor ama emin ol bu mutsuzluk uzun soluklu değil benim de bu akşam işten çıkıp eve geldim ne güzel yatar dinlenirim dedim ama faturayı görünce moralim bozuldu eski faturayı aradım bulamadım ama o arada ayak bileklerimin etrafı ceviz büyüklüğünde şiş bir vaziyetteydi ama eminim ki yarına bu can sıkıntım azalacak
aslında ufak şeylere çok takıyoruz hiçbir acı uzun soluklu değil
Ya ben kizlar soruyor diye bir siteye kaydoldum orada angel diye biri vrdi bn dedim kizlar soruyor hesabimi iptal edeem kadinlar klubunde uyeysen goruruzuruz dediydim o da var benim ismim ordda angel demisdi ondn sordum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canım ben değilim. :)
Ya ben kizlar soruyor diye bir siteye kaydoldum orada angel diye biri vrdi bn dedim kizlar soruyor hesabimi iptal edeem kadinlar klubunde uyeysen goruruzuruz dediydim o da var benim ismim ordda angel demisdi ondn sordum :)
Gercekten becerebiliyormusun bunu yapmayi?? Ben her ani sorguluyorum neden,nicin,nasil diye??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nasil ?? Tugcem goster soz yapicam.. yoruldum berbat haldeyim artik kasimda dunyanin en buyuk sirketinde calisiyorum derdim ama sirket batiyor ve ben bu gidisi Iyi gormuyorum.. okul derslerimi verememekten korkmaya basladim.. adamim ne zaman moskovaya gitse ulasilmazlari oynuyor.. en yakin arkadasimin esi cocugunu amerikaya kacirmakla tehdit ediyor ve kiz surekli agliyor tel edip... Gercekten gucum yok artik... En kotusude disardaker Beni cok guclu zannediyor yorgunum hemde cok ne yapabilirim
Anladim kusura bakma ltfen sorim dedim :))
canım beceremedim hayatım boyunca ve exi 3 yılda hayattan soğuttum ve bu yaşıma kadar kendime zindan ettim her şeyi sorguladım ama yok cevabı beni tatmin edecek kişi yeminlerde etse inanmıyorsun o zaman sormaya gerekte yok. bıraktım her şeyi herkes bi şekilde kendine göre haklı ve bir şey yapıyorlarsa mantıklı açıklaması vardır.
hayatta beni neler kimler mutlu ediyor mutsuz eden şeyler neler buna göre düzenledim.
enerjimi alan beni yoran kullanan tarzındaki arkadaşlıkları nerdeyse bitirdim
vücuduma kendime ruhuma yöneldim
ve bir şeyler olmuyorsa demek ki olmaması gerekiyor.
sorgulamak sadece yoruyor ve inan bana her soruda karşıdaki kişiyi kaybediyorsun kendini de kaybediyorsun. bırak akışıa bak adamı seviyosun ama tüm gün aklın onda moskovada ne yapıyordur vs seni aldatacak adam burnunun dibinde olsa da aldatır. gözüne yanlışı sokmuyprsa güvenmekten baika çaren yok
Bilinçaltının gücü= Joseph Murphy
Düşünce Gücüyle Tedavi= Louise L. hay bunları okumanı tavsiye ederim canım ve okuduktan sonra uygulamaya geç.
Ayrıca Google da olumlamar diye de aratabilirsin.
Şirket batıyor sen iyi görmüyorsun ama belki sonucu ne ise senin için çok hayırlı olacak belki sonuç iyi olacak. sadece sen egonun sesiyle iyi görmüyorsun.
En son oda ayni cumleyi yazdi hatta daha agrini daha once mesaj atmis sen kendi kafanda kurup mutsuz oluyorsun bsyler yolunda sadece senin hayatinda gitmiyor degil herkesin hayatinda gitmiyor kusura bakma Ben bardagin dolu tarafindan bakarim yuksek lisans yapiyorsun calisir gecsrsin millet bugun yarin ne yiyecegimin derdinde ki oyle bir derdin yok kurumsal sirket batmaz batarsa alir biton tazminat baska is bakarsin ve ben bunu konuscaz elinden oyuncagi alinmis gibisin diye mesaj atmis ya bunu ne guzel subat gibi basarmistim gene ucu kacti tugcem hadi bana olumlama ver ve her sabah onlari uyguliyim veya.kitap onerin kendimi toparlamaya ihtiyacim var
aynen öyle kuzum bazen velilerle görüşünce ne hayatlar var diyorum ya insanlar evlat acısı yaşıyor düşün daha ağırı var mı.
bi velimin 2 yıl önce eşi vefat etti duyunca üzüntüden bebeğini düşürdü ve geçen yıl kızı trafik kazasında vefat etti. 2 yılda 3 öl
m gördü . ve kadın bizle yaşıt nerdeyse .
Rabbim bizi daha ağır şeylerle sınamasın yüksek yapmadın diyelim ne olur ki yani işten ayrılsan ne olur hiç bişi daha iyi veya daha kötü şartlarda bulursun bi iş.
her sabah uyandığında 2 seçeneğin var güne küfretmek veya camı açıp hava almak hangisine seçeceğeine karar vermelisin .
olumlu ve güzel şeyler söyle kendine ve kendini sev bak kuzum sen az daha sızlanırsan adam gider zaten uzaktasın her aradığında sızlanan bi hatun inan bana kimse çekmez kimse kimse için ölmüyor neşeyle aç umut vaat et ki her bunaldığında seni arasın senin sesin ona güç versin
Yarin alip okumaya baslayacagim dogru soyluyorsun bu aralar egom aldi basini gidiyor
canım etrafımızdaki insanlar bizi etkiliyor tabii ama bunun nedeni bizim olaylara yüklediğimiz olumsuz anlamlar - bazen kendimizi unutup bizden yardım talep edenlere gönlümüzü açmamız lazımNasil ?? Tugcem goster soz yapicam.. yoruldum berbat haldeyim artik kasimda dunyanin en buyuk sirketinde calisiyorum derdim ama sirket batiyor ve ben bu gidisi Iyi gormuyorum.. okul derslerimi verememekten korkmaya basladim.. adamim ne zaman moskovaya gitse ulasilmazlari oynuyor.. en yakin arkadasimin esi cocugunu amerikaya kacirmakla tehdit ediyor ve kiz surekli agliyor tel edip... Gercekten gucum yok artik... En kotusude disardaker Beni cok guclu zannediyor yorgunum hemde cok ne yapabilirim
mücadeleyi didinmeyi bıraktım ve inan daha mutluyum 3-4 ay önce daha çok şeye sahiptim belki hayatımın aşkı var diyordum ama kendimi bitiriyormuşum tuğçem . şimdi didiklemiyorum beynimi bıraktım iyi gelecek ne varsa onu yapıyorum
evet turkuaz yok bu gecturkuaz nerede bu gece:44:
evet var bugun işte de internet bağlantısında sorun yaşadık - evde de arada sayfalar açılmıyorkızlar sizin de internette yavaşlama var mı...
rica ederim - asıl ben teşekkür ederim iltifatın içinTeşekkür ederim canım.
temizlik konusunda senden fikir alırım o zaman.
Hepsi hallolur bir şekilde.
sen de maşallah hamaratmışsın.
canım beceremedim hayatım boyunca ve exi 3 yılda hayattan soğuttum ve bu yaşıma kadar kendime zindan ettim her şeyi sorguladım ama yok cevabı beni tatmin edecek kişi yeminlerde etse inanmıyorsun o zaman sormaya gerekte yok. bıraktım her şeyi herkes bi şekilde kendine göre haklı ve bir şey yapıyorlarsa mantıklı açıklaması vardır.
hayatta beni neler kimler mutlu ediyor mutsuz eden şeyler neler buna göre düzenledim.
enerjimi alan beni yoran kullanan tarzındaki arkadaşlıkları nerdeyse bitirdim
vücuduma kendime ruhuma yöneldim
ve bir şeyler olmuyorsa demek ki olmaması gerekiyor.
sorgulamak sadece yoruyor ve inan bana her soruda karşıdaki kişiyi kaybediyorsun kendini de kaybediyorsun. bırak akışıa bak adamı seviyosun ama tüm gün aklın onda moskovada ne yapıyordur vs seni aldatacak adam burnunun dibinde olsa da aldatır. gözüne yanlışı sokmuyprsa güvenmekten baika çaren yok
canım kafanda kurmamaya çalışıp sadece olanı görmeye ve sahip olduklarınla da mutlu olmaya çalışsan? deneyebilir misin ?En son oda ayni cumleyi yazdi hatta daha agrini daha once mesaj atmis sen kendi kafanda kurup mutsuz oluyorsun bsyler yolunda sadece senin hayatinda gitmiyor degil herkesin hayatinda gitmiyor kusura bakma Ben bardagin dolu tarafindan bakarim yuksek lisans yapiyorsun calisir gecsrsin millet bugun yarin ne yiyecegimin derdinde ki oyle bir derdin yok kurumsal sirket batmaz batarsa alir biton tazminat baska is bakarsin ve ben bunu konuscaz elinden oyuncagi alinmis gibisin diye mesaj atmis ya bunu ne guzel subat gibi basarmistim gene ucu kacti tugcem hadi bana olumlama ver ve her sabah onlari uyguliyim veya.kitap onerin kendimi toparlamaya ihtiyacim var
aynen öyle kuzum bazen velilerle görüşünce ne hayatlar var diyorum ya insanlar evlat acısı yaşıyor düşün daha ağırı var mı.
bi velimin 2 yıl önce eşi vefat etti duyunca üzüntüden bebeğini düşürdü ve geçen yıl kızı trafik kazasında vefat etti. 2 yılda 3 öl
m gördü . ve kadın bizle yaşıt nerdeyse .
Rabbim bizi daha ağır şeylerle sınamasın yüksek yapmadın diyelim ne olur ki yani işten ayrılsan ne olur hiç bişi daha iyi veya daha kötü şartlarda bulursun bi iş.
her sabah uyandığında 2 seçeneğin var güne küfretmek veya camı açıp hava almak hangisine seçeceğeine karar vermelisin .
olumlu ve güzel şeyler söyle kendine ve kendini sev bak kuzum sen az daha sızlanırsan adam gider zaten uzaktasın her aradığında sızlanan bi hatun inan bana kimse çekmez kimse kimse için ölmüyor neşeyle aç umut vaat et ki her bunaldığında seni arasın senin sesin ona güç versin
canım etrafımızdaki insanlar bizi etkiliyor tabii ama bunun nedeni bizim olaylara yüklediğimiz olumsuz anlamlar - bazen kendimizi unutup bizden yardım talep edenlere gönlümüzü açmamız lazımHayatta yaşananlar gerçekten zor ben de bazen çok yorulduğumu, hayatın beni gereğinden fazla sınadığını ve altında ezildiğimi hissediyorum ama sonra kendi kendime düşünüyorum olumsuz düşünceler beni ancak daha da dibe çeker deyip sıyrılmaya çalışıyorum
evet turkuaz yok bu gec
evet var bugun işte de internet bağlantısında sorun yaşadık - evde de arada sayfalar açılmıyor
rica ederim - asıl ben teşekkür ederim iltifatın için- ben çok becerikli değilim aslında sadece çalışan biri olarak pratik olmayı öğrenmeye çalışıyorum :1:
başkalarına yardımcı olurken çok geniş açılardan bakabiliyoruz da iş kendimize gelince pek aklı selim olamıyorz değil mi?
canım kafanda kurmamaya çalışıp sadece olanı görmeye ve sahip olduklarınla da mutlu olmaya çalışsan? deneyebilir misin ?
Çok güzel yazmışsın canım hoşuma gitti
Kesinlikle cnm ve ben bsy dedigimde egom konusurursa lutfen beni uyarin kizlar yatiyorum herkese Iyi geceler
Tuğçem bir kart seçebilir misin senin için uygunsa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?