30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Teşekkür ederim canım.
temizlik konusunda senden fikir alırım o zaman.
Hepsi hallolur bir şekilde.
sen de maşallah hamaratmışsın.

Yok canım ben değilim. :)

Hic gulucek halim yoktu valla ) sitenin adi supermis tugcecim sende cok iyisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sadece bende değilmiş yani... birkaç gündür var bende.düzelir umarım.

Gercekten becerebiliyormusun bunu yapmayi?? Ben her ani sorguluyorum neden,nicin,nasil diye??

canım beceremedim hayatım boyunca ve exi 3 yılda hayattan soğuttum ve bu yaşıma kadar kendime zindan ettim her şeyi sorguladım ama yok cevabı beni tatmin edecek kişi yeminlerde etse inanmıyorsun o zaman sormaya gerekte yok. bıraktım her şeyi herkes bi şekilde kendine göre haklı ve bir şey yapıyorlarsa mantıklı açıklaması vardır.

hayatta beni neler kimler mutlu ediyor mutsuz eden şeyler neler buna göre düzenledim.

enerjimi alan beni yoran kullanan tarzındaki arkadaşlıkları nerdeyse bitirdim

vücuduma kendime ruhuma yöneldim

ve bir şeyler olmuyorsa demek ki olmaması gerekiyor.

sorgulamak sadece yoruyor ve inan bana her soruda karşıdaki kişiyi kaybediyorsun kendini de kaybediyorsun. bırak akışıa bak adamı seviyosun ama tüm gün aklın onda moskovada ne yapıyordur vs seni aldatacak adam burnunun dibinde olsa da aldatır. gözüne yanlışı sokmuyprsa güvenmekten baika çaren yok

Bilinçaltının gücü= Joseph Murphy
Düşünce Gücüyle Tedavi= Louise L. hay bunları okumanı tavsiye ederim canım ve okuduktan sonra uygulamaya geç.
Ayrıca Google da olumlamar diye de aratabilirsin.
Şirket batıyor sen iyi görmüyorsun ama belki sonucu ne ise senin için çok hayırlı olacak belki sonuç iyi olacak. sadece sen egonun sesiyle iyi görmüyorsun.

En son oda ayni cumleyi yazdi hatta daha agrini daha once mesaj atmis sen kendi kafanda kurup mutsuz oluyorsun bsyler yolunda sadece senin hayatinda gitmiyor degil herkesin hayatinda gitmiyor kusura bakma Ben bardagin dolu tarafindan bakarim yuksek lisans yapiyorsun calisir gecsrsin millet bugun yarin ne yiyecegimin derdinde ki oyle bir derdin yok kurumsal sirket batmaz batarsa alir biton tazminat baska is bakarsin ve ben bunu konuscaz elinden oyuncagi alinmis gibisin diye mesaj atmis ya bunu ne guzel subat gibi basarmistim gene ucu kacti tugcem hadi bana olumlama ver ve her sabah onlari uyguliyim veya.kitap onerin kendimi toparlamaya ihtiyacim var

Yarin alip okumaya baslayacagim dogru soyluyorsun bu aralar egom aldi basini gidiyor

Son düzenleme:

aynen öyle kuzum bazen velilerle görüşünce ne hayatlar var diyorum ya insanlar evlat acısı yaşıyor düşün daha ağırı var mı.

bi velimin 2 yıl önce eşi vefat etti duyunca üzüntüden bebeğini düşürdü ve geçen yıl kızı trafik kazasında vefat etti. 2 yılda 3 öl
m gördü . ve kadın bizle yaşıt nerdeyse .

Rabbim bizi daha ağır şeylerle sınamasın yüksek yapmadın diyelim ne olur ki yani işten ayrılsan ne olur hiç bişi daha iyi veya daha kötü şartlarda bulursun bi iş.

her sabah uyandığında 2 seçeneğin var güne küfretmek veya camı açıp hava almak hangisine seçeceğeine karar vermelisin .

olumlu ve güzel şeyler söyle kendine ve kendini sev bak kuzum sen az daha sızlanırsan adam gider zaten uzaktasın her aradığında sızlanan bi hatun inan bana kimse çekmez kimse kimse için ölmüyor neşeyle aç umut vaat et ki her bunaldığında seni arasın senin sesin ona güç versin

Haklisin cnm tum bunlar dogru yarin yeni bir gune baslayacagim soz tugceminde onerdigi kitaplari alacagim.. galiba ben hayallerimi gerceklestirememekten korkuyorum sorun bu ama soz size yarin farkli bit gun olacak surekli olumlama yapmaya caliscam

Kesinlikle cnm ve ben bsy dedigimde egom konusurursa lutfen beni uyarin kizlar yatiyorum herkese Iyi geceler

canım etrafımızdaki insanlar bizi etkiliyor tabii ama bunun nedeni bizim olaylara yüklediğimiz olumsuz anlamlar - bazen kendimizi unutup bizden yardım talep edenlere gönlümüzü açmamız lazım Hayatta yaşananlar gerçekten zor ben de bazen çok yorulduğumu, hayatın beni gereğinden fazla sınadığını ve altında ezildiğimi hissediyorum ama sonra kendi kendime düşünüyorum olumsuz düşünceler beni ancak daha da dibe çeker deyip sıyrılmaya çalışıyorum
turkuaz nerede bu gece:44:
evet turkuaz yok bu gec
kızlar sizin de internette yavaşlama var mı...
evet var bugun işte de internet bağlantısında sorun yaşadık - evde de arada sayfalar açılmıyor

Teşekkür ederim canım.
temizlik konusunda senden fikir alırım o zaman.
Hepsi hallolur bir şekilde.
sen de maşallah hamaratmışsın.
rica ederim - asıl ben teşekkür ederim iltifatın için- ben çok becerikli değilim aslında sadece çalışan biri olarak pratik olmayı öğrenmeye çalışıyorum :1:

başkalarına yardımcı olurken çok geniş açılardan bakabiliyoruz da iş kendimize gelince pek aklı selim olamıyorz değil mi?

canım kafanda kurmamaya çalışıp sadece olanı görmeye ve sahip olduklarınla da mutlu olmaya çalışsan? deneyebilir misin ?

Çok güzel yazmışsın canım hoşuma gitti

Canim ben kendi adima yarindan itibaren deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…