- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.581
aynen öyle canım başkalarına güzel yardımcı olurumc
başkalarına yardımcı olurken çok geniş açılardan bakabiliyoruz da iş kendimize gelince pek aklı selim olamıyorz değil mi?
canım kafanda kurmamaya çalışıp sadece olanı görmeye ve sahip olduklarınla da mutlu olmaya çalışsan? deneyebilir misin ?
Çok güzel yazmışsın canım hoşuma gitti
Gercekten becerebiliyormusun bunu yapmayi?? Ben her ani sorguluyorum neden,nicin,nasil diye??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar selam sizi çok özlemişim nasılsınız
günaydın deniz, nişan için gün sayıyorum sen nasılsın
cnm gözün aydın az kalmış desene, Heycanlı bekleyiş hafta sonuydu dime petunya çok güzel geçer inşallah:)
bende aöf dersler, İş birde İngilizce kursu yoğun oldu biraz sanırım bir bakıma iyide oldu sürekli koşturma içindeyim.
inşallah üstesinden gelirim:)
günaydın güzellerhaftasonu yaklaştı anneem nişanda gelmiş çatmış
super resımlerını beklıyoruz canım.. ınsallah hayatının en guzel günleri başlayacak.yepyenı bır sayfa ıcın ikinci adımı atıyorsunuz Rabbım tamamına erdirsin ve ömür boyu cok mutlu olun.
dun sızlerle konuşmak bana ıyı geldı ve sabah kalktıgımda nolacakkı yanı ne olabılır sonuçta burdan sonra daha gerçekleştirebılecegım sınavlar var ve işle ilgilide busabah cok ıstedıgım bıryer 8:30da aradı cok mutlu oldum.. bıkaç kez aramışlardı ama gıdememiştim fırsat bulup ve pazartesi sabahına randevu verdıler ..cok mutlu oldum.gercekten bu sabah sunu düşündüm bu ısyerımde cok rahatım ısin ne olacağı dışında ve sınavlarım her ne kadar kotu geçsede sonuçta bır sekılde ders calısabılıyorum ve ödevlerimi yapabılıyorum yenı bır yerde mesaiye kalmak vs bıle gerekebılır Rabbım belkıde bu dönemde bılerek iş değiştirmeme manı oluyor dıye düşündüm serviste..
bugun tuğcenın dun akşam soylemış oldugu kıtapları alacağım kısmetse onları okumaya başlayacağım.ve kızlar ben bırsey yaptım dün adamıma ait tüm fotoğrafları,herseyı sıldım hatta onuda her yerden sıldım bırtek telefonu var suanda ve lınkedınde kaldı.. bundan sonra asla aramayacağım onu o aramadıkca kafamda kurmak cevap alamamak yerıne o nasıl davranırsa oyle hareket edeceğim. zaten cok ıstıyorsa çaba sarfeder.
ve bugun ne gıyecegımı dün akşam bulamamıştım farkında olmadan bu sabah bembeyaz gıyınmışım,tshirt ve spor ayakkabım beyaz hayatımda beyaz sayfa açmış gibiyim.. bundan sonra egomu köreltmek ve Allaha yönelmek kalıyor ... ben bunu hıcbır zaman yapmadım tam olarak yapamadım.Insallah bu kez başarmak ıstıyorum.
hakkımdaki yorumların için teşekkür ederim - valla bir çok kişi "hanım hanımcık" olmadığım için yeterince olgun bulmaz beni - tabii kişiden kişiye de değişir bakış açısı... o yüzden ilk kez bugün yazışıyor olmamıza rağmen böyle düşünmene sevindim
yalnızlığa gelince... yalnız yaşıyorum ama kendimi yalnız hissetmiyorum daha 1 yıl bile olmadı buraya geleli ama iyi arkadaşlıklar edindğimi düşünüyorum şimdi bile bir ihtiyacım olsa alo gel diyebileceğim kişiler var ve bu sayede kendmi hiç yalnız hissetmiyorum
bazı şeyler elbet zamanla olur ama ne bileyim bazen aradığım tarzda insanın var olmadığını düşünüyor, umudumu kesiyorum
]
ben istanbuldayım istersen bi akşam çıkarız. neresindesin istanbulun?=Istanbuldaysan cuma icelim direkt o moddayimm.. insallah
Inanamiyorum artik gucum kalmadi resmen ya bi insanin hayatinda kasimdan beri herseymi kotu gider.. is,aile,sevgili,okul Pfff(
günaydın,
KK nın en aklı başında kızlarından bir kaçı burada gördüğüm kadarı ile.
nasılsınız bakalım canlarım,şeker kardeşlerim ?
arkadaşlarının çevrenin olması ne güzel. ben bu konuda çok yalnızım gerçekten. ailem uzakta ve beni uzakta olduğum için boşanma döneminde yalnız bırakmayı seçtiler. annem babam abim bile gelmedi yanıma. yapayalnız mücadele ettim eski eşimle. allahtan psikopatın biri çıkıp beni boşanmayacaksın diye dövmeye yada geçen gün tuzladaki kadınıın başına geldiği gibi sokak ortasında yakmaya kalkmadı. hatalarının farkında çoktan ve beni kaybettiğine çok üzgün ama o bitti bende artık. ve asla geri dönemez kalbime. büyük konuşmaktan hep imtina ederim ama bu konuda gerçekten eminim. allah şaşırtmasın..
bence son derece olgunsun, hanım hanımcıklık toplumun bize biçtiği rol, öyle olmadığım için benim için de belki "yaşının kadını değil" diyorlar. boşandım, sosyalleşmeye çalışıyrum, gitar kursuna gidiyorum haftanın iki günü ve bizim işyerindeki bazıları bunu koca bulmak için yaptğımı filan düşünüyor. bu şekilde şakalar yapıyorlar mesela. işin gücün yok mu ne gitarı koskoca kadınsın filan diyorlar. ayy yazıık boşandı kafayı yedi kadın. yazıık filan diyolar arkamdan biliyorumannem bile gitarı napcan diyo düşün. yok ya harbi harbi ailem bile anlamıyor beni. öyle yalnızım ki dünyada. olsun. allah büyük. kendime yetebildikten sonra gerisi kolay diyorum. saglık sıhhat namerde muhtaç olmamak şu dünyadaki en büyük zenginlikler bence..
umudunu kesmek sana hiç yakışmıyor.
ben istanbuldayım istersen bi akşam çıkarız. neresindesin istanbulun?=
yaşayacağın güzel günlerin bedelini ödüyorsun challeger cim. sabret. güzel günler kapıda..
egomu köreltmek ve allaha yönelmek.. çok güzel yazdın canım. tebrik ediyorum, çok beğendim
sıkıntılar gibi mutluluklarda daimi değil, ve hepsi bizler için.. önemli olan başımıza gelen olaylara verdiğimiz tepkiler..
'usta kaptan, dalgalı denizde belli olur' derler.. insanın karakteri de zor zamanlarda ortaya çıkar. kıyafetin gibi beyaz aydınlık bir günün olsun
bu bi işaret
günaydınnnn kötü kedimmmmm ben varım yetmezmi
günaydın,
KK nın en aklı başında kızlarından bir kaçı burada gördüğüm kadarı ile.
nasılsınız bakalım canlarım,şeker kardeşlerim ?
arkadaşlarının çevrenin olması ne güzel. ben bu konuda çok yalnızım gerçekten. ailem uzakta ve beni uzakta olduğum için boşanma döneminde yalnız bırakmayı seçtiler. annem babam abim bile gelmedi yanıma. yapayalnız mücadele ettim eski eşimle. allahtan psikopatın biri çıkıp beni boşanmayacaksın diye dövmeye yada geçen gün tuzladaki kadınıın başına geldiği gibi sokak ortasında yakmaya kalkmadı. hatalarının farkında çoktan ve beni kaybettiğine çok üzgün ama o bitti bende artık. ve asla geri dönemez kalbime. büyük konuşmaktan hep imtina ederim ama bu konuda gerçekten eminim. allah şaşırtmasın..
bence son derece olgunsun, hanım hanımcıklık toplumun bize biçtiği rol, öyle olmadığım için benim için de belki "yaşının kadını değil" diyorlar. boşandım, sosyalleşmeye çalışıyrum, gitar kursuna gidiyorum haftanın iki günü ve bizim işyerindeki bazıları bunu koca bulmak için yaptğımı filan düşünüyor. bu şekilde şakalar yapıyorlar mesela. işin gücün yok mu ne gitarı koskoca kadınsın filan diyorlar. ayy yazıık boşandı kafayı yedi kadın. yazıık filan diyolar arkamdan biliyorumannem bile gitarı napcan diyo düşün. yok ya harbi harbi ailem bile anlamıyor beni. öyle yalnızım ki dünyada. olsun. allah büyük. kendime yetebildikten sonra gerisi kolay diyorum. saglık sıhhat namerde muhtaç olmamak şu dünyadaki en büyük zenginlikler bence..
umudunu kesmek sana hiç yakışmıyor.
ben istanbuldayım istersen bi akşam çıkarız. neresindesin istanbulun?=
yaşayacağın güzel günlerin bedelini ödüyorsun challeger cim. sabret. güzel günler kapıda..
Gitar ne güzel bende 25 yaşında çalmayı öğrendim süper bir şey enstrüman çalmak. Öğrenmeyi istemek ...
super resımlerını beklıyoruz canım.. ınsallah hayatının en guzel günleri başlayacak.yepyenı bır sayfa ıcın ikinci adımı atıyorsunuz Rabbım tamamına erdirsin ve ömür boyu cok mutlu olun.
dun sızlerle konuşmak bana ıyı geldı ve sabah kalktıgımda nolacakkı yanı ne olabılır sonuçta burdan sonra daha gerçekleştirebılecegım sınavlar var ve işle ilgilide busabah cok ıstedıgım bıryer 8:30da aradı cok mutlu oldum.. bıkaç kez aramışlardı ama gıdememiştim fırsat bulup ve pazartesi sabahına randevu verdıler ..cok mutlu oldum.gercekten bu sabah sunu düşündüm bu ısyerımde cok rahatım ısin ne olacağı dışında ve sınavlarım her ne kadar kotu geçsede sonuçta bır sekılde ders calısabılıyorum ve ödevlerimi yapabılıyorum yenı bır yerde mesaiye kalmak vs bıle gerekebılır Rabbım belkıde bu dönemde bılerek iş değiştirmeme manı oluyor dıye düşündüm serviste..
bugun tuğcenın dun akşam soylemış oldugu kıtapları alacağım kısmetse onları okumaya başlayacağım.ve kızlar ben bırsey yaptım dün adamıma ait tüm fotoğrafları,herseyı sıldım hatta onuda her yerden sıldım bırtek telefonu var suanda ve lınkedınde kaldı.. bundan sonra asla aramayacağım onu o aramadıkca kafamda kurmak cevap alamamak yerıne o nasıl davranırsa oyle hareket edeceğim. zaten cok ıstıyorsa çaba sarfeder.
ve bugun ne gıyecegımı dün akşam bulamamıştım farkında olmadan bu sabah bembeyaz gıyınmışım,tshirt ve spor ayakkabım beyaz hayatımda beyaz sayfa açmış gibiyim.. bundan sonra egomu köreltmek ve Allaha yönelmek kalıyor ... ben bunu hıcbır zaman yapmadım tam olarak yapamadım.Insallah bu kez başarmak ıstıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?