30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

işte kardeşle arada yaş farkı olunca artık ablalıktan çok annelik yapmış gibi oluyor insan

demek ki birbirimizi çok beğenmişiz artık yeter diyor sistem

bu arada senin adam biraz garipmiş - acaba seni aldattı da yol mu arıyor kendine:44: yaa kusura bakma can sıkmak değil niyetim bi an bu geldi aklıma
ya da evliliğin sorumluluğunu kaldıramayacak kadar olgun mu hissetmiyor kendini?

Şero senin ağzını burnunu kırarım, o kadar zorluk cektikten sonra kıcı boklu adamlar icin kendini üzme!

beni aldattığını sanmıyorum canım. yani ne bileyim daha erken bunun için sanki. o kadar ayrılık yaşadık yani kimse ile görüşmemiş bile. ben görüştüm oysaki onu silmek için. o çaba bile göstermemiş.
garipte ne kelime. dengesizin dik alası. yazdım ya yukarıda işte. abisi, amcası halası ve abilerinden biri beni evli ikenden tanıyor. sanırım ögrendiler ve arıza çıktı. süper panikledim ben yalnız .. ne olacak şimdi. kızılca kıyamet kopacak

canım bak bununla ılgısı yok ınankı benı de mesela annem asla ıstememış doğana kadar hep babamı suçlamış..

ablam cok ıstedıgı ıcın olmuşum ben zaten hep hayatım boyunca bılmıyorum bu ılk durumu bıldıgım ıcınmı yoksa annem oyle hıssettırdıgınden dolayımı mesela benımde yaklaşık 1.5 yıl öncesıne kadar asla ıcımde anne sevgısı yoktu ..cunku annem bana hep ablan cok ıstedıgı ıcın sen oldunu aşıladı yoksa tek cocuk onlara yetermış dıye büyüdüm hep evet belkıde dışarıdakılere göre pamuklara sarıp sarmalandım ama anne sevgısını ve ılgısını 1.5 yıldır yaşıyorum ben .. ondada annemden nefret ettıgımı eğer dünyaya gelmemek gıbı bır şansım olsaydı annemın cocugu olmaktansa gelmemeyı tercıh ederım dıye herkese dedıgımden dolayı annem hatasını anladı ve tavırlarını değiştirdi.
bende mesela sevılmekten herseyın ıyı olmasından kaçıyorum bu sebepten dolayımı bılmıyorum mesela sınanı dün sıldım heryerden emınım anlam veremedı ama kendı tercıhım dıye bıraktı cunku basşka turlu mutlu olmayacağımı oda bılıyor ıcımdekı fırtınalar geçene kadar.. oyle sanırım bız kücükken yetıştırıldıgımız kadarıyla suanda yaşıyoruz.

Maalesef!

Şero senin ağzını burnunu kırarım, o kadar zorluk cektikten sonra kıcı boklu adamlar icin kendini üzme!
OoooOooo! Elmayra Hanımlar konumuzu şereflendirmiş.
Hoş geldin şekerim.

Elmik ya ne yapsın kız, seviyor ama ya...

İmza: Duygusal Arkadaşın Gülümsün

Maalesef!

OoooOooo! Elmayra Hanımlar konumuzu şereflendirmiş.
Hoş geldin şekerim.

Elmik ya ne yapsın kız, seviyor ama ya...

İmza: Duygusal Arkadaşın Gülümsün

Hoşbuldum canm,

Biliyorum sevdigini ama bile bile lades denmez.

İmza; sütten ağzı yanan elmayra

benım eskı erkek arkadaşım 8 yıl bırlıkte oldugum ınsan yengeçti.bırdaha yengeç erkeğimi tövbe..
valla nazlı ve aşırı romantik erkeklere gelemiyorum - sabır bir yere kadar tabii saygı sevgi varsa zaten anlayış gösterilebilir

peki onlar öğrenmeden ne kadar devam edebilir ki bu ilişki? hem başkalarından etkilenen biri mi ki bu konuda endişelisin?

Hoşbuldum canm,

Biliyorum sevdigini ama bile bile lades denmez.

İmza; sütten ağzı yanan elmayra
Haklısın. Böyle olunca da ömür boyu üzülecek belki.

Etkilenir bunlar. Benim eşşek kadar sevgilim ailesi istemedi diye bana zengin oğlan fakir kız edebiyatı yapmadı mı? Hem de kendi işi gücü olduğu halde, ayakları üzerinde durabildiği halde.

bilemiyorum sevgi bagımlısıyım ben. herkes beni sevmeli diye takıntım da yok ama böyle bi acayip baglanıyorum karşımdaki insana. bundan mı acaba demiyor değilim.
annemden nefret etmedim hiç bi zaman ama kırgınım sanırım. cünkü cok kucuk yaslarda henuz psıkolıjık olarak kaldıramayacaım biyasta soyledi demek ki ki çok koymus bana. cunku kendimi bildim bileli bu durumu biliyorum:26:

Arkanda durmayacaksa böyle korkak kedi gibi saklanacaksa sevmeyeceksin şero. Sadece sen üzebilirsin kendini elin oğlu değil.

bakacağız elmocum. baksana tırsmalara başladı. ailesine karşı gelmesi çok zor onun için. benden de vazgeçemiyor. artık seçimi o yapacak. ailesini ikna etmeye ben gidecek değilim

Ufff!
Böyle düşününce ELMAYRA da haklı. :26:

Bu işler maalesef böyle kacmakla olmuyor.

Ben boşandıktan sonra iş arkadaşımla görüşmeye başlamıştım. Cok da ideal biriydi evlilik icin, ailesi mırın kırın etmişti duydugum ilk anda da ayrıldım bu iş böyle olmaz diye.

Bu işi çözecek adam bunu sana yansıtmaz, kendi çözer, çözemiyorsa da sana gelir.

Boşandık diye ikinci sınıf insan muamelesi mi göreceğiz? Kuyruğu dik tutmazsan hep ezerler maalesef.

öyle mi yaptı hadi ya benim haberim yok bilmiyordum :26:

bakacağız elmocum. baksana tırsmalara başladı. ailesine karşı gelmesi çok zor onun için. benden de vazgeçemiyor. artık seçimi o yapacak. ailesini ikna etmeye ben gidecek değilim

Elbette aileler ilk duyduklarında tepki vereceklerdir bu olağan ama seni tanımadan etmeden rest cekmeleri ve sevgilinin tırsması kötü. Gecmişin basiretsiz bi adam yüzünden üzülerek gecmişken geleceğini karartma diye söylüyorum

peki onlar öğrenmeden ne kadar devam edebilir ki bu ilişki? hem başkalarından etkilenen biri mi ki bu konuda endişelisin?

herkes ailesinden etkilenir. bu adam ailesine aşırı düşkün gerçekten. bu güzel bi özellik ama konu ben olunca ne olacak göreceğiz. kızılca kıyamet kopacak o kesin. senden 5 yaş büyük bi dula mı kaldın diyecekler. vayy azgın dul, gencecik oglanı baştan çıkarmış dicekler. oysaki gerçek bu değil. :18::18::18::18:

ailesi iyi insanlar, bi kaçını tanıyorum ama önyargılı insanlar. benim annem de biricik kücük ogluna dul kadın almak istemezdi o kafada yani. ne diyeyim bilemiyorum ben. zor:18::18:

yani bu konuda haberim yoktu canım. üzüldüm. ne yazık ki boşanmış olunca böyle ne yazık ki aileler ikinci el bu, başkasının artığı, bizim oğlana bunu mu layık göreceğiz diye önyargılar ile dolu oluyorlar. bana bişi söylemedi zaten. ben sordum cevap vermeyince ikna oldum. bana ailem seni istemiyor demedi henüz. ama zor olacağının sinyallerini veriyordu. halası mesela komşum. kadın şiddetle karşı çıkıyordu çünkü kuzeni ile evlendirmek istiyorlar onu. kuyruğum dik çok şükür, seviyoruz ama gidip ailesine beni alın diye yalvaracak değiliz. onurumuz gururumuz var bizim de..

haklısın canım. yani henüz ne o ne ben ciddi bi adım atmak için hazır değiliz. sartlarımız olgunlasmıs değil. keske duymasalardı simdi. umarım yanılıyorumdur. en büyük kabusum oldu bu benim. off ya:26:

Hoşgeldin bdvde yorumlarını her daim beğenerek okuduğum Elmayra

koparsa kopsun yaaa korkma inceldiği yerden kopacak zaten bir şekilde ha şimdi ha sonra

geç olsun güç olmasın lafı burada geçerli sanırım yani ile kolay yıllarını en sevmen gereken insandan psikolojik olarak uzak geçirmişsin - Rabbim bundan sonraki zamanların kıymetini bilmeyi nasip etsin

erkekler ciddi manada ayakları üzerinde duramıyorlar sanırım (tabii ailesini hiçe saysın demiyorum ben de ailemi hiçe sayamam) yani çalışmasını geçtim verdikleri kararın arkasında "adam" gibi duramıyorlar sorun o - yani gözlemlediğim kadarıyla bunu başarabilen erkek çok az

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…