- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.661
ne kadar doğru ve açık yazılmış ne yazık ki..
geçenlerde erkek bir şoförün bir bayan şoföre uluorta bağırdığını duydum.. kadınlara bakış açısı değişmedi ülkemde, değişmeyecek.
oysa ki kadın herzaman şefkat gösterilmesi, korunması ve sevilmesi gereken bir canlıdır.
işte kardeşle arada yaş farkı olunca artık ablalıktan çok annelik yapmış gibi oluyor insanAllah senden de razı olsun. Gönlünün muradını versin inşallah.
sağ ol canım, ben de senin ŞERO'nun yorumlarını beğenemiyorum. Sistem müsaade etmiyor.
bu arada ben de kız kardeşimi büyüttüm sayılır. evlat gibi bir yerde.
demek ki birbirimizi çok beğenmişiz artık yeter diyor sistemevet öyle dedi. sonra kızdım. sen beni ne sandın? kapatma yapabilecein kadınlardan mı filan? bi kaç kere terkettim. ama ciddi olduğuna dair sinyaller de veriyor bazen. en son sen benden nefret et diye öyle söyledim. yoksa bu zamanda böyle bi şeyi değil senin gibi bi kadın hiç kimse kabul etmez dedi. dengsiz işte.
benim de lily nin yorumlarını begenmeme müsade yok :26:
benım eskı erkek arkadaşım 8 yıl bırlıkte oldugum ınsan yengeçti.bırdaha yengeç erkeğimi tövbe..
dün akşam bana abisinden dönerken mesaj atmıştı.
moralim bozuk eve gidiyorum diye.
sabah sordum israrla söylemedi,"ailemle özelim olamaz mı yaa?" diye kıvırdı. madem vard özelin neden moralim bozuk diye mesaj attın dedim. sabah o kadar aramama ragmen cevapta vermemişti. sonra sen çok iyisin benim yüzümden hayatını etkileme filan.....
az önce msj attım abin bizi mi ögrenmiş diye..
cvp yok... :44::44::44:
bu hiç iyi olmadı, kimse bizi ögrenmemeliydi ya.. korktugum başıma geliyo. allah bilir ne dicekler benim için ona... hakkımda neler sölicekler.. off of.. :26::26::26::26:
işte kardeşle arada yaş farkı olunca artık ablalıktan çok annelik yapmış gibi oluyor insan
demek ki birbirimizi çok beğenmişiz artık yeter diyor sistem
bu arada senin adam biraz garipmiş - acaba seni aldattı da yol mu arıyor kendine:44: yaa kusura bakma can sıkmak değil niyetim bi an bu geldi aklıma
ya da evliliğin sorumluluğunu kaldıramayacak kadar olgun mu hissetmiyor kendini?
Şero senin ağzını burnunu kırarım, o kadar zorluk cektikten sonra kıcı boklu adamlar icin kendini üzme!
Bu istenmeyen bebek olmak benim içimde ukde kalmış itiraf ediyorum.
bende karnını okşayarak gözleri yollarda beklesin isterdim annem beni. ama o ev sahibi çok çocuk yapıyorsunuz diye kızdığından ve o zaman da başka eve taşınmak gibi bi imkanları olmadığından 4. çocuk olarak beni saklayabildiği 7. aya kadar saklamış karnında. paylaşmamış kimse ile.
atamıyorum içimden.. hep sevileyim istiyorum sanırım bağımlıyım ben :26::26:
Maalesef!ne kadar doğru ve açık yazılmış ne yazık ki..
geçenlerde erkek bir şoförün bir bayan şoföre uluorta bağırdığını duydum.. kadınlara bakış açısı değişmedi ülkemde, değişmeyecek.
oysa ki kadın herzaman şefkat gösterilmesi, korunması ve sevilmesi gereken bir canlıdır.
OoooOooo! Elmayra Hanımlar konumuzu şereflendirmiş.Şero senin ağzını burnunu kırarım, o kadar zorluk cektikten sonra kıcı boklu adamlar icin kendini üzme!
üff elmo napim seviyorum bu şerefsizi ben :26::26:
Ufff!Arkanda durmayacaksa böyle korkak kedi gibi saklanacaksa sevmeyeceksin şero. Sadece sen üzebilirsin kendini elin oğlu değil.
Maalesef!
OoooOooo! Elmayra Hanımlar konumuzu şereflendirmiş.
Hoş geldin şekerim.
Elmik ya ne yapsın kız, seviyor ama ya...
İmza: Duygusal Arkadaşın Gülümsün
valla nazlı ve aşırı romantik erkeklere gelemiyorum - sabır bir yere kadar tabii saygı sevgi varsa zaten anlayış gösterilebilirbenım eskı erkek arkadaşım 8 yıl bırlıkte oldugum ınsan yengeçti.bırdaha yengeç erkeğimi tövbe..
peki onlar öğrenmeden ne kadar devam edebilir ki bu ilişki? hem başkalarından etkilenen biri mi ki bu konuda endişelisin?dün akşam bana abisinden dönerken mesaj atmıştı.
moralim bozuk eve gidiyorum diye.
sabah sordum israrla söylemedi,"ailemle özelim olamaz mı yaa?" diye kıvırdı. madem vard özelin neden moralim bozuk diye mesaj attın dedim. sabah o kadar aramama ragmen cevapta vermemişti. sonra sen çok iyisin benim yüzümden hayatını etkileme filan.....
az önce msj attım abin bizi mi ögrenmiş diye..
cvp yok... :44::44::44:
bu hiç iyi olmadı, kimse bizi ögrenmemeliydi ya.. korktugum başıma geliyo. allah bilir ne dicekler benim için ona... hakkımda neler sölicekler.. off of.. :26::26::26::26:
Haklısın. Böyle olunca da ömür boyu üzülecek belki.Hoşbuldum canm,
Biliyorum sevdigini ama bile bile lades denmez.
İmza; sütten ağzı yanan elmayra
Etkilenir bunlar. Benim eşşek kadar sevgilim ailesi istemedi diye bana zengin oğlan fakir kız edebiyatı yapmadı mı? Hem de kendi işi gücü olduğu halde, ayakları üzerinde durabildiği halde.valla nazlı ve aşırı romantik erkeklere gelemiyorum - sabır bir yere kadar tabii saygı sevgi varsa zaten anlayış gösterilebilir
peki onlar öğrenmeden ne kadar devam edebilir ki bu ilişki? hem başkalarından etkilenen biri mi ki bu konuda endişelisin?
canım bak bununla ılgısı yok ınankı benı de mesela annem asla ıstememış doğana kadar hep babamı suçlamış..
ablam cok ıstedıgı ıcın olmuşum ben zaten hep hayatım boyunca bılmıyorum bu ılk durumu bıldıgım ıcınmı yoksa annem oyle hıssettırdıgınden dolayımı mesela benımde yaklaşık 1.5 yıl öncesıne kadar asla ıcımde anne sevgısı yoktu ..cunku annem bana hep ablan cok ıstedıgı ıcın sen oldunu aşıladı yoksa tek cocuk onlara yetermış dıye büyüdüm hep evet belkıde dışarıdakılere göre pamuklara sarıp sarmalandım ama anne sevgısını ve ılgısını 1.5 yıldır yaşıyorum ben .. ondada annemden nefret ettıgımı eğer dünyaya gelmemek gıbı bır şansım olsaydı annemın cocugu olmaktansa gelmemeyı tercıh ederım dıye herkese dedıgımden dolayı annem hatasını anladı ve tavırlarını değiştirdi.
bende mesela sevılmekten herseyın ıyı olmasından kaçıyorum bu sebepten dolayımı bılmıyorum mesela sınanı dün sıldım heryerden emınım anlam veremedı ama kendı tercıhım dıye bıraktı cunku basşka turlu mutlu olmayacağımı oda bılıyor ıcımdekı fırtınalar geçene kadar.. oyle sanırım bız kücükken yetıştırıldıgımız kadarıyla suanda yaşıyoruz.
Arkanda durmayacaksa böyle korkak kedi gibi saklanacaksa sevmeyeceksin şero. Sadece sen üzebilirsin kendini elin oğlu değil.
Ufff!
Böyle düşününce ELMAYRA da haklı. :26:
Haklısın. Böyle olunca da ömür boyu üzülecek belki.
Etkilenir bunlar. Benim eşşek kadar sevgilim ailesi istemedi diye bana zengin oğlan fakir kız edebiyatı yapmadı mı? Hem de kendi işi gücü olduğu halde, ayakları üzerinde durabildiği halde.
Etkilenir bunlar. Benim eşşek kadar sevgilim ailesi istemedi diye bana zengin oğlan fakir kız edebiyatı yapmadı mı? Hem de kendi işi gücü olduğu halde, ayakları üzerinde durabildiği halde.
bakacağız elmocum. baksana tırsmalara başladı. ailesine karşı gelmesi çok zor onun için. benden de vazgeçemiyor. artık seçimi o yapacak. ailesini ikna etmeye ben gidecek değilim
peki onlar öğrenmeden ne kadar devam edebilir ki bu ilişki? hem başkalarından etkilenen biri mi ki bu konuda endişelisin?
Bu işler maalesef böyle kacmakla olmuyor.
Ben boşandıktan sonra iş arkadaşımla görüşmeye başlamıştım. Cok da ideal biriydi evlilik icin, ailesi mırın kırın etmişti duydugum ilk anda da ayrıldım bu iş böyle olmaz diye.
Bu işi çözecek adam bunu sana yansıtmaz, kendi çözer, çözemiyorsa da sana gelir.
Boşandık diye ikinci sınıf insan muamelesi mi göreceğiz? Kuyruğu dik tutmazsan hep ezerler maalesef.
Elbette aileler ilk duyduklarında tepki vereceklerdir bu olağan ama seni tanımadan etmeden rest cekmeleri ve sevgilinin tırsması kötü. Gecmişin basiretsiz bi adam yüzünden üzülerek gecmişken geleceğini karartma diye söylüyorum
Hoşgeldin bdvde yorumlarını her daim beğenerek okuduğum ElmayraŞero senin ağzını burnunu kırarım, o kadar zorluk cektikten sonra kıcı boklu adamlar icin kendini üzme!
koparsa kopsun yaaa korkma inceldiği yerden kopacak zaten bir şekilde ha şimdi ha sonrabeni aldattığını sanmıyorum canım. yani ne bileyim daha erken bunun için sanki. o kadar ayrılık yaşadık yani kimse ile görüşmemiş bile. ben görüştüm oysaki onu silmek için. o çaba bile göstermemiş.
garipte ne kelime. dengesizin dik alası. yazdım ya yukarıda işte. abisi, amcası halası ve abilerinden biri beni evli ikenden tanıyor. sanırım ögrendiler ve arıza çıktı. süper panikledim ben yalnız .. ne olacak şimdi. kızılca kıyamet kopacak
geç olsun güç olmasın lafı burada geçerli sanırım yani ile kolay yıllarını en sevmen gereken insandan psikolojik olarak uzak geçirmişsin - Rabbim bundan sonraki zamanların kıymetini bilmeyi nasip etsincanım bak bununla ılgısı yok ınankı benı de mesela annem asla ıstememış doğana kadar hep babamı suçlamış..
ablam cok ıstedıgı ıcın olmuşum ben zaten hep hayatım boyunca bılmıyorum bu ılk durumu bıldıgım ıcınmı yoksa annem oyle hıssettırdıgınden dolayımı mesela benımde yaklaşık 1.5 yıl öncesıne kadar asla ıcımde anne sevgısı yoktu ..cunku annem bana hep ablan cok ıstedıgı ıcın sen oldunu aşıladı yoksa tek cocuk onlara yetermış dıye büyüdüm hep evet belkıde dışarıdakılere göre pamuklara sarıp sarmalandım ama anne sevgısını ve ılgısını 1.5 yıldır yaşıyorum ben .. ondada annemden nefret ettıgımı eğer dünyaya gelmemek gıbı bır şansım olsaydı annemın cocugu olmaktansa gelmemeyı tercıh ederım dıye herkese dedıgımden dolayı annem hatasını anladı ve tavırlarını değiştirdi.
bende mesela sevılmekten herseyın ıyı olmasından kaçıyorum bu sebepten dolayımı bılmıyorum mesela sınanı dün sıldım heryerden emınım anlam veremedı ama kendı tercıhım dıye bıraktı cunku basşka turlu mutlu olmayacağımı oda bılıyor ıcımdekı fırtınalar geçene kadar.. oyle sanırım bız kücükken yetıştırıldıgımız kadarıyla suanda yaşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?