- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.701
Yoo acımasızca olmaz. onca yılda ona yüzlerce şans verdim, hiçbirini degerlendiremedi. emeklerim zayi oldu ama ne yapalım. yaşanacaklarım varmış.
mesajıma dönmedi ama dönmemesi tahminlerimde yanılmadığımı gösteriyor sanırım. akşam konuşalım demişti öglenki konuşmamızda. yüzyüze bişileri konuşmamız lazım diyip duruyordu, korkuyordum. ama korkunun ecele faydası yok:18::18:
Evet beni ben yapan şeylerden bir çoğu da yaşadığım evlilik. daha olgun daha dingin daha güçlü bir ben. candan erçetin'in dediği gibi.
"Önce savruldum yok oldum
Sonra dinlendim duruldum
Ve her giden parçam yerine
Yenisini doğurdum
Daha güçlü, daha sakin
Daha mutlu, daha suskun
Daha olgun, daha kırgın
Daha yalnız, daha yorgun""
kızlar göz atabildim mi çözemedim çok yazışmışsınız ki
öenmli bişi varsa haber edin bana
okuldan geldim egtrafı topla yemek vs. şimdide hazırlanıp çıkmam lazım çok uykusuzum çok
seviyorum sizleri çok uzun süre bu topiği görüp katılamamıştım yaşım tutmuyor diye sonra bi girdim çıkamadım cidden seviyorum herkesi ya
okuldan geldim egtrafı topla yemek vs. şimdide hazırlanıp çıkmam lazım çok uykusuzum çok
seviyorum sizleri çok uzun süre bu topiği görüp katılamamıştım yaşım tutmuyor diye sonra bi girdim çıkamadım cidden seviyorum herkesi ya
Bende sirf katilmak icin ilk yasimi buyuk soylemistim sonra itiraf ettim) iyiki buradakileri tanimisim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biliyorum canım bunu yengeç burcu olmasa da biliyorum ailesine çok deger veriyor. bu çok hoş ama onlar çıngar çıkarınca hiçbirine höt diyemeyecek gibi. bunu da biliyorum. umarım mantıklı bi şekilde ikna etmeyi dener.Kkserafettin yengec erkegi ailesine duygusal yonden bagimli olan erkekler oluyor insallah sonradan uzulmezsin
tamam canım yzarım.Konuşunca bize yaz. :26: İnşallah düşündüğün gibi değildir.
Kızçeler, herkesi öpüyorum.
İyi akşamlar, mutlu yarınlar!
Hep birgun olmasindansa bikere bitecekse bitsin ve onune bak veya bitmeyecegini bilip yoluna devam et.. ikilemde olmak insani daha cok yaraliyor
Biz de seni seviyoruz Limoncuğum.:13:
çok güldüm buna ya
Bende sirf katilmak icin ilk yasimi buyuk soylemistim sonra itiraf ettim) iyiki buradakileri tanimisim
Cnm gercekten dogru napiyim canim sikiliyordu bende ilk yalan soyleyip girdim baya bi izledim ama 20li yaslar deyince Kabul etmezsiniz diye dusundum ve yalan soyleyip,sonra itiraf ettim
Cnm gercekten dogru napiyim canim sikiliyordu bende ilk yalan soyleyip girdim baya bi izledim ama 20li yaslar deyince Kabul etmezsiniz diye dusundum ve yalan soyleyip,sonra itiraf ettim
biliyorum canım bunu yengeç burcu olmasa da biliyorum ailesine çok deger veriyor. bu çok hoş ama onlar çıngar çıkarınca hiçbirine höt diyemeyecek gibi. bunu da biliyorum. umarım mantıklı bi şekilde ikna etmeyi dener.
tamam canım yzarım.
cidden kanım çekildi. feci panikledim. akşam gitar kursum var nasıl kanalize olacaım ben ya? belki böylesi daha iyidir. eve gidip kendimle konuşmaktansa.
yoksa içip içip sızacaktım zaten. yoksa uyuyamam düşüncelerden bu gece ben..
evet haklısın canım. olacağına varır. ama mücadele etmeden biterse yazık olur ...
benimde aklımda 30lu yaşlarda kalmıştın sonra 26 diyince noluyo la oldum
ben karıştırıyorum diye üstünde durmadım
Yok 26yim
Bende bunu okuyup adamima facdcden ekleme talebi ve whatsappina mesaj attim :+-) dogru mucadele etmeden biterse yazik olur.. ama Adam umarim mucadele etmek ister.ailesine karsi seninkisi baya bagli anlasilan umarim sancili sureclerden gecmezsiniz..
benimde aklımda 30lu yaşlarda kalmıştın sonra 26 diyince noluyo la oldum
ben karıştırıyorum diye üstünde durmadım
Limon tevekkeli değil geçen gün ben de sordum. Sonra 26 dedi. Ben de herhalde ben karıştırdım dedim.
Beni hafızamdan şüphelendirdin Challenger, alacağın olsun.
Bence de konuşun. Sen düşünüp düşünüp kuracağına...biliyorum canım bunu yengeç burcu olmasa da biliyorum ailesine çok deger veriyor. bu çok hoş ama onlar çıngar çıkarınca hiçbirine höt diyemeyecek gibi. bunu da biliyorum. umarım mantıklı bi şekilde ikna etmeyi dener.
tamam canım yzarım.
cidden kanım çekildi. feci panikledim. akşam gitar kursum var nasıl kanalize olacaım ben ya? belki böylesi daha iyidir. eve gidip kendimle konuşmaktansa.
yoksa içip içip sızacaktım zaten. yoksa uyuyamam düşüncelerden bu gece ben..
evet haklısın canım. olacağına varır. ama mücadele etmeden biterse yazık olur ...
Ah! Beğenebilsem beğeniyorum zaten biliyorsun.sadece sevme beğen de ihihi
Bari o zaman deseydin ya Challenger:2:eheh :ddimi dimi hepimiz yanlış hatırlıyoruz sandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?