30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Hep birgun olmasindansa bikere bitecekse bitsin ve onune bak veya bitmeyecegini bilip yoluna devam et.. ikilemde olmak insani daha cok yaraliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biz de seni seviyoruz Limoncuğum. :13:

Bende sirf katilmak icin ilk yasimi buyuk soylemistim sonra itiraf ettim ) iyiki buradakileri tanimisim

Kkserafettin yengec erkegi ailesine duygusal yonden bagimli olan erkekler oluyor insallah sonradan uzulmezsin
biliyorum canım bunu yengeç burcu olmasa da biliyorum ailesine çok deger veriyor. bu çok hoş ama onlar çıngar çıkarınca hiçbirine höt diyemeyecek gibi. bunu da biliyorum. umarım mantıklı bi şekilde ikna etmeyi dener.
Konuşunca bize yaz. :26: İnşallah düşündüğün gibi değildir.
Kızçeler, herkesi öpüyorum.
İyi akşamlar, mutlu yarınlar!
tamam canım yzarım.
cidden kanım çekildi. feci panikledim. akşam gitar kursum var nasıl kanalize olacaım ben ya? belki böylesi daha iyidir. eve gidip kendimle konuşmaktansa.
yoksa içip içip sızacaktım zaten. yoksa uyuyamam düşüncelerden bu gece ben..

Hep birgun olmasindansa bikere bitecekse bitsin ve onune bak veya bitmeyecegini bilip yoluna devam et.. ikilemde olmak insani daha cok yaraliyor

evet haklısın canım. olacağına varır. ama mücadele etmeden biterse yazık olur ...

Meral okay, 43 yaşında iken kaybettiği eşinin arkasından ne güzel şeyler söylemiş.Duygulandım okurken;

".................. Bugün eksik olan ne? Bu topraklarda eksik, aşk ve mutluluk kutsanmaz, ayrılık ve acı kutsanmıştır
Birlikteliklerdeki tutku kutsanmaz da, ayrılıklardaki tutku kutsanır hep...Yaralarıyla mutlu olmaya daha yatkın bir kültüre sahibiz biz.. Meral Okay ~ Bir Nefes İstanbul"
Sanırım bizim de kutsanacak yanımız bu olacak sonunda....

biz de seni seviyoruz canım benim

çok güldüm buna ya

Cnm gercekten dogru napiyim canim sikiliyordu bende ilk yalan soyleyip girdim baya bi izledim ama 20li yaslar deyince Kabul etmezsiniz diye dusundum ve yalan soyleyip,sonra itiraf ettim

Bende sirf katilmak icin ilk yasimi buyuk soylemistim sonra itiraf ettim ) iyiki buradakileri tanimisim

alemsin challenger

benimde aklımda 30lu yaşlarda kalmıştın sonra 26 diyince noluyo la oldum

ben karıştırıyorum diye üstünde durmadım

Bende bunu okuyup adamima facdcden ekleme talebi ve whatsappina mesaj attim :+-) dogru mucadele etmeden biterse yazik olur.. ama Adam umarim mucadele etmek ister.ailesine karsi seninkisi baya bagli anlasilan umarim sancili sureclerden gecmezsiniz..

tam onu dicektim yanlış analama ama silmen çok saçma olmuş o seni silse hakaret olarak görürsün değil mi canım. lütfen düşünrek hareket et lütfen bak. mutlu ol tamam mı

benimde aklımda 30lu yaşlarda kalmıştın sonra 26 diyince noluyo la oldum

ben karıştırıyorum diye üstünde durmadım

Limon tevekkeli değil geçen gün ben de sordum. Sonra 26 dedi. Ben de herhalde ben karıştırdım dedim.

Beni hafızamdan şüphelendirdin Challenger, alacağın olsun.

Bence de konuşun. Sen düşünüp düşünüp kuracağına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…