- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.681
İş yerinden birisi ile görüştüğünü okumuştum. Ama neden bitti ne oldu bilmiyordum.Bu işler maalesef böyle kacmakla olmuyor.
Ben boşandıktan sonra iş arkadaşımla görüşmeye başlamıştım. Cok da ideal biriydi evlilik icin, ailesi mırın kırın etmişti duydugum ilk anda da ayrıldım bu iş böyle olmaz diye.
Bu işi çözecek adam bunu sana yansıtmaz, kendi çözer, çözemiyorsa da sana gelir.
Boşandık diye ikinci sınıf insan muamelesi mi göreceğiz? Kuyruğu dik tutmazsan hep ezerler maalesef.
Evet canım aynen öyle oldu. Annesi "Taşralı" dedi bana. Bunları yaşarken 19 - 20 yaşındaydım ben. Şu anda olsa o kadar üzülmezdim belki ama çok küçüktüm. Çok içerlemiştim. Yıllarca atamadım içimden. Sevemedim de kimseyi.öyle mi yaptı hadi yabenim haberim yok bilmiyordum :26:
İnşallah böyle düşünmezler.herkes ailesinden etkilenir. bu adam ailesine aşırı düşkün gerçekten. bu güzel bi özellik ama konu ben olunca ne olacak göreceğiz. kızılca kıyamet kopacak o kesin. senden 5 yaş büyük bi dula mı kaldın diyecekler. vayy azgın dul, gencecik oglanı baştan çıkarmış dicekler. oysaki gerçek bu değil. :18::18::18::18:
ailesi iyi insanlar, bi kaçını tanıyorum ama önyargılı insanlar. benim annem de biricik kücük ogluna dul kadın almak istemezdi o kafada yani. ne diyeyim bilemiyorum ben. zor:18::18:
...
erkekler ciddi manada ayakları üzerinde duramıyorlar sanırım (tabii ailesini hiçe saysın demiyorum ben de ailemi hiçe sayamam) yani çalışmasını geçtim verdikleri kararın arkasında "adam" gibi duramıyorlar sorun o - yani gözlemlediğim kadarıyla bunu başarabilen erkek çok az
Evet canım aynen öyle oldu. Annesi "Taşralı" dedi bana. Bunları yaşarken 19 - 20 yaşındaydım ben. Şu anda olsa o kadar üzülmezdim belki ama çok küçüktüm. Çok içerlemiştim. Yıllarca atamadım içimden. Sevemedim de kimseyi.
İnşallah böyle düşünmezler.
Benim kardeşimin görüştüğü kız da bizlere uymuyor, açık rahat falan ama ailem bir şey demiyor.
Bilakis biz çok istiyoruz. Kardeşim kararsız. Çok da seviyor.
canım sen kendini neden 2. sınıf görüyorsun ki? aynısını bir erkek yapsa kız bekar olsun isterler ben evlenip boşandım demeden ve bunu hak görürler kendilerine maalesef toplumumuzda erkeği el üstünde tutup kadını yerin dibine sokma gibi bir durumumuz varherkes ailesinden etkilenir. bu adam ailesine aşırı düşkün gerçekten. bu güzel bi özellik ama konu ben olunca ne olacak göreceğiz. kızılca kıyamet kopacak o kesin. senden 5 yaş büyük bi dula mı kaldın diyecekler. vayy azgın dul, gencecik oglanı baştan çıkarmış dicekler. oysaki gerçek bu değil. :18::18::18::18:
ailesi iyi insanlar, bi kaçını tanıyorum ama önyargılı insanlar. benim annem de biricik kücük ogluna dul kadın almak istemezdi o kafada yani. ne diyeyim bilemiyorum ben. zor:18::18:
benzer şeyleri yaşadığımdan herhalde ki ben de sevemiyorum kimseyi kolay kolayEvet canım aynen öyle oldu. Annesi "Taşralı" dedi bana. Bunları yaşarken 19 - 20 yaşındaydım ben. Şu anda olsa o kadar üzülmezdim belki ama çok küçüktüm. Çok içerlemiştim. Yıllarca atamadım içimden. Sevemedim de kimseyi.
ben küçümsemiyorum kendimi canım ama dediğin gibi toplumda dul olunca hakkımız bekar erkekler değil yaşımız kaç olursa olsun bizden 20 yaş büyük içi geçmiş dul adamlar olması lazım gibi bi kanı var. bir de cocuk ufaksa tabi ki kopacaktı kıyamet. olacağı buydu ama korkuyordum daha geç olsun bişiler olacaksa diyordum. bilmiyorum tırstım ben.:26::26:canım sen kendini neden 2. sınıf görüyorsun ki? aynısını bir erkek yapsa kız bekar olsun isterler ben evlenip boşandım demeden ve bunu hak görürler kendilerine maalesef toplumumuzda erkeği el üstünde tutup kadını yerin dibine sokma gibi bir durumumuz var
erkekse aferin yakışır oğluma kadınsa namussuz derler
hiç kişiliği düzgün mü saygılı mı denmez
benzer şeyleri yaşadığımdan herhalde ki ben de sevemiyorum kimseyi kolay kolaykardeşine de mutluluklar haklarında ne hayırlıysa o olsun
kızlar ben çıkıyorum sonra gelirim tekrar hoşçakalın
Evet, onun verdiği karardı.
Ben en başta dedim.
"Aramızda uçurum var, ailen kabul etmeyebilir."
"Yok! Ben karar verirsem onlar kim oluyor?" dedi bana. Çok inandırdı beni. Ben de küçüktüm tabii sevdim.
Sonradan da üzülen ben oldum.
Evet, onun verdiği karardı.
Ben en başta dedim.
"Aramızda uçurum var, ailen kabul etmeyebilir."
"Yok! Ben karar verirsem onlar kim oluyor?" dedi bana. Çok inandırdı beni. Ben de küçüktüm tabii sevdim.
Sonradan da üzülen ben oldum.
Evet, beni bıraktı. Daha doğrusu görüşüyordu ama ben bu işin bir yere varmayacağını gördüm. Bırak beni dedim. Bir şey olmayacak seninle. Düş yakamdan!Taşralı mı dedi?
bu yüzden o cocuk seni terk mi etti?
benim eski eşimde ailesine ragmen evlendi benimle, her ne kadar bunu asla kabul etmese de annesi beni hiç layık göremedi ogulcuğuna. cünku kocası ölünce eşimi evin diregi yapmıslardı ve ben oglunu ondan koparan kötü kadındım.
bitti işte. kına yaksın bitarafına.
eski eşimden haber yolluyordu bana, şero daha genç topuklu giysin diye. kısayım yani ben. onların ailesi uzundu ama bende kısa değildim ki 165 cm boyundayım.
öyle düşünürler canım, biri dşünmese öteki düşünecek. evlensek bile eltilerim aşagılamaya filan kalkacaklar. benim agzım da armut toplamaz ama üzülürüm.
bi abisi bi ablası benden küçük
kardeşin kararsız ise siz neden istiyorsunuz ki?
Sağ ol canım.canım sen kendini neden 2. sınıf görüyorsun ki? aynısını bir erkek yapsa kız bekar olsun isterler ben evlenip boşandım demeden ve bunu hak görürler kendilerine maalesef toplumumuzda erkeği el üstünde tutup kadını yerin dibine sokma gibi bir durumumuz var
erkekse aferin yakışır oğluma kadınsa namussuz derler
hiç kişiliği düzgün mü saygılı mı denmez
benzer şeyleri yaşadığımdan herhalde ki ben de sevemiyorum kimseyi kolay kolaykardeşine de mutluluklar haklarında ne hayırlıysa o olsun
kızlar ben çıkıyorum sonra gelirim tekrar hoşçakalın
Maalesef yaptılar ama!canım ya, üzüldüm.. gerçekten o yaşta yaralayıcı bir durum.
evlilik farklı bir boyut, senelerce flört etsende, o dengeyi sağlamak çok farklı.. aile gerçekten önemli.. bu zinciri kıramayacak insanlar, sevdiklerini de yüz üstü bırakmamalı.. boş yere incitmemeli diye düşünüyorum .
19-20 yaşlarında isen sen karşındaki de o yaşlarda olur.
kişiliği oturmaması çok normal.
ama incinmekte de haklısın. üzülme. o kadar erken yaşlarda yapılan evliliğin ne kadar saglıklı olacağı bence tartışılır.
kadın da erkekte, özellikle de erkek biraz gün görmüş olmalı.
Evet, beni bıraktı. Daha doğrusu görüşüyordu ama ben bu işin bir yere varmayacağını gördüm. Bırak beni dedim. Bir şey olmayacak seninle. Düş yakamdan!
Kardeşim ve kız birbirlerini çok seviyorlar çünkü, çok aşıklar. Kıyamıyorum o sevgiye...
Bu arada ben de 164 cm boyundayım ama herkes "heybetli gözüküyorsun en az 170 cm zannederdim " diyor.
Ayrıca da kv 'ye ne oluyor da topuklu giysin bilmem ne diyor ya? deliriyorum böyle şeylere...
Saygısız bir insan değilim tabii ki o da annedir karışabilir bazı şeylere...
Bir de oğlumun yanına yakışmıyor havası veriyor.
Sağ ol canım.
İnşallah bundan sonra hepimizin karşısına düzgün adamlar çıkar da gönüllerimze göre adamlar, çok mutlu oluruz.
Maalesef yaptılar ama!
O benden bir hayli büyüktü canım.
Diyorum ya iş güç sahibi, kendi ayakları üzerinde duran bir insandı.
Evet, bence de o kadar erken evlilik iyi değil.
İyi ki de evlenmemişim onunla Allah beni korumuş.
İyi olmuş diyeceğim eski eşine acımasızca mı olacak. :18:Sonunda belki de bizim de sonumuz bu olacak. O aslında olacak şeyin sinyallerini veriyor gibi bana. Sen beni bırak ben bırakamıyorum seni gibi. Kıyamıyorum ki bize.. Seviyoruz biz birbirimizi. Bunun hiçbir önemi yok mu allah aşkına ya?:26::26:
kv beni yakıştıramıyordu selvi boylu ogluna işte. evin erkeği ben oldum cou zaman ogluna bebek gibi baktım ama işte ne oldu. beş yıl anca dayandım. eski eşim biraz da bu konuda çok sarsıldı, şu anda onun her şeyiyle ilgilenen sevgili karısı yok hayatında
Tabii ki anlamı vardır.19-20 kadın için de erken canım.
iyi ki olmamış boşver. olan herşeyin sebebi var. benim boşa harcadığım beş yılın bile bi anlamı olmalı benim henüz anlayamadığım.::44::44:
Ya sen mutlu ol da gerisi önemli değil benim icin. Sevdigim insanların üzülmesine dayanamıyorum bebişimyani bu konuda haberim yoktu canım. üzüldüm. ne yazık ki boşanmış olunca böyle ne yazık ki aileler ikinci el bu, başkasının artığı, bizim oğlana bunu mu layık göreceğiz diye önyargılar ile dolu oluyorlar. bana bişi söylemedi zaten. ben sordum cevap vermeyince ikna oldum. bana ailem seni istemiyor demedi henüz. ama zor olacağının sinyallerini veriyordu. halası mesela komşum. kadın şiddetle karşı çıkıyordu çünkü kuzeni ile evlendirmek istiyorlar onu. kuyruğum dik çok şükür, seviyoruz ama gidip ailesine beni alın diye yalvaracak değiliz. onurumuz gururumuz var bizim de..
haklısın canım. yani henüz ne o ne ben ciddi bi adım atmak için hazır değiliz. sartlarımız olgunlasmıs değil. keske duymasalardı simdi. umarım yanılıyorumdur. en büyük kabusum oldu bu benim. off ya:26:
Hoşbuldum liliycim, cok naziksin cok teşekkür ederim.Hoşgeldin bdvde yorumlarını her daim beğenerek okuduğum Elmayra
O benden bir hayli büyüktü canım.
Diyorum ya iş güç sahibi, kendi ayakları üzerinde duran bir insandı.
Evet, bence de o kadar erken evlilik iyi değil.
İyi ki de evlenmemişim onunla Allah beni korumuş.
Hepimizin benzer hikayeleri var işte, neyse ki Allah seni de korumuş. :104:Allah seni korumus canim aile istemeyince hersey cok kotu oluyor.. bende benzer seyler yasadim.ozel unide okudum,ne istersem alindi ikilettirilmeden,guzelim,bakimliyim,ailem Istanbullu,teyzelerim marmariste yasiyor fln dusun buns ragmen ilk erkek arkadasimin ailesi Beni ve ailemi cahill,cirkin buluyorlardi ve buyuzden ogullarini asilayarak bitirdiler ama bitirdikleri icin Ben Allaha suanda hergun sukrediyorum ama mesela adamiminda arkadas cevresi densiz bu kez ailesi Iyi secimlerden sonra arkadaslari kalkip adamin duvarina oglum turk kizini napcan bul helga,Olga orda hem istedigin gibi cakarsin hemde orada vatandaslik alirsin diye mesajlar yazdilar.adamim isteydi ve is cikisi tum yorumlari yapanlari listesinden sildi ama oluyor karsindakine bakacaksin yoksa o adamim degilmi yoksa aile,arkadaslar bos
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yoo acımasızca olmaz. onca yılda ona yüzlerce şans verdim, hiçbirini degerlendiremedi. emeklerim zayi oldu ama ne yapalım. yaşanacaklarım varmış.İyi olmuş diyeceğim eski eşine acımasızca mı olacak. :18:
Ben de kıyamıyordum sevgimize, seviyor beni sanıyordum. Fakat yapmak zorundaydım artık.
Dur bakalım , belki sizinki böyle olmaz.
bir öğrensen neden tartışmışlar?:26:
Tabii ki anlamı vardır.
Bugünkü sen olmanı sağladı.
Düşün beş yıl önceki halini, mutlaka olumlu bir değişim vardır.
Şu sözü çok severim.
"Bugünkü aklım olsaydı dün yaptıklarımı yapmazdım AMA dün yaptıklarımı yapmasaydım bugünkü aklım olmazdı"
19-20 kadın için de erken canım.
iyi ki olmamış boşver. olan herşeyin sebebi var. benim boşa harcadığım beş yılın bile bi anlamı olmalı benim henüz anlayamadığım.::44::44:
Konuşunca bize yaz. :26: İnşallah düşündüğün gibi değildir.Yoo acımasızca olmaz. onca yılda ona yüzlerce şans verdim, hiçbirini degerlendiremedi. emeklerim zayi oldu ama ne yapalım. yaşanacaklarım varmış.
mesajıma dönmedi ama dönmemesi tahminlerimde yanılmadığımı gösteriyor sanırım. akşam konuşalım demişti öglenki konuşmamızda. yüzyüze bişileri konuşmamız lazım diyip duruyordu, korkuyordum. ama korkunun ecele faydası yok:18::18:
Evet beni ben yapan şeylerden bir çoğu da yaşadığım evlilik. daha olgun daha dingin daha güçlü bir ben. candan erçetin'in dediği gibi.
"Önce savruldum yok oldum
Sonra dinlendim duruldum
Ve her giden parçam yerine
Yenisini doğurdum
Daha güçlü, daha sakin
Daha mutlu, daha suskun
Daha olgun, daha kırgın
Daha yalnız, daha yorgun""
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?