- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.721
Bende bunu okuyup adamima facdcden ekleme talebi ve whatsappina mesaj attim :+-) dogru mucadele etmeden biterse yazik olur.. ama Adam umarim mucadele etmek ister.ailesine karsi seninkisi baya bagli anlasilan umarim sancili sureclerden gecmezsiniz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ah! Beğenebilsem beğeniyorum zaten biliyorsun.
Baksana ne diyor:
Son 24 Saat içerisinde normal olmayacak kadar Konu değerlendirdiniz. Biraz istirahat ettikten sonra tekrar deneyin.
Çok da normal olduğum söylenemez. Yalnız ben az önce veda konuşması yaptım hâlâ buradayım. olacak iş mi? kaçıyorum kızlar hoşça kalın!normalim bende kk sana anormal diyoo
muneye kız
Baksana ne diyor:
Son 24 Saat içerisinde normal olmayacak kadar Konu değerlendirdiniz. Biraz istirahat ettikten sonra tekrar deneyin.
Bence de konuşun. Sen düşünüp düşünüp kuracağına...
Bari o zaman deseydin ya Challenger:2:
)) Allahim koptum bide otobusteyim otobustekiler baktilar ,-)) filo supersin
Yapma, sakin ol. Böyle yaparsan konuşacakların aklına gelmez.kalbim kafesinde çırpınan küçük bi kuş gibi şimdi:18::18::18::18:
Ben hatırlamıyorum demek ki!Dedim ki o zaman demez olurmuyum
kızlar göz atabildim mi çözemedim çok yazışmışsınız ki
öenmli bişi varsa haber edin bana
okuldan geldim egtrafı topla yemek vs. şimdide hazırlanıp çıkmam lazım çok uykusuzum çok
seviyorum sizleri çok uzun süre bu topiği görüp katılamamıştım yaşım tutmuyor diye sonra bi girdim çıkamadım cidden seviyorum herkesi ya
Yapma, sakin ol. Böyle yaparsan konuşacakların aklına gelmez.
Sana diyorum ben de böyleyim ama sakin olmaya çalış.
korkunun ecele faydası yok, konuş gitsin. ne olacaksa olsun.buluşmak ciddi konular konuşmak istemiyorum ki ben ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Baksana ne diyor:
iyi akşamlar kızlargeceniz de aydınlık olsun yastğınıza sarılın uyuyun mışıl mışıl
Canım korkunun ecele faydası yok hem ne kadar erken netliğe kavuşursa o kadar iyi olur - belki üzüleceksiniz belki mücadele etmeniz gerekecek belki de herşey güzel olacak bilemeyiz ama sonu hayırlı değilse eğer, şimdi üzülmen iyice umutlanıp beklentilerin karşılanmadığında yaşayacağın hayal kırıklığından daha iyi benceben küçümsemiyorum kendimi canım ama dediğin gibi toplumda dul olunca hakkımız bekar erkekler değil yaşımız kaç olursa olsun bizden 20 yaş büyük içi geçmiş dul adamlar olması lazım gibi bi kanı var. bir de cocuk ufaksa tabi ki kopacaktı kıyamet. olacağı buydu ama korkuyordum daha geç olsun bişiler olacaksa diyordum. bilmiyorum tırstım ben.:26::26:
görüşürüz canım. allaha emanet ol.
ben hep derim (gerçi takan olmaz dediğimle kalırım ya) kadın 25inden erkek 30undan önce evlenmemeli yani illa ki akıl yaşta değil baştadır istisnalar olabilir - ama bence sağlam temele dayanan evlilik için biraz olgunluk gerekiyor19-20 yaşlarında isen sen karşındaki de o yaşlarda olur.
kişiliği oturmaması çok normal.
ama incinmekte de haklısın. üzülme. o kadar erken yaşlarda yapılan evliliğin ne kadar saglıklı olacağı bence tartışılır.
kadın da erkekte, özellikle de erkek biraz gün görmüş olmalı.
Öncelikle güzel dileklerine teşekkürler inşallah hakkımızda hayırlı olan kişiler çıkar karşımıza ve mutlu oluruzEvet, beni bıraktı. Daha doğrusu görüşüyordu ama ben bu işin bir yere varmayacağını gördüm. Bırak beni dedim. Bir şey olmayacak seninle. Düş yakamdan!
Kardeşim ve kız birbirlerini çok seviyorlar çünkü, çok aşıklar. Kıyamıyorum o sevgiye...
Bu arada ben de 164 cm boyundayım ama herkes "heybetli gözüküyorsun en az 170 cm zannederdim " diyor.
Ayrıca da kv 'ye ne oluyor da topuklu giysin bilmem ne diyor ya? deliriyorum böyle şeylere...
Saygısız bir insan değilim tabii ki o da annedir karışabilir bazı şeylere...
Bir de oğlumun yanına yakışmıyor havası veriyor.
Sağ ol canım.
İnşallah bundan sonra hepimizin karşısına düzgün adamlar çıkar da gönüllerimze göre adamlar, çok mutlu oluruz.
Maalesef yaptılar ama!
İşte evlilikte sorumluluk almayıp anasının kuzusu modunda takılırsa böyle olurSonunda belki de bizim de sonumuz bu olacak. O aslında olacak şeyin sinyallerini veriyor gibi bana. Sen beni bırak ben bırakamıyorum seni gibi. Kıyamıyorum ki bize.. Seviyoruz biz birbirimizi. Bunun hiçbir önemi yok mu allah aşkına ya?:26::26:
kv beni yakıştıramıyordu selvi boylu ogluna işte. evin erkeği ben oldum cou zaman ogluna bebek gibi baktım ama işte ne oldu. beş yıl anca dayandım. eski eşim biraz da bu konuda çok sarsıldı, şu anda onun her şeyiyle ilgilenen sevgili karısı yok hayatında
Tabii ki anlamı vardır.
Bugünkü sen olmanı sağladı.
Düşün beş yıl önceki halini, mutlaka olumlu bir değişim vardır.
Şu sözü çok severim.
"Bugünkü aklım olsaydı dün yaptıklarımı yapmazdım AMA dün yaptıklarımı yapmasaydım bugünkü aklım olmazdı"
Rica ederimYa sen mutlu ol da gerisi önemli değil benim icin. Sevdigim insanların üzülmesine dayanamıyorum bebişim
Hoşbuldum liliycim, cok naziksin cok teşekkür ederim.
Emeklerin zayi olmamıştır merak etme - işte bugün bizi biz yapan geçmişteki yaşadıklarımız demek ki olması gerekiyormuş ki yaşanmışYoo acımasızca olmaz. onca yılda ona yüzlerce şans verdim, hiçbirini degerlendiremedi. emeklerim zayi oldu ama ne yapalım. yaşanacaklarım varmış.
mesajıma dönmedi ama dönmemesi tahminlerimde yanılmadığımı gösteriyor sanırım. akşam konuşalım demişti öglenki konuşmamızda. yüzyüze bişileri konuşmamız lazım diyip duruyordu, korkuyordum. ama korkunun ecele faydası yok:18::18:
Evet beni ben yapan şeylerden bir çoğu da yaşadığım evlilik. daha olgun daha dingin daha güçlü bir ben. candan erçetin'in dediği gibi.
"Önce savruldum yok oldum
Sonra dinlendim duruldum
Ve her giden parçam yerine
Yenisini doğurdum
Daha güçlü, daha sakin
Daha mutlu, daha suskun
Daha olgun, daha kırgın
Daha yalnız, daha yorgun""
İyi akşamlar - artık kk bile sana çok beğeni yaptın dinlen diyorKonuşunca bize yaz. :26: İnşallah düşündüğün gibi değildir.
Kızçeler, herkesi öpüyorum.
İyi akşamlar, mutlu yarınlar!
Biz de seni seviyoruzkızlar göz atabildim mi çözemedim çok yazışmışsınız ki
öenmli bişi varsa haber edin bana
okuldan geldim egtrafı topla yemek vs. şimdide hazırlanıp çıkmam lazım çok uykusuzum çok
seviyorum sizleri çok uzun süre bu topiği görüp katılamamıştım yaşım tutmuyor diye sonra bi girdim çıkamadım cidden seviyorum herkesi ya
haha Allah iyiliğni versin emiBende sirf katilmak icin ilk yasimi buyuk soylemistim sonra itiraf ettim) iyiki buradakileri tanimisim
az kalmış yeni yaşına o zaman88li arkadaşım benimhangi ay ben mayıs
Baksana ne diyor:
iyi akşamlar canım - daha yastığa gelene kadar bir ton iş var amaiyi akşamlar kızlargeceniz de aydınlık olsun yastğınıza sarılın uyuyun mışıl mışıl
Üzme kendini - sen çalış elinden geleni yap dediğim gibi hedeflerine yakın olabilen herşeyi dene
başka alanları düşünmez misin mesela psikoloji/halkla ilişkiler/iletişim fakültesi falan? onları bitirince de formasyon alabilirsin ama iibf bölümlerine pek formasyon verilmiyor madem ki öğretmen olmak istiyorsun bir de bu açıdan düşün
İnşallah canım:) Ben de sadece çalışıyorum şu anda ablacığım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Puanım gelsin artık ona göre tercihlerimi yaparım. :) İnşAllah iyi bir puanım olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?