30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hah iyi olmuş bu.
bu silmeler filan, bende yaptım bi ara. anlayamıyorum ya onu çogu zaman. o yüzden. azıcık mücadeleden bişi çıkmaz. sonra keşke dememek için.
sancılı süreçler olacak canım, o allahın emri. ama inan ben şu anda bunlara hiç hazır değildim, hiç ...tesadüfen ögrenmişlerdir zaten. o söylememiştir sanmıyorum.bizi beraber görmüş olmalılar:26::26:

Ah! Beğenebilsem beğeniyorum zaten biliyorsun.
Baksana ne diyor:

Son 24 Saat içerisinde normal olmayacak kadar Konu değerlendirdiniz. Biraz istirahat ettikten sonra tekrar deneyin.

)) Allahim koptum bide otobusteyim otobustekiler baktilar ,-)) filo supersin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doğru yeri bulmuşsun bebek

Baksana ne diyor:

Son 24 Saat içerisinde normal olmayacak kadar Konu değerlendirdiniz. Biraz istirahat ettikten sonra tekrar deneyin.

gülmekten yerlerde yuvarlanan smile ............

bulamadım ifadeyi idare edin kızlar

Alemsin filozof..

iyi akşamlar kızlar geceniz de aydınlık olsun yastğınıza sarılın uyuyun mışıl mışıl

Canım korkunun ecele faydası yok hem ne kadar erken netliğe kavuşursa o kadar iyi olur - belki üzüleceksiniz belki mücadele etmeniz gerekecek belki de herşey güzel olacak bilemeyiz ama sonu hayırlı değilse eğer, şimdi üzülmen iyice umutlanıp beklentilerin karşılanmadığında yaşayacağın hayal kırıklığından daha iyi bence

ben hep derim (gerçi takan olmaz dediğimle kalırım ya) kadın 25inden erkek 30undan önce evlenmemeli yani illa ki akıl yaşta değil baştadır istisnalar olabilir - ama bence sağlam temele dayanan evlilik için biraz olgunluk gerekiyor
Öncelikle güzel dileklerine teşekkürler inşallah hakkımızda hayırlı olan kişiler çıkar karşımıza ve mutlu oluruz
Kayınvalidenin bazı şeylere karışmasını doğru bulmam topuklu ayakkabı gibi mesela... Anneliğine lafım olamaz hadsizlik yapamam ama kişilerin özel alanlarına saygı duyulmalı. Ben 155im beğenen böyle beğensin napıyım sonuçta değiştirmesi elimizde olan birşey değil - zaten boy için fiziksel güzellik için evlenilmez illa ki kafa yapıları uymalı bir şekilde.
İşte evlilikte sorumluluk almayıp anasının kuzusu modunda takılırsa böyle olur o seni kaybettiğine yansın

çok hoş bir sözmüş gerçekten - yaşadığımız herşeyin bizde bıraktıklarıyla olgunlaşıyoruz çoğu zaman bu acılarla yoğrulmak oluyor ama napalım hala nefes alıyoruz ya mutlaka Rabbim güzel şeyleri de nasip edecektir zamanı gelince...

Ya sen mutlu ol da gerisi önemli değil benim icin. Sevdigim insanların üzülmesine dayanamıyorum bebişim

Hoşbuldum liliycim, cok naziksin cok teşekkür ederim.
Rica ederim Bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah ama bdvde çok gerildiğini farkettim , fazla üzme kendini olur mu?

Emeklerin zayi olmamıştır merak etme - işte bugün bizi biz yapan geçmişteki yaşadıklarımız demek ki olması gerekiyormuş ki yaşanmış

Konuşunca bize yaz. :26: İnşallah düşündüğün gibi değildir.

Kızçeler, herkesi öpüyorum.
İyi akşamlar, mutlu yarınlar!
İyi akşamlar - artık kk bile sana çok beğeni yaptın dinlen diyor çok güldüm yaaa

Biz de seni seviyoruz Sen mesaiyi erken bitirmişsin ben eve 6ya doğru geldim az dinleneyim dedim burayı okudum birazdan çamaşır asacağım yemekti bulaşıktı artık kaç saat iş yaparım Allah bilir ay hiç sevmiyorum ev işini hele ki işten sonra

Bende sirf katilmak icin ilk yasimi buyuk soylemistim sonra itiraf ettim ) iyiki buradakileri tanimisim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haha Allah iyiliğni versin emi ben buraya çok önce yazmıştım birkaç ay oldu mu bilmiyorum - sonra da pek takip edemediğimden devam etmemiştim bir de 30un üstü yazınca vazgeçmiştim nasip bugunlereymiş

88li arkadaşım benim hangi ay ben mayıs
az kalmış yeni yaşına o zaman

Baksana ne diyor:

.60:
iyi akşamlar kızlar geceniz de aydınlık olsun yastğınıza sarılın uyuyun mışıl mışıl

iyi akşamlar canım - daha yastığa gelene kadar bir ton iş var ama

:) Ben de sadece çalışıyorum şu anda ablacığım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Puanım gelsin artık ona göre tercihlerimi yaparım. :) İnşAllah iyi bir puanım olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
:) Ben de sadece çalışıyorum şu anda ablacığım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Puanım gelsin artık ona göre tercihlerimi yaparım. :) İnşAllah iyi bir puanım olur.
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin sen de buradan bizimle paylaşırsın artık şu bölümü kazandım diye

Kız Turkuaz 1 saattir okuyamadın mı

Selam herkese

Ne kadar çok tazışmışsınız parmaklarınız kopmuş olmalı
Okumadım ya hepsini herhalde elzem bir durum yok

Chali sen neler yapıyorsun valla ben anlam vereyorum. Kıs bir sakin ol ve zaman bırakherşeyi
Hiçte kötü durumd değilsin. İşin var yüksek yapıyırsun sevgilin var.
İş görüşmelerinden de sürekli çağırılıuorsun demekki cv in çok iyi
Bence hiç kızma ama kendi kendine insan hayatını herhLde ancak bu kadar zehîr eder.
Silkelen ve toprlan derim acilen.

Petu hayırlı olsun şanın şimdiden.
Sana mail adresi gönderdim ama hala resim göndermedin

Lilycnm maşallah ne konuşmuşsunuz

Filo ve mavilim
Şu yazı karaktenizibüyütün yoksa fena yapcam
Hayır gören var görmeyen var. Aaaaaaaaaa

Aslııııışıııımmmmmm
Ben ders çalışcam herkese iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…