30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selam turkuaz
herkese selamlar
yorgunum,neyseki yarın cuma,film izleyebilirim belki.

canım tam ün okulum 3:30 gibi bitiyo ilçede olduğum için işte eve gelmem 4:30 u falan buluyo. daha uzun süre öğrenciyleri kafa kaldırmaz ya .

ya mutfak öyle kaldı eve yeni geldim kim toplayacak şimdi oralar

Bana da böylesi denk gelmişti. Kısa yazılar. Uzun bekleyişler. Sen sorunca ancak yazar. İnsanın ömrünü yer böylesi. Sanki birinin kendisini ikna etmesini bekliyordu. Kırılsanda bunun için kılını kıpırdatmaz. Özür dilemeyi bilmez. Erkek erkek gibi olmalı. Kadına sevilmek erkeğe sevmek yakışır. Gerçekten öyle. Sevgi henüz oluşmamış olsa bile. Erkek yürütür. Kadın bi yere kadar. Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmezzzz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi akşamlar kızlar geceniz de aydınlık olsun yastğınıza sarılın uyuyun mışıl mışıl

biz ancak yastığa sarılıp uyuruz zaten

Ah! Beğenebilsem beğeniyorum zaten biliyorsun.
Baksana ne diyor:

Son 24 Saat içerisinde normal olmayacak kadar Konu değerlendirdiniz. Biraz istirahat ettikten sonra tekrar deneyin.

sana özel kota koymuşlar demek ki filo

Selam kızlar.

Tuğçecim, bugün, yaptığım iş başvurularından biri bana geri dönüş yapmış ama ben tüm gün evde yoktum.

Maillerime bakamadığım için şimdi daha yeni gördüm.

Alanında en büyük kuruluşlardan biri.

Uzun süredir hiç geri dönüş olmuyordu başvurularımda.

Heyecan yaptım, kapalı hesabımı açtırdım bunun için. :)))

Kart çekmen mümkün mü?

canım güzellik kartı geldi geldi. iş konusunda güzel gelişmeler gözüküyor.
Diğer kartın ise bilgelik... içindeki bilgeyi dinle. o bilgelik sende var.
senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor.

canım güzellik kartı geldi geldi. iş konusunda güzel gelişmeler gözüküyor.
Diğer kartın ise bilgelik... içindeki bilgeyi dinle. o bilgelik sende var.
senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor.

Çok sağ ol Tuğçecim.

Tedirgin oldum biraz maili geç gördüğüm için ama inşallah iyi geçer.

yengen hamile miydi senin:44:

evet 2 aylık falan ama zor geçiriyor 4-5 kilo verdi sürekli kusma modunda

jade kuzum hayırlı olsun nasılsın nası giyo

Günaydın millet

bugun cuma iş gününün son günü

jade senınle hıc tanışmadık ama umarım hakkında hayırlısı olur.Geç döndüm derken merak etme eğer firmalar görüşmek istiyorlarsa gerçekten sürekli arayıp,mesaj atıyorlar .. benımde yerı tuzlada dıye gıtmedıgım bır yer var görüşmeye kadına gelemeyeceğim diye sureklı bahaneler buldum en sonunda gene aradılar.ve cok buyuk bır fırma gitcem artık napıyım.. ne iş yapıyorsun buarada?

Petunyam yarın büyük gün nasıl son durumlar girince yaz bize.

Evet tuğcecım buradada yağmur var ama ızmır kötüymüş araçlar yolda kaldı dıye e-gazetelerde haberler var.Dikkat et kendıne.

limon yengene Allah kolaylık versın ama ne guzel bır yıgenın olacak.

Son düzenleme:
[video]http://www.zapkolik.com/video/model-bak-bir-varmis-bir-yokmus-499579[/video]

ben çok alemim valla palanlamamıştım ama çok manidar oldu

bunu paylaşmıştım bende ...

[video]http://www.zapkolik.com/video/model-bak-bir-varmis-bir-yokmus-499579[/video]

ben çok alemim valla palanlamamıştım ama çok manidar oldu

bunu paylaşmıştım bende ...

Yalnız şöyle bir sıkıntı var. Genelde önce evlenen onlar oluyo:))). Bana bulaşanın kısmeti açıldı. En geç 2 aya mişanlandılar. En müzmin bekarları bile:)))). Kısmet açıcıyımmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…