- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.761
evet 2 aylık falan ama zor geçiriyor 4-5 kilo verdi sürekli kusma modunda
jade kuzum hayırlı olsun nasılsın nası giyo
Günaydın millet
bugun cuma iş gününün son günü
jade senınle hıc tanışmadık ama umarım hakkında hayırlısı olur.Geç döndüm derken merak etme eğer firmalar görüşmek istiyorlarsa gerçekten sürekli arayıp,mesaj atıyorlar .. benımde yerı tuzlada dıye gıtmedıgım bır yer var görüşmeye kadına gelemeyeceğim diye sureklı bahaneler buldum en sonunda gene aradılar.ve cok buyuk bır fırma gitcem artık napıyım.. ne iş yapıyorsun buarada?
Petunyam yarın büyük gün nasıl son durumlar girince yaz bize.
Evet tuğcecım buradada yağmur var ama ızmır kötüymüş araçlar yolda kaldı dıye e-gazetelerde haberler var.Dikkat et kendıne.
limon yengene Allah kolaylık versın ama ne guzel bır yıgenın olacak.
Günaydın millet
jade senınle hıc tanışmadık ama umarım hakkında hayırlısı olur.Geç döndüm derken merak etme eğer firmalar görüşmek istiyorlarsa gerçekten sürekli arayıp,mesaj atıyorlar .. benımde yerı tuzlada dıye gıtmedıgım bır yer var görüşmeye kadına gelemeyeceğim diye sureklı bahaneler buldum en sonunda gene aradılar.ve cok buyuk bır fırma gitcem artık napıyım.. ne iş yapıyorsun buarada?
Evet tuğcecım buradada yağmur var ama ızmır kötüymüş araçlar yolda kaldı dıye e-gazetelerde haberler var.Dikkat et kendıne.
Yalnız şöyle bir sıkıntı var. Genelde önce evlenen onlar oluyo:))). Bana bulaşanın kısmeti açıldı. En geç 2 aya mişanlandılar. En müzmin bekarları bile:)))). Kısmet açıcıyımmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:))))))). Tevafuklaynen bende de öyle...
şarkı melodisi hoşuma gitmişti..kesinlikle art niyetim yoktu...
konuşunca bak sen şarkımı dinlemiş ha ha çok manidar olmuş dedim...
şarkı aşk içermesin dikkat ettim. mesaj içermesin dedim ama yine de içermiş
Günaydın kızlar. Aof buroya gidiyorum ofis dışındayim. Nasil carpintim var bu sabah. Hava da tam intihar havası heee :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
[video]http://www.izlesene.com/video/oyku-berk-evlerinin-onu-boyali-direk/214921#[/video]:))))))). Tevafukl
[video]http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/87015/zerrin-ozer-o-yaz[/video]günaydın kızlar, -petunya'nın nişan günlüğü part1-
dün akşam saatlerinden itibaren yağmur yağıyor..
kuvvetle muhtemel yarın da yağışlı :26:
havaalanında yolcular alındı, evler kalabalık..
gece fazla uyuyamadım geç saatlere kadar gürültü vardı.
uykusuzluk ve kırgınlık var..
bugün cumahayırlı olsun, dualarınızı eksik etmeyin kızlar..
[video]http://www.izlesene.com/video/oyku-berk-evlerinin-onu-boyali-direk/214921#[/video]
bu şarkı size gelsin...
günaydın kızlar, -petunya'nın nişan günlüğü part1-
Günaydın kızlar. Aof buroya gidiyorum ofis dışındayim. Nasil carpintim var bu sabah. Hava da tam intihar havası heee :)
günaydın kızlar, -petunya'nın nişan günlüğü part1-
canım sen yazdınmı ısımlerımızı ayakkabının altına
ne guzel tatlı heyecanlar,zevkler ... nasıl gıdıyor hersey tammı nişan için? yarın saçını nasıl yaptırmayı planlıyorsun?
petunyacım mesaj kutun doluymuş bır zahmet boşaltabılırsen ben sana ısmımı gönderiyim..
Emeklerin zayi olmamıştır merak etme - işte bugün bizi biz yapan geçmişteki yaşadıklarımız demek ki olması gerekiyormuş ki yaşanmış
sagolasın canım benimmmm[video]http://www.izlesene.com/video/oyku-berk-evlerinin-onu-boyali-direk/214921#[/video]
bu şarkı size gelsin...
sero dün akşam nasıldı? ne konuştunuz? herhangı bır can sıkıcı bırsey yok degılmı?
tam ıntıhar havasıda nerden cıktıtam uyuma havası dıyelım bız ona en güzeli..
Ben de merkezdeyim ama araç yok diyebilirim yani durak yolun yarısı zaten :) gelişte yokuştan aşağı iniyorum 15dk sürüyor dönüş yarım saate yakın - yürüyerek gidip geliyorum bir de markete uğradıysam işten geç çıktıysam falan saat 6 oluyor - ben de bulaşıkları sabah yıkadım akşam uyuyakalmışım ortalığı biraz toparladım sabahın erken saatinde - eve gidince çamaşırlar katlanacak valiz hazırlanacak sonra da hayırlısıyla yolcuyum - valla sabah kalk mesai yap akşamına yol çek derken çok yorucu oluyor - ben ki 3 saatten uzun süren yolculuğu sevmezken şimdi en az 7-8 saatlik yolculuk yapıyorum üstelik mesai ardındancanım tam ün okulum 3:30 gibi bitiyo ilçede olduğum için işte eve gelmem 4:30 u falan buluyo. daha uzun süre öğrenciyleri kafa kaldırmaz ya .
ya mutfak öyle kaldı eve yeni geldim kim toplayacak şimdi oralar
HoşgeldinBana da böylesi denk gelmişti. Kısa yazılar. Uzun bekleyişler. Sen sorunca ancak yazar. İnsanın ömrünü yer böylesi. Sanki birinin kendisini ikna etmesini bekliyordu. Kırılsanda bunun için kılını kıpırdatmaz. Özür dilemeyi bilmez. Erkek erkek gibi olmalı. Kadına sevilmek erkeğe sevmek yakışır. Gerçekten öyle. Sevgi henüz oluşmamış olsa bile. Erkek yürütür. Kadın bi yere kadar. Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmezzzz.
Merhaba canım - bizim de burası yağmurluMerhaba kızlar...
Dışarıda çok şiddetli yağmur var. göz gözü görmüyor.
Selam hoşgeldinSelam kızlar.
Tuğçecim, bugün, yaptığım iş başvurularından biri bana geri dönüş yapmış ama ben tüm gün evde yoktum.
Maillerime bakamadığım için şimdi daha yeni gördüm.
Alanında en büyük kuruluşlardan biri.
Uzun süredir hiç geri dönüş olmuyordu başvurularımda.
Heyecan yaptım, kapalı hesabımı açtırdım bunun için. :)))
Kart çekmen mümkün mü?
Selam canım nasılsın bugün? Seninkiyle görüştünüz mü ?Günaydın millet
Allah sana da nasip etsin diyelim o zamanYalnız şöyle bir sıkıntı var. Genelde önce evlenen onlar oluyo:))). Bana bulaşanın kısmeti açıldı. En geç 2 aya mişanlandılar. En müzmin bekarları bile:)))). Kısmet açıcıyımmm
Ayyy canım son 1 gün hadi bakalım heyecan dorukta - inşallah hayırlısıyla atlatırsınızgünaydın kızlar, -petunya'nın nişan günlüğü part1-
Günaydın - ne intiharı yaaaa sus bakiiimmmmGünaydın kızlar. Aof buroya gidiyorum ofis dışındayim. Nasil carpintim var bu sabah. Hava da tam intihar havası heee :)
Evet Petun ya yazsın :) sana özelden isimlerimizi yazalım
petunyacım mesaj kutun doluymuş bır zahmet boşaltabılırsen ben sana ısmımı gönderiyim..
Ben çoktan yazmıştım umarım unutmamışsındır adımı petunyacımteşekkürler kızlar, isimlerinizi gönderin
Ya bana katılan çok şey var şu beş yılda ama giden şeylere de üzülmeden edemiyorum. Ama geçmiş geçmişte kaldı ve önüme bakmalıyım..
sagolasın canım benimmmm
bana " eve gelip gittiğini komşular anneme telefon etmiş şikayet etmişler. ama sen olduğunu söylemedim dedi. ben de ben olduğumu biliyorlar değil mi dedim hayır dedi. ohhh rahatladım, ailenin benden haberi olmaması lazım, şimdi olmaz demiştim. güzel bi akşam geçirdik genel olarak, yedik içtik sohbet ettik. yağmurda el ele yürüdük. ama eve gelince ben yine düşünmeye başladım
abin de annen de o eve gelen sarışının ben olduğumu biliyorlar. çok utanıyorum beni böyle tanımasalardı filan dedim.seni utandıracak birşey söylemem ben bana güven dedi. evet güveniyorum da ama çocuğa ne ddilerse morali çok bozulmuştu o akşam. dün akşam hiçbişi olmamış gibi idi bana bişi belli etmemek için ama belli ki abisi kıyameti koparmış. zaten annesi de atamızdakileri hissetmiş buna sormuş daha önce. ben olduğumu bilmemelerine imkan yok.
sonra dedim ki ne diye utanacağım. ben bekarım o bekar ve biz başkaları ne düşünürse düşünsün kötü bişi yapmıyoruz. bu durum sanki bizi biraz daha birbirimize yakınlaştırdı. benden vazgeçeceğe benzemiyor. bende ondan.. bakalım zaman ne gösterecek. ben şu evi taşıma işini hızlandırayım, şart oldu
Ben de merkezdeyim ama araç yok diyebilirim yani durak yolun yarısı zaten :) gelişte yokuştan aşağı iniyorum 15dk sürüyor dönüş yarım saate yakın - yürüyerek gidip geliyorum bir de markete uğradıysam işten geç çıktıysam falan saat 6 oluyor - ben de bulaşıkları sabah yıkadım akşam uyuyakalmışım ortalığı biraz toparladım sabahın erken saatinde - eve gidince çamaşırlar katlanacak valiz hazırlanacak sonra da hayırlısıyla yolcuyum - valla sabah kalk mesai yap akşamına yol çek derken çok yorucu oluyor - ben ki 3 saatten uzun süren yolculuğu sevmezken şimdi en az 7-8 saatlik yolculuk yapıyorum üstelik mesai ardındanSeminer uğruna her yol mübah modundayım ama
HoşgeldinYazdığın sözler olması gerekenler ama maalesef toplumda ilişkiyi de evliliği de kadın yürüyor sorumluluklar kadına yükleniyor - kadınlar kırılgandır naz yapabilir erkek gönül almayı bilmeli ama etrafımda gördüğüm hep tam tersi
Merhaba canım - bizim de burası yağmurlu
Selam hoşgeldin
Hakkında hayırlısı olsun iş konusunda benim kısmetim çalışmaya başlayınca açıldı diyebilirim3 yıl işsiz kal tam atandım diye sevin tüm başvurulara geri dönüş olsun - siz düşünün halimi
Selam canım nasılsın bugün? Seninkiyle görüştünüz mü ?
Allah sana da nasip etsin diyelim o zaman
Ayyy canım son 1 gün hadi bakalım heyecan dorukta - inşallah hayırlısıyla atlatırsınız
Günaydın - ne intiharı yaaaa sus bakiiimmmmben de dün aöfe gittim iş çıkışı kitaplarımı aldım seminere de 2 kitap götüreyim diye düşünüyorum az biraz çalışmış olurum hatta hangilerini götüreceğime de karar verdim : Birey ve Davranış ile Etik kitaplarını düşünüyorum çok ilgi alanım içinde ya uzak kalmayım hem bilimsel açıdan da birşeyler öğrenmiş olurum
Sen ne okuyorsun? Ben sosyoloji okuyorum
Ben çoktan yazmıştım umarım unutmamışsındır adımı petunyacım
Ben hep merak ederdim arkadaşken sevgili olup sonra ayrılınca arkadaş kalınabilir mi diye - ki bunu boşanıp hala dostça görüşen ve iyi iletişimi olanları da duymuşumdur. Bu konuda benim de yaşadığım şey şu ki arkadaş kalınmıyor - o yine aşkından bahsediyor şans istiyor falan - olmuyor yani... Ama muallakta da bırakmamak lazım bitti mi devam mı oturulup konuşulabilir ya da siz uzakta olduğunuzdan telefonla da güzelce konuşulabilir. Biraz zaman tanı kendine ondan sonra aramadıysa sen adım at konuş - inan ki sevgi bir yere kadar - netlik olması lazımşaka gibi ama o ılgılı adam gıttı yerıne hıcbırsey yapmayan ,ses cıkarmayan bırısı geldı ya ben ona farketmeden sen köylüsün,köylü kafasındasın.. ne demek antalya terk gibi konuşuyorum saçmalama falan demiştim bunamı kırıldı bılmıyorum aklım almıyor.. o adam gitti yerıne farklı bır adam geldı.. sılmıştım tekrar ekleme talebı gonderdım hala kabul etmedı.. bende bı whatsaptan bırsey yazmıştım onun dışında başka ne aradım ne sordum ama kırgınım gercekten yanı oncesınde arkadaşlıgımız var ve bıtecekse bıle bu sekılde bıtmemelıydı bunu ondan hıc ummazdım.. düşün bıtırdımı bılmıyorum bıle yok boyle bır saygısızlık bana göre bır ılıskı bu kadar basıt olmamalı ve onun gıbı bır adam bunu yapmamalıydı. resmen moskovaya gıttıkten sonra sessızlıge bürünmüş gerçi söylede bırsey var ablamı aramış bana ulaşamıyor dıye ve ablam yapma sakın bırak gıt yoluna rusyada yada türkiyede kızmı yok başka challenger orada yapamaz ,olmaz hayatının rıskını alıyor o rısk almayı sever ama tüm bunlar ıcınmı yuksek lısans yapıyor orada napcak oturup cocuk mu doğurcak ve senın evde yolunumu bekleyecek olmaz yanı biz aıle olarak oraya gelmesini istemeyız evet tatıle gelır o olur bu olur veya sen gelırsın görüşürsün ama gelecekte yapamazsınız demiş konuştugunu bılıyordumda bu kadarını değil. bana ulaşamadıgı zamanlarda ablamın telı var ablamı arayıp soruyordu benım sırkette telım cekmıyor ve evdede eğer tum gun bır aksılık olmuş ve konuşamamışsak ablam arkadaşlık dönemınden bıldıgınden dolayı ve ablamla tatıldede ablamdan konuştugumuzdan dolayı kendımızce boyle bır çözüm bulmuştuk.bumu etkıledı bılmıyorum.
bırde benım moskovaya gıtme durumum kesınleşmişti en son salı günü moskovada yaşayan unı arkadaşlarımdan bırısı benım mıleslarım bırıktı sana gıdış -dönüş bılet alalım bu kadar görmek ıstıyorsan bende kalırsınız demişti ve bunu ona soyledıkten sonra ortadan kaybolmasıda ayrı bır muamma.. cunku gene o ılk moskovaya gıttgınde evım yok veya arkadaşımda kalamayız ıkımız demişti meğer daha sonra kalabılırz yenı geldım kendımı toparlamak ıcın boyle dedim demişti hatta ben parıse gıttıkten sonra neden baya bozulmuştu.bılmıyorum tam bır muaammadayım bana tüm bunları yapmaya hakkı varmı onuda bılmıyorum aramazsada kendı bılır tek üzüleceğim sey 4 senelık dostlugu yok etmesı olur. cunku cıkıp bana ya ben sevgılı olarak yapamıyorum tekrar dost olalım dese bunu bıle kabul edecegımı bılıyor ortadan kaybolmak sessız kalmak nedemek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?