- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.781
Ben çoktan yazmıştım umarım unutmamışsındır adımı petunyacım
Günaydın millet
bugun cuma iş gününün son günü
jade senınle hıc tanışmadık ama umarım hakkında hayırlısı olur.Geç döndüm derken merak etme eğer firmalar görüşmek istiyorlarsa gerçekten sürekli arayıp,mesaj atıyorlar .. benımde yerı tuzlada dıye gıtmedıgım bır yer var görüşmeye kadına gelemeyeceğim diye sureklı bahaneler buldum en sonunda gene aradılar.ve cok buyuk bır fırma gitcem artık napıyım.. ne iş yapıyorsun buarada?
Petunyam yarın büyük gün nasıl son durumlar girince yaz bize.
Evet tuğcecım buradada yağmur var ama ızmır kötüymüş araçlar yolda kaldı dıye e-gazetelerde haberler var.Dikkat et kendıne.
limon yengene Allah kolaylık versın ama ne guzel bır yıgenın olacak.
şaka gibi ama o ılgılı adam gıttı yerıne hıcbırsey yapmayan ,ses cıkarmayan bırısı geldı ya ben ona farketmeden sen köylüsün,köylü kafasındasın.. ne demek antalya terk gibi konuşuyorum saçmalama falan demiştim bunamı kırıldı bılmıyorum aklım almıyor.. o adam gitti yerıne farklı bır adam geldı.. sılmıştım tekrar ekleme talebı gonderdım hala kabul etmedı.. bende bı whatsaptan bırsey yazmıştım onun dışında başka ne aradım ne sordum ama kırgınım gercekten yanı oncesınde arkadaşlıgımız var ve bıtecekse bıle bu sekılde bıtmemelıydı bunu ondan hıc ummazdım.. düşün bıtırdımı bılmıyorum bıle yok boyle bır saygısızlık bana göre bır ılıskı bu kadar basıt olmamalı ve onun gıbı bır adam bunu yapmamalıydı. resmen moskovaya gıttıkten sonra sessızlıge bürünmüş gerçi söylede bırsey var ablamı aramış bana ulaşamıyor dıye ve ablam yapma sakın bırak gıt yoluna rusyada yada türkiyede kızmı yok başka challenger orada yapamaz ,olmaz hayatının rıskını alıyor o rısk almayı sever ama tüm bunlar ıcınmı yuksek lısans yapıyor orada napcak oturup cocuk mu doğurcak ve senın evde yolunumu bekleyecek olmaz yanı biz aıle olarak oraya gelmesini istemeyız evet tatıle gelır o olur bu olur veya sen gelırsın görüşürsün ama gelecekte yapamazsınız demiş konuştugunu bılıyordumda bu kadarını değil. bana ulaşamadıgı zamanlarda ablamın telı var ablamı arayıp soruyordu benım sırkette telım cekmıyor ve evdede eğer tum gun bır aksılık olmuş ve konuşamamışsak ablam arkadaşlık dönemınden bıldıgınden dolayı ve ablamla tatıldede ablamdan konuştugumuzdan dolayı kendımızce boyle bır çözüm bulmuştuk.bumu etkıledı bılmıyorum.
bırde benım moskovaya gıtme durumum kesınleşmişti en son salı günü moskovada yaşayan unı arkadaşlarımdan bırısı benım mıleslarım bırıktı sana gıdış -dönüş bılet alalım bu kadar görmek ıstıyorsan bende kalırsınız demişti ve bunu ona soyledıkten sonra ortadan kaybolmasıda ayrı bır muamma.. cunku gene o ılk moskovaya gıttgınde evım yok veya arkadaşımda kalamayız ıkımız demişti meğer daha sonra kalabılırz yenı geldım kendımı toparlamak ıcın boyle dedim demişti hatta ben parıse gıttıkten sonra neden baya bozulmuştu.bılmıyorum tam bır muaammadayım bana tüm bunları yapmaya hakkı varmı onuda bılmıyorum aramazsada kendı bılır tek üzüleceğim sey 4 senelık dostlugu yok etmesı olur. cunku cıkıp bana ya ben sevgılı olarak yapamıyorum tekrar dost olalım dese bunu bıle kabul edecegımı bılıyor ortadan kaybolmak sessız kalmak nedemek..
unuttum desem bana kızmazsn di mi lilyciminan yğunluktan kendimi bir yerde unutucam diye korkuyorum (((
kızlar mail atın bana ok.
jade kuzum hayırlı olsun nasılsın nası giyo
Selam hoşgeldin
Hakkında hayırlısı olsun iş konusunda benim kısmetim çalışmaya başlayınca açıldı diyebilirim3 yıl işsiz kal tam atandım diye sevin tüm başvurulara geri dönüş olsun - siz düşünün halimi
canım bi dur kurma yine ablanın söylediklerine takılmış olabilir. sildiğine kızmıiş olabilir benim gözümde ordan bulmak silmek hayatımda seni istemiyorum demek. ya da çok başka dertleri olabilir şu anda hiç bişi bilmeden eiraz bn kötüüye yorma . azındaaz bekle bakalım sonra arar konuşursun en azından derdini öğrenirsin. o değişti diyorsun sen değiştin mi canım sence. erkekler sabredip sonra bi anda karar alabiliyorlar
Alıntı yapılınca mailimize de mesaj geliyor ha...
Selam Limoncum, sağ ol.
Görüştüm geldim, sonuç şaibeli.
Benim de dünden beri mesaj kutuma bildiri gelmiyordu aaa değişmiş heralde sistem dedim meğer mesaj kutusu alıntı mesajlarıyla dolmuşAlıntı yapılınca mailimize de mesaj geliyor ha...
Selam Limoncum, sağ ol.
Görüştüm geldim, sonuç şaibeli.
bence kötü konuşmamışsın ki yani maksadın onu aşağılamak değilmiş sonuçta - hem onun yanlış anlayacağını düşünmeden rahat davranmışsın ki sevgililer arasında olabilir - o gereksiz yere nazlanmış bencecanım zaten orada cok buyuk dertlerı var koskoca moskova ve petestekı 2 yerden sorumlu,satınalması,eleman kontrolü,taşeronu onda ve en son bana ben dayanamıyorum bır sekılde ruscayı çözücem mecbur ama nasıl adamlar sokak ağızı ıle ıstemıyor dedıler bende gerçekten saflıgıma geldı ne durumdakı ruscan dedım antalya terk kadar ıste dedı bende ee kaç yıldır oradasın ne oğlum o köylü gibi adam gıbı ogrenseydın ya dedım cunku 1 yıl geldı turkıyede kaldı ondan once 7 yıl rusyada yaşamış gerçekten boş bulundum ama sonra ogrenırsın ya yaparsın ben guvenıyorum sana dedım bı anda cıktı.
sonrasında işte ablam konuşmuş bana ulaşamayınca onu aramış ablam bana sabahtan dedı telımın sarjı bıtmıştı sarjda sırketteydı ondan dolayı konuşamaynca ablamı aramış sadece aradı dıye bılıyordum ablam maşalllah ıcındekılerı dökmüş.
bende degıştım haklısın eskıden daha olumluydum daha vaktım vardı sımdı pff haklısın belkıde vaktı yok ve işle ilgili problemlerı var kötüye yormıyım bakalım haftasonuna kadar bellı olur olmazsa ben ararım.
Tünaydın kızlar. daha yeni kahvaltı edicem.
Herkese iyi günler olsun...
Günaydın - ne intiharı yaaaa sus bakiiimmmmben de dün aöfe gittim iş çıkışı kitaplarımı aldım seminere de 2 kitap götüreyim diye düşünüyorum az biraz çalışmış olurum hatta hangilerini götüreceğime de karar verdim : Birey ve Davranış ile Etik kitaplarını düşünüyorum çok ilgi alanım içinde ya uzak kalmayım hem bilimsel açıdan da birşeyler öğrenmiş olurum
Sen ne okuyorsun? Ben sosyoloji okuyorum
Yok ya intihar havası dedim intihar edicem demedim. :))))
O kadar da kötü durumda değilim, en azından benden vazgeçmemiş olması moralimi düzeltti. Şimdi ailesi ile o yüzleşecek ben kimse ile uğraşamam valla..
Dış ticaret benim bölümüm canım, ben dış tic yöneticisiyim ama daha çok egitimler ve kendi iş tecrübelerimle yükseldim. alaylıyım yani. şimdi de okullu olayım diye kaydımı yeniledim. Bakalım.. pek çalışamadım ama tuhaf bi dönemden geçiyorum hele bi düzene gireyim de..
Sen de mi sorunlusun ya. aman be taşınmakta zor.
İkiniz adına çok çok sevindim yaaa bak boşa kendini üzdün burada - hem güzel de zaman geçirmişsiniz
hem dediğin gibi ikiniz de bekarsınız
ev mevzusuna hiç girmeyelim bana kalsa ben bile şu an yaşadığım yerde dk durmadan çıkardım - kombi dünden beri çalışmıyor gece üşüdüm - servisle uğraşmak istemedim yolculuk öncesi...ah ah...
ama ben evi taşicam kesin. pazara bi yer bakıyorum yeditepe üni çevresinden. hem bekar insanların rahat yaşayabildiği bir yer oralar. adam mantıklı birine benziyor umarım anlaşırız, evi severim de hemen taşınırım. valla artık tahammülüm kalmadı onun halasının komşusu olmaya. bir de o ev başka şeyleri anımsatıyor, eski eşimin işyerini görüyorum hep işe gelip giderken. tümü ile silicem onu hayatımdan. evimi de bilmesin..!
Tünaydın kızlar. daha yeni kahvaltı edicem.
aa tugcecım son 3 hafta
gunaydın canım ...
merhaba tuğçe, afiyet olsunburda yağmur yağıyor :26:
Evet canım son 3 hafta Allah'ın izni ile...
Stressiz olmak için özel bir çaba sarfetmek gerekiyor.
olumlama ve meditasyona ağırlık vermek gereken dönemler.
sen nasılsın canım?
Hoşgeldin ve afiyet olsun TuğçecimTünaydın kızlar. daha yeni kahvaltı edicem.
Yok ya intihar havası dedim intihar edicem demedim. :))))
O kadar da kötü durumda değilim, en azından benden vazgeçmemiş olması moralimi düzeltti. Şimdi ailesi ile o yüzleşecek ben kimse ile uğraşamam valla..
Dış ticaret benim bölümüm canım, ben dış tic yöneticisiyim ama daha çok egitimler ve kendi iş tecrübelerimle yükseldim. alaylıyım yani. şimdi de okullu olayım diye kaydımı yeniledim. Bakalım.. pek çalışamadım ama tuhaf bi dönemden geçiyorum hele bi düzene gireyim de..
Sen de mi sorunlusun ya. aman be taşınmakta zor.
ama ben evi taşicam kesin. pazara bi yer bakıyorum yeditepe üni çevresinden. hem bekar insanların rahat yaşayabildiği bir yer oralar. adam mantıklı birine benziyor umarım anlaşırız, evi severim de hemen taşınırım. valla artık tahammülüm kalmadı onun halasının komşusu olmaya. bir de o ev başka şeyleri anımsatıyor, eski eşimin işyerini görüyorum hep işe gelip giderken. tümü ile silicem onu hayatımdan. evimi de bilmesin..!
merhaba tuğçe, afiyet olsunburda yağmur yağıyor :26:
Burada da yağmur dindi güneş açtı inşallah akşama kadar böyle olur da balkondaki çamaşırlar kururAtaşehirde dindi yağmur. Yarında bozuk sanırım hava. bahar bi gelemedi gitti. hayırlısı ile gelsin inşallah..
lily sendemı dış ticaretcisin ben ne semınerıne gıdeceksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?