30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım bi dur kurma yine ablanın söylediklerine takılmış olabilir. sildiğine kızmıiş olabilir benim gözümde ordan bulmak silmek hayatımda seni istemiyorum demek. ya da çok başka dertleri olabilir şu anda hiç bişi bilmeden eiraz bn kötüüye yorma . azındaaz bekle bakalım sonra arar konuşursun en azından derdini öğrenirsin. o değişti diyorsun sen değiştin mi canım sence. erkekler sabredip sonra bi anda karar alabiliyorlar

Anlıyorum.

Teşekkürler...

canım zaten orada cok buyuk dertlerı var koskoca moskova ve petestekı 2 yerden sorumlu,satınalması,eleman kontrolü,taşeronu onda ve en son bana ben dayanamıyorum bır sekılde ruscayı çözücem mecbur ama nasıl adamlar sokak ağızı ıle ıstemıyor dedıler bende gerçekten saflıgıma geldı ne durumdakı ruscan dedım antalya terk kadar ıste dedı bende ee kaç yıldır oradasın ne oğlum o köylü gibi adam gıbı ogrenseydın ya dedım cunku 1 yıl geldı turkıyede kaldı ondan once 7 yıl rusyada yaşamış gerçekten boş bulundum ama sonra ogrenırsın ya yaparsın ben guvenıyorum sana dedım bı anda cıktı.
sonrasında işte ablam konuşmuş bana ulaşamayınca onu aramış ablam bana sabahtan dedı telımın sarjı bıtmıştı sarjda sırketteydı ondan dolayı konuşamaynca ablamı aramış sadece aradı dıye bılıyordum ablam maşalllah ıcındekılerı dökmüş.

bende degıştım haklısın eskıden daha olumluydum daha vaktım vardı sımdı pff haklısın belkıde vaktı yok ve işle ilgili problemlerı var kötüye yormıyım bakalım haftasonuna kadar bellı olur olmazsa ben ararım.

Alıntı yapılınca mailimize de mesaj geliyor ha...

Selam Limoncum, sağ ol.

Görüştüm geldim, sonuç şaibeli.
Benim de dünden beri mesaj kutuma bildiri gelmiyordu aaa değişmiş heralde sistem dedim meğer mesaj kutusu alıntı mesajlarıyla dolmuş

bence kötü konuşmamışsın ki yani maksadın onu aşağılamak değilmiş sonuçta - hem onun yanlış anlayacağını düşünmeden rahat davranmışsın ki sevgililer arasında olabilir - o gereksiz yere nazlanmış bence

Son düzenleme:
Ataşehirde dindi yağmur. Yarında bozuk sanırım hava. bahar bi gelemedi gitti. hayırlısı ile gelsin inşallah..

Evet canım son 3 hafta Allah'ın izni ile...
Stressiz olmak için özel bir çaba sarfetmek gerekiyor.
olumlama ve meditasyona ağırlık vermek gereken dönemler.
sen nasılsın canım?

ıyıyım canım sen? nasıl hazırlıklar? tugcem ya ben bana dedıgın kıtapların ısımlerını yazdıgım kagıdı kaybettım dolayısıyla dün alamadım.mümkünse tekrar yazarmısın bu akşam veya en kötüsü yarın alıyım.

evet stress yasamın degısıcek bır aılenın parçası ıken kendın aıle olacaksın ama emınım sen olumlamalarınla en ıyı sekılde çözeceksin.

Tünaydın kızlar. daha yeni kahvaltı edicem.
Herkese iyi günler olsun...
Hoşgeldin ve afiyet olsun Tuğçecim

Bence senin geçmişi tamamiyle geride bırakıp yepyeni bir sayfa açman gerekiyor zaten borçlarını da ödeyince eskiye dair iz kalmayacak hayırlısyla... (tabii psikolojik olarak yaşanmışlıklar var ama onlar da seni sen yapan şeyler zaten)
Aöf okumana da sevindim hem bence konuda tecrübeli birinin bunu diplomayla taçlandırması güzel birşey
ben de pek ders çalıştım diyemem daha kitapları bile dün aldım ve okuma sebebim tamamen psikoloji-sosyoloji gibi davranış bilimlerine olan ilgimin havada kalmaması mesleki anlamda ne kadar katkı sağlar diye düşünürsek ancak insan ilişkilerine bakış açım gelişir o kadar
ev konusuysa gerçekten kanayan bir yara benim için - ev güzel içi modern yapılı falan ama hem bana göre büyük (kirası da büyük olduğundan pahalı), hem biraz işe uzak (burada her yer yürüme mesafesinde ama millet 5dkda gelirken benim 15dk sürüyor) hem de çok sorun yaşadım mesela şu an kombi bozuk duş falan da alamadım yola gidecem oysa ki - o yüzden daha küçük ve işe yakın bir ev düşünüyorum nasip olursa
ev taşımak gerçekten zor ailem birkaç ay sonra geliriz diyorlar ama ben o kadar beklemek istemiyorum hatta seminer dönüşü ev aramaya başlayacağım sessiz sedası taşırım sonra aileme derim ben taşındım diye :)

merhaba tuğçe, afiyet olsun burda yağmur yağıyor :26:

Ataşehirde dindi yağmur. Yarında bozuk sanırım hava. bahar bi gelemedi gitti. hayırlısı ile gelsin inşallah..
Burada da yağmur dindi güneş açtı inşallah akşama kadar böyle olur da balkondaki çamaşırlar kurur yola gitmeden katlar kaldırırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…