- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.801
Yok canım ben Dış ticaretçi değilim memurum normalde gıdacıyım ama şu an atandığım kurumda işimi icra edecek ortam yok ama meslekten atandım
ee sımdı ne semınerıne gıdıceksın?
33 yaşındayım bankacıyım mayıs haziran arası y. dışına1 haftalık bir tur planlıyorum. yanıma arkadaşlar arıyorum. bu tarihler arası y dışına çıkmayı planlar varmı? belki sayı fazla olur kendi turumuzu kendimiz hazırşarız:)
hoşbulduk... cidden üzüldüm çok güzel turlr var.. h sonları için toplu etkinlik yapılabilir bir grup oluşturulabilir yada öyle bir grubunuz varmı?
Hoşgeldin ve afiyet olsun Tuğçecim
Bence senin geçmişi tamamiyle geride bırakıp yepyeni bir sayfa açman gerekiyor zaten borçlarını da ödeyince eskiye dair iz kalmayacak hayırlısyla... (tabii psikolojik olarak yaşanmışlıklar var ama onlar da seni sen yapan şeyler zaten)
Aöf okumana da sevindim hem bence konuda tecrübeli birinin bunu diplomayla taçlandırması güzel birşey
ben de pek ders çalıştım diyemem daha kitapları bile dün aldım ve okuma sebebim tamamen psikoloji-sosyoloji gibi davranış bilimlerine olan ilgimin havada kalmamasımesleki anlamda ne kadar katkı sağlar diye düşünürsek ancak insan ilişkilerine bakış açım gelişir o kadar
ev konusuysa gerçekten kanayan bir yara benim için - ev güzel içi modern yapılı falan ama hem bana göre büyük (kirası da büyük olduğundan pahalı), hem biraz işe uzak (burada her yer yürüme mesafesinde ama millet 5dkda gelirken benim 15dk sürüyor) hem de çok sorun yaşadım mesela şu an kombi bozuk duş falan da alamadım yola gidecem oysa ki - o yüzden daha küçük ve işe yakın bir ev düşünüyorum nasip olursa
ev taşımak gerçekten zor ailem birkaç ay sonra geliriz diyorlar ama ben o kadar beklemek istemiyorum hatta seminer dönüşü ev aramaya başlayacağım sessiz sedası taşırım sonra aileme derim ben taşındım diye :)
Burada da yağmur dindi güneş açtı inşallah akşama kadar böyle olur da balkondaki çamaşırlar kururyola gitmeden katlar kaldırırım
hoşgeldin kader33 yaşındayım bankacıyım mayıs haziran arası y. dışına1 haftalık bir tur planlıyorum. yanıma arkadaşlar arıyorum. bu tarihler arası y dışına çıkmayı planlar varmı? belki sayı fazla olur kendi turumuzu kendimiz hazırşarız:)
bana da bildirin öyle bi grup varsa. şimdilik en azından takipte olurum.benım var ozelde yazıyım ben bıcok yere gıttım ıkı grubum var hatta bırısı üniden kalma oldugu ıcın olmazda dıgerı olur mantıklı.
mikrodalgada kurumuş bir fincan kahve görüyorum ben hehehheheheh
Alıntı yapılınca mailimize de mesaj geliyor ha...
Selam Limoncum, sağ ol.
Görüştüm geldim, sonuç şaibeli.
canım zaten orada cok buyuk dertlerı var koskoca moskova ve petestekı 2 yerden sorumlu,satınalması,eleman kontrolü,taşeronu onda ve en son bana ben dayanamıyorum bır sekılde ruscayı çözücem mecbur ama nasıl adamlar sokak ağızı ıle ıstemıyor dedıler bende gerçekten saflıgıma geldı ne durumdakı ruscan dedım antalya terk kadar ıste dedı bende ee kaç yıldır oradasın ne oğlum o köylü gibi adam gıbı ogrenseydın ya dedım cunku 1 yıl geldı turkıyede kaldı ondan once 7 yıl rusyada yaşamış gerçekten boş bulundum ama sonra ogrenırsın ya yaparsın ben guvenıyorum sana dedım bı anda cıktı.
sonrasında işte ablam konuşmuş bana ulaşamayınca onu aramış ablam bana sabahtan dedı telımın sarjı bıtmıştı sarjda sırketteydı ondan dolayı konuşamaynca ablamı aramış sadece aradı dıye bılıyordum ablam maşalllah ıcındekılerı dökmüş.
bende degıştım haklısın eskıden daha olumluydum daha vaktım vardı sımdı pff haklısın belkıde vaktı yok ve işle ilgili problemlerı var kötüye yormıyım bakalım haftasonuna kadar bellı olur olmazsa ben ararım.
inş güzel bi sonuç gelir canım
canım sabır sabır insanlar dip dibyken bile zorlanıyorlar o kadar az sık bakalım dişini
ben kahve içen biri de değilimdir faldan da anlamam ki...
neye benzettiniz peki?:44:kusura bakma cahilliğime veryavrum o yenı kahveydı ve kahvecımız yaptı seklı görmedinmi benmı yanlış görüyorum düşünmek ıstedıgım gıbı yorumladım yaww ama sırkettekılerde benzettı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?