30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

33 yaşındayım bankacıyım mayıs haziran arası y. dışına1 haftalık bir tur planlıyorum. yanıma arkadaşlar arıyorum. bu tarihler arası y dışına çıkmayı planlar varmı? belki sayı fazla olur kendi turumuzu kendimiz hazırşarız:)

Öncelikle hoşgeldin Ben çok isterdim ama bu ara yurt içi seyahatlerim çok hem yeni pasaport çıkartmam lazım

benımde malesef tarıhler uygun degıl ... benım önümüzdeki ay dalış ıcın 2 farklı organızasyonum olacak..

ama bu tur guvenılır sıteler var oralara katılıpta gıdebılırsın.

hoşbulduk... cidden üzüldüm çok güzel turlr var.. h sonları için toplu etkinlik yapılabilir bir grup oluşturulabilir yada öyle bir grubunuz varmı?

hoşbulduk... cidden üzüldüm çok güzel turlr var.. h sonları için toplu etkinlik yapılabilir bir grup oluşturulabilir yada öyle bir grubunuz varmı?

benım var ozelde yazıyım ben bıcok yere gıttım ıkı grubum var hatta bırısı üniden kalma oldugu ıcın olmazda dıgerı olur mantıklı.

mesaj kutuna bakarsan görürsün üzgünüm tanımadıgım kısılerın ne numaralarını alıyorum ,nede numaramı verıyorum.özelden yazmayı bılıyorsan sanırım okumayıda bılıyorsundur.

yeni bi sayfa açmak bana iyi gelecek. dua edinde kızlar bi an önce taşınayım şu evden. şimdi yaşadığım evi sahiplenemiyorum bile.
çatı katı ve 240 metrekare. 5+1
çok büyük sahiplenemiyorum.
gerçi harika manzaralı bi terası var ama onun tadını yazın çıkarıyorsun. kışın ev ısınmıyor hep elektrikli battaniyeler kalın giysiler ile geçirdim kışı çok fatura gelmesin diye. neyseki kış geçmişte kaldı.
benim de ailemin gelip yardım etmeye niyeti yok. allah büyük kendi kendime taşınırım ben. erkek arkadaşım kamnyon ve adamları organize edecek. kolileri ben yapıcam. yerleştirmeye de işyerinden bi arkadaşım gelicek . erkek arkadaşım o ve ben 3 kişi yerleştiririm evi sanırım. ailem de sonradan ögrenir taşınıcam yardıma gelirsiniz deyince pek bi gönülsüz oluyorlar. istemem ben kendime yeterim.
birazda şero kendi kendine yetiyor diye bana pek destek olmuyorlar ama illa arayıp israr etmem mi lazım? aman neyse böylesi daha iyi sanki. gelmesinler.
ben giderim onlara. napim..

hoşgeldin kader
aslında ben çok istiyorum ama maddi olarak hazır değilim.
benım var ozelde yazıyım ben bıcok yere gıttım ıkı grubum var hatta bırısı üniden kalma oldugu ıcın olmazda dıgerı olur mantıklı.
bana da bildirin öyle bi grup varsa. şimdilik en azından takipte olurum.
ekim gibi fasa yada tunusa gitmek istiyorum. maddi duruma g.öre.
bir de beyrut, çok istiyorum

Son düzenleme:
hoşbulduk tekrar.. özelden göremedim grubun adını burdan yazmanda bir sakınca varmı? yazarsan çok sevinirim

hoşgeldin kader
aslında ben çok istiyorum ama maddi olarak hazır değilim.

bana da bildirin öyle bi grup varsa. şimdilik en azından takipte olurum.
ekim gibi fasa yada tunusa gitmek istiyorum. maddi duruma g.öre.
bir de beyrut, çok istiyorum[/QUOTE]

Alıntı yapılınca mailimize de mesaj geliyor ha...

Selam Limoncum, sağ ol.

Görüştüm geldim, sonuç şaibeli.

inş güzel bi sonuç gelir canım

canım sabır sabır insanlar dip dibyken bile zorlanıyorlar o kadar az sık bakalım dişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…