30 yaşına gireceğim hala hayırlı bir kısmet bulamadım.

yapmayin lutfen !
Belliki kiz bosluga dusmus sevgi arayis icerisinde evt yanlis yerde ariyor yanlis kiside buluyor ama demeyin boyle
konu sahibi yerine düşünüp yazıyorsun.
hiçbi yerde sevgi arayışındayım demedi ki:))
aralarındaki cinsel bir çekim.
bunu dedi sadece

konu sahibi yerine düşünüp yazıyorsun.
hiçbi yerde sevgi arayışındayım demedi ki:))
aralarındaki cinsel bir çekim.
bunu dedi sadece
sizinle polemige girmicem gercektende
biraz vijdaniniz konussun
hic bir zaman sevgiye vakit ayirmadim vaktim olmadi demis simdide vakti oldugu icin kimsede olmadigi icin onune geleni sevmesi gerektigine inanmis

bende bugün vazgeçtim birşeylerden.. dediğiniz gibi hayatıma bakacağım birşeyleri beklerken ömür akıp gidiyor..
Seninle bire bir yasadiklarimiz cevre yok birsey yok sosyalligin olmadigi bir yerdeyiz .Guzeliz ama bAkan yok bizden bekliyor millet .

aslında kısmet bu işler bir arkadaşım var. yakışıklı, evi işi var 4 üniversite bitirmiş iki kere nişanlandı ikisinde de ayrıldı sorduğumda "ilerde birbirimizi mutsuz edeceğimizi gördüm. Mutsuz bir birlikteliktense, mutlu bir yalnızlığı tercih ederim" dedi. düşününce mantıklı aslında. mutlu olacağımız bir her an çıkabilir karşımıza umudunuzu kaybetmeyin

Liliy ben de gezecek kimse bulamıyorum.Yurtdışında sorun oluyor bu ya.Para var insan yok.Evlilik yok ama gezecek insan da yok.Gençliğim boş geçiyor....Kahroluyorum şu boş geçen yıllara...
YAKIN arkadaşım var boşanmış onu bile ikna edemedim bir türlü canı istemiyor.Benim içim gidiyor

Senle mi gitsek yaa.

Üzülmeyin önünüze bakın. Sonucta geçmiş işin yapabileceğiniz birşey yok. Çevrenize söyleyin uygun bir dille evlenmek istediklerinizi illa ki düzgün birileri çıkar.Allah büyük sabredin :)

eeee

yaptım yoruma cevap mı vermek zorundasın ?

konu sahibinin bekçisimisin ..?

empati durumumu sorgulamak sana

düştüü

eeeeeeeeeeeeeeeee

çoğalır giderrr

Mahalle karilari gibi ona buna bulasmaksa amacin yanlis kapidasin bebegim

Mahalle karilari gibi ona buna bulasmaksa amacin yanlis kapidasin bebegim

kendini tanımlamışsın mahalle karısı gibii,,,

bebek

üstüne vazife olmaya laf yetiştime ,

vayyyy
senin kapıya bak

bulaşık makinasından daha pisss,

okunuyor buradan
sana benim yorumuma cevap verdiyen oldu mu

bulaşık makinasııı

piyadasın bulaşık

başlat gösteri zamanını,

starrrrrrr

başlasın yarışş:1,2 ,3

bakıyorum sen öndesin bulaşık dökmedee

ikinizde çok betersiniz kızlar birbirinize haksızlık etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…