nasıl desem ben biraz otoriter güçlü biriyim.. öyle alttan almam açık sözlüyüm. akılsız insanlara tahammülüm yoksanırım kaybettiğim noktalar bunlar..
merhaba arkadaşlar..Bugün öyle darlandım ki ancak buraya yazarak kendime teselli bulmaya çalışıyorum. öncelikle kendimi tanıtayım; söylediğim gibi otuz yaşıma gireceğim, üniversite mezunu devlet memuruyum. Elim yüzüm düzgün sayılır ayrıca akıllı biriyim ama gel gelelim aşktan yana şansım yok. çok yalnızlık çekiyorum bugüne kadar okulu işi düşünmekten hiç aşka sevgiye vakit ayıramadım ayırmak istediğimde ise çevremde kimse kalmamıştı. yaşıtlarım bir bir evlendi yuva kurdu benim bir sevgili bile yok. Hergün benden küçüklerin nikah ve nişan fotolarını görmekten bıktımçok üzgünüm neden kısmetsizim niye kimse beni sevmiyor sanırım evlilik fikrini tamamen aklımdan atacagım düşünmekten bıktım
Boyle dusunme arkadasim bak bende 30 yasinda evlendim hemde cok iyi ve cok sevdigim biriyle.kismetim oymus ve zamani varmis.seninde bir yerlerde bir kismetin var illaki ama zamani var.belkide cok yakinda karsina cikar.bizi arkadaslarimiz tanistirdi.suan 36 yasindayim 2 cocugum var.cok sukur rabbime.merhaba arkadaşlar..Bugün öyle darlandım ki ancak buraya yazarak kendime teselli bulmaya çalışıyorum. öncelikle kendimi tanıtayım; söylediğim gibi otuz yaşıma gireceğim, üniversite mezunu devlet memuruyum. Elim yüzüm düzgün sayılır ayrıca akıllı biriyim ama gel gelelim aşktan yana şansım yok. çok yalnızlık çekiyorum bugüne kadar okulu işi düşünmekten hiç aşka sevgiye vakit ayıramadım ayırmak istediğimde ise çevremde kimse kalmamıştı. yaşıtlarım bir bir evlendi yuva kurdu benim bir sevgili bile yok. Hergün benden küçüklerin nikah ve nişan fotolarını görmekten bıktımçok üzgünüm neden kısmetsizim niye kimse beni sevmiyor sanırım evlilik fikrini tamamen aklımdan atacagım düşünmekten bıktım
maşallah Allah bağışlasın.. Hayat gerçekten sürprizlerle dolu bunu bende biliyorum ama beklemek yoruyor galiba insanı
birebir yaşadım bunları tatlım. çocuk halini bildiğim insanların sırayla düğününe doğumuna gittim her defasında eve gidip gizlice Ağladım. bu kadar takmıştım kafama. tamam artık olmayacak diyip kafamdan attığım artık olsa bile gücüm yok yeni birini tanımaya dediğim gün evleneceğim adamla tanıştım. üstelik 2 sokak ötemde yaşıyormuş ve ben hiç görmemişim onu. vakti saati gelmeden hiçbirşey olmuyor. bunları yazdım ama kim ne derse desin sen yine üzüleceksin bunu da yaşadım ordan biliyorum.merhaba arkadaşlar..Bugün öyle darlandım ki ancak buraya yazarak kendime teselli bulmaya çalışıyorum. öncelikle kendimi tanıtayım; söylediğim gibi otuz yaşıma gireceğim, üniversite mezunu devlet memuruyum. Elim yüzüm düzgün sayılır ayrıca akıllı biriyim ama gel gelelim aşktan yana şansım yok. çok yalnızlık çekiyorum bugüne kadar okulu işi düşünmekten hiç aşka sevgiye vakit ayıramadım ayırmak istediğimde ise çevremde kimse kalmamıştı. yaşıtlarım bir bir evlendi yuva kurdu benim bir sevgili bile yok. Hergün benden küçüklerin nikah ve nişan fotolarını görmekten bıktımçok üzgünüm neden kısmetsizim niye kimse beni sevmiyor sanırım evlilik fikrini tamamen aklımdan atacagım düşünmekten bıktım
illa ki Taleplerinizaten vardır. onlarla bi yemeyi kabul edin. Öyle ilk görüşte aşklar dizilerde oluyor. insanlar bence bu yüzden evliliği erteliyor.:)) sosyalleşmekk..? nasıl yapacagım bilmiyorum küçük bir şehirde yaşıyorum
Uzulme canim herkes kucuk yasta evlenecek diye birsey yok ve yanlizlik Allah a mahsustur Rabbim herkesi cift yaratmistir ve sizinde bi yerlerde bi kismetiniz vardir . Allah cc gonlunuze gore versin insallah kalbinizi calacak birini bulursunuzmerhaba arkadaşlar..Bugün öyle darlandım ki ancak buraya yazarak kendime teselli bulmaya çalışıyorum. öncelikle kendimi tanıtayım; söylediğim gibi otuz yaşıma gireceğim, üniversite mezunu devlet memuruyum. Elim yüzüm düzgün sayılır ayrıca akıllı biriyim ama gel gelelim aşktan yana şansım yok. çok yalnızlık çekiyorum bugüne kadar okulu işi düşünmekten hiç aşka sevgiye vakit ayıramadım ayırmak istediğimde ise çevremde kimse kalmamıştı. yaşıtlarım bir bir evlendi yuva kurdu benim bir sevgili bile yok. Hergün benden küçüklerin nikah ve nişan fotolarını görmekten bıktımçok üzgünüm neden kısmetsizim niye kimse beni sevmiyor sanırım evlilik fikrini tamamen aklımdan atacagım düşünmekten bıktım
İnsallah rabbim sana hayırlı kısmetler,iyi bir eş,guzel bi evlilik,hayırlı evlatlar nasip etsin insallah tez zamandamerhaba arkadaşlar..Bugün öyle darlandım ki ancak buraya yazarak kendime teselli bulmaya çalışıyorum. öncelikle kendimi tanıtayım; söylediğim gibi otuz yaşıma gireceğim, üniversite mezunu devlet memuruyum. Elim yüzüm düzgün sayılır ayrıca akıllı biriyim ama gel gelelim aşktan yana şansım yok. çok yalnızlık çekiyorum bugüne kadar okulu işi düşünmekten hiç aşka sevgiye vakit ayıramadım ayırmak istediğimde ise çevremde kimse kalmamıştı. yaşıtlarım bir bir evlendi yuva kurdu benim bir sevgili bile yok. Hergün benden küçüklerin nikah ve nişan fotolarını görmekten bıktımçok üzgünüm neden kısmetsizim niye kimse beni sevmiyor sanırım evlilik fikrini tamamen aklımdan atacagım düşünmekten bıktım
Bizim komsudan bi kiz vqrdi 33 yasinda evlendi 2 cocugu var suan hemde oyle iyi biri ciktiki karsina surekli diyorim durdu durdu turnayi gözünden vurdu kismetin seni bulur zamani gelince Rabbim hayirli bi es nasip etsinmerhaba arkadaşlar..Bugün öyle darlandım ki ancak buraya yazarak kendime teselli bulmaya çalışıyorum. öncelikle kendimi tanıtayım; söylediğim gibi otuz yaşıma gireceğim, üniversite mezunu devlet memuruyum. Elim yüzüm düzgün sayılır ayrıca akıllı biriyim ama gel gelelim aşktan yana şansım yok. çok yalnızlık çekiyorum bugüne kadar okulu işi düşünmekten hiç aşka sevgiye vakit ayıramadım ayırmak istediğimde ise çevremde kimse kalmamıştı. yaşıtlarım bir bir evlendi yuva kurdu benim bir sevgili bile yok. Hergün benden küçüklerin nikah ve nişan fotolarını görmekten bıktımçok üzgünüm neden kısmetsizim niye kimse beni sevmiyor sanırım evlilik fikrini tamamen aklımdan atacagım düşünmekten bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?