- 2 Ocak 2018
- 282
- 562
- 103
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Böylesi biri için kuruş harcamam :) alırım bir küçük pasta iyi ki kurtuldum mesajıyla afiyetle yerim, pasta mutluluktur1 kutu kol böreği ve içinde ayrılık mesajı ile '' zehir zıkkım olsun. Yolun açık olsun '' yazıp postalayın.
Bunu diyen sevgili 30 yaşında mı gerçektenkesinlikle ayrılın, birliktelik ciddiye biner evlilik yolunda ilerlerseniz bu kişi üstünüzden geçinmeye çalışır, işiniz şimdi yok ama olunca paranızı sonuna kadar kendine harcatacak bir erkek profili kendisi.
Ne kadar zamandır birliktesiniz? Sende para vardır sözü çok çok çirkin geçenlerde ben de konu açmıştım burda arabamı ödünç isteyen biriyle alakalı, valla arkama bakmadan koşarak kaçtım bence sizin de öyle yapmanız gerekiyorBana sende para vardır diyor. Keşke o para nerede ben de bilsem.
Ben de demedim hiç kimseye ve anlam veremiyorum.
Böylesi biri için kuruş harcamam :) alırım bir küçük pasta iyi ki kurtuldum mesajıyla afiyetle yerim, pasta mutluluktur
Sevgilin o saati aldırıp ayrılacak benceSevgilim benden saat istiyor. Kendisi gidip alamıyormuş. İstediği saatin değeri 300 küsür.. Ben çalışmıyorum ve kendimi zor geçindiriyorum. Böyle bir param yok olsa susup alacağım. Ailemin de durumu iyi değil ve bunu biliyor. Sizce bu ne kadar normal? Bu şartlarda birinden maddi değeri olan bir hediye beklenir mi? Maddi durumlarımı o da biliyor bu arada. Gizlemiyorum.
Bence de, yazık günah hayatınızı mahvedersiniz, imkanınız olsaydı bile marka model vererek hediye dayatması, buna da vaktim yok, senin paran vardır gibi kılıflar uydurması çok çirkin, bugün saat ister, zorlanarak dahi alırsınız, yarın nasılsa alıyor deyip daha büyük şeyler ister, senin paran vardır ne demek hem, varsa bile para benim param, ortada sadece flörtlük gibi gayri ciddi bir birliktelik varken benim param beni alakadar eder, hoş artık evlenilen insanlara bile güven olmuyor, eşiniz olsaydı da sizin paranıza göz koyma hakkı olamazdı.Haklısınız bunlar hep ipucu tabii görmek isteyene. Yol yakınken kendimi kurtarayım.
Ne kadar zamandır birliktesiniz? Sende para vardır sözü çok çok çirkin geçenlerde ben de konu açmıştım burda arabamı ödünç isteyen biriyle alakalı, valla arkama bakmadan koşarak kaçtım bence sizin de öyle yapmanız gerekiyor
Bayram öncesi sadece bir ay görüştüğüm kişi de ben şehir dışına çıkarken arabamı ödünç istedi vermeyince de beni suçlayan tarzda bir sürü laf etti bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum...Yeni model flörtler böyle oluyor demek ki, bir ara kontör at sevgilim diyen flörtler vardı, şimdi saat al, kredimi öde, ev al araba kredisi çek diyenler var, kızım var ve bırakın evlenmesini, biriyle flört ederse diye korkar oldum artık, bugün bir flört etmenin bedeli bankadan kredi çekmeye kadar gidiyor çünkü.
Paragöz bir adama günahımı bile yollamam avucunu yalasın, hadisin oradan :))) ona harcayacağım paraya yazık, gider sokak hayvanlarına mama alırım, kendime pasta çikolata alırım daha iyiİlla ki bir şey yollamam lazım diye düşünürse konu sahibi bunu yolla dedim ama sizin ki çok daha güzel fikirmiş. Hiç aklıma gelmedi
Çalışmıyorsunuz, yani ailenizin parasıyla almanızı bekliyor sanırım. Çalışan insana bile ısmarlama pahalı bir hediye aldırmak çok ayıp bir şeyken, sevgilinizin bu isteğine isim bulamadım. Düşüncesiz olamaz çünkü durumunuzu biliyormuş. Bu basbayağı öküzlük yani afedersiniz. Param olsa susup alacağım diyorsunuz ya, lütfen para içinde yüzseniz çokoprens bile almayın bu adama.
Evet çok katılıyorumParagöz bir adama günahımı bile yollamam avucunu yalasın, hadisin oradan :))) ona harcayacağım paraya yazık, gider sokak hayvanlarına mama alırım, kendime pasta çikolata alırım daha iyi
Ben de 1 ay görüşmüştüm, erkeklerde ne gurur kaldı artık ne vicdan, Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi3 ay oldu aşağı yukarı. İyi yapmışsınız. Bu erkekler iyice kafayı yedi vallahi.
Ya ben sizi mantıklı yorumlarınızdan filan hatırlıyorum sanki bu forumdan, yanlış mı hatırlıyorum. =)Çokoprens çok güzel bir hediye bence de. Bilmiyorum elle tutulur bir tarafı olurdu diye düşündüm. Ailemin de durumu iyi değil. Borç almamı filan bekledi galiba.
3 aydır mı birliktesiniz? Ben iyice şoklara girdim, 30 yaşında koca adam, 3 aydır bir kadınla birlikte ve ondan 300 liralık saat isteyecek kadar çirkin, ayrılın, daha 3 ayda saat isteyen 3 yılda sömürmedik şey bırakmaz.3 ay oldu aşağı yukarı. İyi yapmışsınız. Bu erkekler iyice kafayı yedi vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?