- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Vala ben koca alip ustune ev verenlerdenim ustune bide araba verenlerdenim pek bi kiymetin olmuyor kendini hasta etmekten baska sen yari yoldan dön bacim
Almayın, hiç çekinip utanmadan zor durumda olduğunuzu bilmesine rağmen istiyorsa menfaat için sizinle demektir.. Durumunuzun olmadığını alamayacağınızı kendisine söyleyin. Vereceği tepkiye göre de yolunuzu çizersiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Sevgilim benden saat istiyor. Kendisi gidip alamıyormuş. İstediği saatin değeri 300 küsür.. Ben çalışmıyorum ve kendimi zor geçindiriyorum. Böyle bir param yok olsa susup alacağım. Ailemin de durumu iyi değil ve bunu biliyor. Sizce bu ne kadar normal? Bu şartlarda birinden maddi değeri olan bir hediye beklenir mi? Maddi durumlarımı o da biliyor bu arada. Gizlemiyorum.
süper fikir bayıldımmYolda tezgahta satılan 10 TL'lik saatlerden alın
Tepki verirse
"Değerin bu kadar" deyiverin
Sonra yol verin
n borç mu ohaaaaaaEvet, bitirmek istediğimi de söyledim. İnatla kuzenimden borç almamı filan söyleyince film koptu.
Çok teşekkür ederim. ❤ Kardeşim için ben de mutluyum artık.
Bencillik... saygısızlık hattaSevgilim benden saat istiyor. Kendisi gidip alamıyormuş. İstediği saatin değeri 300 küsür.. Ben çalışmıyorum ve kendimi zor geçindiriyorum. Böyle bir param yok olsa susup alacağım. Ailemin de durumu iyi değil ve bunu biliyor. Sizce bu ne kadar normal? Bu şartlarda birinden maddi değeri olan bir hediye beklenir mi? Maddi durumlarımı o da biliyor bu arada. Gizlemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?