300 TL'lik hediye isteyen sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar param olmasa da her seyimden kisar esimin veya sevgilimin istedigi seyi almak icin zorlarim :))

Ama kendi siparis verir gibi istese trilyonlar icinde de yuzsem 10 liralik seyi bile almam.

Bu adamdan uzak durun

Bildigin kullaniyo seni bende araba istiyorum ben sana saat alayim sen bana araba al de. Bu arada eskiden maddi olarak durumun iyimiydi? Biraz cikarci birisi arkadas belli ki.. Gittiginiz yerlerde yemek, cafe vs hesap oderken falan eline cebine atarkende zorlaniyor mu?

3 ay oldu aşağı yukarı.

Bizimki de öyle aslında. Ben doğum günü için 8 saat yol gittim. Adam o gün kavga etmiştik, kötü geçti dedi. Öyle bir şey de yoktu. Benimkinde de doğum günün kutlu olsun deyip bir daha konuşmadı. Benle ilgilenmedin dedi bir de pişkin pişkin. İyi olmuş kurtulduğunuz. Giden o olsun kendiniz kurtulmuşsunuz..

Böyle yüzsüz bi herifle sevgili ol ondan sonra burda konu aç. Hediyeyi istedigi an terketmen gerekti zaten. Nasil bi öküzlüktür ya? Yüzsüzlerin bayrak tutanı.

Böyle yüzsüz bi herifle sevgili ol ondan sonra burda konu aç. Hediyeyi istedigi an terketmen gerekti zaten. Nasil bi öküzlüktür ya? Yüzsüzlerin bayrak tutanı.

Ben böyle biriyle sevgili olmuşum, siz de 8 aylık hamilelikte aldatılma şüphesi yaşadığınız biri ile evlenmişsiniz. Kimseyi aşağılamanın gereği yok o açıdan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…