- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ben kısmetse 3 ay sonra evli olacagım. 29 yaşıma girdim. Şimdiden akrabalarım yok hemen bebek yapcak mısın? 30 dan sonra zor falan diyor. Ben öğretmenim. 1 2 yıl rahatça kpss çalışmak, eşimle gezmek,iyice tanımak istiyorum. Zaten atanınca yaparım hemen. 32 de falan yapsam acaba geç mi oluyor? Bir keresinde kaynanam ve akrabası da demişti hemen yapın falan. Ben şuan istemiyorum. Kpss çalışıp atanmak istiyorum. Ev kira zaten.Çocuk demek masraf demek. Herşeyi bi düzene sokmak istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
Akrabalar şimdiden başladı yok olmaz diyeGeç olmaz çevremdeki bir çok kişi 32-33 hatta 35 te doğurdu doğuruyor neden sorun olsun
Nişanlımda şuan istemiyorÖnemli olan eşinle senin ne istediğin 35 inde de çocuk doğuran var ne olacak sanki
Akrabalarin kafasina bi reset atmak lazim galiba. 40'nda doguran bir dunya kadin taniyorum cevremde.Akrabalar şimdiden başladı yok olmaz diye
Bunu söyleyen akrabalarımın biri 16 bırı 19 da evlendı. Evlenınce kaynanada başlıycak yapın diye. Ama ben 2 3 yıl adam gıbı sınava calısıp atanmak istiyorum. Zaten atandıktan sonra yaparım rahat rahatAkrabalarin kafasina bi reset atmak lazim galiba. 40'nda doguran bir dunya kadin taniyorum cevremde.
Ha 30 ha 32 33 hiç farketmez. Kuşak çatışması da 20 lerde yapanla 30larda yapan arasında olur. 3 yaş erken doğurdun diye yaşın çocuğa yakın olmaz. Ne zaman kendinizi maddi manevi hazır hissederseniz o zaman yapın. 35 i geçirmeyin yeter. Her ihtimale karşıBen kısmetse 3 ay sonra evli olacagım. 29 yaşıma girdim. Şimdiden akrabalarım yok hemen bebek yapcak mısın? 30 dan sonra zor falan diyor. Ben öğretmenim. 1 2 yıl rahatça kpss çalışmak, eşimle gezmek,iyice tanımak istiyorum. Zaten atanınca yaparım hemen. 32 de falan yapsam acaba geç mi oluyor? Bir keresinde kaynanam ve akrabası da demişti hemen yapın falan. Ben şuan istemiyorum. Kpss çalışıp atanmak istiyorum. Ev kira zaten.Çocuk demek masraf demek. Herşeyi bi düzene sokmak istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
Akrabalar şimdiden başladı yok olmaz diye
Yaş önemli değil yeterki uygun biyolojik ve fizyolojik şartlar olsun,ben ilk çocuğumu 29da doğurdum şu an 33 yaşında ikinciye gebeyim kısmetse ancak değerlerim hiç açıcı değildi ikinciyi istedigimizde,az daha yapamiyordukBen kısmetse 3 ay sonra evli olacagım. 29 yaşıma girdim. Şimdiden akrabalarım yok hemen bebek yapcak mısın? 30 dan sonra zor falan diyor. Ben öğretmenim. 1 2 yıl rahatça kpss çalışmak, eşimle gezmek,iyice tanımak istiyorum. Zaten atanınca yaparım hemen. 32 de falan yapsam acaba geç mi oluyor? Bir keresinde kaynanam ve akrabası da demişti hemen yapın falan. Ben şuan istemiyorum. Kpss çalışıp atanmak istiyorum. Ev kira zaten.Çocuk demek masraf demek. Herşeyi bi düzene sokmak istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?