- 30 Nisan 2018
- 1.426
- 2.906
- 133
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Once bir kadın doğum doktoruna git. Yumurtalıkların ne durumda bir baktir. Yumurta rezervin yerindeyse produktif bir kadinsan 1-2 yıl ertelenebilir. Ne vakit rahat hissedersen o vakit yap. Kimseyi dinleme esinden baska. Soranları da tersle ben de 28 de evlendim çok soran bosboğaz olmadı ama soranlara haddini bildirmek gerek. Bunlar susmaz 1 yapsan kardes yap derler. Ben de 30 umda anne olcam insallah. Neden sıkıntı olsun ki? 30 yaşlı mi ben hala gece bi mekana girince kimlik gostermek zorunda kalıyorum 17 saniyorlarBen kısmetse 3 ay sonra evli olacagım. 29 yaşıma girdim. Şimdiden akrabalarım yok hemen bebek yapcak mısın? 30 dan sonra zor falan diyor. Ben öğretmenim. 1 2 yıl rahatça kpss çalışmak, eşimle gezmek,iyice tanımak istiyorum. Zaten atanınca yaparım hemen. 32 de falan yapsam acaba geç mi oluyor? Bir keresinde kaynanam ve akrabası da demişti hemen yapın falan. Ben şuan istemiyorum. Kpss çalışıp atanmak istiyorum. Ev kira zaten.Çocuk demek masraf demek. Herşeyi bi düzene sokmak istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
34 te dogurdumBen kısmetse 3 ay sonra evli olacagım. 29 yaşıma girdim. Şimdiden akrabalarım yok hemen bebek yapcak mısın? 30 dan sonra zor falan diyor. Ben öğretmenim. 1 2 yıl rahatça kpss çalışmak, eşimle gezmek,iyice tanımak istiyorum. Zaten atanınca yaparım hemen. 32 de falan yapsam acaba geç mi oluyor? Bir keresinde kaynanam ve akrabası da demişti hemen yapın falan. Ben şuan istemiyorum. Kpss çalışıp atanmak istiyorum. Ev kira zaten.Çocuk demek masraf demek. Herşeyi bi düzene sokmak istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
Bacım rahim senin koca senin yumurtalık senin sen ne zaman istersen o zaman doğrurusun Allah sıhhat versin yeter ki, salla şu akraağğbaları.Ben kısmetse 3 ay sonra evli olacagım. 29 yaşıma girdim. Şimdiden akrabalarım yok hemen bebek yapcak mısın? 30 dan sonra zor falan diyor. Ben öğretmenim. 1 2 yıl rahatça kpss çalışmak, eşimle gezmek,iyice tanımak istiyorum. Zaten atanınca yaparım hemen. 32 de falan yapsam acaba geç mi oluyor? Bir keresinde kaynanam ve akrabası da demişti hemen yapın falan. Ben şuan istemiyorum. Kpss çalışıp atanmak istiyorum. Ev kira zaten.Çocuk demek masraf demek. Herşeyi bi düzene sokmak istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
Akrabalar şimdiden başladı yok olmaz diye
Kuzenim 36 esi 32 yasindaydi anne baba olduklarinda. En yakin arkadasim 36 yasinda esi 40 yasindaydi bebek sahibi olduklarinda. Simdi hep öyle zatenkimseye dert anlatmak zorunda degilsin. biz biliriz de gec. artik neredeyse hepimiz 30dan sonra doğuruyoruz. benim cocugumun arkadaslarininin annelerinin bir cogu 40yas üstü, birak 30u.
cocukla ilgili cok faktör var. ben kimseye yap yapma deme haddi görmem kendimde.
Ooo kv.ye bakarsan nezaman hazir hissefersen ozaman yap bende 30da evlendim cok baski yaptilae kpss kazanamadım cocuk yaptım. Hamileyim doguma 1ay vardaha ilk çocukdogmadan tek çocuk olmaz 2. Yapin diyolar kendiniz nssil istiyosaniz ole yapin kimseyi dinlemeyinBen kısmetse 3 ay sonra evli olacagım. 29 yaşıma girdim. Şimdiden akrabalarım yok hemen bebek yapcak mısın? 30 dan sonra zor falan diyor. Ben öğretmenim. 1 2 yıl rahatça kpss çalışmak, eşimle gezmek,iyice tanımak istiyorum. Zaten atanınca yaparım hemen. 32 de falan yapsam acaba geç mi oluyor? Bir keresinde kaynanam ve akrabası da demişti hemen yapın falan. Ben şuan istemiyorum. Kpss çalışıp atanmak istiyorum. Ev kira zaten.Çocuk demek masraf demek. Herşeyi bi düzene sokmak istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
İnsanlar sizin bu kadar özelinize girme hadsizliğini nereden buluyor (!)Ben kısmetse 3 ay sonra evli olacagım. 29 yaşıma girdim. Şimdiden akrabalarım yok hemen bebek yapcak mısın? 30 dan sonra zor falan diyor. Ben öğretmenim. 1 2 yıl rahatça kpss çalışmak, eşimle gezmek,iyice tanımak istiyorum. Zaten atanınca yaparım hemen. 32 de falan yapsam acaba geç mi oluyor? Bir keresinde kaynanam ve akrabası da demişti hemen yapın falan. Ben şuan istemiyorum. Kpss çalışıp atanmak istiyorum. Ev kira zaten.Çocuk demek masraf demek. Herşeyi bi düzene sokmak istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?