30dan sonra çocuk

Once bir kadın doğum doktoruna git. Yumurtalıkların ne durumda bir baktir. Yumurta rezervin yerindeyse produktif bir kadinsan 1-2 yıl ertelenebilir. Ne vakit rahat hissedersen o vakit yap. Kimseyi dinleme esinden baska. Soranları da tersle ben de 28 de evlendim çok soran bosboğaz olmadı ama soranlara haddini bildirmek gerek. Bunlar susmaz 1 yapsan kardes yap derler. Ben de 30 umda anne olcam insallah. Neden sıkıntı olsun ki? 30 yaşlı mi ben hala gece bi mekana girince kimlik gostermek zorunda kalıyorum 17 saniyorlar enerjimiz sağliğmz da oldukca allahin izniyle bir sey olmaz

34 te dogurdum

Bacım rahim senin koca senin yumurtalık senin sen ne zaman istersen o zaman doğrurusun Allah sıhhat versin yeter ki, salla şu akraağğbaları.

Günümüzde artık kadınlar 19-20 yaşlarında çocuk yapmıyorlar. Eskiden bu çok doğaldı. Artık o yaşta evlenenlere ne acelen vardı daha çocuksun diyoruz (İstisnalar elbette var). Neyse... Her kadının biyolojik durumu farklı olur. Bence bir kadın doğum doktoruna gidebilir yumurtalarının durumuna baktırabilirsin. 40ında da gayette doğum yapan kadınlar var. Bir de şu çocuk
yapma-yapmama mevzularına eşinden başka kimseyi karıştırma bi süre sonra isyan ettirirler.

Ataninca yapin.yoksa zor atanirsiniz cocukla asla kpss yurumez cocugunuz olursa en az 5 yil kpss nin yuzune bakamazsiniz stres sıkıntı o cocuga yansir.kendinize 3 yil kpss icin zaman taniyin cocugunuz olursa 35 de de olur 40 nda bile doguran var.onceliginiz atanmak olsun

Yasin kac olursa olsun evlenir evlenmez cocuk yapma. Daha birbirinize alisamadan anne-baba sorumluluguna girmeyin. Cunku bebek evet cok guzel ama evliligi bir tik yipratiyor.
Ayrica 30dan sonra zor falan olmaz. Belki 40tan sonra hamilelik kadini zorlayabilir. Ama bu bunye meselesi

Planlar ve hayatın gidişatı bazen bize uyum saglayamayabiliyor. Bunun yaşla da alakasi yok. Bazen 20 yaşındaki de çocuk istediği halde uzun zaman tedavi görebiliyor ya da 40 yaşındaki birisi ilk ayda hamile kalıp sağlıklı dogurabiliyor.
Istediğiniz zaman düşünün ama istediğiniz zaman gelecek mi onu bilemezsiniz işte. Her şey nasip kısmet.
Ümitsiz olmayın ama aşırı da kendinize güvenmeyin. Ikisi arasında olduğunuz müddetçe sorun yaşanmaz.

Bu iş yaşa bakmazda ha deyincede olmuyor aa ben karar verdim hadi hamile kalayım deyince de kalamıyosun ben 23 yaşımda evlendim 6 ay sonra hamile kaldim düşük yaptım sonra 8 ay hamile kalamadım o.oldu ikinciye karar verdil 29 30 yaşındaydım 1 sene hamile kalamadım sağlık problemim yoktu herşey gayet yolundaydı yani bu işler birazda kısmet daha hazır değilim dersin oluverir istersin tam zamanı dersin olmaz siz nasıl.istiyosanız öyle yapın millet herşeye konuşur

Akrabalar şimdiden başladı yok olmaz diye

Onlar kim oluyor da seksin korumalimi korumasizmi olmasina karar veriyorlar?

Ya hayir simdi seks yaptigini bilseler agizlari durmaz, skandal mandal olur. Ama evlilikten sonra karar meci olabilirler seks seklinize. Az daha pozisyonda belirlerler, hangisi daha rahat olur bebek yapmak için

Ögretmensin, okumus bir kadinsin. Niye etrafi bu kadar takiyorsun? Bilimsel makale okumayi bilmyormusun? Artik herkes 30undan sonra dogum ediyor. Onu geçtim, yasin 40 bile olsaydi, önce evliligin oturtmasi lazim, bebekten önce. Önce siz birbirinize alismaniz lazim. Hemen bebek yapmak yani hiçbir mantiga uymayan bir fikir.

kocamla sevismeyi kaynanaya yada yakinlarimami soracagim deyin. hadi ilan ediyorum cocuk yapiyoruz suan mi diceksiniz. insanlarin bu curretini anlamiyorum banada aynisini yaptilar hemde samimiyetimin olmadigi insanlar bile yuzuk takinca kendini laf sahibi saniyor lar sinir oluyorum

Kuzenim 36 esi 32 yasindaydi anne baba olduklarinda. En yakin arkadasim 36 yasinda esi 40 yasindaydi bebek sahibi olduklarinda. Simdi hep öyle zaten

Ooo kv.ye bakarsan nezaman hazir hissefersen ozaman yap bende 30da evlendim cok baski yaptilae kpss kazanamadım cocuk yaptım. Hamileyim doguma 1ay vardaha ilk çocukdogmadan tek çocuk olmaz 2. Yapin diyolar kendiniz nssil istiyosaniz ole yapin kimseyi dinlemeyin

Kendi doğrunuzdan vazgeçmeyin.
Bende aynen dediğinizi yaptım.Atandıktam sonra beğim oldu.Atanmayı beklerken hamileydim hatta:))
Çocukla çok zor

26 ımda evlendim.Tam 30 yaşımda bebegimi kucağima aldım.
Evlenir evlenmez çocuk yapan arkadaşlarım var.Şimdi bana imreniyorlar.
İlk evlenince kiradaydım borç içindeydik.
Şimdi şükür arabamizda var,evimizide aldık.Çocuklarım daha rahat imkanlarla büyüyecek.
İyiki gecemi gündüzüme katıp kpssye hazırlanmışım diyorum şimdi

İnsanlar sizin bu kadar özelinize girme hadsizliğini nereden buluyor (!)

Sınırlarınızı çizmeyi öğrenin.

Mahremiyet denen bir alan var. Bence çocuk sahibi olmak da bu alana giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…