- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Bende öyle istemiyorum. Hem şuan cidden annelik duygum yok ne bileyim. Tam istedigimde gerekirse tedavi oluruz. Zaten 1 tane yeter. Ben atanmak için çabalayacagımYasi gectim atanmadan sakin cocuk yapmayin.Sakinn
Yumurta sayımıza nasıl baktırıcaz. Ben kadon doguma gittim sorun var mı diye. Ultrasonla baktı sorun yok dedi. Ama şöyle birşey var bende. Mesela ayın 15inde adet olacaksam ayın 1inden itibaren hergün adet olacak gibi agrım oluyo. Bazen gecikiyorBen 29 yaşında evlendim 34 yaşında Doğum yaptım. Aynı sizin gibi geziyim tozayım dedimİyi ki de öyle yapmışım çocukla gezmek zor
Doğru zamanı siz bilirsiniz ama hormonlarınıza, yumurta sayınıza falan baktırın önce.
Evet evet bizde öyle düşündük. Hap falan sıkıntı olabiliyormuşKesinlikle katılıyorum. Eğer bir sorun varsa zaten süreç uzayacaktır. Yoksa da prez. Gibi yöntemlerle korunun ki bırakınca hemen hamilelik deneyebilirsiniz.
Yani bakacak olan benim.hem bem açıkcası durumum iyi olsun düzgün kreşe vereyim falan istiyorum30 ve 35te iki çocuk doğurdum. Eşim benden 7 yaş büyük üstelik. Sana diyeceğim o ki atanmadan çocuk yapma, yoksa ders çalışman ve atanacağın yere gitmen sıkıntıya girer. Önce eline ekmeğini al. Sen bırak o teyzeleri hep konuşurlar, kayınvalidenin de her dediğini yapman zaten mümkün değil artı bu konuda anne ve babanın fikri esastır
Peki devlette de yaparlar di31 yasinda dogurdum. Ekimde 5 yasinda olacak. İkimiz de hayattayiz bir sorunumuz yok sukur. Kusak farki dedigimiz sey oyle bir sey degil. Annemle aramda 30 yas var hic kusak catismasina dusmedik
devlet hastanesi de yapar degil mi bunuAmh testi kanda yapılır ve yumurta rezervini belirler.onu bi yaptırın öyle karar verin derim. Dediğim gibi yaş gectıkce rezerv azalıyo. Benım amh iyiydi. 34te hamıle kaldım 35 te dogdular.ama tek amh da yeterli değil.benım mesela ıkı hormon doğuştan yok dısardan takvıyeyle 5. Tedavıde ıkızlerım oldu.
Kesinlikle haklısınız. Bende minyonum zaten. Geç olsun güç olmasın önce maddiyatı düzeltmemiz lazım.Önceden ergenliğe girdikten sonra evlendiriyorlarmis kızları 30 yaşında 3 çocuklu oluyormuş bir de yipranmislik kötü beslenme gibi şeylerin etkisiyle olduğundan çok daha yaşlı gözüküyormuş ondan heralde bu 30 yaşı çok büyük görmek. Ama gerçekten 30'da birşey yok. Sağlık sorunu olanda 25'te de olmuyor sonuçta.
Çok akıllıca düşünüyorsun. Bir de Sen yap biz bakarız, sen yap biz destek çıkarız derlerse sakın inanmaYani bakacak olan benim.hem bem açıkcası durumum iyi olsun düzgün kreşe vereyim falan istiyorum
Evet öyle. Hamileliği ve sonraki süreci maddi sorunlarla atanma stresiyle falan geçirmektense 30lu yaşlarda kafanın daha rahat olduğu bir zamanda geçirmen daha güzel bence. Hayatta her zaman sorunlar var ama en azından atandıktan sonra çocuk düşünmek en güzeli.Kesinlikle haklısınız. Bende minyonum zaten. Geç olsun güç olmasın önce maddiyatı düzeltmemiz lazım.
Çocukta öyle isteyince hemen olan bişey değil canm.. Akışına bırak oluraa olur olmazsa sınavına çalışmış olursun.. Ben iki çocukla atandım..Bunu söyleyen akrabalarımın biri 16 bırı 19 da evlendı. Evlenınce kaynanada başlıycak yapın diye. Ama ben 2 3 yıl adam gıbı sınava calısıp atanmak istiyorum. Zaten atandıktan sonra yaparım rahat rahat
Akrabalar her konuda uzman zatenAkrabalar şimdiden başladı yok olmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?