hoşgeldin aramıza canım :) bi kere umutsuzluk yasak burda, üstelik sen daha iyi bilirsin, pcos olanlar gebelik tedavilerine çok güzel yanıt veriyolar ve hamile kalabiliyolar... rahim filmi ve spermiyogram yapıldı mı? ve du bakalım daha 2 aydır klomen kullanmışsın.. yumurtaların da gelişmiş anlaşılan.. klomene yanıt vermeyenler de var.. pco için doğal yolla 1 sene çok uzun da diil bence.. olacak inşallah..olumunekankayizsmilekızlar merhaba, ben de polikistik over nedeniyle hamile kalamıyorum. 4 yıllık evliyim. 1 senedir korunmuyoruz. son 2 aydır klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi yapılıyorum. bu sabah kanda gebelik testi yaptım, hamile değilim((( moralim çok bozuldu. yaşım 33. kariyer için bu yaşa kadar ertelemiştim. şimdi çookkk pişmanım. en çok da eşim çok üzüldüğü için üzülüyorum. çünkü o senelerdir bebek istiyordu, benim yüzümden erteledik. bugün test sonucunu öğrenince yıkıldı. bizim hiç çocuğumuz olmayacak galiba dedi. neredeyse ağlayacaktı, ben çokkk ağladım.
kızlar merhaba, ben de polikistik over nedeniyle hamile kalamıyorum. 4 yıllık evliyim. 1 senedir korunmuyoruz. son 2 aydır klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi yapılıyorum. bu sabah kanda gebelik testi yaptım, hamile değilim((( moralim çok bozuldu. yaşım 33. kariyer için bu yaşa kadar ertelemiştim. şimdi çookkk pişmanım. en çok da eşim çok üzüldüğü için üzülüyorum. çünkü o senelerdir bebek istiyordu, benim yüzümden erteledik. bugün test sonucunu öğrenince yıkıldı. bizim hiç çocuğumuz olmayacak galiba dedi. neredeyse ağlayacaktı, ben çokkk ağladım.
kızlar merhaba, ben de polikistik over nedeniyle hamile kalamıyorum. 4 yıllık evliyim. 1 senedir korunmuyoruz. son 2 aydır klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi yapılıyorum. bu sabah kanda gebelik testi yaptım, hamile değilim((( moralim çok bozuldu. yaşım 33. kariyer için bu yaşa kadar ertelemiştim. şimdi çookkk pişmanım. en çok da eşim çok üzüldüğü için üzülüyorum. çünkü o senelerdir bebek istiyordu, benim yüzümden erteledik. bugün test sonucunu öğrenince yıkıldı. bizim hiç çocuğumuz olmayacak galiba dedi. neredeyse ağlayacaktı, ben çokkk ağladım.
ayliniimm
gelmesin kırmızılar yaaa...
aşağıda bir lalehan görünüyor, umarım yazarsın laleciğim. inşallah iyisindir.
sezoşummmm dua et oke mi :) bakalım bekliyom daha ama öyle bi yokluyoki...ayliniimm
gelmesin kırmızılar yaaa...
canımmm nerelerdesin özledika.s.
teşekkür ederim zerdalim
sizler nasılsınz
geçmişi okuyup yad ediyordum...
hatta çok geçmiş sayfalara bir bakıyorum da
hüznüyle sevinciyle muhabbet çok güzelmiş
şu sıralar biraz yoğunum
bu cumartesi direksiyon sınavım var
geçenkini zaten kaçırmıştım kürtaj sebebiyle
inş. hayırlsıyla alırım ehliyetimi
kazasız belasız sürmek nasip olur inş.
sizler ne yaptınız
tatil yapan var mı aranız da
ben bu sene yapamadım maalesef
karanfilden bahsetmişsinz
benm vazgeçemediğim bir bitkidir
yeşil çay içtiğimde muhakkak içine bir kaç sap atarım
sonra ağzımda tutarım bir müddet
hem agız sağlığı için çok faydalı
ben de faranjit olduğundan mikropları öldürüyor
bir de hamileliği kolaylaştırmak için başka bitkiler yine vardı
ayrıtılı olarak kopyalayım en iyisi
kürtaj olan arkadaşa Çok geçmiş olsun
Rabbim sabırlık versin..gerçekten çok zor ancak yaşayan bilir
Mükafını öbür dünyada inş. görmek nasip olur
herkese ayrı ayrı selamlar arkdaşlar
haftasonu sınavım için bana dua eder misnz
hepinize selam ve dua ile
baki muhabbetler ...
a.s.a.s.:1hug:
Kızlar bi arkadaşım bi dileği için 40 gün fetih okumuş, ve sonra o isteği allahın izniyle gerçekleşmiş. Hergün 1 tane musait bi zaman bulduğumda bende okumak istiyorum. hem burayada yazarım hepimiz adına hergün 1 tane okurum.Regli günlerinde de başkasına okutmuş. Okumak isteyenlerin bilgilerine.
Arkadaşım benim regli günlerimde okuyacak, şu işlerimi düzene koyunca başlayacağım inşallah.
amin canımmaylint ..zerdal.. güzel dilekleriniz için tşkler...
bu tür bitkiler dengeli v bilinçli kullndıktan sonra bir zararı olmaz
eski insanlar bizlerden çok sağlamdı ve hp bu bitkilrden yararlanmışlar
diş konusuna gelince ; hamilelikten önce muhakkak kalsiyum ihtayacını depola
zaten kadınlar için en önemli demir ve kalsiyum
3 aylık bir hamilelikte dişleirm gerçekten zarar gördü
bebek anneden aldığı için bu besinleri annede azalma oluyor haliyle
o yuzden süt ürünleirni daha çok tüketmemiz gerek..hem kendimiz hem de bebk için
sağlıkla hayırla güzel bebişler nasip etsin isteyen herkese
a.s.
:)))) ç.ş saatihep kızlar diyorum, bu sefer bayanlar deyim, benim wc saati geldi, gideyimde dükkanı kapatayım.:roflol::roflol::roflol:
canım çok güzel olur olmasına da şu yasini biraz hızlandırabilirmiyiz acaba. bitirsekte öyle başlasak.. zaten okuduklarımızda var fetih suresinden. hatta eğer isterseniz 40 bir kişiye o bitince diğer kişiye okuyalım herkese kırk tane olmuş olur hemde. haksızlık olmasın diye de kura çekeriz sıralama için ama buradan kura nasıl olur du bi düşüneyim fisfisfis ... yaaa olmaz sanırım öylede... neyse okuruz rastgele gene madem.. başka fikri olan varsa paylaşsın.
bir lalehan gelmiş ve gitmiş diyecektimki buradaymış hala..
canım nerelerdesin? güzel haberlerle bilgilerle gelmişsin maşallah.. direksiyon basit zerdoşumunda dediği gibi.önemli olan yazılı sınavdı vermişsin onuda geçersin sen evelallah.. dua ederiz senin için tabikide. hayırlı yolculukların olsun kazasız belasız kullanmayı da nasip etsin Allah inşallah...
bu kadar ara verme ama tamammı..
bari bir selam ver kendinden azıcık bahset öyle git.. öpüyorum seni. opuyorumnanaktan
aylint ..zerdal.. güzel dilekleriniz için tşkler...
bu tür bitkiler dengeli v bilinçli kullndıktan sonra bir zararı olmaz
eski insanlar bizlerden çok sağlamdı ve hp bu bitkilrden yararlanmışlar
diş konusuna gelince ; hamilelikten önce muhakkak kalsiyum ihtayacını depola
zaten kadınlar için en önemli demir ve kalsiyum
3 aylık bir hamilelikte dişleirm gerçekten zarar gördü
bebek anneden aldığı için bu besinleri annede azalma oluyor haliyle
o yuzden süt ürünleirni daha çok tüketmemiz gerek..hem kendimiz hem de bebk için
sağlıkla hayırla güzel bebişler nasip etsin isteyen herkese
a.s.
rasgele olmaz alınan kırılan olur... bana güvenirseniz ben kura çekerim, sonuçta adalet adamıyız :1closedeyes: öhöm laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?