30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Hergün 1 tane okunacakya bi gün belirleyip, okumak isteyenlerle beraber o gün başlarız, regli olduğumuz zamanda tanıdık kişiler buluruz okuttururuz, ya da eşlerimize, daha olmazsa burdan birbirmize destek oluruz.
Bizdeki listeye karşırtırmadan tekrar bi liste yaparız. valla hep beraber başlayalım, hem daha iyi okuruz.

çookkk güzelmişşşş.... ellerine sağlık... bekliyoruz canım her zaman... dualarımıza eşlik et olurmu canım.. ramazanda özellikle daha bir ağırlık verelim..

Evet canım ya bitkilere bende gönül verenlerdenim, henüz hamiş olamasamda seviyorum yani.
amin canımm

:)))) ç.ş saati
ya saat 5 olunca hatırlatın arkadaşlar
ne güzel sözler yazmışsın sen öyle, geshenk torbillisin.

Kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum, kayınvalidemi ziyaret var, hepiniz öpüldünüz by by.

senin çiş saatin 5 miydi?? hımm hatırlatırız tabiii... :roflol: güle güle canım.. :a015: kayınvalidene selam söylesek söylemezsin ama dimi buradan bahsetmiyorsun sen kimselere.. ok.. öpüldün... kaydirigubbakcemile3

Kızlar şimdi çıkıyorum bu dua işini yarın ayrıntılı konuşalım, sonraki yazdıklarınızı şimdi gördüm ve de çıkmam lazım. by by

öptüm kocamannn, gene gel hep gel çok gel gece gel gündüz gel emi :)
var mı itirazı olan Çok üzgünüm çoook :)))
görüşürüüüüz :)

kıslar ben de çıkıyorum byeeee

bende çıkıyorum akşam olmuş.
çılgınım hiç gelemedi. işi çoktu galiba... akşama ben açabilirim belki. öptüm hepinizi. yarın dua işini netleştirelim o zaman.. iyi akşamlar..

kızlar ben geldım..

memleketteyım hala.. teyzemın esını anı bı kalp krızıyle kaybettık (
onlar da buraya tatıle gelmıslerdı.. sabah telefonla konustuk, ıkındı vaktı haberını aldık (((
kaç gundur perişan olduk...

teyzemın de cocugu olmadı.. bı basına kaldı..allah sabır versın, dayanma guucu versın..

bı kac kısı cenaze gunu bana akıl verdı gene, bak sen de boyle olursun gıbılerınden.. tedavıne bı an once basla, tup mup hemen yap, geç kalma fılan..
off ne zor işler, haksız da degıller hani..

sızden ne var ne yok, gecmsı okuyamadım.. baglantı cok yavas bura

hepınızı optumm

kızlar amma yazmışınız,oku oku,gül gül bitiremedim,hangisini alıntılacamıda bilemedim,neyse artık aklımda kaldığınca yazarım.
aylincim,alem kızsın,Allahım iyiliğini versin sana canım,inş.gelmedi kırmızılar.
zerdalcım,okudum canım,hel kim,bakarım bi sonrakine ama bu ay hazır karışımın yanında,geshenkin dediği gibi kendim alıptada yapıcam inş.
sezencim bebek iyiymiş çok sevindim.
geshenkim bizde okuruz canım,ne okunursa,zaten ramazanı şerifte geliyo,inş.vesile olur dualarımızın kabulüne,bu arada bende lalaehan arkadaşın yayınladığı bitkileri,diğer topice kopyaladım,şimdi nolcek?
Allahım ona da sabırlar versin,honeyin ki de boş muymuş gerçekten,çokkkkkk üzüldüm.
zeytincim,benim eşimde mersin li canım,hemşeri çıktık kız.
çılgınım,bi cee demiş gitmişsin,işin yoğun galiba.
bende bugün dr a gittim,prosedür gereği aşılama dediler,bende bi kaç ay daha,cebimdende olsa iğnelerle,doğal denemek istiyorum,doğal şansım aşılamadan yüksek dedim,onlarda tamam,adet başında gel dediler,bu kadar. bitkilere devam,karanfile başlanıyo,tahin isteniyo akşam,başka neler vardı,kimyon zaten çok kullanırım karabiberde,tarçın içiliyo,balk polen,ühüüüüü balon kibin olcam yakında.ha bide keçiboynuzu pekmezim var,amaniiiin,gazozdan geçilmicek bizim evde.

kızlar unuttuğum var mı bilemedim,galiba yeni bi arkadaş gelmiş aramıza,hoş gelmiş,inş o da,bizde en yakın zamanda,en hayırlı şekilde kavuşuruz bebişlerimize.

CANIM BENİM ALLAH SABIRLAR VERSİN. BAŞINIZ SAĞOLSUN.
hayat işte bak ne umarak gidiyorsun neyle karşılaşıyorsun? teyzen yalnız kaldı demekki ah canım yaa gerçekten yalnızlık Allaha mahsus.. benimde babam ben daha dünyaya gelmeden vefat etmiş ben o zaman annemin karnında 3 aylıkmışım 6 ay sonra doğmuşum yani ne babam beni gördü ne ben onu fakat anneme hayata bağlanmaya sebep olduğumuz kadarda bir o kadar geçim sıkıntısı telaşesi tek başına bütün sorumlulukları almak gibi yorucu yanlarnıda yüklemiş maalesef.. ne desek boş işte.. ölüm öyle bir şeyki tek çaresi olmayan çözümsüz öylece kalakaldığımız bir olay.... Allah kalanlara sağlık ve sabır versin....
bizlerde aynı herhangi bir değişiklik yok
özlüyoruz seni..

gene kimse yok ya offfffffffff

ben varım şimdide sen yoksun .. dilara ben bişi anlamadım hayatım sen hamilemiydin ne zaman? ve nasıl düştü hiç anlamadım canım ben... o aralar sitede sorun vardı karıştı kafam..

elfida gelmiş bir ara .. sonrada yoookkk... nerdesin elfidaaaa...
kahvelokum sende kayboldun gittin.. geeeelllll
loveliyi özledim ben...
tentom zor günler geçirmiş maalesef...
çılgınım çokmu yorgunsun yaflum... yarına yemek yapacanmı? yemek pişirirkene gel barim...
dilara fallar çıktımı? ah bir denk gelsekte anlatsan neler oldu sana şu son zamanlarda..
aylinim uyuyakaldınmı kıssss???
zerdalım gece giremez.
kardelenim kaçmış.
lalehan geldi bugün güzel sözleriyle gittii. canımmm...

ben geldiimm..ama geç mi geldiim genee..
tentocum yaa coooookk üzüldüm gerçekten..Allah sabırlar versin ama teyzeciğine de çok üzüldüm.
başınız sağolsun..ben ölüm oldu mu konuşamıyorum, ne diceğimi bilmiyorum...

ben geldim ve site de gitti yaw..ben hala ayaktayım gerçi..yarın gündüz daha verimli yazabilirim..
tatilden dondum ve dağıldım ben de:)
üstelin kasık ağrılarım da hafif hafif başladılar..tüp öncesi son umudum da bitiyor galiba((
geshenk sence doktoru bu aralar aramalı mıyım..yoksa ilk damlayı gorunce mi aramalıyım? 2. gün bir takım testler yapılıyor mu??
geçmişi okuyayım bari

ne güsel muhabbetler olmuss, kaçırdım bugun..
ösledim sizinle uzun uzun muhabbet etmeyii..:1hug:

ahh fıstık annee..maşşallahı hemen kondurayımm
kıss mı geliyor acabbaa...

ay ben burdayım aylin kuş nasılsın canım
geshenk ahsen nasılsınız
leyla hoşgeldin topiğimizeee
zerdal canım açılım güzel
allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip
etsin bizlere

aminn benim selvi boylu güzel hamişim..kocasına da kavusmasına az kalmıss..oohh..

leylamecnunn hoş geldinn canımm..umuyorum bizler gibi zorlu yollara girmeden kendiliğinde geliverir bebişiin güzelim..eşine keçiboynuzu kürü yap olur mu??

neee..honey'e özel mesaj atmaya calısıyorum kaç defadır..dolu diye gitmiyordu..
offffffffffffffffff çok üzüldüm çok canım sıkıldı bunaa..
canım benim yaa nasıl olmustur şimdi..neden boyle oluyor kıslar yaa neden neden??

aylin seni çok öslüyomm..yarın gündüz burada buluşalım mmıı..
bu arada öldürdün beni gülmektenn.delüüüüü..
çiş macerası bir dene de benden..
hayatımda ilk defa avrupaya çıkmışım yaş 26..stockholme gitmişim. gezerkene gene klasik sıkıştım ben..uleyn bakıyom bakıyom etrafta bir tane tuvalet bulamıyom. çatladım çatlıycam..önce pantolonun baskı yapan ilk düğmesi sonra diğerleri sırayla açıldı.
akşam saati bir de..teyzemler ile birlikte gitmiştim..ee ağaç dibi gibi bişi de yok:)
gözüme cafe kestirdim içersi kalabalık..teyze ben giriyom buradaki tuvaleti bulucam dedim.
içeri daldım..boşyeriniz var mı, arkadan geliyorlar filan dedim. adam zar zor bir yer gosterdi..nedense tuvalet nerde diyemedim..bosyere giderken hop tuvalet tabelasının oldugu yeri görüp oraya zıpladım. oyle bir rahatlama hatırlamıytorum..sonra da çıkıp gittim tabii.
kesin türktür bu demişlerdir arkamdan..

bir de ortaokulda evin kapısına kadar yetişip, açmayı başaramayıp kapının önünü sulamışlığım vardır. dakka 90 , golü attım yani sempatiksalakcinni

çok sevindim tatlım..sonuçları nasılmış..
benim anniş kalp hastası olduğundan hem cok detaylı herseyi öğrenmek zorunda kaldık, hem de ben de bir fobi olustu bu konuda..canım annemm, Allah'ım onları hep korusun.

kıslar "urine test strip" idrar test çubuğu anlamına geliyor. sezen biliyordu onun markasını bana da soylemişti yaa. soralım tekrar..
ama 10 dk beklemek dogrudur..cunku benim test de oyle..
zerdalım cok tuttum diye sıkıntı yapma zaten cok bile tutsan gene de ikinci çizgi kopkoyu olmamıs..

kıslar ben kartı yedim yicem gibi... az sonra tuvalete koşabilirim...

hayırr yeme kartııı..
ya umut istiyorum umuttt..

bence 5 sn tutsanız da olur..ıslanmıs olması yeterlidir diye düşünüyorum.
benim testte 5 damla damlatın diyor mesala..ben 7-8 10 damlayı patlatıyom üstüne..

sezoş gel kıs lazımsın..

hah çak kaydirigubbakcemile5 güzelim.olayın göbeğine iniş yaptın..
hoşgeldin bu arada. kendin doktormussun bizim havamızı söndürürsün burada hem kaydirigubbakcemile3
yalnız eşin bu şekilde yanlışş davranıyor..sen zaten üzülüyorsun sana destek olmalı.
pko tedavisi cok basarılı canım..hiç umudunu kaybetmee..

aaahh lalehann..cok özledik seniii.....
daha sık gel..ne güzel şeyler yazmıssın genee..
sana dua etmez miyiz hiçç
sakin ol, kuş gibi geçecek sınavınn..

rasgele olmaz alınan kırılan olur... bana güvenirseniz ben kura çekerim, sonuçta adalet adamıyız :1closedeyes: öhöm laelaelaelaelae

vay adaletini yerim senin..Şeniz

hihi cok yazmıslar di mi..
kardelen evet ya dağıldım..hiç giremedim. aksam spora gittim..sonra istanbuldan arkadaslar gelmiş..beni görmek istiyorlarmış..kızlarının doğum günüydü..gittim ona hediye aldım..yarın da başka arkadaşlar gelmek istiyorlarmıs bana..onlar da istanbuldan gelmişler..yarın ikramlık bişiler aldım. 11 gibi geldim eve..kadınım gelecek yarın..çamaşır yıkayıp duruyom..uykum da kaçtı ..kimse de yok..

gene kimse yok ya offfffffffff

dillaracım nasılsın canımm??

elfidaaa..evet o gelmiş gitmiş..canım elfidacım nasılsın??
geshenk karı koca bu hafta sıkı bir diyete girdik..çünküm tatil yaramıss..bu hafta dikkat edip, yerleşmeden o kiloları atalım diyoruz:)) o yüzden yemek yokk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…