- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
- Konu Sahibi beyazbegonvil
-
Hakli olabilirsin isyeri dostluklari riskli olabiliyor. Allah iyi dostlar versin
sen iyi olda canım hasta olma ne yapalım yine görüşürüz dikkat et kendine
İyiyim canim cok sukur. Yahu ne zaman bitecek bu kis. Haftasonu alisverise cikayim soyle bir turlarim diyordum. Malum biliyorsun onbesgundur gezemedim. Yine kar yine soguk. Korkuyorum usutecegim diye.
Sen nasilsinn
evet canım ya çok soğuk valla dikkat et kendine bende iyiyim çok şükür uğraşıyoruz işte hep aynı devam canım
O kadar özledim ki aslında eski dostlarımı.
Herbirimiz farklı şehirlerdeyiz,iş güç,evlilik,çocuklar derken hiçbirisiyle görüşemez olduk.
Arada kopukluklar oldu,tekrar da birleşemedik.
Hiç onlardan sonra dostum olmadı.
Kimseye güvenemem kolay kolay.
İş arkadaşlarım oldu,onlarla görüşüyoruz ama hep yüzeysel konular.
En son tam birine güvenmeye başlamıştım,dostum olabilecek biriydi.
O da kazık atınca artık bu yaştan sonra zannetmiyorum ki ben birine güveneyim,
zannetmiyorum ki dostum olsun.
beyazbegonvil napıyon sesin çıkmıyor hiç nerelerdesin.
ALLAH kolaylık versin canım ya öle doğru geçip gidiyor zaman. Bende napim canım yaa hep aynı sana güzel şeyler yazmak isterim ama nebilim bi türlü toparlayamıyorum kendimi bende memnun değilim bu halimden ama tutunacak bi dalım yok avuntum yok bir tek gündüzleri işle avunuyorum işte gün geçiyor akşam oldumu gerçek benle karşılaşıyorum yalnızlığımla.Geçen hafta ayrıldığım erkek arkadaşımla görüştüm hata yaptım hiç değişen birşey yok yine gaddar yine katı tutumunu sergiledi geçen karşılaştık yine sadece iyi akşamlar demekle yetindi bu kadar basitmiş herşey ya bi tutunacak dalım hani diyordum bi yuvam olur çocuğum olur hani azda olsa tutanacak bi dal ararken o dalda tamamen kırılmış farkettim bende de bitmiş herşey sil baştan nasıl başlayacağım nasıl olacak hiç bilmiyorum öyle işte canım inşallah gün gelirde güzel birşeyler yazabilirim inan çok istiyorum ama olmuyor işte düşenin dostu olmuyormuş herkes iyi gününde yanında oluyormuş onu farkettim şu zamanda olsunn ben bu zor günlerimide yalnız atlatıyorsam bundan sonrada gereksiz insanlara hayatımda yer yok demekki kendine iyi bak canım benim arada uğra buraya özletme kendini:))hadi görüşürüz azcık kafanı şişirdim diyemeyeceğim gözlerin yorulcak okurken ama napimmBurdayim papatyaaa:)
Bu hafta hep toplantilarim vardi. Kafam kazan. Hayat iste gecipp gidiyor gunler.
Asil sen napiyorsun. Hayat nasil geciyor anlat bakalim guzel haberler bekliyorumm
ALLAH kolaylık versin canım ya öle doğru geçip gidiyor zaman. Bende napim canım yaa hep aynı sana güzel şeyler yazmak isterim ama nebilim bi türlü toparlayamıyorum kendimi bende memnun değilim bu halimden ama tutunacak bi dalım yok avuntum yok bir tek gündüzleri işle avunuyorum işte gün geçiyor akşam oldumu gerçek benle karşılaşıyorum yalnızlığımla.Geçen hafta ayrıldığım erkek arkadaşımla görüştüm hata yaptım hiç değişen birşey yok yine gaddar yine katı tutumunu sergiledi geçen karşılaştık yine sadece iyi akşamlar demekle yetindi bu kadar basitmiş herşey ya bi tutunacak dalım hani diyordum bi yuvam olur çocuğum olur hani azda olsa tutanacak bi dal ararken o dalda tamamen kırılmış farkettim bende de bitmiş herşey sil baştan nasıl başlayacağım nasıl olacak hiç bilmiyorum öyle işte canım inşallah gün gelirde güzel birşeyler yazabilirim inan çok istiyorum ama olmuyor işte düşenin dostu olmuyormuş herkes iyi gününde yanında oluyormuş onu farkettim şu zamanda olsunn ben bu zor günlerimide yalnız atlatıyorsam bundan sonrada gereksiz insanlara hayatımda yer yok demekki kendine iyi bak canım benim arada uğra buraya özletme kendini:))hadi görüşürüz azcık kafanı şişirdim diyemeyeceğim gözlerin yorulcak okurken ama napimm
Olurmu oyle sey yazabilirsin istedigin kadar. Bence Allahin sevdigi kulusun ki eski erkek arkadas gercek yuzunu gostermis. Ya evli olup o zaman ondan darbe yeseydin. Sana hayat aşilamayan biriyle yasayamazsin zaten. Sana guc vercek elinden tutacak eş dedigin. Gorusmende normal. İnsan acaba varmi bir umit diye dusunebilir ama olmamis. Olsun kafanda soru kalmaz. Sen artik ileri bak. Etrefina da bak ki adaylari kacirma. İnsallah kismetin gelip bulacak seni. Ùmitsiz olma.
günaydın canım benim haklısın elimden geldiğince güçlü olacağım herşeyin hayırlısı diyorum herşeyde vardır bi hayır demek .insan işte verdiği emeğe acıyor onca emek onca mücadele karşılığı bu olmamalıydı diyor ama neyapacaksın insanlık bilmiyorsa insanlık öğretemiyorsun
Canimm ya bosver. Sen denedin olmadi cikardin hayatindan. Ya evli olaydin asil o zaman emeklerin mahvolurdu. Bak univ.den samimi oldugum bir arkadasim evliliginin 15.yilinda rahatsizlandi. Meslek hastaligi depresyon gbi bisii. Binevi beyindeki kablolar karisti. Dr. İki uc ay calismiycak kafa bosalticak dedi. Gayet okumus kariyerli kocasi bir ay sonra ben hasta akicilik yapamam diye ayri ev tuttu. Ayrildilar. On yil oldu. 15. Yillik koca ya cani cigerin ha bide iki evlat. Eh tabi bizim kizda yanimda olmayani napiyim dedi. Bitti. Canini sikmak istemem ama bak hayatta ne emegi bosa gidenler var.
Bide sana tavsiyem sakin sen cabalama. Birak esin senin icin mucadele etsin. Sen sev o seni 3 kati sevsin. Tecrubeyle sabittir bak :)
Çok haklısın canım benim doğru diyorsun beterin beteri var işte üzülmüyorum bittiğine zaten nasip kısmet hayırlısı buymuş.İnsan sonradan anlıyor yaptığı yanlışları işte ben salak gibi hayatımda ilkez sevdim aşık olduğumu sandm bu yüzden mücadele ettim onca bana yaşattıklarına rağmen insanın gözü kör oluyor ama ne zaman hayattaki gerçek acı ile karşılaştım ozaman gözlerim açıldı işte yoksa senin düşünceydim o sevsin o mücade etsin ama işte kör olmamak gerekiyor Allah herkesi doğru hayırlı kadir kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın yinede bilgi ve tecrübelerine ihtiyacım olabilir:))
Bu arada papatya haftasonu biir guzeldi havaaa
Gez dolas soguk kolalari ayranlari ic. Arkadasinin bogazlari sisti yine yaaa. Yas 32 hala bogazlarim kolay siser.
Senin hafta sonu nasildi neler yaptin bakaliimm
evet canım sanki bahardan kalma bi hava vardı annemi ziyarete gittik hafta sonu biraz dolaştım ev oturmasına falan gittim derken bi baktım akşam olmuş işte biliyormusun pazar günleri annem hiç dışarı çıkmamı istemezdi canım benim haftanın altı günü yoksun zaten derdi bi gün evde dur işe gidiyorum ya anneme gezmek gibi geliyor benimle vakit geçirsin isterdi ama geçirmeyede çalışırdım olsada hiç bi pazar çıkmasam dışarı .sende dikkat etmiyorsun kendine daha yeni iyileştim şifayı kaparsın yaşa bakmıyor hastalık ama dikkat et aldatıcı bu havalar arkadaşım
bugünde çok güzel yalnız yaa kar yağıyor heryer bembeyaz
İyi yapmissin. Guzel bir pazar gecirmissin. Anneni ziyaret etmissin. Allah yerinde rahat yatirsin. Oda sana cok duacidir papatya.anneler dua edermis evladimi koru diye de. Rabbim meleklerini gorevlendirirmis koruyun kollayin diye. Sende onun manevi varligini hissediyorsundur canim.
Ayrica ablan ve abinin olmasi avantaj. Kardes baska birsey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?