- Konu Sahibi beyazbegonvil
-
bende soğukla aram iyi olmasada ama böle lapa lapa kar yapmasına bayılıyorum . bahar güzel her mevsim ayrı güzel ama güneş açtığında içim kıpır kıpır olurdu eskiden ama eskisi kadar mutlu olamıyorum ki ben sevinemiyorum birşeye ne güneş açtığında ne kar yağdığında hiç birşey eskisi gibi olmuyorYaaa sok sok kar da yagdi. Aslinda ben kara bayilirim. Saflik temizlik sicak ev demek. Ama kolay hastalaniyorum be tatlim. Bide eve hapis. Hep kapali ortamlarda takiliyoruz.
Artik bahar gelsin istiyorummmmm
bende bugün düşünüyordum gençliğimi ne kadar özledim ne çabuk geçti diye. Artık hiç birşey ekisi gibi değil!!! heleki üniversite yıllarım. Bu sabah öyle hüzünlü kalktımki rüyamda; okuduğum şehrin sokaklarında gezdim insanların yüzlerine baktım arkadaşlarımı görürüm diye ama yoklardı sokaklarda. Şimdi topu topu 2 kişi ile görüşüyorum onlarda en son doğumumda 4 ay önce çiçek yolladılar başka şehirlerdeyiz.herkes bir yerlere savruldu. Yaşım 33 bir dostun hasretliğini öyle bir yaşıyorumki. Etrafım insan dolu bugün komşum kahvaltıya çağırdı yaşıtımda vardı büyükte küçükte lojman ortamındayım çekiştirilmedik kimse kalmadı özellikle eşler hepsi aynı meslekten olunca offfff bir ara çığlık atmak istedim. öyle yabancıyımki bir türlü ayak uyduramadım. Fal bakma bahanesi ile hakkımdaki düşüncelerinide söylemiş oldular. çok içine kapanıksın içine atıyorsun hasta olursun zart zurt... ayyy farkettimki bana acıyorlar ya onlardan kankim yok diye lojman ortamına akmıyorum diye... Karşılıklı birbirimize acıyoruz işte ne komik. Oturup boş lak lak yapacağıma sırf yalnız kalmamak adına... tek başıma evimde oturup kitap okurum daha iyi. Acaba artık eskisi gibi hiç olmayacak mı bir dostum olmadan ölüp gidecek miyim ya?
bende soğukla aram iyi olmasada ama böle lapa lapa kar yapmasına bayılıyorum . bahar güzel her mevsim ayrı güzel ama güneş açtığında içim kıpır kıpır olurdu eskiden ama eskisi kadar mutlu olamıyorum ki ben sevinemiyorum birşeye ne güneş açtığında ne kar yağdığında hiç birşey eskisi gibi olmuyor
Hişşşt deme oyle. Kendine moral ver. Bu duygular cok normal canim benim. İnsanoglu guler aglar uzulur. Bu donemide atlaticaksin insallah. Birde yalnz degilsin abin ablan baban var.
Hayatinda koccaman gunesler acacak insallah.her aninini doyasiya yasayacaksiin.
Günaydın canımm öyle doğru diyorsun benden daha kötü zor durumda yalnız olan,sevdiklerini kaybeden insanlar var ALLAH kimseyi yalnız bırakmasın yalnızlık çok zor çünkü.
inşallah canım benim o güneş inşallah hepimizin üstüne doğar hepimiz aydınlık günlerde yaşarız .çook çook saol uzaktanda olsa bu zor günlerimde yakınlık gösterdiğin içinn
Ossllem ya kotu oldum inan. Bu lojman ortamini bir arkadasimdan duymustum. Ordakilerle muhabbeti uymuyor diye fazla gorusmuyordu ve dislanmisti. Ama umrunda degildi tahammul edemiyordu kizcagiz. Zaten sonradan ev alip ciktilar lojmandan.
Sana cok hak veriyorum inan. Bos muhabbetler boguyor insani. Benimde arkadaslarim cok fazla hani telefon acip laklak ediyim desem sagolsunlar laflariz. Ama dost baska suan bir tane dostum var uzaktan gorusebildigim ama ben cok dost istiyorum. Hani nasi desem canim sikkin cabuk gel diycem hic montajlamadan anlaticam sikintilarimi.
Bide insanlardam mi bir tuhaf oluyor ne ? otuzlara gelince daha olgun insanlar olur etrafimda diyordum ama fos. Gecen haftalarda bir arkadasim baska arkadasiyla tanistirdi beni. Yasitim iyi bi bayan. Hatta pek sevdi beni hep gelip gidelim falan. Bakalim neden olmasin ama ben neye dikkat ettim biliyormusun. Tanistigimizin ilk onbes dakikasinda araba ve eviniz varmi diye sordu bana. Ne alaka yaa dostluklar mala mi dayali oldu. Ne biliim tuhaf geldi bana. Yinede onyargili olmiyim dedim goruselim tabi dedim. Ama degil dostum kanim canim gibi olamaz ben anladim.
Uzulme yaa benim hala umudum var bu dunyada hala iyi insanlar olmali. Bak burda bile var sagolsun papatya iyi arkadas oldu bana. Sende sikildikca yaz.
Gunaydiin dicem ogle oldu:)
Ne demek tatlim hepimiz insanoglu iste dusup kalkiyoruz bu hayatta. Birbirimize desdek olmaliyiz.
Bende bazi geceler uykudan once takarim kafaya vesveselenirim dualar okurum yok saatlerce kafami agritirim.
Amman artik pazarlik yapiyorum kendimle yat uyu kafan agriycak diye. Bide neyi farkettim. Sen cok ince dusundukce cevrendekileri kirmiyim aman mutlu ediyim dedikce seni kiriyorlar.
Felsefem su herkes kendi mutluluguna olsun sagolsun.
Teşekkür ederim. öyle maalesef malın kadar insansın. Sanırım yaş olgunlaşınca daha bir seçici olunuyor. şartlarda değişti artık belki bizlerde değişmişizdir.
hiç evden dışarı çıkamıyorum çokta soğuk küçük bir odadayım bebeğimle üşütmesinden korkuyorum. insanda evde olunca daha bir bunalım oluyor ya. sende çocuk var mı?
bebişte mi geliyor ne güzel yaaaa bende istiyorum ya çok çok gerçekten istiyorum bi çocuğum olsun can yoldaşım o olsun istiyorum hayırlı evlat olsun ama kız olsun isterim evleneceğim,çocuk yapacağım çocuk hayalime çok varbebiş cinsiyet belli mi
Evet teyzesi. Ogrenmedik cinsiyetini soyleme dedik dra supriz olsun. Yakin zaman kala ogrenicez.
İnsallah seninde olsun. Once babasi gelsin hayirli ugurlu bir es olsun sana. Evliliğin tadini cikart sonra bebis olsunn.
Ahh hayallerimiz degilmi zaten bizi hayata baglayan kur tatlim hayalini nasil kurarsan onu yasiyorsun inan. Guzel hayaller kur hayatin guzel olsun. Allahtan hayirlisini iste hayirlisi gelsin
hayırlı şanslı sağlıklı bir evlat olsunda cinsiyet hiç önemli değil zaten. Bizde 4 aylığız ben özelde çalışıyordum. Bebeğime kendim bakmak istedim çalışmayacağım artık.
bir gülüşü ömre bedel... sağ salim kucağına alırsın inşallah.
Amin cnaım benim amin aynen hayeller umutlar olmasa zaten ALLAh herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın içinde beni de:).ya canım nasıl sabrediyorsunuz cinsiyetini öğrenmemek için ya ben dayanamazdım herhalde sağlıklı, sıhatli,hayırlı evlat olsun derim kız erkek farketmez derim ama gönlüm hep kız çocuğum olsun ister ya sonuçta evlat ya olsunda :)ikiside kabulüm
Sabrediyoruz iste tatlim supriz olsun diye. Eskiler napiyormus onlar gibi iste.
Saglikli ve hayirlisi olsun evlatlarimizinn.
Sen neler yapiyorsun buarada papatya
günaydınn canımm biraz daha iyiyim geleceğe dair umutsuzlukları kaldırdım artık umut etmek istiyorum ,mutlu olmak istiyorum biraz hüzün biraz keder zor olsada hayat böylede geçer ama kapalı kapılar ardında baktım kendime eziyet ediyorum artık kapıları açtım canım ALLAh bu canı bize vermiş eziyet etmek olmaz o ki yaşıyoruz hakkını vermeliyiz demi,arkadaşlarımla sevdiklerimle vakit geçiriyorum annemde yaşadığım pişmanlıkları diğer sevdiklerimde de yaşamak istemiyorum böle işte yaa.
Belki yarın farklı düşünebilirim ama bugün böyle hissediyorum idare edeceksin artık arkadaşını çünkü içinde yaşadığım durum anı anı tutmuyor canım benim .
Böle zor anımda umutsuzluğumda karamsarlığımda sıkılmadan burdan da olsa yanımda olsunya çoook teşekkür ederim.
malesef dediğin gibi 30u geçince bircok sey bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?