30'umu gectim birde baktim eski dostlar yok, var mi benim gibi olaniniz?

canım çok sıkılıyor bir arkadaşı aradım hadi alışveriş merkezine gidelim diye; ya bir sürü şey söyledi ben senin gibi değilim sorumluluk sahibiyim senin bebeğin küçük daha benimkiler ilgi istiyor. Senin kocan kendi başının çareine bakabiliyor benimki bir kahve yapamaz falan diye söylendi bende peki dedim sen bilirsin dedim. 12:30 gibi ararım dedi aramadıda...
Ben hiçbirşey anlamadım niye söylendiki altı üstü dışarı çıkalım dedim yaa artık kabul edelim anormalim evet anormal olan benim...
Bütün gün evdeyim bebekle tek başıma çıkmaya cesaret edemiyorum uçan kuşa muhtaç kaldım iyi mi?

Aaaa sacmalamis tatlim bosver. Herhalde kafasinin daginik oldugu bir an aradin sana cattti. Ama insan olan en kotu halinde bile belli etmez sayip sevip arayani.

Al bebisini guzzelce gez dolas o sein en iyi arkadasin. Zaten bu kisinin kafasi dumanliysa boyle seni rahatlatmaz gerer.

Sen anormal degilsin buarada olmasi gereken bu. insanlar arasir bulusur iki sohbetle stres atarr.

merhabaa canımm iyiyim bende çok şükür yalnızlık devam ,işler desen yoğun benimde ama böle olması iyi en azından kafam dağılıyor.

İlahi papatya yalnizlik devam demissin. Bunu ask anlaminda algiliyorum. Eh oda yakinda gelecek insallah. Bol bol dua et tatlim. Rabbim yurekten edilen dualari kabul ediyor. İslerin yogun olmasi super diyorum ya sana hep calismak kafayi dagitiyor. Eh tabi calisirkende stres olabiliyorsun ama olsun bak ne guzel suan seni hayata bagliyor.

hayırlı cumalar nasılsın beyazbegonvil.ya ben çok yoruluyorum gündüzleri çok yoğun işler ,uykumuda alamıyorum hep uyumak istiyorum nedendir bilmiyorum.

hayırlı cumalar nasılsın beyazbegonvil.ya ben çok yoruluyorum gündüzleri çok yoğun işler ,uykumuda alamıyorum hep uyumak istiyorum nedendir bilmiyorum.

Sanada hayirki cumalar fistik. Dualar ettim bugun hep rabbim kabul etsin.
Nerelerdesin sen? YOgunsundur tabi dimi.

Uykusuzlik halleri cok sebepli olabilir ben sayayim sen sec

Kan sekerin dusuktur. Yetersiz beslenirsen olur. Ciddi boyuta gelirse kanina baktir. Ben bir kere bayilmistim.onemli

Uykumu alamiyorum demissin simdi gordum. Mehtemelen zihnin hep mesgul bir suru dusuncelerle dolu ve kafan rahatlayamadigi icin uyuyamiyor ve uykunu alamiyorsun. Hatta bazen uyusanda uykunu alamdigin anlar olur cunku beyin arka planda calisirmis hep. Hani uyanica kafam davul gibi dersin ya. Bunun en iyi yolu kitap okuyarak yatmak. Sana hep diyorum ask kitabi oku dini kitap oku ne olursa olsun okuyunca kafan dagilip bosalip hayaller kurar ve rahat uyursun.

Bak mesela ruya gormek buyuk nimetmis. Guzel ruyayi rahat beyin gorurmus ve bu cok iyi dinledim anlamina gelirmis. Alahin nimeti iste.

Seninki ikinci sik gibime geliyor tatlim

ALlah kabul etsin canım dualarını..evet canım kafam çok dolu oluyor bu yüzden sorun oluyor olabilir birde uyuyunca sanki dertlerimi unutuyorum gerçeklerden uzaklaşıyor gibiyim birisi çıksın hepsi rüyaydı desin diye bekliyorum beyazbegonvil ben mutlu olacakmıyım yine eskisi gibi eksiklerimle ,tam inandığım anda sanki yine birşey hepsini yıkıp geçiyor.

bende bugün rüyamda bir kozmetikçide deli gibi alışveriş yapıyordum...hayırdır.
uyku çok önemli değil mi arkadaşlar? bu gece 3 te yattık 6 da kalktık. gözlerimin biri küçük biri büyük...
beyazbegonvil canım sen bol bol uyu uyuki bol uykusuz geceler seni bekliyor..
ben aklım çok dağınıkken ona buna şuna kafayı taktıysam puzzle oynardım. tabii şimdi nerdee..
Şöyle insanı dumur eden bir aşk romanı varsa bildiğiniz okumak isterim.

osllemcim hayır olsun rüya senin uykusuz kalman normal ufaklık uykusuz bırakıyordur seni beyazbegonvilde hazır olsun o günlere uykusuz geceler onuda bekliyor:) ama uykusuz,yorucu ama güzel bi gülüşüne tüm dertler biter en azındna öle söylüyorlar eminimki öyledir.

öyle tabii papatyacığım. canım senin erkek arkadaşın var mı yok mu ben anlayamadım. özel sektörde mi çalışıyorsun senin yaşın küçük sanırım. işten çıkınca neler yapıyorsun kardeşlerin var mı yani kendinden seni rahatsız etmeyecekse bahseder misin biraz
resim yüklemeyi beceremedim uğraştım oğluşumun resmini koyacaktım kızlar size haftaya 5 aylığız. ek gıdalara geçtik...

Hayir olsun canim. Oyle valla uykusuz geceler bekliyor beni:). Demek oglusun bes aylik olacak Allah nice yaslarini gstersin insallah sglikla.

Dumur eden bir ask romani adi veremem. Hepsi guzel okuduklarimin. Ama beni roman okumaya iten ergenlik yaslarmda tanistigim Daniela steel in ask romanlaridir. Ask vardir icinde, basarili guclu kadin vardir. Cogunu okudum kitaplarinin sonra farkli romanlara yoneldim. Tavsiye ederim

Uyku Yaradanin bize lutfudur papatyam. İnsanlar cok ama cok uzulunce uyumak isterler neden bilirmisin. Beyin daha cok uzulmemen icin uyku komutunu verir. Uykuda hucreler yenilenir, kotu olaylar unutulur. Buda bizi rahatlatir. Dusunsene hic birseyi unutamadigimizi yasayamazdik. O yuzden cok onemli uyku senin yaralarini sarmani sagliycak.

Anlamzmiyim seni kimbilir kac sabaha hersey ruyaydi diye uyandin. Canim senin icindeki ates cok buyuk ve zamanla bitecek. Rabbim sana sabirlar verecek, önüne nice nimetler cikaracak bak gor. Mukafatin buyuk olacak. Suan seni siniyor sabredecekmi diye.

Bu devirde iyi bir es ile yuva kurmk kolay mi degil cunku sapitan cok. Ama mutlaka iyi kullarida var rabbimin sana oyle bir es oyle tatli evlatlar verecekki insallah sen hergun Allahim bana verdigin nimetler icin hamdolsun diyeceksin.

Daraldikca - ya sabir cek icinden. İse yariyor. Birde sana hep diyorum daraldikca dua oku. Kotu dusuncelerin seni ele gecirmesine izin verme. İnan eger inancini yitirirsen yasayamzsin cook ama cok inan...

EVET Canım benim söylediklerinde haklısın Allahtan başka sığınacak zaten kimsem yok bol bol dua edeceğim.ALLah herkesin içince bizlerede hayırlı ömür versin.
sen nasılsın canım benim nasıl gidiyor hayat bebiş zorluyormu seni.

Amiin tatlim. Yok cok sukur iyiyiz. Sabah guzel bir dus aldim sacimla basimla ugrastim. Azcik kisisel bakim yapayim diye. İnsan bazi kendini ihmal ediyor. Hafta ic akio gidiyor hafta sonu bari bakimlanayim dedim. Sen kendine gerekli ozeni vermezsen kimse vermiyor canim azcik kokos olmak lazim :)

Gecenlerde bir yazi okudum seninle paylasayim. Hurrem sultan guzel bir kadin degilmis biliyor musun. Ama acayip ince planci sinsi zeki bir kadinmis. İstedigi seyi kafasinda planlar ve ona ulasmak icin her yolu denermis. Padisah hurremin bu ozguvenine asikmis. Kimseden korkmaz korksada belli etmezmis. Aglanip sizlanmaz vaktini sinsi planlarina harcarmis. En onemliside kimseye cook cok sirtini dayamaz guvenmezmis. Guvenir gibi yaparmis. Kadin o yuzden cok basarili olmus iste.

Turk kadinlarida hurremi izlemeye bayilirmis tvde. Bunun sebebi onun gibi olamadiklarindanmis biliyormusun cogu ona hayran cikmis arastirmalarda.

Bende hurrem gibi olacagim artik duygularimi belli etmiyecegim. Eskiden haksizlik yasadigimda saatlerce aglardim ben nedeen diye. Artik biraz uzuluyorum ve yeni adimlarimi planliyorum. Ne uzecegim kendimi millet icin. Guclu olmaliyiz tatlim dunyada yek dost kendimizizi. Ooff ne felfese yaptim okumayi ve fikir yurutmeyi seviyorum ben

bayılıyorum senin ince fikirlerine felsefene doğru noktalarda atış yapıyorsun canım . iyi yapmışsın canım evet aynen bende sanki hafta içi fırsatım olmuyormuş gibi geliyor hafta sonu nedense kendime daha özen göstermeyi seviyorum halbuki haftanın altı günü aynı saatte kalkıyorum .Ne demişler çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır evet insanı gösteren bakım giyim kuşam bide bunları yanında kişilik tabi en önemlisi bu olmadan herşey sıfır ben mesela zeki insanlara karakter yapısı oturmuş insanlara bayılıyorum yani. Evet bende başkaları için çok üzüldüm kendimi çok yıprattım ama akıllandım eskisi gibi değilim ama tabi insanın içinden geliyor birde tamamen oturmuş bi kişiliği üstünden atamıyorsun duyguları üzüldüğüm kırıldığım zamanlar oluyor ama eskisi gibi canımı acıtmıyor .Can acıtan daha önemli şeyler var hayatta bunun farkındayım

beyazbegonvil ne kadar doğru yazmışsın aslında hep bildiğimiz şeyler ama önemli olan hayata geçirebilmek umarım başarılı olursun ben pek beceremedimde...
bir tarihçi olarak söyleyeyim hürrem gerçektende çirkin bir kadın ama çok akıllı ya da çirkin şansı mı hangisi doğru acaba?
gerçek portreleri var ordanda anlaşılıyor mesela kleopatrada çok çirkin bir kadınmış.
çevrenizde de vardır muhakkak hiçbir özelliği yoktur ama özgüveni öyle yüksektirki kendini öyle seviyordurki öncelikle kendisini inandırmıştır güzel çekici olduğuna etrafta inanır böylelikle...

Sagol canimm birde bu felsefeleri iyi uygularsak hayatta cook basarili oluruz valla. Haklisin insan ciddi olaylara aglayinca uzulunce kucuk olaylar viz geliyor.

Bu saatte ne isin var kkda diyceksin. Gezmedeydik bir arkadasimizda gec geldik ben cayi sevmem icmem uc bardak cay ictim sohbet tatliydi uyukum kacti yaaa uyuyamiyorum:)

Sagol canim. Evet bu kadinlar cirkinmis ama adamlar bayilms bunlara. Dedigin dogru eger sen kendini guzel ve basarili olduguna inandirirsan herkesi inandirirsin. Ozguven cok onemli.

iyi akşamlarr canımm valla üç bardak çay o kadar etki yapıyorsa :)) daha fazlasını düşünemiyorum canım yaa .
Bugünde bitti yine akşam oldu .

iyi akşamlarr canımm valla üç bardak çay o kadar etki yapıyorsa :)) daha fazlasını düşünemiyorum canım yaa .
Bugünde bitti yine akşam oldu .

Oyle iste tatlim cay yaramiyor bana. Sen neler yaptin bakalim. Niye aksam oldu diye uzuldun. Her gecenin bir sabahi var papatya. Ne guzel bak calistin ekmek parani kazandin evine gidiyorsun. Yarin sabaha uyanmanin hazirlanmanin sebebi var. Her gecen gun seni hayallerine yaklastiriyor birde bu yonden bak canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…