- 28 Kasım 2009
- 1.133
- 321
- 323
- Konu Sahibi beyazbegonvil
-
Rica ederim tatlim sende bana arkadaslik ettin hasta gunlerimde. Bende senin sohbetinden mutlu oluyorum.
Amaan o bir iyi bir kotu ruh hali hepimizde var. Bir bakmissin gunes acariz bir bakmissin yagmur firtina. Ama bu insanin yaradilisinda var. Onemli olan yagmurdan sonra gunesin acmasi. Birde biliyomusun insani enn cok gene kendisi seviyor. Simart kendini icindeki kizin isteklerini yap. Yarin cumartesi nese doluyor insan gez toz (gerci hava halasoguk ama olsun)
İsin gucun yokmu diceysin ama felsefe yaptim gecen papatya.
Birkacgun once biricik dostum geldi evime ziyarete (biricik oda uzakta zaten) uzzunca sohbet ettik oda kendi cevre arkadaslarindan falan bahsetti sikintilarini anlatti falan
Diycem genelleme dogrumu bilmem ama sanirim artik herkes arkadas takiliyor ya.
O eski leziz dostluklar cocuklukta baslayip ergenlikte zirve yapip yas ilerledikce kalmiyor. Cunku herkes kendi derdine dusuyor. Bu sitede yazilanlari okuduysan hep incelmis yada kopmus dostluklardan bahsediliyor. Ve ben dahil cogumuz korkuyoruz bir dost omzuna yaslanmaya ceker omzunuda duseriz diye.
Kafani sisirdim ama tespitim nasil sence?
Ne dostlarim vardi zamaninda. hertelden insani severim cesit cesit dost.
Sonra universite sonra baska sehir sonra evlilik arti yenilen kaziklar. Gecen bir dusundum dostum yok. Arkadaslar var ama dost baska. Kendimi iyi hissetmiyorum cik gel diyecegim destek alacagim yada verecegim dostum kalmamis ya. Ve dua ettim bool bol hakiki candan dostum yada dostlarim olsun diye. Merak ediyorum insanlar mi degisti toplumda dostluk kavramimi degisti ve otuzlarinda olup benim gibi kendini dost acisindan eksik hisseden var mi. Varsa sohbet edelim...
Haklısın canım ne dostluk ne de arkadaşlık kaldı artık.Yani bence öyle...Karşımdaki insanları hep kendim gibi sandım ama anladım ki fazla yüz verdin mi bu insanlar azıyorlar.Kırılır mısın,üzülür müsün anlayan yok.Ben de baktım olacak gibi değil artık üzülmekten,dostum dediğim insanlar için gözyaşı dökmekten yıprandım bundan sonra herkese ederi kadar değer vereceğim.Onlar beni ararlarsa arayacağım,gelirlerse gideceğim yoksa benden yana fazlası çalışmaz artık.Yeter yoruldum,bunaldım kafaya tak tak nereye kadar..
biliyormusun canım yazını okuduğumda sanki kendim yazmışım kadar yakın geldi yazdıkların.benimde birsürü arkadaşım vardı,hepsiyle görüşülür,gezilir,sırlar paylaşılır,müzik dinlenir,gülünür oynanırdı.taaaakkiiii üniversite hayatına başlayıncaya kadar.sonra üniversiteydi,iş hayatıydı,arkasından evlilikti derken hepimiz koptuk birbirimizden.ben evlendikten sonra başka bir ilçeye taşındım zaten,5 senedirde buradayım,bir tane arkadaşım yok,yakınlaşmaya çalıştığım1-2 kişi oldu onlarıda sevemedim.yaşım 31 bazen düşünüyorum acaba benmi çok insanları irdeliyorum sorun bendemi diye yada bu zamana kadar arkadaş olan olmuş beni içlerinemi almak istemiyorlar diye.ama dediğin gibi can dostumun olmaması içimde bir yara,kendimi bazen o kadar yalnız hissediyorum ki.
Keşke herkes senin gibi kafamı şişirse :)canım tespitin doğru bu siteye girdikten sonra farkettiğim hemen hemen herkes aynı duygular içinde yalnızlık ve güvensizlik var.Aslında dost nedir bunun anlamını gerçekten biliyormuyuz,arkadaş nedir aslında arkadaşlıkta basit bi kavram değil ama genellemede kullandığımız için belki önemi yitirmiş durumda arkadaşlarım var çevremde dostun mu diyecek sorarsan evet üzüldüğümde sevindiğimde bu duygularımı paylaşıyorum onlarla,birlikte yeriz kalırız samimiyiz beni severler sayarlar bende aynı şekilde ama hepsinden incildim belki bende bilmeden inciltmiş olabilirim onları .
Ben neye kızıyorum biliyormusun kendisine yapılmasını istemediği şeyleri başkasına yapmalarına yada acaba diyorum ben mi çok inciliyorum çok öyle darbeler almadım arkadaşlıklarımda kırgınlıklarım oldu yeri geldi öfkelendim ama ben iyi niyetliyim bi güldüklerinde unutabiliyorum herşeyi.
Benim istediğim böle canım sıkıldığında gel dolaşalım dediğim yada gel oturalım birlikte birşeyler yapalım ,iyimizi ,kötümüzü paylaşacağım herzaman yanımda olacak birini istiyorum tamam var arkadaşlarım ama hepsinin kendine göre bi yaşantısı var ya evli ya nişanlı öncelikleri farklılaşıyor zamanla.Hani kim olabilir böyle arkadaşın en çok vakit geçirdiğin insan iş arkadaşı o da var ama işte ondan biraz darbe yedim sanırım o yüzden iyiyim ama eski samimiyetliği kuramıyorum beni haketmediğim şekilde suçladı haketmediğim sözleri duydum ama yinede kötü olamıyorum ona karşı kendi yaptığından utansın diyorum ben kaybetmedim o kaybetti çünkü güvenimi sarstı yani böyle samimi içten gerçek bi dosta ihtiyacım var ama dediğin gibi yaslanmaktan korkuyorum güvenemiyorum canım benim . iyi bi arkadaş iyi bi dost olduğumu düşünüyorum bunu söylüyorlarda fakat artık bakıyorum iyilik aranmıyor birbirine kötülük yapmış arkalarından iş çevirmiş insanlar birbirlerine daha yakın oluyorlar dost oluyorlar yada öyle gözüküyorlar onu sevmiyorum bunu sevmiyorum diyip birbirlerinin yanlarından da ayrılmıyorlar benim izlenimlerim böle acaba bende böyle yapıyormuyum diye tabi kendimide eleştiririm bu konuda sadece karşı tarafı suçlayıp yargılamam denize düşen yılana sarılırmış misali yalnız hissetiğinde insan kendini sevmediği bi insanlada vakit geçirebilir sanırım ayy biraz konunun dışına çıktım ama inan çok doluyum bu konularda beyazbegonvil
iyi tatiller beyazbegonvil güzel bi hafta sonu geçirmen dileğiyle arkadaşım...
benimde migren ağrılarım çok var hemde çocukluğumdan itibaren çekiyorum. Süründürüyor resmen...
papatyammm Allah rahmet eylesin anneciğin ışıklar içinde uyusun yeni okudumda geçmişi. Allah sana sağlıklı şanslı uzunnn bir ömür versin tatlım.
.Ah be arkadasim sorma ben hasta yattim haftasonuu. Cuma migrenim tuttu bir agri bir agri. Koca cumartesi yataktayim. Gecelri uyutmadi bugun hala sersemlim var. Valla herseyin basi saglik. İnsan kafasi kalkmayince hayat duruyor ya. Guya sinemaya gitcektim. Neyse sonra insallah iyilesipmoturup sohbet etmeyi istiyorum. Allah kafa agrisi vermesin igrenc bir sey.
Kaç haftalık hamilesin? Ben hamileyken çok ağrıdı ilk 4 ay en son hastaneye kaldırıldım. bende başımı sımsıkı sarıyordum ağrıyan yerlere buzla kompres yapıyordum. bol bol leblebi yiyip üstüne limonlu soda içince rahatlıyordum.
.
canım benim geçmiş olsun yaa evet sağlık çok önemli neremiz ağrırsa orda canımız işte baş ağrısıda çok kötü oluyor Allah acil şifa versin .Bende hafta sonu biraz kafamı dağıttım hoş nereye gidersen git içinde ki sıkıntı seninle geliyorda başka birşeylerle ilgilenirken en azından azda olsa iyi geliyor insana
Sagol canim gecti gectide benide mahvetti inan. Amaaan haftasonu eve kapandim mecbur azcik gezemedim neyse saglik olsun.
Dogru dunyanin obur ucunada gitsen sikintinida tasiyorsun. Ama olsun avunuyorsun bir sekilde. Yavas yavas kafan dagilacak anlamadan kalacaksin bak gor. Diger turlu hayat dururdu zaten tatlim. Bugunler gececek sende mukafatini alacaksin. Ben iyinin iyi kotunun kotu olarak mukafatlandirilicagina yurekten inananirim.
Ne dostlarim vardi zamaninda. hertelden insani severim cesit cesit dost.
Sonra universite sonra baska sehir sonra evlilik arti yenilen kaziklar. Gecen bir dusundum dostum yok. Arkadaslar var ama dost baska. Kendimi iyi hissetmiyorum cik gel diyecegim destek alacagim yada verecegim dostum kalmamis ya. Ve dua ettim bool bol hakiki candan dostum yada dostlarim olsun diye. Merak ediyorum insanlar mi degisti toplumda dostluk kavramimi degisti ve otuzlarinda olup benim gibi kendini dost acisindan eksik hisseden var mi. Varsa sohbet edelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?