30unu Geçen Herkes Böyle mi?

Uzun bir süredir tedavi oluyorum ama değişmiyorum değişmiyorum.
3 sene aynı terapiste mi gittiniz? Kendisinin ismini paylaşmanız mümkün mü özelden? Nasıl eğitimler almış, hangi yöntemle çalışıyor gibi konuları merak ettim. Yeni bir terapist arıyorsanız yardımcı olmaya çalışırım ayrıca...

34 yaşına görmek üzereyim hayatımin en keyif aldığım,olgunlaştığım kendimi sevdiğim dönemi 30 yaşımdan sonrasiydi.hayatimda kötü şeyler olsa bile en fazla bı kaç saat uzup unutuyorum.genclik falan hikaye asıl en güzel zamanlar bu zamanlarmis.hic yaşlandığını düşünmüyorum

Evet üç sene boyunca aynı terapiste gittim. Özelden de olsa isim vermesem olur mu? Ne kadar da olsa kendisini seviyorum, üstümde emeği var. Ama yöntemleri bana uymadı demek ki. Yeni bir terapist arıyorum evet, yardımcı olursanız çok sevinirim.

30 yaşındayım ama dönem dönem benimde bitmiş hissettiğim günler oluyor. Çünkü hep bir yetişme telaşındayız. Bir şeylerden tat almıyoruz. Beni biraz da kendime getiren, farkına vardıran bir olay oldu. 3 yaşındaki kızımı kreşe götürecektim acele ediyordum işe geç kalacağım diye. Kızım evden çıkınca etrafa bakıp anne bak ne kadar güzel bi gün dedi. Neden bilmiyorum ama o an beni şok etti. Evet aslında her şeyin akışında olduğu, sağlıklı olduğum bir gün. Neden kontrol edemediğim şeylerin telaşına kapılıyorum dedim. Bu düşünce beni o kadar rahatlattı ki. Artık yapay gündemlere takılmama gayret ediyorum ve çok daha iyi hissediyorum

Biraz da kapitalizm mi acaba bu durumun nedeni? Gördüğüm kadarıyla herkes telaşlı, kaygılı ve stresli. Bu sistem bizi çok yıpratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…