Kaçıpta mutlu olanı görmedim.Merhaba kizlar bi bucuk senedir iliskim var ve ailem razi degil. Turk kani tasimadigi, ve soyu sopu belli olmadigi icin. Soysuz sopsuz denilir ya..
Ben karsimdaki insandan eminim. Yinede ailemin verdigi gerekceleri goz onunde bulundurmam gerekir mi? Soy agacimiza nasil olurda kimin ne oldugu belli olmayan birini getirmek istiyosun dedi babam. Turk degil karsimdaki.
Cevaplarinizi bekliyorum. Bi diger sorumda diyelim kactim gittim. 30 yasinda kocaya kacti mi olur, azmis mu olur adim nolur. Neden kacmak diyorum cunku gorusmeyi kesmem gerektigi icin ce gorusmeyi devam ettirdigim ortaya cikarsa seni mahfederim diye buyuk tehditler edilgii icin.
Karsimdaki bulgr. Turk degil.
Kafam karisik olaylara iyi bakamiyorum o yuzden sizden fikir soruyorum.
+++
Bulgarlar AB vatandaşı, ne yapsınlar bizim pasaportu
Konu sahibesi şurayı anlayamadım
1. Adamın soyu sopu belli değil derken? Yani herkes bir anne babanın oğlu sizinki ağaçta mı yetişmiş?
2. Ailen bizim soyumuza bu soysuz! arkadaş karışamaz derken sizin aile padişah soyu falan mı?
Anlamadim?Agam bizimle eyleniyy..
Iki senedir asla ve asla. Kesinlikle kabul etmeyecekker. Belli oldu. O p*c 0cocugu buraya gekemez dedi babam. Duyarsam gorustugune mesul kabul etmem haberin olsun uyarmadi deme dediElin adamı için ailenizi silmeyin. Yabancı uyruklu bir adamı hemen kabul edemezler benim ailem de böyledir. Sevdirmeye çalışın adamı tanıtım anne varsa annenizden başlayın.
Gocmeni kasdetmemistir o.Aaa ilk defa duydum.cok iyi insanlar Kırklarelinde çok vardı Bulgar göçmeni tanıdığımız aynı bizim gibiler.ne önyargılı bakış açısı.
Evet gocmen değilmiş ama yine de çok kötü bir bakış açısı.Gocmeni kasdetmemistir o.
Konustuk dedi ki annem. Turkle evlenmek istiyo hepsi rank atlamak icin. Turk vatandasligi almak icin. Halbuki turkiyede falan yasamiyoruzda
Bu nasıl bir uslup sen o evde nasıl yaşıyorsun.Iki senedir asla ve asla. Kesinlikle kabul etmeyecekker. Belli oldu. O p*c 0cocugu buraya gekemez dedi babam. Duyarsam gorustugune mesul kabul etmem haberin olsun uyarmadi deme dedi
Haha yahu ikimizde avrupa vatandasiyiz. Annem icin turkluk yukseklik fena irkci isteBulgaristan şu anda Avrupa ülkesi
Bence arkana bakma
Kaçacaksınız böyle evropalı adamlara kaçın işte
Yurtdışında yaşıyosun o zaman?Haha yahu ikimizde avrupa vatandasiyiz. Annem icin turkluk yukseklik fena irkci iste
Saka yapiyorsun diyor:)Anlamadim?
Keske bende sizin hayati yasamis olsaydimda boyle seyler var mi diye sasirsaydim.. saka degil bende iste anfa bukadar basiyo kafamSaka yapiyorsun diyor:)
Evet ikimizdeYurtdışında yaşıyosun o zaman?
Yemin ederim okurken bi an bulgur diye algiladimAdam bulgur muymuş bu arada
30 yaşında anne babanızın karşısına çıkıp ben bu adamla evleneceğim diyecek güçte değilseniz aman ha kaçmayın. Kaçtığınız yerde sizi yerler.Merhaba kizlar bi bucuk senedir iliskim var ve ailem razi degil. Turk kani tasimadigi, ve soyu sopu belli olmadigi icin. Soysuz sopsuz denilir ya..
Ben karsimdaki insandan eminim. Yinede ailemin verdigi gerekceleri goz onunde bulundurmam gerekir mi? Soy agacimiza nasil olurda kimin ne oldugu belli olmayan birini getirmek istiyosun dedi babam. Turk degil karsimdaki.
Cevaplarinizi bekliyorum. Bi diger sorumda diyelim kactim gittim. 30 yasinda kocaya kacti mi olur, azmis mu olur adim nolur. Neden kacmak diyorum cunku gorusmeyi kesmem gerektigi icin ce gorusmeyi devam ettirdigim ortaya cikarsa seni mahfederim diye buyuk tehditler edilgii icin.
Karsimdaki bulgr. Turk degil.
Kafam karisik olaylara iyi bakamiyorum o yuzden sizden fikir soruyorum.
E o zaman neden aileni takıyosun ki?Evet ikimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?