31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

İyiyim ama zaman gerçekten geçmiyor uyuyamaz hale geldim uyku düzenim yok .
Heyecandan hepsi
Hep bişeyler araştırıyorum engel olamıyorum
Chtgpt yi darlıyorum
Bende bende chatgpt kankam kafayı yedi bi yandan doktor bakıyorum gebelik takibi için. Bi sürü şey öğrenmek istiyorum aynı anda tüp bebek konusunda nasıl hepimiz hemşire bilgisine sahip olduk zamanla , hamişliği de öğrenicez.

Kızlar ben geceleri uyuyamıyorum ya sizin de öyle oluyor mu ?
Asla uyku yok bende 8 de fitili koyuyorum en son bı uyku basiyo uyyorum 2 3 saat anca 1 de bı uyanıyorum sabah 4 5 ezan okunana kadar bacağımın wrasina yastık alıyorum dön dön sıcak basiyo vücudum yaniyo anlam veremedim ama trasnferden 3 gün sonra başladı artarak devam ediyor insanlar hamileyken çok uyumazmi anlamadım

Gerçekten de öyle geçenlerde bir konu geçmişte böyle daha transfer olmamıştım ablam dedi dur telefondan bakayım dedim gerek yok ben biliyorum dedi valla bu hastane yüzünden felan sen bı hemşire kadar bilgi sahibi olmuşsun.

Ben dün bunu sorguladım. Kendi kendime hamile olanlar 7/24 uyuyordu hani benim niye böyle dedim.

İyiyim ama zaman gerçekten geçmiyor uyuyamaz hale geldim uyku düzenim yok .
Heyecandan hepsi
Hep bişeyler araştırıyorum engel olamıyorum
Chtgpt yi darlıyorum
Benim sekmelerimin iki tanesi burası kalan 7 8 tanesi chatcgp hamilelik resimlerim ultrason resimlerim diyet programları beta degerimin ne demek olduğu yani beni kocamdan anamdan daha iyi taniyo kendisi artık

Çok heycanlı ve merakliyiz
Biraz relax olabilisek daha iyi aslinda ama aklimdan hiç cikmiyor .
dizi ,film izlemeye falan basliyim kafam dağilir belki.

İnşallah kuzum ya hiç sorma sabah 6 da eşim gitti karnımı öp neden gidersen ağlarım dedim ağladım sonra kahvaltımızı hazırladım şarkı açtım şarkı söyledim Mezdeke şarkıda bile ağladım ama o kadar uyumamaya şu anda bı enerjim var yani yatmasam roman havası oynamak istiyorum hopliya hopliya

Chatcgp min size selamı var hamisleeim

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-12-09-55-33-24_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 12
Benim sekmelerimin iki tanesi burası kalan 7 8 tanesi chatcgp hamilelik resimlerim ultrason resimlerim diyet programları beta degerimin ne demek olduğu yani beni kocamdan anamdan daha iyi taniyo kendisi artık
Gercekten öyle
Merak ediyoruz kese,kalp atisini duysak rahatlayacagiz belki ama o güne kadar rahat yok gibi bizlere
Hepimiz ayniymişiz ben kendimi yanliz zannediyordum genelde hamişler uyur

Gercekten öyle
Merak ediyoruz kese,kalp atisini duysak rahatlayacagiz belki ama o güne kadar rahat yok gibi bizlere
Hepimiz ayniymişiz ben kendimi yanliz zannediyordum genelde hamişler uyur
Hayır bak hepimiz aynı olunca rahatladık güncel durumumuzu paylasalim bari rahatliyalim kimse bizi anlamiyo yoksa

Hahaha yerim seni mezdeke de ağlamazsın ya evet dün annemle eşim daha 8 ayımız var diye dedikodumu yapıyordu kendime normal geliyorum ama çok duygusalım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…