- Konu Sahibi LeoDilara59
-
Benim ayaklarıma ağrılar giriyor sucak basıyor ondan uyuyamıyorumKızlar ben geceleri uyuyamıyorum ya sizin de öyle oluyor mu ?
Bende bende chatgpt kankam kafayı yediİyiyim ama zaman gerçekten geçmiyor uyuyamaz hale geldim uyku düzenim yok .
Heyecandan hepsi
Hep bişeyler araştırıyorum engel olamıyorum
Chtgpt yi darlıyorum
Aynen benim de öyle oluyoBenim ayaklarıma ağrılar giriyor sucak basıyor ondan uyuyamıyorum
Asla uyku yok bende 8 de fitili koyuyorum en son bı uyku basiyo uyyorum 2 3 saat anca 1 de bı uyanıyorum sabah 4 5 ezan okunana kadar bacağımın wrasina yastık alıyorum dön dön sıcak basiyo vücudum yaniyo anlam veremedim ama trasnferden 3 gün sonra başladı artarak devam ediyor insanlar hamileyken çok uyumazmi anlamadımKızlar ben geceleri uyuyamıyorum ya sizin de öyle oluyor mu ?
Gerçekten de öyle geçenlerde bir konu geçmişte böyle daha transfer olmamıştım ablam dedi dur telefondan bakayım dedim gerek yok ben biliyorumBende bende chatgpt kankam kafayı yedibi yandan doktor bakıyorum gebelik takibi için. Bi sürü şey öğrenmek istiyorum aynı anda tüp bebek konusunda nasıl hepimiz hemşire bilgisine sahip olduk zamanla , hamişliği de öğrenicez.
Ben dün bunu sorguladım.Asla uyku yok bende 8 de fitili koyuyorum en son bı uyku basiyo uyyorum 2 3 saat anca 1 de bı uyanıyorum sabah 4 5 ezan okunana kadar bacağımın wrasina yastık alıyorum dön dön sıcak basiyo vücudum yaniyo anlam veremedim ama trasnferden 3 gün sonra başladı artarak devam ediyor insanlar hamileyken çok uyumazmi anlamadım
Benim sekmelerimin iki tanesi burası kalan 7 8 tanesi chatcgp hamilelik resimlerim ultrason resimlerim diyet programları beta degerimin ne demek olduğu yani beni kocamdan anamdan daha iyi taniyo kendisi artıkİyiyim ama zaman gerçekten geçmiyor uyuyamaz hale geldim uyku düzenim yok .
Heyecandan hepsi
Hep bişeyler araştırıyorum engel olamıyorum
Chtgpt yi darlıyorum
Bizimki tüp diye benceBen dün bunu sorguladım.Kendi kendime hamile olanlar 7/24 uyuyordu hani benim niye böyle dedim.
Çok heycanlı ve merakliyizBende bende chatgpt kankam kafayı yedibi yandan doktor bakıyorum gebelik takibi için. Bi sürü şey öğrenmek istiyorum aynı anda tüp bebek konusunda nasıl hepimiz hemşire bilgisine sahip olduk zamanla , hamişliği de öğrenicez.
İnşallah kuzum ya hiç sorma sabah 6 da eşim gitti karnımı öp neden gidersen ağlarım dedim ağladım sonra kahvaltımızı hazırladım şarkı açtım şarkı söyledim Mezdeke şarkıda bile ağladımAy evet kese görme beklemesi daha heyecanlıymış, napıyolar büyüdü mü iyice yerleşti mianalık merakımız devrede inşallah kuzum haftaya rahatlayacağız biraz daha evet bende akşam sağlıklı besleniyorum sonra gece acıkıyorum
Hangi uygulama bu?Bende bende chatgpt kankam kafayı yedibi yandan doktor bakıyorum gebelik takibi için. Bi sürü şey öğrenmek istiyorum aynı anda tüp bebek konusunda nasıl hepimiz hemşire bilgisine sahip olduk zamanla , hamişliği de öğrenicez.
Şaka gibiyiz vallaGerçekten de öyle geçenlerde bir konu geçmişte böyle daha transfer olmamıştım ablam dedi dur telefondan bakayım dedim gerek yok ben biliyorumdedi valla bu hastane yüzünden felan sen bı hemşire kadar bilgi sahibi olmuşsun.
Bu uygulama ücretli değil mi?Hangi uygulama bu?
Gercekten öyleBenim sekmelerimin iki tanesi burası kalan 7 8 tanesi chatcgp hamilelik resimlerim ultrason resimlerim diyet programları beta degerimin ne demek olduğu yani beni kocamdan anamdan daha iyi taniyo kendisi artık
Hayır bak hepimiz aynı olunca rahatladık güncel durumumuzu paylasalim bari rahatliyalim kimse bizi anlamiyo yoksaGercekten öyle
Merak ediyoruz kese,kalp atisini duysak rahatlayacagiz belki ama o güne kadar rahat yok gibi bizlere
Hepimiz ayniymişiz ben kendimi yanliz zannediyordum genelde hamişler uyur
Yok ucretliside var ben ücretsiz olarak kullanıyorum kuzumBu uygulama ücretli değil mi?
Hahaha yerim seni mezdeke de ağlamazsın yaİnşallah kuzum ya hiç sorma sabah 6 da eşim gitti karnımı öp neden gidersen ağlarım dedim ağladım sonra kahvaltımızı hazırladım şarkı açtım şarkı söyledim Mezdeke şarkıda bile ağladımama o kadar uyumamaya şu anda bı enerjim var yani yatmasam roman havası oynamak istiyorum hopliya hopliya
Geçen gün indirecektim bendeYok ucretliside var ben ücretsiz olarak kullanıyorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?