- Konu Sahibi LeoDilara59
-
Ahhahaha benimki de böyle çokta sempatiklerChatcgp min size selamı var hamisleeim
Hahaha yerim seni mezdeke de ağlamazsın yaevet dün annemle eşim daha 8 ayımız var diye dedikodumu yapıyordu kendime normal geliyorum ama çok duygusalım galiba
İnsan bi şüpheye düşüyor tabiiHayır bak hepimiz aynı olunca rahatladık güncel durumumuzu paylasalim bari rahatliyalim kimse bizi anlamiyo yoksa
Annemle kayınvalidem bide kendi babam biliyo bide kardeşim desene kim kaldıİnsan bi şüpheye düşüyor tabii
Anlayanla pek karşılaşmadım
Kizlar bu arada annemle babama bile soylemedim ben daha kese göresiye kadae söylemek istemedim
Onlara soylemek icinde sabirsizlaniyorum
Sizler söylediniz mi?
Ben ailem bide eşimin ailesi biliyo aile dışından hiç kimseye söylemedik bı hayırlısı ile 3 aylık olana kadar denemeyi düşünüyorum açıkçasıİnsan bi şüpheye düşüyor tabii
Anlayanla pek karşılaşmadım
Kizlar bu arada annemle babama bile soylemedim ben daha kese göresiye kadae söylemek istemedim
Onlara soylemek icinde sabirsizlaniyorum
Sizler söylediniz mi?
Ben içine biraz karabiber katıp omlet olarak tükettim kokusu rahatsız ediyo haslanmisin şu an normaldede hassasım şu an dahada etkiliyo beni sürekli eve sprey siktiriyorum dışardan gelen yemek kokusu bile rahatsız ediyo sokak kokusuKızlar kahvaltı da haşlaşmiş yumurta tüketebiliyor musunuz?Ben transfer süresi de tüketiyordum şimdi artık afedersin kokusu beni çok rahatsız ediyor yiyemiyorum
Aynen bende şimdi diyorum keşke keseyi görene kadar hiç kimsenin haberi olmasaydı diye ama olsun onlar da ailemiz sonuçta inşallah hepimiz hayırlısı ile keseyi görürüz.Annemle kayınvalidem bide kendi babam biliyo bide kardeşim desene kim kaldışimdi bu süreçte onlarda bize maddi manevi destek olduğu için doğal olarak supriz şansım olmadı ama senin durumunda olsam keseyi görüp söylemek her zaman daha mantıklı kuşum
İnşallah Allahimin izniyle senin ne zaman di kontrol gunun canımAynen bende şimdi diyorum keşke keseyi görene kadar hiç kimsenin haberi olmasaydı diye ama olsun onlar da ailemiz sonuçta inşallah hepimiz hayırlısı ile keseyi görürüz.
Ben normalde çok seviyorum haşlanmişini şimdi yiyememek çok acıBen içine biraz karabiber katıp omlet olarak tükettim kokusu rahatsız ediyo haslanmisin şu an normaldede hassasım şu an dahada etkiliyo beni sürekli eve sprey siktiriyorum dışardan gelen yemek kokusu bile rahatsız ediyo sokak kokusu
Ben salı günü gidecem inşallah Allah'ın izniyle görürüm keseyi günler zaten geçmiyo sürekli evdeyim canım sıkılıyorİnşallah Allahimin izniyle senin ne zaman di kontrol gunun canım
allahin izniyle keseyi gorup söylerim supriz yaparimAnnemle kayınvalidem bide kendi babam biliyo bide kardeşim desene kim kaldışimdi bu süreçte onlarda bize maddi manevi destek olduğu için doğal olarak supriz şansım olmadı ama senin durumunda olsam keseyi görüp söylemek her zaman daha mantıklı kuşum
1. Derece yakinlara söylerim keseden sonra gerisi 3 ay sonra ögrenilrler dedigin.gibiBen ailem bide eşimin ailesi biliyo aile dışından hiç kimseye söylemedik bı hayırlısı ile 3 aylık olana kadar denemeyi düşünüyorum açıkçası
İnşallah kuzum ya bi kerede 2 bebiş fikri çok güzel geliyo .Olsun zafere giden bı yol bu 8 ay olucagi belli olmaz sen ikizsin aşkm Aralık sonu Ocak başı cikarican ben kendimi hissedemiyorum eşim iki tane hissediyorum diyo çünkü ikiz gebelikte erken doğum durumu var sağlıkla qlalim kucagimiza inşallah ya umarım benimde ikizdir çok istiyorum
Bende çok severim ama tüketemiyorum şuan.Ben normalde çok seviyorum haşlanmişini şimdi yiyememek çok acıama olsun bebeklerimiz sağlıklı olsun da
Aynen bende öyle yapmayı düşünüyorum hadi hayırlısı bakalım.1. Derece yakinlara söylerim keseden sonra gerisi 3 ay sonra ögrenilrler dedigin.gibi
Dün yiyemedim eşim yumurtayi alıp peşimden koşuyoBende çok severim ama tüketemiyorum şuan.
İçim almıyor . Mide bulantisi degil ama tarif de edemiyorum o duyguyu .
hasliyorum kaliyor oyle cope atmak zorunda kaliyorum
Evet ne güzel olur ne kadar sevinirler ya Allah'ım hepimize haftaya harika haberler almayı nasip etsin çok güzel duygular rabbim herkese yaşatsın istiyenallahin izniyle keseyi gorup söylerim supriz yaparim
Aaa çok iyi baya motivasyon veriyoChatcgp min size selamı var hamisleeim
Benimde annem ve kayınvalidem biliyo şuan. Keseden sonra babama söylerim belki eşimin kardeşlerine . İnsan herkese duyurmak istiyo dimi içim içime sığmıyor1. Derece yakinlara söylerim keseden sonra gerisi 3 ay sonra ögrenilrler dedigin.gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?