31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Hahaha yerim seni mezdeke de ağlamazsın ya evet dün annemle eşim daha 8 ayımız var diye dedikodumu yapıyordu kendime normal geliyorum ama çok duygusalım galiba
Olsun zafere giden bı yol bu 8 ay olucagi belli olmaz sen ikizsin aşkm Aralık sonu Ocak başı cikarican ben kendimi hissedemiyorum eşim iki tane hissediyorum diyo çünkü ikiz gebelikte erken doğum durumu var sağlıkla qlalim kucagimiza inşallah ya umarım benimde ikizdir çok istiyorum

Hayır bak hepimiz aynı olunca rahatladık güncel durumumuzu paylasalim bari rahatliyalim kimse bizi anlamiyo yoksa
İnsan bi şüpheye düşüyor tabii
Anlayanla pek karşılaşmadım
Kizlar bu arada annemle babama bile soylemedim ben daha kese göresiye kadae söylemek istemedim
Onlara soylemek icinde sabirsizlaniyorum
Sizler söylediniz mi?

Annemle kayınvalidem bide kendi babam biliyo bide kardeşim desene kim kaldı şimdi bu süreçte onlarda bize maddi manevi destek olduğu için doğal olarak supriz şansım olmadı ama senin durumunda olsam keseyi görüp söylemek her zaman daha mantıklı kuşum

Kızlar kahvaltı da haşlaşmiş yumurta tüketebiliyor musunuz?Ben transfer süresi de tüketiyordum şimdi artık afedersin kokusu beni çok rahatsız ediyor yiyemiyorum

Ben ailem bide eşimin ailesi biliyo aile dışından hiç kimseye söylemedik bı hayırlısı ile 3 aylık olana kadar denemeyi düşünüyorum açıkçası

Kızlar kahvaltı da haşlaşmiş yumurta tüketebiliyor musunuz?Ben transfer süresi de tüketiyordum şimdi artık afedersin kokusu beni çok rahatsız ediyor yiyemiyorum
Ben içine biraz karabiber katıp omlet olarak tükettim kokusu rahatsız ediyo haslanmisin şu an normaldede hassasım şu an dahada etkiliyo beni sürekli eve sprey siktiriyorum dışardan gelen yemek kokusu bile rahatsız ediyo sokak kokusu

Aynen bende şimdi diyorum keşke keseyi görene kadar hiç kimsenin haberi olmasaydı diye ama olsun onlar da ailemiz sonuçta inşallah hepimiz hayırlısı ile keseyi görürüz.

Ben normalde çok seviyorum haşlanmişini şimdi yiyememek çok acı ama olsun bebeklerimiz sağlıklı olsun da

allahin izniyle keseyi gorup söylerim supriz yaparim

Ben ailem bide eşimin ailesi biliyo aile dışından hiç kimseye söylemedik bı hayırlısı ile 3 aylık olana kadar denemeyi düşünüyorum açıkçası
1. Derece yakinlara söylerim keseden sonra gerisi 3 ay sonra ögrenilrler dedigin.gibi

İnşallah kuzum ya bi kerede 2 bebiş fikri çok güzel geliyo . Hayırlısı olsun tabi burç olarak şubat olursa kova oluyorlar o da güzel

Ben normalde çok seviyorum haşlanmişini şimdi yiyememek çok acı ama olsun bebeklerimiz sağlıklı olsun da
Bende çok severim ama tüketemiyorum şuan.
İçim almıyor . Mide bulantisi degil ama tarif de edemiyorum o duyguyu .
hasliyorum kaliyor oyle cope atmak zorunda kaliyorum

Bende çok severim ama tüketemiyorum şuan.
İçim almıyor . Mide bulantisi degil ama tarif de edemiyorum o duyguyu .
hasliyorum kaliyor oyle cope atmak zorunda kaliyorum
Dün yiyemedim eşim yumurtayi alıp peşimden koşuyo da bari azıcık ye yok yemiyorum dedim kaldı öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…