- Konu Sahibi LeoDilara59
-
Amin inşallah salı günü bı an önce gelsede görsem kese rüyalarimi bile giriyo artıkEvet ne güzel olur ne kadar sevinirler ya Allah'ım hepimize haftaya harika haberler almayı nasip etsin çok güzel duygular rabbim herkese yaşatsın istiyen
Bendede oluyo dün sabah veridigim kan ve idrar testim beni ayakta tutuyo şu an bide Rabbime sığındım sürekli elim karnında ya musavvir cekip salavat getiriyorum Allahimiza teslimiz kuzum kötü düşünme inşallah güzel olcak herşey bende öyle hissediyorum arada ama o şu an görmedigimiz için daha ama buyuyo minnoslariniz merak etmeKızlar bende bazen Allah korusun böyle hamile değilmişim gibi bı his oluyo bişi anlamıyorum kendi kendimi motive ediyorum bebiş orda diye sizde de oluyo
İnşallah canım bebişlerimiz büyüyordur içerde sağ salim salı günü keseyi görseydim içim rahatlardiBendede oluyo dün sabah veridigim kan ve idrar testim beni ayakta tutuyo şu an bide Rabbime sığındım sürekli elim karnında ya musavvir cekip salavat getiriyorum Allahimiza teslimiz kuzum kötü düşünme inşallah güzel olcak herşey bende öyle hissediyorum arada ama o şu an görmedigimiz için daha ama buyuyo minnoslariniz merak etme
Az kaldı 5 gün var benimde 6 günüm var şu an keseyi gorucez sonra kalp için sıra bekliycez sonra ikili testler sonra sağlık mi sonra tekme atiyomu niye tekmelemedi annelik yeni basliyoİnşallah canım bebişlerimiz büyüyordur içerde sağ salim salı günü keseyi görseydim içim rahatlardi
İkili testler ne için cnm ?Az kaldı 5 gün var benimde 6 günüm var şu an keseyi gorucez sonra kalp için sıra bekliycez sonra ikili testler sonra sağlık mi sonra tekme atiyomu niye tekmelemedi annelik yeni basliyo
İstiyor ama keseden önce de bişey diyemiyorsunBenimde annem ve kayınvalidem biliyo şuan. Keseden sonra babama söylerim belki eşimin kardeşlerine . İnsan herkese duyurmak istiyo dimi içim içime sığmıyor
Tarama yapılıyor ya ikili üçlü tarama testleri aylara göre falan tam net bilmiyorum ama şeker yüklemesi yapanlar oluyo Dr sıra beklerken çok görüyordum ne biliyimİkili testler ne için cnm ?
Ayni gün sanirim muaynemizAz kaldı 5 gün var benimde 6 günüm var şu an keseyi gorucez sonra kalp için sıra bekliycez sonra ikili testler sonra sağlık mi sonra tekme atiyomu niye tekmelemedi annelik yeni basliyo
Galiba ben sadece keseyi görürüm muhtelemen sen daha önden gidiyorsun içindeki yolk kesesinide görürsün inşallahAyni gün sanirim muaynemiz
Ayy hadi insallahGaliba ben sadece keseyi görürüm muhtelemen sen daha önden gidiyorsun içindeki yolk kesesinide görürsün inşallahbenim 31 Mayıs'ta transfer senin28 miydi
Oluyo benimde bi ağrı girip çıkıyor regl ağrısına da çok benzemiyor değişik bişeyKizlar rahime ağrı giriyor devamli sizin de oluyor mu ara ara gelip geçiyor
Ay benim cumaya verdiler haftaya çok var daha ☺Galiba ben sadece keseyi görürüm muhtelemen sen daha önden gidiyorsun içindeki yolk kesesinide görürsün inşallahbenim 31 Mayıs'ta transfer senin28 miydi
Normalde bu gün regl olmam gerekiyordu benimOluyo benimde bi ağrı girip çıkıyor regl ağrısına da çok benzemiyor değişik bişey
Kalbinide duyarsın kuzum işte mis gibi inşallahAy benim cumaya verdiler haftaya çok var daha ☺
Önemli olan görmek sağlıklı bı şekilde gerisi gelir zaten merak etme bende yarın şu kanı bı daha veriyim artık damarımda hal kalmadi benim yüzümden ama çok erken davrandigim için yarın 4. Üncü kanı vericem yaAyy hadi insallah
Benim 27 mayıs tı transfer.
3. Gün embryosuydu ama
Oy kuzum yorucu oldu üst üste bu kadar kan . Kuru üzüm yemeye çalış her gün . Kan yapsın birazÖnemli olan görmek sağlıklı bı şekilde gerisi gelir zaten merak etme bende yarın şu kanı bı daha veriyim artık damarımda hal kalmadi benim yüzümden ama çok erken davrandigim için yarın 4. Üncü kanı vericem ya
He ben pek bilmiyorum kiTarama yapılıyor ya ikili üçlü tarama testleri aylara göre falan tam net bilmiyorum ama şeker yüklemesi yapanlar oluyo Dr sıra beklerken çok görüyordum ne biliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?