31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Oy kuzum yorucu oldu üst üste bu kadar kan . Kuru üzüm yemeye çalış her gün . Kan yapsın biraz
Sabah kalkar kalkmaz keçi boynuzu pekmezi bı kaşık yutuyorum sonrada tahin bı tatlı kaşığı fayda sağlasın diye yavrularımız sağlıkla gelsinde bakalım değer havale sıcaklar başladı biyice bende ayrı yanıyorum bu yaz napicaz kizlar hamiş hamiş biz

Kızlar sizin bugün itibariyle kaç hafta kaç günlük?
Chatcgp ye sorunca adet tarihim dün sabahki beta trasnfer gün embryo falan bana 4+5 dedi bilmem bunlar afaki ama asıl kese günü ne kadarlık olduğumuz belli olcak bence önden gider belki geriden gelir bilemeyiz ki şu an

Chatcgp ye sorunca adet tarihim dün sabahki beta trasnfer gün embryo falan bana 4+5 dedi bilmem bunlar afaki ama asıl kese günü ne kadarlık olduğumuz belli olcak bence önden gider belki geriden gelir bilemeyiz ki şu an
Sen ayın kaçında transfer oldun ki sen benden öndesin

Sen ayın kaçında transfer oldun ki sen benden öndesin
Ben 31 inde trasnfer oldum 16 Mayıs adet tarihim benim rahmin erken kalinlasti normalde 4 Haziran transferim olcakti ama 12 mm oldu normal yumurtlama gününden 1 gün sonra 5. Gün embryosu trasnfer olmus oldum hızlı oldu isler

Ben 31 inde trasnfer oldum 16 Mayıs adet tarihim benim rahmin erken kalinlasti normalde 4 Haziran transferim olcakti ama 12 mm oldu normal yumurtlama gününden 1 gün sonra 5. Gün embryosu trasnfer olmus oldum hızlı oldu isler
11 Mayıs'ta regl oldum 28 mayis Çarşamba günü transfer oldum

Sistameden hesaplartigimda senin için 5+4 dedi şimdi doğru tahmin etmiştim kuzum son. Adet tarihin baz alinir
11 Mayıs'ta regl oldum 28 mayis Çarşamba günü transfer oldum
Bende 11 mayısta regl oldun 5+3 diyo chatgpt ama hamilelik plus uygulaması 4+3 diyo . Yani biz 5. Haftanın içindeyiz . Dolu dolu 4 hafta 3 gün olmuş

Kizlar keseyi görünce ne kadarlık olduğumuzu anliycaz ben şimdi bişey diyemiyorum kendim için bile ama sizden sonrayim baktığımız zaman bakalım insalalh pes peşe keselerimizi görürüz çok heycanliyim mideme kelebekler iniyo

Şimdi kızlar biz kontrole gittiğimiz de ultrason ile mi muayene olacak yoksa vajinal yoldan mi ?
Dr bana vajinal bakar çok seviyo kurcalamayi bide daha net gözüküyor daha ileri tarihten sonra karına geçerler kizlar hiç karindan bakanı görmedim bu süreçte

Sen erken vermeye başlamışsın
Cesaret edemedim acickasi ne idrar testine ne de kan vermeye
İlk gün sonuc almaya giderken ayaklarim bile geri geri gidiyordu

Sen erken vermeye başlamışsın
Cesaret edemedim acickasi ne idrar testine ne de kan vermeye
İlk gün sonuc almaya giderken ayaklarim bile geri geri gidiyordu
Ben evde erken gebelik testi yaptım arife gecesi orda silik çizgi çıktı o yüzden bayramın 2. Günü kan verdim aslında Dr un demesinden 4 gün önce verdim o yüzden böyle oldu olsun sonu güzel olsun ben kan verdikten sonra Yolda gelirken 1 paket sigara aldırdım eşime 0 yazsaydi icicektim tam sigarayı elime aldım sonuca baktım 78 çıkmış tövbe ettim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…