- 4 Eylül 2023
- 762
- 532
- 23
- 28
- Konu Sahibi LeoDilara59
-
Sabah kalkar kalkmaz keçi boynuzu pekmezi bı kaşık yutuyorum sonrada tahin bı tatlı kaşığı fayda sağlasın diye yavrularımız sağlıkla gelsinde bakalım değerOy kuzum yorucu oldu üst üste bu kadar kan . Kuru üzüm yemeye çalış her gün . Kan yapsın biraz
Chatcgp ye sorunca adet tarihim dün sabahki beta trasnfer gün embryo falan bana 4+5 dedi bilmem bunlar afaki ama asıl kese günü ne kadarlık olduğumuz belli olcak bence önden gider belki geriden gelir bilemeyiz ki şu anKızlar sizin bugün itibariyle kaç hafta kaç günlük?
Sen ayın kaçında transfer oldun ki sen benden öndesinChatcgp ye sorunca adet tarihim dün sabahki beta trasnfer gün embryo falan bana 4+5 dedi bilmem bunlar afaki ama asıl kese günü ne kadarlık olduğumuz belli olcak bence önden gider belki geriden gelir bilemeyiz ki şu an
Ben 31 inde trasnfer oldum 16 Mayıs adet tarihim benim rahmin erken kalinlasti normalde 4 Haziran transferim olcakti ama 12 mm oldu normal yumurtlama gününden 1 gün sonra 5. Gün embryosu trasnfer olmus oldumSen ayın kaçında transfer oldun ki sen benden öndesin
11 Mayıs'ta regl oldum 28 mayis Çarşamba günü transfer oldumBen 31 inde trasnfer oldum 16 Mayıs adet tarihim benim rahmin erken kalinlasti normalde 4 Haziran transferim olcakti ama 12 mm oldu normal yumurtlama gününden 1 gün sonra 5. Gün embryosu trasnfer olmus oldumhızlı oldu isler
11 Mayıs'ta regl oldum 28 mayis Çarşamba günü transfer oldum
Benn de asla. Sıcak basıyo aşırı sağa dönüyorum sola dönüyorum sürekli. Bir de çok tuvaletim geliyo gece 2 kere de ona uyanıyorumKızlar ben geceleri uyuyamıyorum ya sizin de öyle oluyor mu ?
Sistameden hesaplartigimda senin için 5+4 dedi şimdi doğru tahmin etmiştim kuzum son. Adet tarihin baz alinir11 Mayıs'ta regl oldum 28 mayis Çarşamba günü transfer oldum
Gebislikten hepimiz öyleyiz çok normal canım hayırlısı olsun inşallah senindeBenn de asla. Sıcak basıyo aşırı sağa dönüyorum sola dönüyorum sürekli. Bir de çok tuvaletim geliyo gece 2 kere de ona uyanıyorum
Sistameden hesaplartigimda senin için 5+4 dedi şimdi doğru tahmin etmiştim kuzum son. Adet tarihin baz alinir
Bende 11 mayısta regl oldun 5+3 diyo chatgpt ama hamilelik plus uygulaması 4+3 diyo . Yani biz 5. Haftanın içindeyiz . Dolu dolu 4 hafta 3 gün olmuş11 Mayıs'ta regl oldum 28 mayis Çarşamba günü transfer oldum
Benim indirdiğim uygulama da 4+4 diyoSistameden hesaplartigimda senin için 5+4 dedi şimdi doğru tahmin etmiştim kuzum son. Adet tarihin baz alinir
Dr bana vajinal bakar çok seviyo kurcalamayiŞimdi kızlar biz kontrole gittiğimiz de ultrason ile mi muayene olacak yoksa vajinal yoldan mi ?
Vajinal muayene de Allah korusun bebek zarar görmez mi?Dr bana vajinal bakar çok seviyo kurcalamayibide daha net gözüküyor daha ileri tarihten sonra karına geçerler kizlar hiç karindan bakanı görmedim bu süreçte
Yok kuzum o riski Dr goze almaz 3 ay boyunca sadece vajinal muayne olan var korkma ben dün sabah oldum vajinal muayne Dr bı problem varmı diye baktı düşünVajinal muayene de Allah korusun bebek zarar görmez mi?
Sen erken vermeye başlamışsınÖnemli olan görmek sağlıklı bı şekilde gerisi gelir zaten merak etme bende yarın şu kanı bı daha veriyim artık damarımda hal kalmadi benim yüzümden ama çok erken davrandigim için yarın 4. Üncü kanı vericem ya
4+4 yazıyor uygulamada benimKızlar sizin bugün itibariyle kaç hafta kaç günlük?
Ay bende 11 mayista regl oldumBende 11 mayısta regl oldun 5+3 diyo chatgpt ama hamilelik plus uygulaması 4+3 diyo . Yani biz 5. Haftanın içindeyiz . Dolu dolu 4 hafta 3 gün olmuş
Ben evde erken gebelik testi yaptım arife gecesi orda silik çizgi çıktı o yüzden bayramın 2. Günü kan verdim aslında Dr un demesinden 4 gün önce verdim o yüzden böyle oldu olsun sonu güzel olsun ben kan verdikten sonra Yolda gelirken 1 paket sigara aldırdım eşime 0 yazsaydi icicektim tam sigarayı elime aldım sonuca baktım 78 çıkmış tövbe ettim sonraSen erken vermeye başlamışsın
Cesaret edemedim acickasi ne idrar testine ne de kan vermeye
İlk gün sonuc almaya giderken ayaklarim bile geri geri gidiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?