- Konu Sahibi LeoDilara59
-
Valla öyle bı içim yanıyor eşime diyorum dondurma al diyo yeme zararlı öyle durmuşum bendeBenim içim yanıyor
Kustun mu? Yoksa sadece mide yanması mi?M
Mide yanman varmı hiç benim 2 3 saattir boğazıma kadar yanıyorum
Benimde yaniyor bayaM
Mide yanman varmı hiç benim 2 3 saattir boğazıma kadar yanıyorum
Benim de sanki yaniyo gibi midem?Benimde yaniyor baya
Belirti mi bilmiyorum ama normalde de reflü vardı .
Doktoruma soylerim 1 hafta sonra. ilac veriyormuş sanirim yanma oluncaBenim de sanki yaniyo gibi midem?
Ben lavaboya gitmemek için su içmiyomDoktoruma soylerim 1 hafta sonra. ilac veriyormuş sanirim yanma olunca
Ha bire su içmekten wc den cikamiyorum ya yaniyor diye
Yok kusma yok sadece mide yanması kuzum aman kusmiyalim hiç güzel bişey değilKustun mu? Yoksa sadece mide yanması mi?
Amin inşallah yaYok kusma yok sadece mide yanması kuzum aman kusmiyalim hiç güzel bişey değil
İç iç su iyidir .doktor 3 litre öneriyor günlükBen lavaboya gitmemek için su içmiyom
Kızlar hangi salavatlari çekiyorsunuzİç iç su iyidir .doktor 3 litre öneriyor günlük
Az önce bı fetih bı yasin suresi okudumKızlar hangi salavatlari çekiyorsunuz
Ben Çok sık gidiyorum. gece özellikle patlicak gibi uyaniyorum.Kızlar sık sık idrara çıkıyor musunuz?
Benim öyle değil bı saat iki saatte bir gidiyorum ben niye böyle kiBen Çok sık gidiyorum. gece özellikle patlicak gibi uyaniyorum.
Bi süre rahime ağri giriyor idrarımı yaptiktan sonra
Sizlerin durumu nasil?
Ben çok su tüketiyorum o yüzden olabilirBenim öyle değil bı saat iki saatte bir gidiyorum ben niye böyle ki
Benim içim hiç rahat değil ya off korkuyorumBen çok su tüketiyorum o yüzden olabilir
Ne zaman kan vereceksin ?merhaba kızlar, benimde iki embriyo transferim oldu 4 hazıranda. benim ilk birkaç gün kramp girdi kasıklarıma, şimdilerde ise arada kuru karın sancısı oluyor. kabız olmuştum hemen şurup aldım. geçti şükür. ama karnım biraz şiş. onun dışında regl dönemimde de göğüslerim şişip hassasiyet oluyordu. şimdi de öyle. yani bu hamilelik belirtileri mi değil mi anlayamıyorum regl öncesi aynı semptomlara sahip olunca. onun dışında ekstra bir farklılık yok bende. inşallah güzel haberler alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?