- Konu Sahibi LeoDilara59
-
Sigara benimde çok kanayan yaram, çok dürtüyo beni çookBen evde erken gebelik testi yaptım arife gecesi orda silik çizgi çıktı o yüzden bayramın 2. Günü kan verdim aslında Dr un demesinden 4 gün önce verdim o yüzden böyle oldu olsun sonu güzel olsun ben kan verdikten sonra Yolda gelirken 1 paket sigara aldırdım eşime 0 yazsaydi icicektim tam sigarayı elime aldım sonuca baktım 78 çıkmış tövbe ettim sonra
Benide hiçte tiksinmedim ya içmiyorum asla ama canım çok istiyo anlatamam yavrum sağlıkla gelsinde diyorum annecim beni tiksindirirmisin artıkSigara benimde çok kanayan yaram, çok dürtüyo beni çook
Ay evet bende dedim tamam tiksinirim ama nerdeBenide hiçte tiksinmedim ya içmiyorum asla ama canım çok istiyo anlatamam yavrum sağlıkla gelsinde diyorum annecim beni tiksindirirmisin artık
4 gün önce de baya erken vermişsinBen evde erken gebelik testi yaptım arife gecesi orda silik çizgi çıktı o yüzden bayramın 2. Günü kan verdim aslında Dr un demesinden 4 gün önce verdim o yüzden böyle oldu olsun sonu güzel olsun ben kan verdikten sonra Yolda gelirken 1 paket sigara aldırdım eşime 0 yazsaydi icicektim tam sigarayı elime aldım sonuca baktım 78 çıkmış tövbe ettim sonra
Evet çok şükür yeterki keseyi görelim çok Allah'ım izniyle hepimiz inşallah4 gün önce de baya erken vermişsin
İyi ki içmemişsin sigarayı
Bayram hediyesi gibi olmuştur size
İçtim mi hiç transferden sonra ben 1 tane içtim transferden 2 gün sonraydı çok ağlamıştım neden bilmiyorum onara bı tane içtim bı daha içmedimAy evet bende dedim tamam tiksinirim ama nerde
Bende ıqos var az kokuyo diye ondan içtim 2-3 tane ağlama nöbetlerimde bi de transferden sonra ben kabız olmuştum ya o zamanİçtim mi hiç transferden sonra ben 1 tane içtim transferden 2 gün sonraydı çok ağlamıştım neden bilmiyorum onara bı tane içtim bı daha içmedim
Aman daha icmeyelim bişey olmaz yavrularımız bizi anlarBende ıqos var az kokuyo diye ondan içtim 2-3 tane ağlama nöbetlerimde bi de transferden sonra ben kabız olmuştum ya o zaman
Bencede kuşum bize artı 4 kilo helal oluyo benceAman daha icmeyelim bişey olmaz yavrularımız bizi anlarkeseleride görüp.kalp seslerini duyalım zaten aklımıza gelmiycek daha
Ben sağ kasığım da sürekli hissettim ama ben normalde adet olunca da sürekli sağ kasığım ağriyordu.Ne kadar doğru bilmiyorum benim sol taraf genelde ağrıyor
Ay sağlıkla keseyi görelim de sağ salim kuçagimiza alalım bebeklerimizi kızı erkeği önemli değilNe kadar doğru bilmiyorum benim sol taraf genelde ağrıyor
İnşallah olsunda kız erkek ama içime sorarsan ben biraz erkek ciyim ama kızda olsa yerim onu erkekte saglikla gelsinler başka bişey istemiyorumNe kadar doğru bilmiyorum benim sol taraf genelde ağrıyor
Bende kilo aldım hiç önemi yok ya dah güzel göbeğim çabuk cikarBencede kuşum bize artı 4 kilo helal oluyo bence
Hahaha dimi çıksın göbüşümüzBende kilo aldım hiç önemi yok ya dah güzel göbeğim çabuk cikaröne öyle kadınlar hamile kaliyo 6 ay belki değil ahahah teselliye bak
bende hamile şortu baktım lastikli iğneye gidiyorum ya rahat rahat gitmek için çok doğal şu anHahaha dimi çıksın göbüşümüzben trendyoldan hamile kıyafeti bakmaya başladım bile kafayı yedim galiba
Amin inşallah görürüz o günleribende hamile şortu baktım lastikli iğneye gidiyorum ya rahat rahat gitmek için çok doğal şu anheyecanlıyız rabbim koca göbislerle gezmeyi nasip etsin
Mide yanman varmı hiç benim 2 3 saattir boğazıma kadar yanıyorumAmin inşallah görürüz o günleri
Benim içim yanıyorM
Mide yanman varmı hiç benim 2 3 saattir boğazıma kadar yanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?