31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Hanımlar rica ediyorum tartışmayınız.
Bu bayan insan buraya gelmeden tartışma yoktu zaten biz burda kaç tane çocuk tuttu HESabi yapmıyoruz bişey yaziyosa verilen cevaba saygı duyucak biz burda hiç birimiz saygısızlık yapmadık birbimize bu ana kadar

Canım çok çok geçmiş olsun. Kanama ben de yaşadım senin gibi çok korktum ama olağan bir şeymiş özellikle tüp bebekte. Bol bol dinlen, sakın canını sıkma hiç. Muhtemelen muayeneden sonra olmuştur.

Teşekkür ederim kızlar, kanama devam etti aynı şiddetle acil başka doktora gittik .bu sefer karından baktılar bebeklerin kalp atışını gördük tekrar rahatladık . Coraspirini kestirdi oksapar dahil diğer ilaçlara devam et dedi. Kanama biraz kahverengiye döndü ama devam ediyor full istirahat et dediler dinleniyorum . Ömrümden ömür gitti gerçekten Allah yardımcımız olsun

Kuzum dinlen başka çaremiz yok 12 .haftaya kadar bunları yapmak zorundayız iyi yapmışsın gitmekle biseyleri yok çok şükür ama dikkat et dinlen bol su iç bide bende yaşadım hepimiz yaşadık bak gayet normal bı durum olduğunu sırayla anladık şu an sakin kalmak çok önemli Allah'a emanet olun sen ve yavruların

Öyle kuzum inşallah geçecek gidecek benimki de. Kalp atışlarını gördüm tekrar rahatladım, kanama alanı da yok dedi. Belki sadece rahimle ilgili bi durum anlayamadım. Azaldı ama var hala kanama.

Öyle kuzum inşallah geçecek gidecek benimki de. Kalp atışlarını gördüm tekrar rahatladım, kanama alanı da yok dedi. Belki sadece rahimle ilgili bi durum anlayamadım. Azaldı ama var hala kanama.
Bende az önce geldim teyzesi bendede kanama alanı hiç yoktu hamdolsun çok kanamam oldu biliyorsun kuzum korkma 8 haftalık olmuşuz bugün biz kendi Dr muz gördü çok iyi herşey dedi vajinal baktı karından gözüküyor ama net ölçü alamıyor inşallah kanama olmaz bendede kesen her gittiğimde şekil degistiriyor geçen hafta fasulye gibiydi şimdi top gibi sağlıkla gelsin hepimizin yavrusu inşallah

Bence bu kanama kese büyüdüğü için rahime baskı yapıyor kılcal damar çatlıyor fitil kullanıyoruz bide ekstra bir hassasiyet kuzum o yüzden hiç şey yapma korkma iyiler şükür ben bi daha 14 temmuzda gidicekmisim sen ne zaman gidiceksin

evet katılıyorum hassaslaşıyoruz progesteron etkisinden dolayı .. dün feci bi kabızlık yaşadım 10 dk çok zorlandım ve ne yazık ki ıkınmak durumunda kaldım akşama ağrı ve kahverengi kanama oldu birazcık. Bugün iyiyim çok şükür. Normalde ne kabızlık yaşardım ne ağrı vs. Ama sürecimiz çok hassas.. ilk tedirginlik olmuyor ama alışınca
Benim de randevum 14 temmuzda
O gün ilaçları azaltacak dr inşallah
Sizinki de sağlıcakla devam etsin güzelce inşallah

Oh maşallah kuzum çok sevindim gözünaydın büyümüş benim minnoşum karından pek net olmuyor maalesef ölçüm bu zamanlarda.
Benim devam ediyo kanamam sabahtan kendi doktorum çağırdı gel bakalım diye eve döndüm şimdi başka ilaçlarda verdi full dinlen dedi, 11inde çağırdı yine. Kanama 1 hafta devam edebilir dedi, karnımdan baktı bu sefer rahatsız etmeyelim dedi kalp atışlarını duydum yine çok şükür. Full istirahat et çok su iç dedi. şu 12. Haftamıza girelim sağlıcakla inşallah tüm risklerimiz bitsin

Giricez merak etme kuzum inşallah iyi olsun yavrularımız herşey yoluna giricek biz ve minnoslar hassasiz çok 1 2 hafta daha atlatalim Allah'ın izniyle dahada düzene giricek benimde sabah akşam ignem 10 gün daha devam edicek lekelenme olmazsa teke düşücek mis inşallah düşer bide bana yapılması gereken kan tahlileri verdi sağlık ocağında yaptır bunları dedi Dr um hafta içi onun için gidicem bakalım dinlen bol bol gece bile uyandikca su iç

İnşallah canım benim benim evet dün bende hafif kabız gibiydim sabah ufak leke geldi geçti oluyor yani dikkat edicez çok hassas her yerimiz şu an bir sürü ilaç vs bebiste buyuyo bı yandan o yüzden stres yok güzel beslenip sürecin tadını çıkaralım bence

İnşallah kuzum valla rahatlayalım bizde isyan etmiyoruz ama yorulmuşuz artık bu süreçlerden galiba. Hormonlarımızda tavan bi garip yani.kalp atışlanı duyduk yarım saat geçmeden böyle bişey olunca biraz fazla tramvatik oldu benim için. Benimde var tahliller falan ama bi kaç gün sonra giderim anca heralde ful yat tuvalete kalk evden çıkma dedi. Güzel olacak inşallah herşey

Aaamiiinnnn, aaaamiinnn. Rabbim dualarımızı, gönlümüzdekileri biliyor. İnşallah bizlerr de mucizelerini nasip eder
Aynı gün transfer olduk biz 28 Haziran benim de, 8 Temmuz test tarihim. Erken yapmayı düsünüyor musunuz? Ben çok kararsızım sonuctan korkuyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…