- Konu Sahibi LeoDilara59
-
- #1.701
Benim de öyle, bazen karnım ağrıyor gibi bazen belim. Sadece bu sabah çok midem bulanıyor, yediğim bir şey mi dokundu acaba diyorumBence yok çok ara ara belim ağrıyor gibi oluyor o kadar başka da birşey hissetmedimm sizde var mıı?
Ay dikkat edinn devam ediyor mu halaaBenim de öyle, bazen karnım ağrıyor gibi bazen belim. Sadece bu sabah çok midem bulanıyor, yediğim bir şey mi dokundu acaba diyorum
Şu an biraz daha iyiyim arada bi geliyor amaAy dikkat edinn devam ediyor mu halaa
Şimdi herşeyi acaba hamile miyim diye dusuncez ayyyŞu an biraz daha iyiyim arada bi geliyor ama
İyice sıyırıcam bu gidişleŞimdi herşeyi acaba hamile miyim diye dusuncez ayyy
Az kaldıı benim 2 gün senin 4 gün biraz daha sabırŞimdi herşeyi acaba hamile miyim diye dusuncez ayyy
Az kaldıı benim 2 senin 4 gün biraz daha sabıırİyice sıyırıcam bu gidişleaksilik bu ya illa bi şeyler oluyor
O 4 gün 4 asır mübarekAz kaldıı benim 2 senin 4 gün biraz daha sabıır
Evet gerçekten, neyse bugün işe tekrar başladım biraz kafam dağılır hiç değilseO 4 gün 4 asır mübarek
Ben tatildeyimEvet gerçekten, neyse bugün işe tekrar başladım biraz kafam dağılır hiç değilse
Ben de oturduğum yerden çekmeceleri düzenlemiştim güzel oyalıyor hahahahBen tatildeyimo yüzden evde kendime bi işler bulmam lazım
Ben lego çiçek alfım son günleri onunla kurtarıcamBen de oturduğum yerden çekmeceleri düzenlemiştim güzel oyalıyor hahahah
Cevabınız için teşekkür ederim. Prograf I kaç mg kullanıyorsunuz?Merhabalar benim bağışıklık yada başka bir problemim yoktu ama Dr ilk denemede bütün tuşlara basmak istedi sanırım çok şükür rabbim sizede sağlıkla hayırlı bir evlat nasıl etsin inşallahbenim trasnferden 8 gün önce başladı prograf sabah akşam içiyorum halada başından beri öyle Dekort öğlen tek içiyorum dekortu kestik prografta bitince keser muhtemelen ama çok önemlisi dr bebeği hem kabul etmesi için vücut hemde beslemesi için çok önemli demişti
1 mg gunde iki tane. 2 mg oluyor oda bitince birakicakmisim 1 hafta sonraCevabınız için teşekkür ederim. Prograf I kaç mg kullanıyorsunuz?
Merhaba canım çok sevindim kanamanın bitmesineGüzel hamişler selam napıyosunuz?Benim kanamam azaldı ama lekelenme şeklinde devam ediyor hem tüp bebek doktorum hemde başka bi kadın doğuma daha gittim normal dedi ikiside ama çok gerildim bu süreçte bugün yine gittim kalp atışlarını görmeye çok şükür ikisinide dinledik. Cumada tüp bebek doktoruma gidicem kontrole. Bu süreçte bana yatak istirahati verdiler 1-2 hafta böyle geçecekmiş sanırım . Siz napıyosunuz nasıl gidiyo
Benimde tam bitti diyorum yine lekelenme şeklinde geliyo, çok sinir bozucuymuş bu süreç.Merhaba canım çok sevindim kanamanın bitmesineBenim de kanamam bitti ama kahverengi leke şeklinde devam ediyo. Yatak istirahatimin 2. Haftasındayım. 2 haftadır tuvalete gitmek dışında yataktan çıkmadım baya da bi sıkıldım artık. Yarın kontrolüm var inşallah kanama alanım kalkmıştır
Merhabaa, test verdiniz miiiKızlar benim bugün 9. Günüm ilk 2-3 gün hariç hiçbir ağrım yoktu ama bugün karnım çok ağrıyor biraz da göğüs hassasiyetim var benim gibi olanlar var mııı
Ben ailemin yanına memlekete geldimGüzel hamişler selam napıyosunuz?Benim kanamam azaldı ama lekelenme şeklinde devam ediyor hem tüp bebek doktorum hemde başka bi kadın doğuma daha gittim normal dedi ikiside ama çok gerildim bu süreçte bugün yine gittim kalp atışlarını görmeye çok şükür ikisinide dinledik. Cumada tüp bebek doktoruma gidicem kontrole. Bu süreçte bana yatak istirahati verdiler 1-2 hafta böyle geçecekmiş sanırım . Siz napıyosunuz nasıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?