31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Oy maşallah minnaklara çok hızlı büyüyorlar inanılır gibi değil gerçekten
İyi yapmışsın evde tek insan zorlanıyor oh mis gibi olmuş böyle kafanda dağılmıştır

Oy maşallah minnaklara çok hızlı büyüyorlar inanılır gibi değil gerçekten
İyi yapmışsın evde tek insan zorlanıyor oh mis gibi olmuş böyle kafanda dağılmıştır
Evet çok iyi oldu kafam baha dağıldı
Minnoşları da özledim ne yapiyorlar diye dusunuyorum sürekli
Belirti vermiyorlar özletiyorlar .acaba sağlıkla büyüyorlar mı diye insan düşünmeden edemiyor

Evet çok iyi oldu kafam baha dağıldı
Minnoşları da özledim ne yapiyorlar diye dusunuyorum sürekli
Belirti vermiyorlar özletiyorlar .acaba sağlıkla büyüyorlar mı diye insan düşünmeden edemiyor
Bi sürü akraba ile tanıştı minnoşların güzel yemekler yediler bence keyifleri yerindedir
Ben bu kanama bahanesiyle iki farklı doktora gidiyorum sık sık baktım bebişlere artık sıkılmış herhalde bi tanesi sırtını dönmüştü çok komikti doktor dürttü göbeğimi salladı bişeyler yaptı öyle gözüktü :)

Yiaaa kiyamam tepki veriyorlarmı şuan bizlere
Benim göbeğim biraz çikti çok anlasiliyor.ben daha söylemeden anlıyorlar hamile oldugumu.
Aşşırı bişey yok ama rahim tarafı şişti .gaz vs
.illaki vardır tetikliyordur şişmesini. .
İkiz gebelik diye erken çiktigini düşünüyorum sende varmi bisey

Doktor bastırdı öyle ölçtü galiba artık tepki veriyor aşkolarımız
Benimde biraz çıktı ama daha çok gaz şişkinlik gibi doktorda öyle dedi duymuşsundur hep 2 aylık ama 5 aylık gibi hissediyorum diyenleri çok normal dedi. Bu ilaçları bırakınca biraz sakinleşirmiş şişkinlikler vücutta artık üretiyor ya hepsi fazla oldu galiba
Ama daha kimse anlamadı beni hamiş miyim diye sadece ben zaten koyu tenli değilim sürekli bembeyaz oluyo yüzüm tansiyonum düşüyo sık sık insanları korkutuyorum

Sabah bişey yok bişeyler yiyince iğneleri vurunca şişiyor
Sanirim ilaclari birakinca birazcik sakinleyebilir dediğin gibi
Mide bulantilarin falan nasil ?
Ağrın falan varmı

Sabah bişey yok bişeyler yiyince iğneleri vurunca şişiyor
Sanirim ilaclari birakinca birazcik sakinleyebilir dediğin gibi
Mide bulantilarin falan nasil ?
Ağrın falan varmı
Bencede kuzum sakinleşicez inşallah ilaçlarımız hele bi azalsın dört gözle o günleri bekliyorum , delik deşik olduk
Bulantım eskisi gibi çok olmuyo prilam verdi doktor ama pek gerek kalmadı , sabah uyanında direkt çubuk kraker yiyip sonra su içersem günüm güzel geçiyo
Ağrımda yok çok şükür pek
Senin nasıl azaldı mı bulantın ?

Bende erken kahvalti yapiyorum şuan pek yok
Geciktirince çok bulanıyordu kendi evimde falan buraya gelince baya baya azalma oldu.
Yemek falan yapmiyorum ondanmidir bilmiyorum .mide de boş kalmıyor.
Agrim vs. De yok cok şükür iyilerdir insallah

Ay Bencede sen annenlerin yanına gidince otomatik iyi hissetmişsindir, yemek yapma o bu derdi olmayınca insan rahatlıyor
Iyilerdir inşallah takılsınlar rahat rahat minnoşlarımız, bu ara hava çok sıcak ya sürekli ayran yaptırıyorum bizimkilere çok iyi geliyo bana tavsiye ederim kuzum

Evet evet kesinlikle ayran çok iyi geliyor çay kahve pek içemiyorum
Hava aşırı sıcak klima sipariş vermiştik daha gelmedi gelse de rahat etsem biraz
Tek şikayet ettiğim konu şuan klima olmamaması .
Hava 41 derece nefes alamiyoruz gündüz.

Biz istanbuldayız burası bile fırın gibi orayı düşünemiyorum kuzum , Allahtan hamişliğimizin başında bu sıcakları yaşıyoruz sonlarda daha kötü olurduk

Kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için Yeri gelmişken sorayım, doktorla konuştuğumuzda doktor ilk regl ile birlikte tekrar denememi önerdi çünkü rahim, kan değerlerim vs. hamilelik için çok hazırmış. Zaten doktor bile şaşırdı negatif sonuç almama %90 olumlu düşünmüştüm dedi Sizce ilk regl ile tekrar denemek bir olumsuzluk yaratır mı böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Bence doktoruna güveniyorsan ve kendini bu sürece yeniden hazır hissediyorsan neden olmasın? Belki de ara vermeden devam etmek de iyi gelir. Tabii bu benim fikrim, bu konuda herhangi bir bilgim yok o ayrı

Canım doktorun önerdiyse sende hazırsan hiç vakit kaybetme bencede. Şuan ilaçlar vitaminler vs gayet hazırsın çünkü. Bu şekilde hamiş kalan çok insan okudum burada hiç ara vermeden 2. Ay deneyenlerden . İnşallah güzel sonuçlar alacaksın. Gıdana dikkat etmeye devam et, bol bol su içip yürüyüş yapmaya çalış transfere kadar

Çok teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum. Muhtemelen bu regl ile beraber tekrar başlayacağım. Eğer yine olmazsa zaten genetiğe göndermemiz gerekecek. Bakalım zaman neler gösterecek bize

Kızlar merhaba sivaklsrdan baygınlık geçiriyorum fenalastim geçen gündüze karisti valla ilaçları ne zaman birakicaksiniz dr larınız bişey dedimi ? 9. Haftaya giriyoruz estrofem falan kullanan varmı ? İçinizde

Selam kuzucum bugün çok korkunç sıcaktı gerçekten
Ben progestan iğneyi azaltmıştım ama tekrar kanama olunca hergüne çıkardı. Tam gaz estofrem dahil herşeye devam ediyorum . Galiba 12. Haftada bırakıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…