- Konu Sahibi LeoDilara59
-
- #1.721
Oy maşallah minnaklara çok hızlı büyüyorlar inanılır gibi değil gerçektenBen ailemin yanına memlekete geldim
Çok iyi geldi.
Evde çok bunalmıştım.
Mide bulantilarim bile hafifledi .
vakit de geçiyor
Ben eve gidesiye 10-11 haftalık falan olucak bebişler.
Bu ara yazamadim topiğe de o yüzden
Memlekete gelmeden doktora gitmiştim bebişler iyiydi .ekranda videolarini çektim minik insancık gibiler heryeri oluşmuş
Evet çok iyi oldu kafam baha dağıldıOy maşallah minnaklara çok hızlı büyüyorlar inanılır gibi değil gerçekten
İyi yapmışsın evde tek insan zorlanıyor oh mis gibi olmuş böyle kafanda dağılmıştır
Bi sürü akraba ile tanıştı minnoşların güzel yemekler yediler bence keyifleri yerindedirEvet çok iyi oldu kafam baha dağıldı
Minnoşları da özledim ne yapiyorlar diye dusunuyorum sürekli
Belirti vermiyorlar özletiyorlar .acaba sağlıkla büyüyorlar mı diye insan düşünmeden edemiyor
Yiaaa kiyamam tepki veriyorlarmı şuan bizlereBi sürü akraba ile tanıştı minnoşların güzel yemekler yediler bence keyifleri yerindedir
Ben bu kanama bahanesiyle iki farklı doktora gidiyorum sık sık baktım bebişlere artık sıkılmış herhalde bi tanesi sırtını dönmüştü çok komiktidoktor dürttü göbeğimi salladı bişeyler yaptı öyle gözüktü :)
Doktor bastırdı öyle ölçtü galiba artık tepki veriyor aşkolarımızYiaaa kiyamam tepki veriyorlarmı şuan bizlere
Benim göbeğim biraz çikti çok anlasiliyor.ben daha söylemeden anlıyorlar hamile oldugumu.
Aşşırı bişey yok ama rahim tarafı şişti .gaz vs
.illaki vardır tetikliyordur şişmesini. .
İkiz gebelik diye erken çiktigini düşünüyorum sende varmi bisey
Sabah bişey yok bişeyler yiyince iğneleri vurunca şişiyorDoktor bastırdı öyle ölçtü galiba artık tepki veriyor aşkolarımız
Benimde biraz çıktı ama daha çok gaz şişkinlik gibi doktorda öyle dedi duymuşsundur hep 2 aylık ama 5 aylık gibi hissediyorum diyenleri çok normal dedi. Bu ilaçları bırakınca biraz sakinleşirmiş şişkinlikler vücutta artık üretiyor ya hepsi fazla oldu galiba
Ama daha kimse anlamadı beni hamiş miyim diye sadece ben zaten koyu tenli değilim sürekli bembeyaz oluyo yüzüm tansiyonum düşüyo sık sık insanları korkutuyorum
Bencede kuzum sakinleşicez inşallah ilaçlarımız hele bi azalsın dört gözle o günleri bekliyorum , delik deşik oldukSabah bişey yok bişeyler yiyince iğneleri vurunca şişiyor
Sanirim ilaclari birakinca birazcik sakinleyebilir dediğin gibi
Mide bulantilarin falan nasil ?
Ağrın falan varmı
Selamm, evet ben pzt günü verdim benim negatif ne yazık kiMerhabaa, test verdiniz miii
Bende erken kahvalti yapiyorum şuan pek yokBencede kuzum sakinleşicez inşallah ilaçlarımız hele bi azalsın dört gözle o günleri bekliyorum , delik deşik olduk
Bulantım eskisi gibi çok olmuyo prilam verdi doktor ama pek gerek kalmadı , sabah uyanında direkt çubuk kraker yiyip sonra su içersem günüm güzel geçiyo
Ağrımda yok çok şükür pek
Senin nasıl azaldı mı bulantın ?
Ay Bencede sen annenlerin yanına gidince otomatik iyi hissetmişsindir, yemek yapma o bu derdi olmayınca insan rahatlıyorBende erken kahvalti yapiyorum şuan pek yok
Geciktirince çok bulanıyordu kendi evimde falan buraya gelince baya baya azalma oldu.
Yemek falan yapmiyorum ondanmidir bilmiyorum .mide de boş kalmıyor.
Agrim vs. De yok cok şüküriyilerdir insallah
Canım çok üzüldüm hayırlısı olsun, pes etmek yok. Biraz dinlen kendine gel inşallah çok uzatmadan tekrar denersinizSelamm, evet ben pzt günü verdim benim negatif ne yazık ki
Hayırlısı olsun inşallah kuzum, Rabbim bundan sonraki süreci kolaylaştırsın. Birsz dinlen, kendimi hazır hissettiğinde yeniden başlarsın inşallahSelamm, evet ben pzt günü verdim benim negatif ne yazık ki
Evet evet kesinlikle ayran çok iyi geliyor çay kahve pek içemiyorumAy Bencede sen annenlerin yanına gidince otomatik iyi hissetmişsindir, yemek yapma o bu derdi olmayınca insan rahatlıyor
Iyilerdir inşallah takılsınlar rahat rahat minnoşlarımız, bu ara hava çok sıcak ya sürekli ayran yaptırıyorum bizimkilere çok iyi geliyo bana tavsiye ederim kuzum
Biz istanbuldayız burası bile fırın gibi orayı düşünemiyorum kuzum , Allahtan hamişliğimizin başında bu sıcakları yaşıyoruz sonlarda daha kötü olurdukEvet evet kesinlikle ayran çok iyi geliyor çay kahve pek içemiyorum
Hava aşırı sıcak klima sipariş vermiştik daha gelmedi gelse de rahat etsem biraz
Tek şikayet ettiğim konu şuan klima olmamaması .
Hava 41 derece nefes alamiyoruz gündüz.
Bence doktoruna güveniyorsan ve kendini bu sürece yeniden hazır hissediyorsan neden olmasın? Belki de ara vermeden devam etmek de iyi gelir. Tabii bu benim fikrim, bu konuda herhangi bir bilgim yok o ayrıKızlar çok teşekkür ederim desteğiniz içinYeri gelmişken sorayım, doktorla konuştuğumuzda doktor ilk regl ile birlikte tekrar denememi önerdi çünkü rahim, kan değerlerim vs. hamilelik için çok hazırmış. Zaten doktor bile şaşırdı negatif sonuç almama %90 olumlu düşünmüştüm dedi Sizce ilk regl ile tekrar denemek bir olumsuzluk yaratır mı böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Canım doktorun önerdiyse sende hazırsan hiç vakit kaybetme bencede. Şuan ilaçlar vitaminler vs gayet hazırsın çünkü. Bu şekilde hamiş kalan çok insan okudum burada hiç ara vermeden 2. Ay deneyenlerden . İnşallah güzel sonuçlar alacaksın. Gıdana dikkat etmeye devam et, bol bol su içip yürüyüş yapmaya çalış transfere kadarKızlar çok teşekkür ederim desteğiniz içinYeri gelmişken sorayım, doktorla konuştuğumuzda doktor ilk regl ile birlikte tekrar denememi önerdi çünkü rahim, kan değerlerim vs. hamilelik için çok hazırmış. Zaten doktor bile şaşırdı negatif sonuç almama %90 olumlu düşünmüştüm dedi Sizce ilk regl ile tekrar denemek bir olumsuzluk yaratır mı böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Selam kuzucum bugün çok korkunç sıcaktı gerçektenKızlar merhaba sivaklsrdan baygınlık geçiriyorum fenalastim geçen gündüze karisti vallailaçları ne zaman birakicaksiniz dr larınız bişey dedimi ? 9. Haftaya giriyoruz estrofem falan kullanan varmı ? İçinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?