31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Çok teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum. Muhtemelen bu regl ile beraber tekrar başlayacağım. Eğer yine olmazsa zaten genetiğe göndermemiz gerekecek. Bakalım zaman neler gösterecek bize
Ben ilk reglmi kimyasal gebelikten hemen 2 gün sonra gördüm .
Sonraki adetle başlamıştım.
Çok şükür pozitif aldım.
Doktorum gayet iyi demişti değerler vs. Başlamamı önermişti yumurta rezevrime de o ay güzel demişti.
Umarım bu sefer pozitif alirsin pes etme
Benim 7. Denememde çok şükür oldu sağlıkla ilerlesinler.
Senin içinde son olur umarım

Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese kolaylıkla hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Ben estrofemi kalp atışını duyduktan sonra bıraktım doktorum öyle önerdi. Dünde iğnelerim bitti.şimdi sadece vitamin alıyorum

Ben estrofemi kalp atışını duyduktan sonra bıraktım doktorum öyle önerdi. Dünde iğnelerim bitti.şimdi sadece vitamin alıyorum
Oh süper canım çok sevindim bende kanama oldu geçen hafta belki o yüzden 12 ye kadar gideriz ilaçlarda.
Senin nasıl gidiyo herşey yolunda mı ? Hamişlik nasıl

Oh süper canım çok sevindim bende kanama oldu geçen hafta belki o yüzden 12 ye kadar gideriz ilaçlarda.
Senin nasıl gidiyo herşey yolunda mı ? Hamişlik nasıl
Çok midem bulanıyor benim sürekli halsiz yorgunum vitaminlerin kokusu bile ağır gelmeye başladı bana zar zor içiyorum iğnelerimin bittiğine bile sevinemiyorum o derece yani

Kızlar ne zaman bebişlerimiz için alışveriş yapacaz ben çok heyecanlıyım zaman geçmiyo?
Yaaa geldi mi o günler tedavi görürken sürekli bebiş eşyalarına bakar favoriye atardım. Evrene olumlu msj göndermek adına şimdi hamileyim ama inanamıyorum bile daha hiç birşeye bakmadım

Yaaa geldi mi o günler tedavi görürken sürekli bebiş eşyalarına bakar favoriye atardım. Evrene olumlu msj göndermek adına şimdi hamileyim ama inanamıyorum bile daha hiç birşeye bakmadım
Daha var galiba çünkü cinsiyeti bilmiyoruz önce onu öğrenmemiz gerekiyor ama zaman geçmek bilmiyor ya

Çok midem bulanıyor benim sürekli halsiz yorgunum vitaminlerin kokusu bile ağır gelmeye başladı bana zar zor içiyorum iğnelerimin bittiğine bile sevinemiyorum o derece yani
Bulantı için prilam diye bi bitkisel hap verdi benim doktorum sen içiyor musun bişey ,eğer kullanmıyorsan sor doktora baya işe yarıyor. Benim koku hassasiyeti bulantı gelip gidiyor dayanalım 12. Haftada biticek hepsi inşallah

Yok doktorum bulantı için hap vermedi. Hayırlısı ile ayın 18 inde kontrolüm var o zaman inşallah yazar

Evet sanırım bende pazartesi günü gidicem bakalım kontrolüm var bugün normalde adet günüm Muş hafif regl ağrım var çok ilginç oldum leke kan falan yok çok şükür ama regl ağrısı resmen

Estrofemi 16 sında bırak dedi şu an 8+4 haftalık gebeyim ama birakmayada korkuyorum açıkçası bişey olur diye sanki ilaçlar tutuyor şu an bıraksam bişey olcak gibi
İnşallah sıkı sıkı tutulmuştur bebisin. Stres yapma. doktorum tup bebekte 8.haftadan sonra vücut artık kendisi gebelik hormonlarini salgılamaya başlıyor dedi. Benim 7haftalik daha

Estrofemi 16 sında bırak dedi şu an 8+4 haftalık gebeyim ama birakmayada korkuyorum açıkçası bişey olur diye sanki ilaçlar tutuyor şu an bıraksam bişey olcak gibi
Allah’ın izniyle hiçbirşey olmayacak canım benim, ama her doktor başka bir prosedür izliyo heralde . Sen kaç haftaya kadar tüp bebek doktorunla devam edeceksin ?

Allah’ın izniyle hiçbirşey olmayacak canım benim, ama her doktor başka bir prosedür izliyo heralde . Sen kaç haftaya kadar tüp bebek doktorunla devam edeceksin ?
Benim hem tüp bebek Dr um hemde normal Doğum dr ben 2 senedir onda muayne oluyordum en son birlikte karar verdik tüp bebegede işte başka merkezle anlasmasi vardı işlemler orda yapıldı hastanede muaynelerimize devam ediyoruz pazartesi iyice net bı sekilde konusiyim bakiyim iğne Pazar günü teke düşücek kalçadan olan kanama olmazsa işte diğerlerini bilmiyorum genelde şey diyorlar birden kesmek yerine kademeli bırakmak daha sağlıklı Dr a onu teklif edicem mesela estrofem 16 sında bırak dedi ben günde 6 tane içiyorum ondan bir iki gün 3 dusuriyim sonra 1 en bı iki gün sonra kesiyim en azindna vücudum alışsın bence ben dr dan daha biliyo oldum artık böyle teklif edicem uygunsa

İnşallah sıkı sıkı tutulmuştur bebisin. Stres yapma. doktorum tup bebekte 8.haftadan sonra vücut artık kendisi gebelik hormonlarini salgılamaya başlıyor dedi. Benim 7haftalik daha
İnşallah canım benim Allah'ım hepimizin yavrusu u kucağımıza almayi nasip etsin yorucu ve mesakatli bı yolculuk

Allah hiçbirimize bi daha kanama yaşatmasın kuzum. Ömürden ömür gidiyormuş gerçekten bende kademeli duydum genelde , 2 Aydır içiyoruz neredeyse ama şu 2-3 hafta fazla geldi artık bana ilaçlar konusunda hele şu fitili bi an önce bırakmak istiyorum ikişer ikişer fenalık geldi içime sen kanama olduktan sonra hep göbekten mi baktırdın ? Yarın bende yine gidicem kontrole vajinadan bi daha baktırmak istemiyorum korku geldi içime.
Başka bi doktorla daha anlaştım bende hem tüp bebek hem ona gidiyorum . Fetal dna dan sonra tüp bebek doktoruma veda edip diğer doktorla devam edicem gibi gözüküyor. 3 ay takip edicem demişti zaten.Senin güzel olmuş hikayeni bilen biriyle sonuna kadar gitmen
Ay bu arada aile hekimi sonunda aradı beni tetanoz aşısından bahsetti doktoruna sorarsın ilerleyen aylarda aşı öneriyo sağlık bakanlığı dedi

İnşallah canım benim bende dün sabah aile hekimine gittim gebelik kaydı açtılar bı daha 11 Eylül'de izlem plucak aşılar başlıyor ama Dr u na Sor senin tüp bebek belki farklı durum vardr ona göre başlarız dedi fetal DNA testini demedi bana Dr um senin dr mi söyledi canım yada önemli bı test mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…