- 3 Şubat 2018
- 25.777
- 110.904
- 598
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Yoh anam yoh.. onlarida yap gene bisey buluyolar:))Bizim toplumda iki büyük başarı vardır.
Evlenmiş olmak ve çocuk doğurmak.
İkisini de yapamadıysan eyvah..
Maalesef durum içler acısı.
En güzeli onları kafaya takmamak ama başarabilmek bir sanat..
bunlari diyenler demek ki sadece evlenmek icin yasamışlar gibi.. Ben bekar hiçbir arkadaşıma bu cümleleri kurmam. eger bekar bir arkadasim -keske evlensem vs- dese, -hayirlisi demek ki zamanı var, kısmet vs- derim. Çünkü evliliği bir basari ve ulasilmasi gereken bir mertebe olarak görmüyorum. sizi bunaltmayan insanlarla zaman gecirin.Herkese merhabalar. Ben 31 yaşındayım ve maalesef hala bekarım. Bu son bir kaç yıldır iyice canımı sıkmaya başladı. İnsanlar artık dalga geçmeye başladı. Yok sen ihtiyarsın, çocuğun olmaz bir kaç yıla kadar evlenmezsen. Bunun gibi laflar ve beni o kadar üzüyor ki. Şu yaşıma kadar 3 kez bir erkeğe karşı birşeyler hissettim ama nedense hep reddedildim ve başka kızlarla evlendiler. İyice içime kapandım, kimselerle konuşmuyorum, dışarı pek çıkmıyorum. Sadece işe gidip geliyorum. Çünkü etrafımdaki insanlar beni çok yıpratıyor. Siz ne dersiniz bu konuya?
6 ay kendini denemeye al. Bütün ev işlerini ütülerini yemekleri yap. Sonra ailen iyice rahata alışsın herşeyi senden beklesin. Bakalım aynı şeyi düşünecekmisin. Bekarlık sultanlık bence evlenip ne yapacaksın başka işin mi yokHerkese merhabalar. Ben 31 yaşındayım ve maalesef hala bekarım. Bu son bir kaç yıldır iyice canımı sıkmaya başladı. İnsanlar artık dalga geçmeye başladı. Yok sen ihtiyarsın, çocuğun olmaz bir kaç yıla kadar evlenmezsen. Bunun gibi laflar ve beni o kadar üzüyor ki. Şu yaşıma kadar 3 kez bir erkeğe karşı birşeyler hissettim ama nedense hep reddedildim ve başka kızlarla evlendiler. İyice içime kapandım, kimselerle konuşmuyorum, dışarı pek çıkmıyorum. Sadece işe gidip geliyorum. Çünkü etrafımdaki insanlar beni çok yıpratıyor. Siz ne dersiniz bu konuya?
Hata sende insanlar sana bu kadar terbiyesizce yorumlar yaparken ağızlarının payını veremiyormusun.Herkese merhabalar. Ben 31 yaşındayım ve maalesef hala bekarım. Bu son bir kaç yıldır iyice canımı sıkmaya başladı. İnsanlar artık dalga geçmeye başladı. Yok sen ihtiyarsın, çocuğun olmaz bir kaç yıla kadar evlenmezsen. Bunun gibi laflar ve beni o kadar üzüyor ki. Şu yaşıma kadar 3 kez bir erkeğe karşı birşeyler hissettim ama nedense hep reddedildim ve başka kızlarla evlendiler. İyice içime kapandım, kimselerle konuşmuyorum, dışarı pek çıkmıyorum. Sadece işe gidip geliyorum. Çünkü etrafımdaki insanlar beni çok yıpratıyor. Siz ne dersiniz bu konuya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?