- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Herkese merhabalar. Ben 31 yaşındayım ve maalesef hala bekarım. Bu son bir kaç yıldır iyice canımı sıkmaya başladı. İnsanlar artık dalga geçmeye başladı. Yok sen ihtiyarsın, çocuğun olmaz bir kaç yıla kadar evlenmezsen. Bunun gibi laflar ve beni o kadar üzüyor ki. Şu yaşıma kadar 3 kez bir erkeğe karşı birşeyler hissettim ama nedense hep reddedildim ve başka kızlarla evlendiler. İyice içime kapandım, kimselerle konuşmuyorum, dışarı pek çıkmıyorum. Sadece işe gidip geliyorum. Çünkü etrafımdaki insanlar beni çok yıpratıyor. Siz ne dersiniz bu konuya?
Yanlış anlaşılıyor reklam yapıyor gibiNeymis o ya merak ettim butun bekarlarla paylassaniz.
23 yaşımda evlendim, 24 yaşındayım boşanıyorum. Çok kötü şeyler yaşadım. Çocuğum düştü. O kadar aldığım eğitimi çöpe attım iş arıyorum. İşin var yaşın emin ol çok genç. Annem beni doğurduğunda 28, kardeşimi doğurduğunda 30 yaşındaymış. Babaannem küçük amcamı 45 yaşında doğurmuş ve 40 yş üstü gayet başarılı doğum yapan bir çok insan var. Bunlara ek olarak her şey evlenmek değil. Evlenen bin pişman.Herkese merhabalar. Ben 31 yaşındayım ve maalesef hala bekarım. Bu son bir kaç yıldır iyice canımı sıkmaya başladı. İnsanlar artık dalga geçmeye başladı. Yok sen ihtiyarsın, çocuğun olmaz bir kaç yıla kadar evlenmezsen. Bunun gibi laflar ve beni o kadar üzüyor ki. Şu yaşıma kadar 3 kez bir erkeğe karşı birşeyler hissettim ama nedense hep reddedildim ve başka kızlarla evlendiler. İyice içime kapandım, kimselerle konuşmuyorum, dışarı pek çıkmıyorum. Sadece işe gidip geliyorum. Çünkü etrafımdaki insanlar beni çok yıpratıyor. Siz ne dersiniz bu konuya?
Valla kanka evlenebilmek bence buyuk bir basari cunku etrafimdaki tanidigim erkekler bir cins yani ya evlenmek istemiyor sonsuza kadar takilalim ama soumluluk almayalim kafasinda ya da cocuk istemiyor yine sorumluluk almamak icin. Hepsi ayri bir ariza yani hic cekemem.
Evlenmis olanlar nasil basarmis hayret ediyorum, evim ailem olsun diyen erkekler nerdedir nerde bulunurlar bana bir egitim versinler
Boyle konusmalarina izin vermeyin cevabını yapistirin gitsin. Insanlar ne yazikki bazen cok acimasizca konusuyorlarr.. aldirmayin evlilerde cok mutlu sayilmaz cocugu olmak ya da evli olmak bir basari değildir. Üstünlük hic degildir. TakmayinHerkese merhabalar. Ben 31 yaşındayım ve maalesef hala bekarım. Bu son bir kaç yıldır iyice canımı sıkmaya başladı. İnsanlar artık dalga geçmeye başladı. Yok sen ihtiyarsın, çocuğun olmaz bir kaç yıla kadar evlenmezsen. Bunun gibi laflar ve beni o kadar üzüyor ki. Şu yaşıma kadar 3 kez bir erkeğe karşı birşeyler hissettim ama nedense hep reddedildim ve başka kızlarla evlendiler. İyice içime kapandım, kimselerle konuşmuyorum, dışarı pek çıkmıyorum. Sadece işe gidip geliyorum. Çünkü etrafımdaki insanlar beni çok yıpratıyor. Siz ne dersiniz bu konuya?
Valla oyle de internetten de çok bulan var..kuzenim internetten buldu 3 sene once simdi boşanıyor. O ayri tabiPeki bir gününüz nasıl geçer? Çok da insan içinde değilseniz kimi görüp tanışacaksınız ki? Sosyal ortamlardan ya da işten buluyor insanlar genelde eşlerini.
Herkese merhabalar. Ben 31 yaşındayım ve maalesef hala bekarım. Bu son bir kaç yıldır iyice canımı sıkmaya başladı. İnsanlar artık dalga geçmeye başladı. Yok sen ihtiyarsın, çocuğun olmaz bir kaç yıla kadar evlenmezsen. Bunun gibi laflar ve beni o kadar üzüyor ki. Şu yaşıma kadar 3 kez bir erkeğe karşı birşeyler hissettim ama nedense hep reddedildim ve başka kızlarla evlendiler. İyice içime kapandım, kimselerle konuşmuyorum, dışarı pek çıkmıyorum. Sadece işe gidip geliyorum. Çünkü etrafımdaki insanlar beni çok yıpratıyor. Siz ne dersiniz bu konuya?
Valla oyle de internetten de çok bulan var..kuzenim internetten buldu 3 sene once simdi boşanıyor. O ayri tabi
İnternetten tanışma derken sadece oradan iletişim kurmuyorlar tabiki. Tanışmaları ordan oluyor sadece. Sonrasında normal sevgili gibi görüşmeye devam ediyorsun. Arkadaşın kuzeni de bu şekilde ilerlemiştir heralde..İnternetten de bulursun da ne kadar tanıyabilirsin? Yanyana insanlar birbirini zor tanırken. İyi cesaretmiş kuzendeki.
Ben eşimle 14 sene önce sanal ortamda tanıştım.İkimiz de aynı şehirde oldugumuz için bir-iki hafta sonra bulustuk.Ama iki üç ay ismini koymadan görüştük.Uc sene sonra da evlendik.İnternetten de bulursun da ne kadar tanıyabilirsin? Yanyana insanlar birbirini zor tanırken. İyi cesaretmiş kuzendeki.
Sizin adınıza üzüldüm umarım hakkınızda hayırlısı olur... ne yazık ki geç kaldım korkusu yanlış kararlar almamıza sebep olabiliyor...29 yaşımda evlendim geç kalıyorum düşüncesi de vardı biraz acele ettim evlenme kararı verirken. Neyse şimdi bosaniyorum. Anladım ki asıl başarı evlenmek değil doğru insanı bulup evliliğini güzel bir şekilde sürdürmek. Ben yapamadım çünkü karşımdaki doğru insan değildi. Gec anladım uyanık olamadım ve nikah Kıyıldiktan sonrasında anladım ama geç olmuştu coktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?