31 yaşında evlenememiş olmak canımı sıkıyor??

Yerinde olmayı çok isterdim.. evlenip hamile kalıp mutsuz olmaktansa ne yapıcam ben diye düşünmektense bekar bekar gezmeyi Şuan tercih ederdim. Ne güzel işte evlenme zaten.

Bence erken evlenmek saçmalıktır. Ben 35ime kadar beklicem diyorum da annem çıldırıyo Ama sen istiyosun sanırım. Biraz sosyalleşmekte fayda var evde oturarak koca bulamazsın.

Bende 23 yaşında evlendim benim de canım çok sıkkın .... Bu durumu pek dert etme kendine herkes dalga geçiyor diye evlenilir mı hiç

gercekten ya...
ben bosanma surecindeyim hala kv hala gorumce derdi:)) simdiki aklim olsaydi..

Allah'a havale et kız .Eşinle kavga etsen insanın okadar zoruna gitmiyo aynı evin içinde anneyle kız bıle anlaşamadığı olur .Ama bu kv gorumceler dıs kapının dıs mandalı herşeye burunlarını sokup huzursuzluk cıkarıyolarya o insanın zoruna gidiyor işte. Hakkında hayırlısı olsun kuzum.

Bende 2 ay sonra 31 e giriyorum. Sevgilim olmadi.
Bu aralar ben de biraz düsünmeye basladim. Evlenemedim tanidigim herkes benden 9 yas kücükler bile evlendi ben hala böyleyim diye baktikca kendimi dibe cekiyorum bazen.
Ama bir yandanda artik o kadar cok tahammülsüz ki insanlar, bu yüzden evlenmenin cokta gerekli olduguna inanmiyorum.
Ve sürekli 30a gelince evlenememis psikolojisi aklimi celiyor..

Bizim toplumda iki büyük başarı vardır.
Evlenmiş olmak ve çocuk doğurmak.
İkisini de yapamadıysan eyvah..

Maalesef durum içler acısı.

En güzeli onları kafaya takmamak ama başarabilmek bir sanat..

Valla kanka evlenebilmek bence buyuk bir basari cunku etrafimdaki tanidigim erkekler bir cins yani ya evlenmek istemiyor sonsuza kadar takilalim ama soumluluk almayalim kafasinda ya da cocuk istemiyor yine sorumluluk almamak icin. Hepsi ayri bir ariza yani hic cekemem.

Evlenmis olanlar nasil basarmis hayret ediyorum, evim ailem olsun diyen erkekler nerdedir nerde bulunurlar bana bir egitim versinler

bende 31 yasindayim aile baskisi cevre baskisi olmasa evlenmem hergun ailemin bunalim laflarini herkes evlendi sen niye evlenmiyosun laflarini duymaktan gina geldi hayir evlen diye baski yapiyolar bide insan begenmiyorlar ole garip bi durum oluruna biraktim hayirlisi kismet sende fazla dusunme bazen ummadigin anda gelisiyo hersey

Insanin sahip olamadigi veya sansinin olmadigi sey cok buyuk basari gibi geliyor.

Sen oylelerine denk gelmissin ciddiler de olmustur sen istememissindir gibi geldi.

Bana iyi evlilik yapan birbirini seven ciftler buyuk basari gibi geliyor ki dusununce gercekten oyle.

Bana cogu konu buyuk basari gibi geliyor cunku bahtim olmadigindan bazi insanlarin da cogu isi rast gidiyor oyle olaydim iyiydi.
En azindan bazi islerim de rast gitseydi iyiydi.

Bizimkiler baski yapmaz hayirli kismet diler ama kimseyi de begenmezler. Ayni durumda sayiliriz..

Evlenenlerinde yüzü cok gülmüyor canım çokta kafana takma. Bende 30 yasımda evlendim annemin evini çok arıyorum.sıkıntılar problemler bitmiyor malesef

Valla bu tür konulara hep yorum yaparım. 33 yaşında nişanlandım. 34 de evlendim. Şimdiki aklım olsa ne zaman evleniyosun diyenlerle, evlenirken çeyrek mi takıcan yarım mı takıcan yoksa şehir dışındayım deyip gelmicen mi diye pazarlık yapardım :)) bana laf söyleyenler nikahıma bile gelmedi canım

Allah gönlüne göre versin. Hayırlı kişiyle karşılaştırsın inşallah. Bol bol dua et. Üzme kendini

“Eşim...” diye bdv bölümünde konu açamamaktan muzdaripsin yani

İçime kapandım, dışarı çıkmıyorum demişsiniz. Çıkın gezin, arkadaşlarınızla görüşün. Bırakın desinler, siz de pişkinlik yapın, bulmadınız bana uygun bir aday deyin, ne olacak. Belki ciddiye alıp tanıştıran olur, beğenmeseniz de bir sefer görüşün, en azından modunuz değişir. Yaşınız geç değil, kendinizi kısıtlamayın, sosyalleşmenizi tavsiye ederim.

35 yaşında bekar ve çok da mutluyum bu kadar sorun etmeyin nasibinde varsa olur

Valla evliliğin yaşla maşla alakası yok, kısmet bu işler
İnsanız henüz yaşamadığımız şeyleri çevremizde görüp özeniyoruz ama ışık hızıyla evlenen arkadaşlarım da var.
Pişmanlar, keşke hayatımızı yaşasaydık, şimdi ki aklım olsa evlenmezdim gibi şeyler duyuyorum çoğundan.
Yaşınızın kesinlikle evlilik için geç olduğunu düşünmüyorum ama eğer siz öyle düşünüyorsanız şöyle de bir durum var, yaşınızı göstermiyor da olabilirsiniz.
Yani atıyorum 31 inizde 25 gösteriyorsanız hele hiç dert etmeyin.
Her nasip vaktine esirdir .

Belki sadece toplum baskısı değildir de konu sahibi aşık olmak, bir hayat arkadaşı olsun istiyordur. Her evlilik kötü değildir ki. Üzülmeyin bu kadar çok takılmayın ve içinize kapanmayın. Kapanmanız bu durumu çözmeyecek. Nasıl çözeceğinize odaklanın. Öncelikle size iyi gelecek aktivitelerde bulunun. Bi kursa gidin, görüşemediğiniz arkadaşlarınızla görüşün çevrenizi genişletin. Önce siz iyi olun, enerjinizi yükseltin, pozitif düşünün, kendinizi sevin. Her gece yatmadan ruh eşinsiniz yakında sizi bulduğunu hayal edin, en ince ayrıntısına kadar tarif edin/hayal edin siparişinizi evrene verin benzer enerjiler birbirini çeker inanın. Asla negatif cümle kurmayın bunla ilgili. Kaybedeceğiniz birşey var mı?Yok. O halde bi de böyle deneyin

Yorumlar genelde evlenipte ne yapacaksın aman bizde pişmanız zaten olmuş. Bıraksak toplu boşanmalar yaşanacak gibi burdan bakınca ama konu sahibi belliki hayatında bi boşluk hissediyor. Yoksa sanmıyorum ki toplum baskısı yüzünden evlenmek istesin. İçinizde bişeyin eksikliğini acısını duymuyorsanız karşınızdaki size ne derse desin bi kulagından girip diğerinden çıkar. Ama içinizde zaten size acı veren bişey varsa başkalarının söylediği sözler ona tuz basmak gibi olur. Ben size şu kadarını söyleyeyim konu sahibi, çok odaklanma hayatıma biri girsin evleneyim diye. Böyle şeyler genelde vazgeçtiğinizde karşınıza çıkıyor. İnşallah hayırlı insanlarla karşılaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…