- Konu Sahibi Evreka1800
-
Yerinde olmayı çok isterdim.. evlenip hamile kalıp mutsuz olmaktansa ne yapıcam ben diye düşünmektense bekar bekar gezmeyi Şuan tercih ederdim. Ne güzel işte evlenme zaten.Herkese merhabalar. Ben 31 yaşındayım ve maalesef hala bekarım. Bu son bir kaç yıldır iyice canımı sıkmaya başladı. İnsanlar artık dalga geçmeye başladı. Yok sen ihtiyarsın, çocuğun olmaz bir kaç yıla kadar evlenmezsen. Bunun gibi laflar ve beni o kadar üzüyor ki. Şu yaşıma kadar 3 kez bir erkeğe karşı birşeyler hissettim ama nedense hep reddedildim ve başka kızlarla evlendiler. İyice içime kapandım, kimselerle konuşmuyorum, dışarı pek çıkmıyorum. Sadece işe gidip geliyorum. Çünkü etrafımdaki insanlar beni çok yıpratıyor. Siz ne dersiniz bu konuya?
gercekten ya...Bz evlendıkte ne bk yedik :/ esi geçtim hergun kv gorumcelerlen ugrasıyoz.
Bende 23 yaşında evlendim benim de canım çok sıkkın .... Bu durumu pek dert etme kendine herkes dalga geçiyor diye evlenilir mı hiçHerkese merhabalar. Ben 31 yaşındayım ve maalesef hala bekarım. Bu son bir kaç yıldır iyice canımı sıkmaya başladı. İnsanlar artık dalga geçmeye başladı. Yok sen ihtiyarsın, çocuğun olmaz bir kaç yıla kadar evlenmezsen. Bunun gibi laflar ve beni o kadar üzüyor ki. Şu yaşıma kadar 3 kez bir erkeğe karşı birşeyler hissettim ama nedense hep reddedildim ve başka kızlarla evlendiler. İyice içime kapandım, kimselerle konuşmuyorum, dışarı pek çıkmıyorum. Sadece işe gidip geliyorum. Çünkü etrafımdaki insanlar beni çok yıpratıyor. Siz ne dersiniz bu konuya?
gercekten ya...
ben bosanma surecindeyim hala kv hala gorumce derdi:)) simdiki aklim olsaydi..
Bizim toplumda iki büyük başarı vardır.
Evlenmiş olmak ve çocuk doğurmak.
İkisini de yapamadıysan eyvah..
Maalesef durum içler acısı.
En güzeli onları kafaya takmamak ama başarabilmek bir sanat..
Valla kanka evlenebilmek bence buyuk bir basari cunku etrafimdaki tanidigim erkekler bir cins yani ya evlenmek istemiyor sonsuza kadar takilalim ama soumluluk almayalim kafasinda ya da cocuk istemiyor yine sorumluluk almamak icin. Hepsi ayri bir ariza yani hic cekemem.
Evlenmis olanlar nasil basarmis hayret ediyorum, evim ailem olsun diyen erkekler nerdedir nerde bulunurlar bana bir egitim versinler
bende 31 yasindayim aile baskisi cevre baskisi olmasa evlenmem hergun ailemin bunalim laflarini herkes evlendi sen niye evlenmiyosun laflarini duymaktan gina geldi hayir evlen diye baski yapiyolar bide insan begenmiyorlar ole garip bi durum oluruna biraktim hayirlisi kismet sende fazla dusunme bazen ummadigin anda gelisiyo hersey
Allah gönlüne göre versin. Hayırlı kişiyle karşılaştırsın inşallah. Bol bol dua et. Üzme kendiniHerkese merhabalar. Ben 31 yaşındayım ve maalesef hala bekarım. Bu son bir kaç yıldır iyice canımı sıkmaya başladı. İnsanlar artık dalga geçmeye başladı. Yok sen ihtiyarsın, çocuğun olmaz bir kaç yıla kadar evlenmezsen. Bunun gibi laflar ve beni o kadar üzüyor ki. Şu yaşıma kadar 3 kez bir erkeğe karşı birşeyler hissettim ama nedense hep reddedildim ve başka kızlarla evlendiler. İyice içime kapandım, kimselerle konuşmuyorum, dışarı pek çıkmıyorum. Sadece işe gidip geliyorum. Çünkü etrafımdaki insanlar beni çok yıpratıyor. Siz ne dersiniz bu konuya?
Herkese merhabalar. Ben 31 yaşındayım ve maalesef hala bekarım. Bu son bir kaç yıldır iyice canımı sıkmaya başladı. İnsanlar artık dalga geçmeye başladı. Yok sen ihtiyarsın, çocuğun olmaz bir kaç yıla kadar evlenmezsen. Bunun gibi laflar ve beni o kadar üzüyor ki. Şu yaşıma kadar 3 kez bir erkeğe karşı birşeyler hissettim ama nedense hep reddedildim ve başka kızlarla evlendiler. İyice içime kapandım, kimselerle konuşmuyorum, dışarı pek çıkmıyorum. Sadece işe gidip geliyorum. Çünkü etrafımdaki insanlar beni çok yıpratıyor. Siz ne dersiniz bu konuya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?