31 yaşında olur bekar olmak

Arkadaşlar iyi akşamlar herkeze nasılsınız keyifler yerinde mi😄bu yasima geldik hala.bekarim 2 sene önce Nisan bozmuslugum var sadece düğüne yakın bıraktım.ondan sonra babamı kaybettim.ondan sonra evlilik için tavsiyede bulunan oldu bikere görüşüyoruz devamı gelmiyor.yasitlarimin çocuklari oldu.biz ne zaman yuvamızi kuracağız o günleri girecek miyim .bu halimiz nolcak
Aman acele etme de.. 31 yaşında boşanmaya çalışan olma biz gibi. Sırf elalem evleniyor diye evlenilmez. Tek diyeceğim bu..

İlerde denemedim bir şans daha vermedim demezsin, dersinki ben denedim ama adam adam değilmiş sevgiliyken küfreden evlenince neler yapar.Bir sğre kötü hissedersib ama geçip gidecek emin ol, sakın özür dilerse filan barışma.Bence bir kadının olacağı en güzel yaştasın tadını çıkar, emin ol karşına çok insan çıkacak
Yok 4 kere kapıma geldi özür diledi bnde pişman olmayım diye hemde duygum vardı denedim bana uygun biri değil mutlu da etmedi

Aman acele etme de.. 31 yaşında boşanmaya çalışan olma biz gibi. Sırf elalem evleniyor diye evlenilmez. Tek diyeceğim bu..
Eğer nişanlıyken ben yalanını yakaladim onları yakalamasaydim bnde kesin bosanirdim

İlerde denemedim, bir şans daha vermedim demezsin. Ben denedim ama adam adam değilmiş, sevgiliyken küfreden evlenince neler yapar dersin.Bir süre kötü hissedersin ama geçip gidecek emin ol. Sakın özür dilerse filan barışma.Bence bir kadının olacağı en güzel yaştasın tadını çıkar, emin ol karşına çok insan çıkacak
Asla barismam bana ulasmasinida engelledim

Yasitlarimi görünce kötü hissediyorum hayat beni yordu üstüne babamı kaybettim
Her şeyin zamanı var biraz Esra ezmeci kitapları oku ve zamanı gelince doğru ve hayırlı insan olsun hayatında daha acın taze karşındaki eş olacak insandan Babacan tavır bekleyebilirsin o yüzden önce sağlam dik durmalı hayatta herşeyin evlilik olmadığını önemli olanın bir ömür saygı ve sevgiyle yaşlanılacak bir insanla evlenmek olduğunu bil hiçte geç değil ben mutlu bir evlilik yaptım 27 yaşındaydım evlendiğimde ve emin ol keşke 30 31 yaşında evlenseydim dedim eşimden sıkıntım yok yanlış anlaşılmasın ama senin gibi bir dönem hemen evlensem düzen kursam dedim 25 yaşında ilken şimdi neden kendimi bu kadar sorumluluk içine attım diyorum biraz daha olgun olsaymışım dediğim çok oluyor

Örnek olsun, gocunmayacağım. Yalanını da yakaladım dengesizliğini de. Attığım nişanı taktım.
Söz verdi, yersen. İlk günden problem, 3. Aydan beri boşanma çabası. Yaş 31.
Genelde hata yapan.bidaha yapıyor düzelmiyor alttan aldıkça tepemize.ciktilar bnde 4 ,kez nisan atma durumuna geldim annesi bozulmasını istemedi en sonunda direk arayıp bitirdim

Her şeyin zamanı var biraz Esra ezmeci kitapları oku ve zamanı gelince doğru ve hayırlı insan olsun hayatında daha acın taze karşındaki eş olacak insandan Babacan tavır bekleyebilirsin o yüzden önce sağlam dik durmalı hayatta herşeyin evlilik olmadığını önemli olanın bir ömür saygı ve sevgiyle yaşlanılacak bir insanla evlenmek olduğunu bil hiçte geç değil ben mutlu bir evlilik yaptım 27 yaşındaydım evlendiğimde ve emin ol keşke 30 31 yaşında evlenseydim dedim eşimden sıkıntım yok yanlış anlaşılmasın ama senin gibi bir dönem hemen evlensem düzen kursam dedim 25 yaşında ilken şimdi neden kendimi bu kadar sorumluluk içine attım diyorum biraz daha olgun olsaymışım dediğim çok oluyor
Okuyorum belli yasa gelince.kimsenin sorunuyla ilgilenmek istemiyorsun direk yol veriyorum kimse düzelmez

Örnek olsun, gocunmayacağım. Yalanını da yakaladım dengesizliğini de. Attığım nişanı taktım.
Söz verdi, yersen. İlk günden problem, 3. Aydan beri boşanma çabası. Yaş 31.
Olsun hayatta herşey tecrube

Bunların hepsi senin hayat dersin tecrüben olacak ve Birgül iyiki nişanı attım iyiki eskiye şans verip ne mal olduğunu anladım ufkum açıldı diyeceksin biraz durul hayata eğlen mutlu ol doğru kişi seni bulur

Okuyorum belli yasa gelince.kimsenin sorunuyla ilgilenmek istemiyorsun direk yol veriyorum kimse düzelmez
Bir kişi düzelir değişir diye evlenilmez bu insanın nelerine sabrederim o benim neyime sabreder evlilikte asla kabul edemeyeceğin neler se o kriter e uymayana bay bay deve nasıl biriyle evlenip mutlu olmak istiyorsan onu hayal et allah nasip etmeyeceğini hayal ettirmez

Bir kişi düzelir değişir diye evlenilmez bu insanın nelerine sabrederim o benim neyime sabreder evlilikte asla kabul edemeyeceğin neler se o kriter e uymayana bay bay deve nasıl biriyle evlenip mutlu olmak istiyorsan onu hayal et allah nasip etmeyeceğini hayal ettirmez
Ama bu kişi sevgiliyken küfür ediyorsa devam edilir mi

Arkadaşlar iyi akşamlar herkeze nasılsınız keyifler yerinde mi😄bu yasima geldik hala.bekarim 2 sene önce Nisan bozmuslugum var sadece düğüne yakın bıraktım.ondan sonra babamı kaybettim.ondan sonra evlilik için tavsiyede bulunan oldu bikere görüşüyoruz devamı gelmiyor.yasitlarimin çocuklari oldu.biz ne zaman yuvamızi kuracağız o günleri girecek miyim .bu halimiz nolcak
İşte hayırlısı diye boşuna demiyoruz :D Ben 25 yaşındayım sevgilim bile olmadı bana lezbiyen misin diyeni mi ararsın kalpsiz misin diyeni mi ararsın.. Olmayınca olmuyor bu işler bazılarının kısmeti geç gelir biz de onlardanız demek ki. Benden mesela sevmesem de evlenmemi çocuk yapmamı bekliyorlar. Ömür boyu bekar kalır kedi köpekle yaşarım en kötü daha iyi gönül ister ki hayatını, geleceğini sevgini paylaşacağını eşin olsun ama sevmeden olmaz ki zorlayınca hiç olmuyor. Kuzenlerim de gerek evlenememe korkusu gerekse çevre baskısıyla evlendi maalesef mutsuz bir hayat sürüyorlar...

Ama bu kişi sevgiliyken küfür ediyorsa devam edilir mi
Küfür benim için kırmızı çizgi ve benliğime saygısızlık asla kabul etmem sende etmemelisin kendine karşındakinden daha çok değer vermelisin sen bir tanesin kişiliğine yapılan hakaret psikolojik şiddettir ve seni yorar bu insanla evlensende mutlu olamazsın

Evlenmek için evlenmeyin ablam 45 yaşında hâlâ bekar gayette mutlu hayatından 😊

Evlenmek için evlenmeyin ablam 45 yaşında hâlâ bekar gayette mutlu hayatından 😊
Evlenmek için dedim babam rahmetli kız ksrdesimde bu yaz evleniyor anneme bişey olsa ben tek kalicam

Back
X