32 haftada doğum izni bilenler bir bakabilir mi?

MadamBovary_

"Umut, korkudan güçlü tek duygudur."
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
1.311
1.514
53
Arkadaşlar ben cuma günü doktora gittim idrar yollarında enfeksiyon çıktı arada ağrım oluyor ve izne ayrılmaya karar verdim. Öğretmenim ve 32 haftam ayin 24'ünde dolacak. Cuma günü okula söyledim ama bir arkadaş 15 gün önceden bildirmek gerek dedi. 15 gün önceden bildirmediğim için sıkıntı olur mu?

Hayır canım sıkıntı olmaz doğum öncesi rapor sonuçta bu

okul hamile olduğunuzu ve bir gün izne ayrılacağınızı bilmiyor mu? 15 gün prosedürü okulla, yeni bir öğretmen ayarlamakla alakalı bir prosedürdür.normalde hamile dilerse 32 .haftada izne ayrılır.

okul hamile olduğunuzu ve bir gün izne ayrılacağınızı bilmiyor mu? 15 gün prosedürü okulla, yeni bir öğretmen ayarlamakla alakalı bir prosedürdür.normalde hamile dilerse 32 .haftada izne ayrılır.
Normalde dönem sonuna kadar çalışacaktım ama enfeksiyon rahatsızlık verince erken ayrılmaya karar verdim canım. Ayın 16'sında bildirdim yani 24 Aralık'ta ayrılacağımı.

Normalde dönem sonuna kadar çalışacaktım ama enfeksiyon rahatsızlık verince erken ayrılmaya karar verdim canım. Ayın 16'sında bildirdim yani 24 Aralık'ta ayrılacağımı.
bu ongörülemeyen bir şey.kesinlikle tedirgin olmayın.Doktor çalışamazsın dediği gün bırakmalıyız.Ama önceden haber vermedim deme lüksümüz yok maalesef.

bu ongörülemeyen bir şey.kesinlikle tedirgin olmayın.Doktor çalışamazsın dediği gün bırakmalıyız.Ama önceden haber vermedim deme lüksümüz yok maalesef.
Haklısın canım. Anlık oldu benim durum da. Teşekkür ederim bilgi verdiğin için ilk gebelik olunca bu prosedürleri hiç bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…