32 yaşındayım evlenmeyi çok istiyorum bir türlü olmuyor. benim gibi olan var mı?

rnrn55

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
531
502
303
İstanbul
Merhaba herkese. 32 yaşındayım. Evlenip kendi yuvamı kurmayı çok istiyorum ama bir türlü olmuyor. İlişkilerim hep bir şekilde bitiyor doğru düzgün sebep bile olmadan. Bazı yakınlaşmalar olsa da cinse anlamda evlenmeden yaşamayı istemiyorum. Bu yaştan sonra erkeklerin böyle ilişki istemediklerini söylüyor herkes. Bu yüzden herşey iyi giderken ortada sorun yokken durduk yere sessizleşip sonra beni bıraktıklarını düşünüyorum. Üniversite mezunuyum iyi bir işim iyi bir maaşım var çok şükür. Bu anlamda hiç benden yüksek maaş alsın diye düşünmedim iyi biri olsun yeter dedim ama yine de olmuyor işte :( Benim yaşlarımda evlenmek isteyip evlenemeyen var mı? Bunun için ne yapabilirim bilmiyorum :(

Aynen. Konu sahibi, hiç arkadaşlarınız birileri ile tanıştırmıyor mu sizi?
arkadaşlar hep işe yaramazlarla tanıştırmaya çalışmıştı beni allah dan kanmadım onlara ha ha ha :KK70: sebebi de bir an önce başım bağlansın da kendi erkek arkadaşları güvende olsundu bunu yıllar sonra anladım ama:KK53:

arkadaşlar hep işe yaramazlarla tanıştırmaya çalışmıştı beni allah dan kanmadım onlara ha ha ha :KK70: sebebi de bir an önce başım bağlansın da kendi erkek arkadaşları güvende olsundu bunu yıllar sonra anladım ama:KK53:
Ço acı. Daha ne kadar kocişkolarının gözünden uzaklaştırabilecekler bu kadın milletini acaba?

çok fazla değil. var ama onların da tanıdığı bana uygun birileri yok maalesef
Uygundan kastınız ne, kriterleriniz nedir?
Bazen bu bana uygun degıl dıyıp on yargılı yakalasıyoruz ama altından cıcek gibi bir adam cikiyor.
Bazen bu tam benlik diyoruz, o da nukleer atık gibi bısey cikiyor.
Sans verdiniz mi size onerılen herhangi bırıne?

Ço acı. Daha ne kadar kocişkolarının gözünden uzaklaştırabilecekler bu kadın milletini acaba?
üniversite ortamı öyleydi hiç kimseyle çıkmadım ben ama çok sosyaldim kendimi beğendirmek düşüncem olmadığı için rahat rahat sohbet ederdim kızlı erkekli ortamlarda daha çok talibim çıkıyordu bu şekilde anlamlandıramadığım şekilde :KK70: bunu da yıllar sonra anladım kaçan kovalanır sanıyormuş meğerse erkek milleti.30 dan sonra bir azaldı talipler 32 de de evlenip yarıştan elimi ayağımı çektim çok şükür:KK70:

Uygundan kastınız ne, kriterleriniz nedir?
Bazen bu bana uygun degıl dıyıp on yargılı yakalasıyoruz ama altından cıcek gibi bir adam cikiyor.
Bazen bu tam benlik diyoruz, o da nukleer atık gibi bısey cikiyor.
Sans verdiniz mi size onerılen herhangi bırıne?
örneğin bir akrabamız 45 yaşında evlenip boşanmış birini bulmuştı görüntü olarak çok yaşlı görünüyordu bana göre. ben yaşıma göre genç gösteriyorum. başka bir tanıdığım köyde yaşayan birini. yüksek lisans yapmış ve yıllardır çalıştığım için onu kendime uygun görmedim hayat bakışımız aynı değil. böyle şeyler genelde

Kız kardeşim 39 u bitiriyor 40 a dayandı hala bekarlık sultanlıktır diyor. Ha bi de elin prostatlısını bu saatten sonra çekemem diye de ekliyor :rolleyes:Daha ona çözüm bulamadım. :KK70:Nasip diyim sana da ne diyim.
ilahi çok güldüm ablanızı takdir ettim akıllı kız vesselam.millet ne meraklı erkek kahrı çekmeye erkenden değil mi? :KK70:

örneğin bir akrabamız 45 yaşında evlenip boşanmış birini bulmuştı görüntü olarak çok yaşlı görünüyordu bana göre. ben yaşıma göre genç gösteriyorum. başka bir tanıdığım köyde yaşayan birini. yüksek lisans yapmış ve yıllardır çalıştığım için onu kendime uygun görmedim hayat bakışımız aynı değil. böyle şeyler genelde
Haklısın oyleyse.
Arkadas ortamın yardım edecek yine. Pandemı de bırıyle tanısmak eskisinden daha zor cunku

Back
X