32 yaşındayım evlenmeyi çok istiyorum bir türlü olmuyor. benim gibi olan var mı?

örneğin bir akrabamız 45 yaşında evlenip boşanmış birini bulmuştı görüntü olarak çok yaşlı görünüyordu bana göre. ben yaşıma göre genç gösteriyorum. başka bir tanıdığım köyde yaşayan birini. yüksek lisans yapmış ve yıllardır çalıştığım için onu kendime uygun görmedim hayat bakışımız aynı değil. böyle şeyler genelde
haklısınız az çok denklik olmalı

Böyle konular çok var , genel olarak tespitlerim 4'e ayrılıyoruz.

1- Biz evlendik de başımız göğe mi erdi? (Bu grup genelde kayınvalide, görümceden çektiği için bıkkınlık gelmiştir veya eşi ilgilenmez genelde. Evliliği tavsiye etmez. Yüksek ihtimal çocuk sahibi olmak için evlenmiştir.)

2- Kısmet bu elbette bir gün olur dert edinme.( Bu grup genelde ilişkisi olan veya evli olan gruptur. İyi niyetlidir ama karşıkinin derdinden de pek anlayamaz. Evli olmaktan mutludur ve içten içe haline şükreder)

3- Gez, dolaş, eğlen, hayatını yaşa ( Bu grup gerçekten dünyayı geziyor da olabilir. Genelde ev işlerinden çok hoşlanmayan, çocuk sahibi olmaya pek eğilimli olmayan, domestik ruhlu olmayan kadınlardır.)

4- Bekarlar ( En iyi anlayan gruptur. Evlenmek ister ve genelde girişimleri başarısız olduğu için karamsardır. Onunla aynı durumda olan insanlar olduğunu okuyunca burada rahatlar. ) Yalnız değilsiniz.

Sizi önceki konunuzdan hatirliyorum
Türkiye'de kadin okumuş kültürlü kendini geliştirmiş ise kendine denk bulmasi biraz zor ama imkansiz degil
Siz kendinize denk arıyorsunuz hakli olarak
Ama Türkiye'de artik kadınlar daha cok okuyor daha kendini gelistirmis daha ne istediğini biliyor vsvs
Erkekler artık vasata doğru gidiyor
Çevrenize haber verin arkadaşlarınıza duyurun
Birde gelenleri detayli sekilde değerlendirin
Hemen elemeyin
Birde dört dörtlük uyum zor
Cok istiyorsanız evlilik mecbur taviz vereceksiniz
Yada zamana bırakacaksınız

Sizi önceki konunuzdan hatirliyorum
Türkiye'de kadin okumuş kültürlü kendini geliştirmiş ise kendine denk bulmasi biraz zor ama imkansiz degil
Siz kendinize denk arıyorsunuz hakli olarak
Ama Türkiye'de artik kadınlar daha cok okuyor daha kendini gelistirmis daha ne istediğini biliyor vsvs
Erkekler artık vasata doğru gidiyor
Çevrenize haber verin arkadaşlarınıza duyurun
Birde gelenleri detayli sekilde değerlendirin
Hemen elemeyin
Birde dört dörtlük uyum zor
Cok istiyorsanız evlilik mecbur taviz vereceksiniz
Yada zamana bırakacaksınız
dört dörtlük uyum zaten beklemiyorum. herkes birbirindn farklıdır ben çok anlayışlıyımdır genel olarak. etrafa bakıyorum evlenen bir sürü kadın erkek var. bana mı denk gelmiyor ya diyorum. nasıl olur yani. evli çiftlerin hepsi kusursuz bir uyumda değil ki. ya da bakıyorum sevgiliyken çok önemli sebeplerden ayrılsalar bile bir şekilde barışıp evleniyorlar. Ben de son ilişkimde 1 ay önce adam işiyle ilgili sorunları varmış diye birkaç gün istedi ve o gün bugündür ortada yok. ortada sorun bile yokken terkediliyorum delireceğim artık

1- Biz evlendik de başımız göğe mi erdi? (Bu grup genelde kayınvalide, görümceden çektiği için bıkkınlık gelmiştir veya eşi ilgilenmez genelde. Evliliği tavsiye etmez. Yüksek ihtimal çocuk sahibi olmak için evlenmiştir.)

2- Kısmet bu elbette bir gün olur dert edinme.( Bu grup genelde ilişkisi olan veya evli olan gruptur. İyi niyetlidir ama karşıkinin derdinden de pek anlayamaz. Evli olmaktan mutludur ve içten içe haline şükreder)

3- Gez, dolaş, eğlen, hayatını yaşa ( Bu grup gerçekten dünyayı geziyor da olabilir. Genelde ev işlerinden çok hoşlanmayan, çocuk sahibi olmaya pek eğilimli olmayan, domestik ruhlu olmayan kadınlardır.)

4- Bekarlar ( En iyi anlayan gruptur. Evlenmek ister ve genelde girişimleri başarısız olduğu için karamsardır. Onunla aynı durumda olan insanlar olduğunu okuyunca burada rahatlar. ) Yalnız değilsiniz.
4 lerle dertleşmeye ihtiyacım var :)

dört dörtlük uyum zaten beklemiyorum. herkes birbirindn farklıdır ben çok anlayışlıyımdır genel olarak. etrafa bakıyorum evlenen bir sürü kadın erkek var. bana mı denk gelmiyor ya diyorum. nasıl olur yani. evli çiftlerin hepsi kusursuz bir uyumda değil ki. ya da bakıyorum sevgiliyken çok önemli sebeplerden ayrılsalar bile bir şekilde barışıp evleniyorlar. Ben de son ilişkimde 1 ay önce adam işiyle ilgili sorunları varmış diye birkaç gün istedi ve o gün bugündür ortada yok. ortada sorun bile yokken terkediliyorum delireceğim artık
Evlenmek istediğinizi belirtin
Evlenmek istediğinizi belirtin bukonuda çekinmeyin biz kadinlar cekiniyoruz çünkü
Ve sunu diyorum unide isyerinde onceden sevgili vs yoksa belli yastan sonra cevre daralıyor ortamda denk gelmek zor oluyor
Kimisi asla arkadas araciligi ile tanışmam diyor
İlla ortam diyor
Yani kabuğunzdan cikin demek istiyorum
Nerden ne denk gelir Allah bilir
Tabiki kriteriniz olacak

30 geçmiş olarak evlenen ya da bekar olan her kadın empati yapabilir bu konulara mesela şekil a daki bennnnnn :olamaz: evde kaldı sözünü duyanlardandım ne demekse evde kalmakkk:KK53:

biriyle tanışınca en başında tavlayamayacaklar diye akılları çıkıyor. gayet güzel düzgün ilgili davranıyorlar. sonra 6 7 ay geçiyor bir anda bırakıp gidiyorlar anlamadım gitti.
Yalnız değilsin benimde çevremde yok iş yerimin hepsi erkek internetten denedim orası daha kotu öyle nasibini bekliyorum
Başka bir yere tayin olsam millet hastalık derdinde beni mi görecek diyorum

30 geçmiş olarak evlenen ya da bekar olan her kadın empati yapabilir bu konulara mesela şekil a daki bennnnnn :olamaz: evde kaldı sözünü duyanlardandım ne demekse evde kalmakkk:KK53:
Allah her isteyene sizin şansınızdab versin o zaman🙈😂 yaş mühim değil mühim olan gönlüne göresinin gelmesi

Merhaba herkese. 32 yaşındayım. Evlenip kendi yuvamı kurmayı çok istiyorum ama bir türlü olmuyor. İlişkilerim hep bir şekilde bitiyor doğru düzgün sebep bile olmadan. Bazı yakınlaşmalar olsa da cinse anlamda evlenmeden yaşamayı istemiyorum. Bu yaştan sonra erkeklerin böyle ilişki istemediklerini söylüyor herkes. Bu yüzden herşey iyi giderken ortada sorun yokken durduk yere sessizleşip sonra beni bıraktıklarını düşünüyorum. Üniversite mezunuyum iyi bir işim iyi bir maaşım var çok şükür. Bu anlamda hiç benden yüksek maaş alsın diye düşünmedim iyi biri olsun yeter dedim ama yine de olmuyor işte :KK43: Benim yaşlarımda evlenmek isteyip evlenemeyen var mı? Bunun için ne yapabilirim bilmiyorum :KK43:
Aynı durumdayız maalesef😒

Allah her isteyene sizin şansınızdab versin o zaman🙈😂 yaş mühim değil mühim olan gönlüne göresinin gelmesi
en önemli özellik karakter ve iyi baba olabilir mi ona baksınlar bence.diğer özellikler az çok uyar zaten.iyi baba olamayacak erkek çocuk sahibi yapılmasınnnnn.kamu spotu :olamaz:

Belli bir yaş üstü pek çok bekar aynı duygularda aslında. Bir an geliyor keşke güzel bir evliliğim olsa diyorsun. Sonra bir an geliyor kısmet artık böyle de mutluyum ben diyip keyfine bakıyorsun. Sonra çevreden biri dürtüyor eeee evlilik yok mu diye yine o pis duygu çörekleniyor içine keşke diyorsun:eek: kısır döngü sürüp gidiyor. Ya gerçekten birgün evlencez ya da bu bekarlığı kabul edip yalnız yaşıcaz. Bakalım neler görcez

B
en önemli özellik karakter ve iyi baba olabilir mi ona baksınlar bence.diğer özellikler az çok uyar zaten.iyi baba olamayacak erkek çocuk sahibi yapılmasınnnnn.kamu spotu :olamaz:
Bazıları cidden süper baba ama dandik koca oluyor kadında çocuk hatrina katlanıyor buda var

Aynennn öyle. Karakter analizi okeyse babalığı sorgulıcaz. Ama işte sınavı geçemiyorlar fena olan o😂

Evlenmek istediğinizi belirtin
Evlenmek istediğinizi belirtin bukonuda çekinmeyin biz kadinlar cekiniyoruz çünkü
Ve sunu diyorum unide isyerinde onceden sevgili vs yoksa belli yastan sonra cevre daralıyor ortamda denk gelmek zor oluyor
Kimisi asla arkadas araciligi ile tanışmam diyor
İlla ortam diyor
Yani kabuğunzdan cikin demek istiyorum
Nerden ne denk gelir Allah bilir
Tabiki kriteriniz olacak
evet ama ne yapabilirim ki, onu da bilemiyorum işte. şimdi zaten pandemi

Belli bir yaş üstü pek çok bekar aynı duygularda aslında. Bir an geliyor keşke güzel bir evliliğim olsa diyorsun. Sonra bir an geliyor kısmet artık böyle de mutluyum ben diyip keyfine bakıyorsun. Sonra çevreden biri dürtüyor eeee evlilik yok mu diye yine o pis duygu çörekleniyor içine keşke diyorsun:eek: kısır döngü sürüp gidiyor. Ya gerçekten birgün evlencez ya da bu bekarlığı kabul edip yalnız yaşıcaz. Bakalım neler görcez
Guzel özetledin aynen öyle

B
Bazıları cidden süper baba ama dandik koca oluyor kadında çocuk hatrina katlanıyor buda var
katlanmasın boşansın iyi babaysa boşanınca da çocuğuna sahip çıkıyor zaten.boşanmaya cesareti olmayan kadınların bahanesi çocuk bence öyle düşünüyorum

Back
X